2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Bizde çok kucağa alırdık annem her geldiğinde mindere atar evirir çevirir koltuk altından tutup adımlatırdı, biraz imkan vermek gerekiyor galiba yoksa tembelleşiyorlar
Ben bugün bebeğimi çok az kucağıma aldım, mama sandalyesine az oturttum, meğer benim bebeğim de emeklemeye çabalıyormuş engel olmuşuz biz . Artık kucak sadece emzirmeden emzirmeye .,Yalnız yere soğuk oluyor diye koymak istemiyorum şimdilik yatak ve koltukta bırakıyorum ama korkuyorum da kısa süreliğine yalnız bıraksam düşer diye. Sizler yere koyuyor musunuz?

kızlar tuzsuz peynir nasıl yapıyorsunuz
salça yapan oldu mu? gerek var mı?
kemik suyu çıkarıp buzluğa atacak olan var mı? hangi kemikten alınmalı?
Bana kv yollamıştı organik peynir , bir kaç gün suda bekletince tuzu gidiyor eritme peynir gibi oluyor, yumuşacık tuzsuz . Onu vermeyi düşünüyorum

Salça gerekli değil diye düşünüyorum, yetişkinlere bile neredeyse önerilmiyor

Kemik suyunu da ilikli kemikten 8 saat düdüklüde kaynatıp yapıyordum kendimize. Bebeğin yemeğine de ondan koyarım.

Bebeklerinize uyku eğitimine başladınız mı? Benim bebeğim kesinlikle meme ile uyuyor bunu bıraktırmak istiyorum, sizler nasıl uyutuyorsunuz?

Yere battaniye üzerine çarşaf seriyorum. Yerde dönüp emekleme istiyor yapamayınca ağlıyor. Yerde az duruyor bu yüzden isyanlardayım
Bebeklerinize uyku eğitimine başladınız mı? Benim bebeğim kesinlikle meme ile uyuyor bunu bıraktırmak istiyorum, sizler nasıl uyutuyorsunuz?
Uyku eğitimi mi o bana uzak ayağımda uyusun şükürler eder oldum. Meme ayak destekli uyumaktan nasil vaz geçer! Benim bebeğim iyice büyüyünce zorlaşıyor Eğitimi verene helal olsun diyorum

kızlar tuzsuz peynir nasıl yapıyorsunuz

salça yapan oldu mu? gerek var mı?
Canım peyniri evde yapmak istiyorsan zaten YouTube'da var tarifi sütü ekşiterek yapılıyor, salça Biz kendimiz yapıyoruz zaten ama hazır almak istersen tuzsuz salçalarda var ama şahsi görüşümde özellikle almaya da gerek yok diye düşünüyorum
Ben yere battaniye seriyorum Yatıyorum ama benim kızım da dönme belirtisi yok, sağa sola bakıyor sadece, bi şeye uzaniyim bi dönuyum yok yani, mama sandalyesinde otursun gezsin tozsun kucakta

Arkadaşlar dahaa öncede yazmıştım ama tekrar sormak istiyorum kan damlasi ne önerirsiniz ferrum vardı kabız yaptı bıraktık bir yandan ev taşıyorum samsuna onun telaşı var tavsiye edeceğiniz kan damlasi varmi

Ben ocean kullanıyorum
Sağlık ocağının verdiği kırmızıydı her yeri batırıyordu içerken bi de pompası yoktu
Ocean beyaz olduğu için çıkarsa bile batmıyo etraf dişler için de beyaz öneriliyor diye biliyorum boyamasın diye

Bende ocean başladım sağlık ocağının verdiğini açmadım bile tavsiye edilmiyor die ama tadını benimki çok sevmedi rengi beyaz çıkarsada problem olmuyor

Hksu mutlaka yere bir battaniye ya da oyun matı serin bence. Ben başta direkt halının üstüne koydum. Gece ateşi çıktı oğlumun. Zemin soğuk üşütüyorlar hemen. Şimdi halının üstüne bir halı attım üstünde de ince bir battaniye var Emekleyince ne yapacağız bilmiyorum

Canım koltuğa da yatağa da koyamam çünkü dönüyor ve kenarlara geliyor yatağında bırakabiliyorum biz park yatağa geçtik o geniş biraz bir de oyun parkları var kenarları fileli ondan alıcam salonun ortasına debelensin dursun

Koltukta dönüyor yalnız bırakmıyorum asla, yer minderi yaptı annem onu yere atıyorum orda oyalanıyor yanına da oyuncaklarını koyuyorum, trendyolda falan da vardır minderlerden

Eklentiler

• E121BB93-52C7-4CA0-AEA5-CA3ECF3AD07A.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 35
Ben vermeye kalktım ama çok ağladı, ağladığında kucağıma aldım sakinleştirdim ama her defasında ağladı, YouTube da videolardaki annelerin çocukları maşallah ilk denemede uyuyorçok inatçı, 4 aylıkken eşim bu şekilde uyuşabilmişti giderek daha zor oluyor galiba daha inatçı oluyorlar, benimki de hep memede uyuyor memede uyutmasam başka türlü adla uyumaz, zombi gibi göz altları çöküyor yine de uyumuyorgündüzleri birlikte yatıyoruz başka türlü uyumyor

Bestirondan memnunum içinde C vitamini de var emilimini arttırıyor.

Az önce yaptı benimki çok şükür. Ben rahatladım inan ki. İnsaAllah bebisinde rahatça yapar.
Dün fitil koydum ben yarım saat sonra yaptı gece tekrar yaptı baya macun kıvamındaydı ama tamamını yapamadı sanırım, siZinki de katı mıydı?

ay ben bu konuda aşırı çözümsüzüm ne yaptıysam işe yaramıyor. galiba eğitim alacağım

ben de ocean kullanıyorum tek memnun kalmadığım tarafı fiyatı

kız o kadar çok kucakta nasıl tuttunuz ben bel ve boyun fıtığı olmak üzereyim kollarımı da hissetmiyorum
ben full yerde tutmaya çalışıyorum ama gün içinde toplam 1 saat anca duruyordur
benimki rahatça dönüyor epeydir. bugünlerde de sürünmeye çalışıyor. sürününce mahvolduk şimdiden söyleyeyim geçen gün tv ünitesine gidip vuruyordu
oyun matları var onlar çok kullanışlı oluyor alabilirsiniz biraz pahalı ama büyüyünce de kullanırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…