Ben bugün bebeğimi çok az kucağıma aldım, mama sandalyesine az oturttum, meğer benim bebeğim de emeklemeye çabalıyormuş engel olmuşuz bizBizde çok kucağa alırdık annem her geldiğinde mindere atar evirir çevirir koltuk altından tutup adımlatırdı, biraz imkan vermek gerekiyor galiba yoksa tembelleşiyorlar
kızlar tuzsuz peynir nasıl yapıyorsunuz
salça yapan oldu mu? gerek var mı?
Bana kv yollamıştı organik peynir , bir kaç gün suda bekletince tuzu gidiyor eritme peynir gibi oluyor, yumuşacık tuzsuz . Onu vermeyi düşünüyorumkemik suyu çıkarıp buzluğa atacak olan var mı? hangi kemikten alınmalı?
Yere battaniye üzerine çarşaf seriyorum. Yerde dönüp emekleme istiyor yapamayınca ağlıyor. Yerde az duruyor bu yüzden isyanlardayımBen bugün bebeğimi çok az kucağıma aldım, mama sandalyesine az oturttum, meğer benim bebeğim de emeklemeye çabalıyormuş engel olmuşuz biz. Artık kucak sadece emzirmeden emzirmeye .,Yalnız yere soğuk oluyor diye koymak istemiyorum şimdilik yatak ve koltukta bırakıyorum ama korkuyorum da kısa süreliğine yalnız bıraksam düşer diye. Sizler yere koyuyor musunuz?
Uyku eğitimi mi o bana uzak ayağımda uyusun şükürler eder oldum. Meme ayak destekli uyumaktan nasil vaz geçer! Benim bebeğim iyice büyüyünce zorlaşıyorBebeklerinize uyku eğitimine başladınız mı? Benim bebeğim kesinlikle meme ile uyuyor bunu bıraktırmak istiyorum, sizler nasıl uyutuyorsunuz?
kızlar tuzsuz peynir nasıl yapıyorsunuz
Canım peyniri evde yapmak istiyorsan zaten YouTube'da var tarifi sütü ekşiterek yapılıyor, salça Biz kendimiz yapıyoruz zaten ama hazır almak istersen tuzsuz salçalarda var ama şahsi görüşümde özellikle almaya da gerek yok diye düşünüyorumsalça yapan oldu mu? gerek var mı?
Ben yere battaniye seriyorum Yatıyorum ama benim kızım da dönme belirtisi yok, sağa sola bakıyor sadece, bi şeye uzaniyim bi dönuyum yok yani, mama sandalyesinde otursun gezsin tozsun kucaktaBen bugün bebeğimi çok az kucağıma aldım, mama sandalyesine az oturttum, meğer benim bebeğim de emeklemeye çabalıyormuş engel olmuşuz biz. Artık kucak sadece emzirmeden emzirmeye .,Yalnız yere soğuk oluyor diye koymak istemiyorum şimdilik yatak ve koltukta bırakıyorum ama korkuyorum da kısa süreliğine yalnız bıraksam düşer diye. Sizler yere koyuyor musunuz?
Ben ocean kullanıyorumArkadaşlar dahaa öncede yazmıştım ama tekrar sormak istiyorum kan damlasi ne önerirsiniz ferrum vardı kabız yaptı bıraktık bir yandan ev taşıyorum samsuna onun telaşı var tavsiye edeceğiniz kan damlasi varmi
Bende ocean başladım sağlık ocağının verdiğini açmadım bile tavsiye edilmiyor die ama tadını benimki çok sevmedi rengi beyaz çıkarsada problem olmuyorArkadaşlar dahaa öncede yazmıştım ama tekrar sormak istiyorum kan damlasi ne önerirsiniz ferrum vardı kabız yaptı bıraktık bir yandan ev taşıyorum samsuna onun telaşı var tavsiye edeceğiniz kan damlasi varmi
Canım koltuğa da yatağa da koyamam çünkü dönüyor ve kenarlara geliyor yatağında bırakabiliyorum biz park yatağa geçtik o geniş biraz bir de oyun parkları var kenarları fileli ondan alıcam salonun ortasına debelensin dursunBen bugün bebeğimi çok az kucağıma aldım, mama sandalyesine az oturttum, meğer benim bebeğim de emeklemeye çabalıyormuş engel olmuşuz biz. Artık kucak sadece emzirmeden emzirmeye .,Yalnız yere soğuk oluyor diye koymak istemiyorum şimdilik yatak ve koltukta bırakıyorum ama korkuyorum da kısa süreliğine yalnız bıraksam düşer diye. Sizler yere koyuyor musunuz?
Koltukta dönüyor yalnız bırakmıyorum asla, yer minderi yaptı annem onu yere atıyorum orda oyalanıyor yanına da oyuncaklarını koyuyorum, trendyolda falan da vardır minderlerdenBen bugün bebeğimi çok az kucağıma aldım, mama sandalyesine az oturttum, meğer benim bebeğim de emeklemeye çabalıyormuş engel olmuşuz biz. Artık kucak sadece emzirmeden emzirmeye .,Yalnız yere soğuk oluyor diye koymak istemiyorum şimdilik yatak ve koltukta bırakıyorum ama korkuyorum da kısa süreliğine yalnız bıraksam düşer diye. Sizler yere koyuyor musunuz?
Ben vermeye kalktım ama çok ağladı, ağladığında kucağıma aldım sakinleştirdim ama her defasında ağladı, YouTube da videolardaki annelerin çocukları maşallah ilk denemede uyuyorBebeklerinize uyku eğitimine başladınız mı? Benim bebeğim kesinlikle meme ile uyuyor bunu bıraktırmak istiyorum, sizler nasıl uyutuyorsunuz?
Bizde hiç ateş ya da herhangi bi rahatsızlığı olmadı, diğer aşılara göre daha yan etkisizdiKızlar selamlar 6.ay aşı zamanı geldi yaptıran var mı ateş oldu mu acaba sanırım yeni bi aşı olucaklar bu ay
Bestirondan memnunum içinde C vitamini de var emilimini arttırıyor.Arkadaşlar dahaa öncede yazmıştım ama tekrar sormak istiyorum kan damlasi ne önerirsiniz ferrum vardı kabız yaptı bıraktık bir yandan ev taşıyorum samsuna onun telaşı var tavsiye edeceğiniz kan damlasi varmi
Dün fitil koydum ben yarım saat sonra yaptı gece tekrar yaptı baya macun kıvamındaydı ama tamamını yapamadı sanırım, siZinki de katı mıydı?Az önce yaptı benimki çok şükür. Ben rahatladım inan ki. İnsaAllah bebisinde rahatça yapar.
ay ben bu konuda aşırı çözümsüzüm ne yaptıysam işe yaramıyor. galiba eğitim alacağımBebeklerinize uyku eğitimine başladınız mı? Benim bebeğim kesinlikle meme ile uyuyor bunu bıraktırmak istiyorum, sizler nasıl uyutuyorsunuz?
ben de ocean kullanıyorum tek memnun kalmadığım tarafı fiyatıArkadaşlar dahaa öncede yazmıştım ama tekrar sormak istiyorum kan damlasi ne önerirsiniz ferrum vardı kabız yaptı bıraktık bir yandan ev taşıyorum samsuna onun telaşı var tavsiye edeceğiniz kan damlasi varmi
bizimki cuma günü aşı kartına cumayı yazmışlar. ay korktum şimdi yeter bitsin bu aşılarKızlar selamlar 6.ay aşı zamanı geldi yaptıran var mı ateş oldu mu acaba sanırım yeni bi aşı olucaklar bu ay
kız o kadar çok kucakta nasıl tuttunuz ben bel ve boyun fıtığı olmak üzereyim kollarımı da hissetmiyorumBen bugün bebeğimi çok az kucağıma aldım, mama sandalyesine az oturttum, meğer benim bebeğim de emeklemeye çabalıyormuş engel olmuşuz biz. Artık kucak sadece emzirmeden emzirmeye .,Yalnız yere soğuk oluyor diye koymak istemiyorum şimdilik yatak ve koltukta bırakıyorum ama korkuyorum da kısa süreliğine yalnız bıraksam düşer diye. Sizler yere koyuyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?