2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar selamlar 6.ay aşı zamanı geldi yaptıran var mı ateş oldu mu acaba sanırım yeni bi aşı olucaklar bu ay
1 aralıkta yapıldı bizim, 2 bacağına da yapılıyor, ilk bacağı anlamadı asi olduğunu, ikinci yapılınca biraz ağladı 2 dk felan sonra sustu, öyle ağrı ateş şikayeti olmadı, aşının birinin yeri sertlesmisti kolonyayla hafif ovdum, yani kolaydı diğer aşılara göre

Arkadaşlar, yakinda çocuk dr una gidecek olan varsa bu ek gıdada tuz olayını sorabilirmi, ben sıfır tuzsuz veriyorum ama bazı yerlerde minicik atmak gerek iyot eksikliği olur yoksa felan diyor kafam karıştı, ben geçen gittim ama bizim dr izindeymis başka dr a gittim çok umursamaz davrandı soramadım

Ben bebeğime bestiron kullanıyorum ama bebeğim zaten 4-5 günde bir kaka yaptığı için damlayı suçlayamıyorum. Ama tadını seviyor, kaşığı görünce ağzını açıyor bir de kıyafetlerde leke yapmıyor

Emiyorsa tuza gerek yok diye biliyorum

Yaa alıştırmışız kucağa hep öyle gezdi , başka uğraş ta olmayınca . Artık ağırlaştı zor oluyor . Şimdi dönmeeyi öğrensin , emeklemeye çabalasın diye bir az alayım diyorum mızmızlanıyor bugün yanında oturuyorum mesela.
Oyun matı iyi fikirmiş

Koltukta dönüyor yalnız bırakmıyorum asla, yer minderi yaptı annem onu yere atıyorum orda oyalanıyor yanına da oyuncaklarını koyuyorum, trendyolda falan da vardır minderlerden
Benim ki daha dönemiyor, minder de iyi fikirmiş .

benimki de hep yanında istiyor yanında kalırsam yerde daha çok vakit geçiriyor. yenidoğan zamanlarındaki dertlerimi özledim valla gittikçe zorlaşıyor

benimki de hep yanında istiyor yanında kalırsam yerde daha çok vakit geçiriyor. yenidoğan zamanlarındaki dertlerimi özledim valla gittikçe zorlaşıyor
Yaa ben çok hüzünleniyorum büyüdüğünü gördükçe bir anını kaçırmak istemiyorum. Her geçen gün dertleri de büyüyecek.

BiZimki dönmeyi oyun halısının köşesinden destek alarak öğrendi bacağını yaslayıp dönüyordu
Evimiz küçük, dağınıklık görmek istemediğinden yere bir şey sermek istemiyorum ama mecburen yapacağız, oyun halısını da hep koltukta kullandım. Eşime kalsa yavrumun dönmesine gerek yokmuş ne işine yarayacakmış

Foto atabilir misin eczaneden alsam

Kızlar ben 3 ay olunca bu oyun matını aldım ve hep üzerindeydi. 1 aylık olduğunda da şu piyanolu oyun halılarından alıp koymuştum sık sık yani mızmızlanmadığı sürece hep koydum. Şimdi de aynı şekilde yapıyorum bu halıya koyuyorum. 4 ay olmadan emekledi bu sayede bence.

Yaa ben çok hüzünleniyorum büyüdüğünü gördükçe bir anını kaçırmak istemiyorum. Her geçen gün dertleri de büyüyecek.
kesinlikle çok haklısın sürekli foto video çekesim geliyor ben en çok emzirmeyi özleyeceğim sanırım. bambaşka bir his

bende de bu 3 ünden var. halının hemen üstündekini tamamen açınca 4 mt kare halı kadar oluyor neredeyse Eki Görüntüle 3346841
Bende de iki oyun halısı var, piyanolu ve diğeri . Sizden görünce yere çarşaf üzerine battaniye serdim koydum bebeği yere, sevdiği oyuncakları da koydsırtı alışkın değil ki hiç kucaktan inmemiş , oturdum yanına 15 dk zor durdu .

Yani kimisi diyor 6 saat kimisi 3 saat kaynat kafam karıştı
bi şey olmaz kafana göre yap hazır aldığından daha iyidir yine de sen bilirsin tabi ki canım
ben saat tutmadan yapıyorum valla düdüklüyle
sadece küçükbaş mı almalı büyük mü bilemedim. biz büyükbaşın ilikli kemiğinden kendimize kaynatıyoruz ama bebiş için küçükbaş daha rahat sindirilirmiş diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…