- 30 Mayıs 2015
- 5.208
- 12.855
- 448
- 34
öyle oluyor canım kimi zaman 10 sn bile durmuyor. arada bir dene bence birazcık kollarınız dinlenirBende de iki oyun halısı var, piyanolu ve diğeri . Sizden görünce yere çarşaf üzerine battaniye serdim koydum bebeği yere, sevdiği oyuncakları da koydsırtı alışkın değil ki hiç kucaktan inmemiş, oturdum yanına 15 dk zor durdu .
Basurdan kaç ay çektim. En ufak kabizlikta geri geliyorah kıyamam yazık bize hem doğum bebek hem basur çok zor
İki kat yün battaniye at yere üstünde ağzına tüyler gitmesin diye çarşaf ben öyle yapiyorumBen bugün bebeğimi çok az kucağıma aldım, mama sandalyesine az oturttum, meğer benim bebeğim de emeklemeye çabalıyormuş engel olmuşuz biz. Artık kucak sadece emzirmeden emzirmeye .,Yalnız yere soğuk oluyor diye koymak istemiyorum şimdilik yatak ve koltukta bırakıyorum ama korkuyorum da kısa süreliğine yalnız bıraksam düşer diye. Sizler yere koyuyor musunuz?
Benim bebeğim de memede uyuyor on gün sonra işe başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum. İki gündür de kucağımda uyuyor. Başka yerde uyumuyorBebeklerinize uyku eğitimine başladınız mı? Benim bebeğim kesinlikle meme ile uyuyor bunu bıraktırmak istiyorum, sizler nasıl uyutuyorsunuz?
Canım doktor bize bestiron mu neyse onu verdi yanakları acayip kizariyordu. B3n bıraktım. Haftaya doktora götüreceğim belki başka damla.verir.Arkadaşlar dahaa öncede yazmıştım ama tekrar sormak istiyorum kan damlasi ne önerirsiniz ferrum vardı kabız yaptı bıraktık bir yandan ev taşıyorum samsuna onun telaşı var tavsiye edeceğiniz kan damlasi varmi
Ne kadsr fiyatı. Biz 200 küsüre aldık bestiron damlayı. Elimde patlattı.ben de ocean kullanıyorum tek memnun kalmadığım tarafı fiyatı
Galiba bize alerji yaptı. Haftaya doktora gidince soracagimBestirondan memnunum içinde C vitamini de var emilimini arttırıyor.
Hazir alma kız. Pisirirsjn. Ben yemek yapmayı öğrendiysem herkes yaparCanım hazır kapsül olanlardan almayı düşünüyorum daha pratik olur gibime geldi. Saatlerce kaynatıp beceremem sanki ben
İlk dudukluye atıp sonra bir saatte ocakta normal kaynatsakız beceremeyecek ne var ama tüp çok gider
Aşırı aşırı kucak bağımlısı oldu. Kollarım kas tutucaköyle oluyor canım kimi zaman 10 sn bile durmuyor. arada bir dene bence birazcık kollarınız dinlenirşu diş çıkarma ve atak zamanlarında hiç durmuyor full ağlıyordu bu günlerde biraz daha iyi benimki
Tamam canım diğer arkadaş da kendin yap demiş deneyeceğim eve gidinceHazir alma kız. Pisirirsjn. Ben yemek yapmayı öğrendiysem herkes yapar
Ben deHazir alma kız. Pisirirsjn. Ben yemek yapmayı öğrendiysem herkes yapar
Evde çok koku yapıyor imkanınız varsa balkonda filan yapabilirsiniz Amerikan mutfak ise hiç bulaşmayınTamam canım diğer arkadaş da kendin yap demiş deneyeceğim eve gidince
Benim kollar yaptı valla, önceden üst kola dokununca direk kemik hissediliyordu şimdi edilmiyor. Hata mı yaptık acaba çok kucaklayarakAşırı aşırı kucak bağımlısı oldu. Kollarım kas tutucakneyseki anneme geldim de yemek yapma derdim yok şuan için
Yaa Allah yardımcınız olsun. Hem iş hem bebek yorucu olacakBenim bebeğim de memede uyuyor on gün sonra işe başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum. İki gündür de kucağımda uyuyor. Başka yerde uyumuyor
ocean da öyle bir şeydi canımNe kadsr fiyatı. Biz 200 küsüre aldık bestiron damlayı. Elimde patlattı.
Maraton başlıyor desene bakalım nasil bir süreç olacak. Allah kolaylık versinBenim bebeğim de memede uyuyor on gün sonra işe başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum. İki gündür de kucağımda uyuyor. Başka yerde uyumuyor
Sizin durumunuzu yasiyorum inanılmaz acı çekiyorum. Siz ne durumdasınız psikolojik olarak çöktüm bütün gün acı çekiyorum sadece ve sadece... yarın genel cerrahiye görüneceğim bunları yazarken bile sadece ağlıyorumEvet evet basur memesi çıktı dışarıya kan oturmuş içine o da acı yapıyormuş ona tromboze hemoroid dedi. Kanama yapmadı yapsa belki rahatlıcam kan toplandığı için acı çekiyorum kafayı yicem inşallah yarın daha iyi uyanırım iki fındk büyüklüğünde çıkıntı var sanki yağla falan geçicek gibi değil eğer normal düşünüyorsanız doktora görünmekte fayda var yoksa doğumdan sonra mahvoluruz
şuan durumunuz nedirBen valla bugün oğluşumu unuttum kaptırdım kendimi bu belaya sezaryende de aynı olasılık varsa eyvah eyvahacısı çok fena ya hayatımda çekmedim böyle bişey onun içinde parol verdi sabah akşam çok acırsa aklınızda olsun
Sütü limon ya da yoğurtla ekşirtip yapıyorsun,youtubeda var.kemik suyu çıkarıp buzluğa atacak olan var mı? hangi kemikten alınmal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?