- 30 Mayıs 2015
- 5.207
- 12.854
- 448
- 34
ben maksimum 1-2 haftaya çıkar diyorumBöyle olunca ne zamana diş çıkar acaba
İnşallah kuzu sana çıkınca atacamben maksimum 1-2 haftaya çıkar diyorum
Evet aslinda öyle seninki gülüyor mu ceede haftays bizim kiz 6 aylik olacsknormal zamanda nasıl? gülüp eğleniyor mu hareketli bir bebiş mi
heyecanla bekliyorum canımİnşallah kuzu sana çıkınca atacam
evet canım eğer endişe ediyorsan bir doktora gösterebilirsin benimki hep çok hareketli ama her bebiş öyle olmayabilirEvet aslinda öyle seninki gülüyor mu ceede haftays bizim kiz 6 aylik olacsk
Bizimki de hareketli kendi ekseninde dönüyor sirtindan karnins dönmeyi 4 aylikken basladi her an sürünenilir tahmini bu hafta icinde baslar cünkü eylemler asiri geri geri sürünüyor bile… sosyal gülümseme var kahkaha atme var ama ceeye tepki sıfır ama tek heceli babıldama sa yok ben en iyisi bir doktora götüreyimevet canım eğer endişe ediyorsan bir doktora gösterebilirsin benimki hep çok hareketli ama her bebiş öyle olmayabilir
Benimki de 24 Haziran doğumlu, bazen emeklemeye çalışıyor ama genelde dediğin gibi. Biraz da tombişiz nefes nefese kalıyor. Ben de 1 hafta olacak yere koyuyorum ondan önce hep kucaktaydı .
selam canım benimki solucan gibiyken sürünüyor az az. yani emekleme pozisyonunda sürünecek diye bir kural yok bence
Evet haklısınız. Ama bazen saçma sapan videolar atılıyor. İnsan acaba diyir9. Ayda kıza
Emekleme bi gelişim basamağı değilmiş canım emeklemeden sürünmeden yürüyen çocuklar var, koltuk altlarından tutup koltuk kenarına falan tutundurmaya çalış adımlattırmaya çalış ama halı üzerinde, kucakta değil.
Canım merhaba . Sen daha öncede Otizmle ilgili bir soru sormuş muydunBizimki de hareketli kendi ekseninde dönüyor sirtindan karnins dönmeyi 4 aylikken basladi her an sürünenilir tahmini bu hafta icinde baslar cünkü eylemler asiri geri geri sürünüyor bile… sosyal gülümseme var kahkaha atme var ama ceeye tepki sıfır ama tek heceli babıldama sa yok ben en iyisi bir doktora götüreyim
Kucağımdayken göz teması kurmuyor ama babasıyla ve annenesiyle kuruyor o korkutmuştu evet bu cee beni iyice şüpheye düşürdü hayırlısı allahtanCanım merhaba . Sen daha öncede Otizmle ilgili bir soru sormuş muydun
Benim se sağimda az cıkıyor maalesef bu konuda yardımcı olamiyoumKizlar yarın işe başlıyorum. Pazar akşamı süt sagarim diye hiç sagmadim. Şu an 25 ml süt çıktı. Ne yapacağım bilmiyorum. Oğlum gece boyu memede kalıyor. Bu saatten sonra da sagamam. Mama da içmiyor
Bu kadsr kafana takmaktansa bir doktora sor canım. Burada kimse senin cevabını veremez. Çünkü her bebek farklı. Misal burda herkesin bebeği gülmeye başladığında benimkinde tık yoktu. Beni daha strese sokmuştu. Oğlum herkese durup dururken gülüyordu. Ben şaklabanlık yapsam bile suratını aşar ağlardı.Kucağımdayken göz teması kurmuyor ama babasıyla ve annenesiyle kuruyor o korkutmuştu evet bu cee beni iyice şüpheye düşürdü hayırlısı allahtan
Benim sutumun az olduğunu hiç düşünmemiştim ben. Acaba gece uyku bölünmesi ya da gece memede uyuma isteği bu yüzden mu diye şüphe ediyorum. Bir de işte sagmayi deneyeceğim bakalımBenim se sağimda az cıkıyor maalesef bu konuda yardımcı olamiyoum
Bu kadsr kafana takmaktansa bir doktora sor canım. Burada kimse senin cevabını veremez. Çünkü her bebek farklı. Misal burda herkesin bebeği gülmeye başladığında benimkinde tık yoktu. Beni daha strese sokmuştu. Oğlum herkese durup dururken gülüyordu. Ben şaklabanlık yapsam bile suratını aşar
Bilemedim zor her kücük seyden nem kapıyorum.. almanyada iki yaşına girmeden otizm konusu acılsa bile ilgilenmiyor doktorlarBu kadsr kafana takmaktansa bir doktora sor canım. Burada kimse senin cevabını veremez. Çünkü her bebek farklı. Misal burda herkesin bebeği gülmeye başladığında benimkinde tık yoktu. Beni daha strese sokmuştu. Oğlum herkese durup dururken gülüyordu. Ben şaklabanlık yapsam bile suratını aşar ağlardı.
Yok bazılarında öyleymişBenim sutumun az olduğunu hiç düşünmemiştim ben. Acaba gece uyku bölünmesi ya da gece memede uyuma isteği bu yüzden mu diye şüphe ediyorum. Bir de işte sagmayi deneyeceğim bakalım
Tam emin değilim ama 2 yaşından önce tanı koyulamiyor muydu filan diye okumuştum. Canını sıkma kafana gerçekten takma. Her çocuk bireysel ve özeldir. Gelişimleri emin ol çok farkliBilemedim zor her kücük seyden nem kapıyorum.. almanyada iki yaşına girmeden otizm konusu acılsa bile ilgilenmiyor doktorlar
bunları yapıyorsa bir sorun olduğunu sanmıyorum canım henüz o oyunu anlamamıştır belki deBizimki de hareketli kendi ekseninde dönüyor sirtindan karnins dönmeyi 4 aylikken basladi her an sürünenilir tahmini bu hafta icinde baslar cünkü eylemler asiri geri geri sürünüyor bile… sosyal gülümseme var kahkaha atme var ama ceeye tepki sıfır ama tek heceli babıldama sa yok ben en iyisi bir doktora götüreyim
bir de sabah dene bakalım kaç saat çalışacaksın eve gidip gelme durumu olabilir miKizlar yarın işe başlıyorum. Pazar akşamı süt sagarim diye hiç sagmadim. Şu an 25 ml süt çıktı. Ne yapacağım bilmiyorum. Oğlum gece boyu memede kalıyor. Bu saatten sonra da sagamam. Mama da içmiyor
Maalesef saat 6.30da emdi. Şimdi sandım 5 ml çıkmadı . Toplu taşıma ile gidersem 45 dk . Annemler getirir artık.iyice strese girdimbir de sabah dene bakalım kaç saat çalışacaksın eve gidip gelme durumu olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?