2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
öyle oluyor canım kimi zaman 10 sn bile durmuyor. arada bir dene bence birazcık kollarınız dinlenir şu diş çıkarma ve atak zamanlarında hiç durmuyor full ağlıyordu bu günlerde biraz daha iyi benimki

İki kat yün battaniye at yere üstünde ağzına tüyler gitmesin diye çarşaf ben öyle yapiyorum

Bebeklerinize uyku eğitimine başladınız mı? Benim bebeğim kesinlikle meme ile uyuyor bunu bıraktırmak istiyorum, sizler nasıl uyutuyorsunuz?
Benim bebeğim de memede uyuyor on gün sonra işe başlayacağım nasıl olacak bilmiyorum. İki gündür de kucağımda uyuyor. Başka yerde uyumuyor

Canım doktor bize bestiron mu neyse onu verdi yanakları acayip kizariyordu. B3n bıraktım. Haftaya doktora götüreceğim belki başka damla.verir.

öyle oluyor canım kimi zaman 10 sn bile durmuyor. arada bir dene bence birazcık kollarınız dinlenir şu diş çıkarma ve atak zamanlarında hiç durmuyor full ağlıyordu bu günlerde biraz daha iyi benimki
Aşırı aşırı kucak bağımlısı oldu. Kollarım kas tutucak neyseki anneme geldim de yemek yapma derdim yok şuan için

Tamam canım diğer arkadaş da kendin yap demiş deneyeceğim eve gidince
Evde çok koku yapıyor imkanınız varsa balkonda filan yapabilirsiniz Amerikan mutfak ise hiç bulaşmayın ( ben gebe iken başladım , şimdi de bebek için mecburen devam edicem. Hazır organik olan bir marka almıştım ama tadı kötüydü kendim yapmaya çalıştım

Aşırı aşırı kucak bağımlısı oldu. Kollarım kas tutucak neyseki anneme geldim de yemek yapma derdim yok şuan için
Benim kollar yaptı valla, önceden üst kola dokununca direk kemik hissediliyordu şimdi edilmiyor. Hata mı yaptık acaba çok kucaklayarak

Sizin durumunuzu yasiyorum inanılmaz acı çekiyorum. Siz ne durumdasınız psikolojik olarak çöktüm bütün gün acı çekiyorum sadece ve sadece... yarın genel cerrahiye görüneceğim bunları yazarken bile sadece ağlıyorum

kemik suyu çıkarıp buzluğa atacak olan var mı? hangi kemikten alınmal
Sütü limon ya da yoğurtla ekşirtip yapıyorsun,youtubeda var.
Bizde ev salçası var,ama tuzlu.Salçalı bir şey vermeyi düşünmüyorum en az 1 yaşına kadar
Kemik suyu, et olarak da kuzu öneriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…