- 7 Ocak 2014
- 3.159
- 4.451
- 333
- 39
1 aralıkta yapıldı bizim, 2 bacağına da yapılıyor, ilk bacağı anlamadı asi olduğunu, ikinci yapılınca biraz ağladı 2 dk felan sonra sustu, öyle ağrı ateş şikayeti olmadı, aşının birinin yeri sertlesmisti kolonyayla hafif ovdum, yani kolaydı diğer aşılara göreKızlar selamlar 6.ay aşı zamanı geldi yaptıran var mı ateş oldu mu acaba sanırım yeni bi aşı olucaklar bu ay
Ben bebeğime bestiron kullanıyorum ama bebeğim zaten 4-5 günde bir kaka yaptığı için damlayı suçlayamıyorum. Ama tadını seviyor, kaşığı görünce ağzını açıyor bir de kıyafetlerde leke yapmıyorArkadaşlar dahaa öncede yazmıştım ama tekrar sormak istiyorum kan damlasi ne önerirsiniz ferrum vardı kabız yaptı bıraktık bir yandan ev taşıyorum samsuna onun telaşı var tavsiye edeceğiniz kan damlasi varmi
Emiyorsa tuza gerek yok diye biliyorumArkadaşlar, yakinda çocuk dr una gidecek olan varsa bu ek gıdada tuz olayını sorabilirmi, ben sıfır tuzsuz veriyorum ama bazı yerlerde minicik atmak gerek iyot eksikliği olur yoksa felan diyor kafam karıştı, ben geçen gittim ama bizim dr izindeymis başka dr a gittim çok umursamaz davrandı soramadım
Yaa alıştırmışız kucağa hep öyle gezdi , başka uğraş ta olmayıncakız o kadar çok kucakta nasıl tuttunuz ben bel ve boyun fıtığı olmak üzereyim kollarımı da hissetmiyorum
ben full yerde tutmaya çalışıyorum ama gün içinde toplam 1 saat anca duruyordur
benimki rahatça dönüyor epeydir. bugünlerde de sürünmeye çalışıyor. sürününce mahvolduk şimdiden söyleyeyim geçen gün tv ünitesine gidip vuruyordu
oyun matları var onlar çok kullanışlı oluyor alabilirsiniz biraz pahalı ama büyüyünce de kullanırlar
Benim ki daha dönemiyor, minder de iyi fikirmiş .Koltukta dönüyor yalnız bırakmıyorum asla, yer minderi yaptı annem onu yere atıyorum orda oyalanıyor yanına da oyuncaklarını koyuyorum, trendyolda falan da vardır minderlerden
benimki de hep yanında istiyor yanında kalırsam yerde daha çok vakit geçiriyor. yenidoğan zamanlarındaki dertlerimi özledim valla gittikçe zorlaşıyorYaa alıştırmışız kucağa hep öyle gezdi , başka uğraş ta olmayınca. Artık ağırlaştı zor oluyor . Şimdi dönmeeyi öğrensin , emeklemeye çabalasın diye bir az alayım diyorum mızmızlanıyor bugün yanında oturuyorum mesela.
Oyun matı iyi fikirmiş
Yaa ben çok hüzünleniyorum büyüdüğünü gördükçebenimki de hep yanında istiyor yanında kalırsam yerde daha çok vakit geçiriyor. yenidoğan zamanlarındaki dertlerimi özledim valla gittikçe zorlaşıyor
Evimiz küçük, dağınıklık görmek istemediğinden yere bir şey sermek istemiyorum ama mecburen yapacağız, oyun halısını da hep koltukta kullandım. Eşime kalsa yavrumun dönmesine gerek yokmuş ne işine yarayacakmışBiZimki dönmeyi oyun halısının köşesinden destek alarak öğrendi bacağını yaslayıp dönüyordu
Foto atabilir misin eczaneden alsamBen bebeğime bestiron kullanıyorum ama bebeğim zaten 4-5 günde bir kaka yaptığı için damlayı suçlayamıyorum. Ama tadını seviyor, kaşığı görünce ağzını açıyor bir de kıyafetlerde leke yapmıyor
BESTİRON DAMLA kilosuna göre veriyorum.Foto atabilir misin eczaneden alsam
Canım hazır kapsül olanlardan almayı düşünüyorum daha pratik olur gibime geldi. Saatlerce kaynatıp beceremem sanki benkemik suyu çıkarıp buzluğa atacak olan var mı? hangi kemikten alınmalı?
kız beceremeyecek ne var ama tüp çok giderCanım hazır kapsül olanlardan almayı düşünüyorum daha pratik olur gibime geldi. Saatlerce kaynatıp beceremem sanki ben
kesinlikle çok haklısın sürekli foto video çekesim geliyorYaa ben çok hüzünleniyorum büyüdüğünü gördükçebir anını kaçırmak istemiyorum. Her geçen gün dertleri de büyüyecek.
Yani kimisi diyor 6 saat kimisi 3 saat kaynat kafam karıştıkız beceremeyecek ne var ama tüp çok gider
Eki Görüntüle 3346802
Kızlar ben 3 ay olunca bu oyun matını aldım ve hep üzerindeydi. 1 aylık olduğunda da şu piyanolu oyun halılarından alıp koymuştum sık sık yani mızmızlanmadığı sürece hep koydum. Şimdi de aynı şekilde yapıyorum bu halıya koyuyorum. 4 ay olmadan emekledi bu sayede bence.
Eki Görüntüle 3346804
Bende de iki oyun halısı var, piyanolu ve diğeri . Sizden görünce yere çarşaf üzerine battaniye serdim koydum bebeği yere, sevdiği oyuncakları da koydsırtı alışkın değil ki hiç kucaktan inmemişbende de bu 3 ünden var. halının hemen üstündekini tamamen açınca 4 mt kare halı kadar oluyor neredeyseEki Görüntüle 3346841
bi şey olmaz kafana göre yap hazır aldığından daha iyidirYani kimisi diyor 6 saat kimisi 3 saat kaynat kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?