2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
evet canım eğer endişe ediyorsan bir doktora gösterebilirsin benimki hep çok hareketli ama her bebiş öyle olmayabilir
Bizimki de hareketli kendi ekseninde dönüyor sirtindan karnins dönmeyi 4 aylikken basladi her an sürünenilir tahmini bu hafta icinde baslar cünkü eylemler asiri geri geri sürünüyor bile… sosyal gülümseme var kahkaha atme var ama ceeye tepki sıfır ama tek heceli babıldama sa yok ben en iyisi bir doktora götüreyim

Benimki de 24 Haziran doğumlu, bazen emeklemeye çalışıyor ama genelde dediğin gibi. Biraz da tombişiz nefes nefese kalıyor. Ben de 1 hafta olacak yere koyuyorum ondan önce hep kucaktaydı .
selam canım benimki solucan gibiyken sürünüyor az az. yani emekleme pozisyonunda sürünecek diye bir kural yok bence

Evet haklısınız. Ama bazen saçma sapan videolar atılıyor. İnsan acaba diyir

Canım merhaba . Sen daha öncede Otizmle ilgili bir soru sormuş muydun

Kizlar yarın işe başlıyorum. Pazar akşamı süt sagarim diye hiç sagmadim. Şu an 25 ml süt çıktı. Ne yapacağım bilmiyorum. Oğlum gece boyu memede kalıyor. Bu saatten sonra da sagamam. Mama da içmiyor

Benim se sağimda az cıkıyor maalesef bu konuda yardımcı olamiyoum

Kucağımdayken göz teması kurmuyor ama babasıyla ve annenesiyle kuruyor o korkutmuştu evet bu cee beni iyice şüpheye düşürdü hayırlısı allahtan
Bu kadsr kafana takmaktansa bir doktora sor canım. Burada kimse senin cevabını veremez. Çünkü her bebek farklı. Misal burda herkesin bebeği gülmeye başladığında benimkinde tık yoktu. Beni daha strese sokmuştu. Oğlum herkese durup dururken gülüyordu. Ben şaklabanlık yapsam bile suratını aşar ağlardı.

Bilemedim zor her kücük seyden nem kapıyorum.. almanyada iki yaşına girmeden otizm konusu acılsa bile ilgilenmiyor doktorlar

Bilemedim zor her kücük seyden nem kapıyorum.. almanyada iki yaşına girmeden otizm konusu acılsa bile ilgilenmiyor doktorlar
Tam emin değilim ama 2 yaşından önce tanı koyulamiyor muydu filan diye okumuştum. Canını sıkma kafana gerçekten takma. Her çocuk bireysel ve özeldir. Gelişimleri emin ol çok farkli

bunları yapıyorsa bir sorun olduğunu sanmıyorum canım henüz o oyunu anlamamıştır belki de

bir de sabah dene bakalım kaç saat çalışacaksın eve gidip gelme durumu olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…