- 28 Eylül 2022
- 479
- 466
- 33
- 35
Biz 5.5 aylığız bu hafta başlamayı düşünüyorum. Nasıl fazla verdiniz nelere dikkat edelim bazen her gün bazen 3 günde bir kaka yapar bebeğim. Ek gıda ile tökezlemeyelim.Kızlar günde 4 5 defa kaka yapan bebeğim 4 gündür kakasını yapamıyor ıkınıyor baya zorlanıyor, fındık kadar 2 defa yapabildi, ek gıdaya hızlı girişince oluyormuş, porsiyonları biraz abarttık galiba istiyor diye, usulüne uygun vermek gerekiyormuş
Bizden de geliyor özellikle kıyafet giydirirken aman diyorum hemen korku sarıyor beniKızlar benim bebeğimden böyle bazen tutarken çatır çutur kemik sesi geliyo normal Mİ acaba
Garip soru oldu ama geliyo bazen böyle sesler
Aslında dikkat ettim lifli gıdalar verdim hep çorbasını hep lifli sebzelerden yaptım, kabak, tatlı patates, brokoli, karnabahar, yulaf sütü, zeytinyağı koydum mutlaka, kayınvalidem çorbasının içine Patates, tahıl koyar getirirdi pirinç mercimek Ondan şüpheleniyorum.Biz 5.5 aylığız bu hafta başlamayı düşünüyorum. Nasıl fazla verdiniz nelere dikkat edelim bazen her gün bazen 3 günde bir kaka yapar bebeğim. Ek gıda ile tökezlemeyelim.
Bizden de geliyor özellikle kıyafet giydirirken aman diyorum hemen korku sarıyor beni
4 aylıkken önden arkaya arkadan öne dönmeye başladı sonra onu bıraktı oturmak için sürekli doğrulmaya başladı ama hala desteksiz oturamıyor ama tutunup koltuğun kenarına ayakta durabiliyor 1 haftadır, benimki çok sıkılgan başlayıp devam etmiyorSelam kızlar bebeğim 5.5 aylık bu hafta yavaş yavaş ek gıdaya başlamayı düşünüyorum. Bebeğim yüz üstü hiç yatmayı sevmez dönmeye başladı. Döndükten sonra da savaş veriyor poposunu kaldırıyor emekleme tarzında savaş veriyor resmen. Sonra da ağlıyor sizinkiler ne durumda
Benim bebeğim dönmek için hiç çabalamıyor. Çok kucağa alıyoruz ondan mı bilmiyorum ama yatırınca da çabalamıyor. Öğrenemedi daha4 aylıkken önden arkaya arkadan öne dönmeye başladı sonra onu bıraktı oturmak için sürekli doğrulmaya başladı ama hala desteksiz oturamıyor ama tutunup koltuğun kenarına ayakta durabiliyor 1 haftadır, benimki çok sıkılgan başlayıp devam etmiyor
Bizde çok kucağa alırdık annem her geldiğinde mindere atar evirir çevirir koltuk altından tutup adımlatırdı, biraz imkan vermek gerekiyor galiba yoksa tembelleşiyorlarBenim bebeğim dönmek için hiç çabalamıyor. Çok kucağa alıyoruz ondan mı bilmiyorum ama yatırınca da çabalamıyor. Öğrenemedi daha. Ama kucağımda emerken dönüyor .bir ara oturmayı çok istiyordu şimdi biz oturtunca oturuyor destekle. Ayakta dik çok az durabiliyor biz tutunca hemen çöküyor
selam canım benimki de aynı. ek gıdaya 2 haftadır başladım ve sürünme çabası var gidemeyince ağlıyor. yerde hemen döndüğü ve gidemediği için çok az vakit geçiriyorSelam kızlar bebeğim 5.5 aylık bu hafta yavaş yavaş ek gıdaya başlamayı düşünüyorum. Bebeğim yüz üstü hiç yatmayı sevmez dönmeye başladı. Döndükten sonra da savaş veriyor poposunu kaldırıyor emekleme tarzında savaş veriyor resmen. Sonra da ağlıyor sizinkiler ne durumda
amaaaann ne gerek var direkt koşar bu bebiş4 aylıkken önden arkaya arkadan öne dönmeye başladı sonra onu bıraktı oturmak için sürekli doğrulmaya başladı ama hala desteksiz oturamıyor ama tutunup koltuğun kenarına ayakta durabiliyor 1 haftadır, benimki çok sıkılgan başlayıp devam etmiyor
Ay çok teşekkür ederim izleyeceğimNormal. Osman gönülal'ın bu konuda bir videosu da vardı hatta. Normal oldugunu söylüyordu
Porsiyonuda abartmamak gerek, taşımlarda 2 3 cay kasigi vermek gerekiyorAslında dikkat ettim lifli gıdalar verdim hep çorbasını hep lifli sebzelerden yaptım, kabak, tatlı patates, brokoli, karnabahar, yulaf sütü, zeytinyağı koydum mutlaka, kayınvalidem çorbasının içine Patates, tahıl koyar getirirdi pirinç mercimek Ondan şüpheleniyorum.
Prinç ve patates kesin yapar. Bal kabaği, armut, kayisı arnut bağırsaklara iyi geliyormuş.Eşim de tutturdu 6 aya girdiğin de başla. Kararsız kaldım.Aslında dikkat ettim lifli gıdalar verdim hep çorbasını hep lifli sebzelerden yaptım, kabak, tatlı patates, brokoli, karnabahar, yulaf sütü, zeytinyağı koydum mutlaka, kayınvalidem çorbasının içine Patates, tahıl koyar getirirdi pirinç mercimek Ondan şüpheleniyorum.
Maşallah ona❤ Bizler hemen öğrensinler istiyoruz. Öğrenince bu sefer etrafında tur atacağız. Her ayları ayrı zor4 aylıkken önden arkaya arkadan öne dönmeye başladı sonra onu bıraktı oturmak için sürekli doğrulmaya başladı ama hala desteksiz oturamıyor ama tutunup koltuğun kenarına ayakta durabiliyor 1 haftadır, benimki çok sıkılgan başlayıp devam etmiyor
Yerde az vakit geçirince bu sefer bizi yiyorlarselam canım benimki de aynı. ek gıdaya 2 haftadır başladım ve sürünme çabası var gidemeyince ağlıyor. yerde hemen döndüğü ve gidemediği için çok az vakit geçiriyor
bebeğiniz kaç aylık?Tadımlara ne zaman başladınız,ne kadar süre yaptınız?Çorbalara erken geçmiş ola bilirmisiniz?hem de tahıl var içerisinde.Belki ondan olmuşdur.Aslında dikkat ettim lifli gıdalar verdim hep çorbasını hep lifli sebzelerden yaptım, kabak, tatlı patates, brokoli, karnabahar, yulaf sütü, zeytinyağı koydum mutlaka, kayınvalidem çorbasının içine Patates, tahıl koyar getirirdi pirinç mercimek Ondan şüpheleniyorum.
Biz de 1 ay oldu ek gıdaya baslayali ama ilk defa kabız oldu sanieim. Bugün üçüncü gün dünden beri ikiniyor ama yapamıyor. Dün sabah yumurta sarısı peynir ve dut suyu yedi. Akşamda brokoli yedi 1 çay kaşığı ayrıca z.yagi verdim. Çok uzuluyorum umarım bugün yapar.Kızlar günde 4 5 defa kaka yapan bebeğim 4 gündür kakasını yapamıyor ıkınıyor baya zorlanıyor, fındık kadar 2 defa yapabildi, ek gıdaya hızlı girişince oluyormuş, porsiyonları biraz abarttık galiba istiyor diye, usulüne uygun vermek gerekiyormuş
amaaaann ne gerek var direkt koşar bu bebiş
193 günlük, doktor önerisiyle verdim çorbayı, 5,5 aylıkken tadıma başladım iyi gidiyordu arttırdıkça porsiyonları oldu sanırım, Tahıllar için biraz daha bekleyebilirmişimbebeğiniz kaç aylık?Tadımlara ne zaman başladınız,ne kadar süre yaptınız?Çorbalara erken geçmiş ola bilirmisiniz?hem de tahıl var içerisinde.Belki ondan olmuşdur.
Baya çığlık atarak ıkınıyor ama ortada bi şey yok, kayısı püresi brokoli çorbası verdim işe yaramadı bugün sağlık ocağına fitil yazdırıcamBiz de 1 ay oldu ek gıdaya baslayali ama ilk defa kabız oldu sanieim. Bugün üçüncü gün dünden beri ikiniyor ama yapamıyor. Dün sabah yumurta sarısı peynir ve dut suyu yedi. Akşamda brokoli yedi 1 çay kaşığı ayrıca z.yagi verdim. Çok uzuluyorum umarım bugün yapar.
Az önce yaptı benimki çok şükür. Ben rahatladım inan ki. İnsaAllah bebisinde rahatça yapar.Baya çığlık atarak ıkınıyor ama ortada bi şey yok, kayısı püresi brokoli çorbası verdim işe yaramadı bugün sağlık ocağına fitil yazdırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?