Ben de senin gibi merak ettim gece uyanması açlıktan mi diye artık herkes doktorum bile açlıktan diyordu denemek için mama aldık, biberon tutmadı kaşıkla içirdim önce içmek istemedi ben kendim içiyormuşum gibi yaptım bi kaç defa teklif ettim ve içmeye başladı 100ml hazırlamıştım 65 Ml içti ve babasının kucağına resmen bayıldı normalde meme dışında uyumaz, dedim gerçekten açmış, yatırdıktan 10 dk uyandı, gece de yine 2 defa uyandı, sabaha kadar deliksiz uyumasını beklemiştim ama umduğum gibi olmadı, aç değilmiş diye düşündüm ama bence yine de bir denemek lazım şüpheyle düşünmekteyse, bebeklerin bi uyku döngüsü var o döngüde uyanıyorlar beyinleri bizim gibi değil, benimkinin desteği meme, tabii 5. Ayda 350 gr almış olması doktorun az bulması da beni bu şüpheye düşürmüştü.Benim sutumun az olduğunu hiç düşünmemiştim ben. Acaba gece uyku bölünmesi ya da gece memede uyuma isteği bu yüzden mu diye şüphe ediyorum. Bir de işte sagmayi deneyeceğim bakalım
bir de boş vakitlerde (ki yok) sağıp buzluğa koyardım ben. sütümün yetmediği yerde içer diye. ama maalesef benimki içmiyor buzluğa gireni. işe başlayınca ben de bi sağmayı deneyeceğim.Ben de senin gibi merak ettim gece uyanması açlıktan mi diye artık herkes doktorum bile açlıktan diyordu denemek için mama aldık, biberon tutmadı kaşıkla içirdim önce içmek istemedi ben kendim içiyormuşum gibi yaptım bi kaç defa teklif ettim ve içmeye başladı 100ml hazırlamıştım 65 Ml içti ve babasının kucağına resmen bayıldı normalde meme dışında uyumaz, dedim gerçekten açmış, yatırdıktan 10 dk uyandı, gece de yine 2 defa uyandı, sabaha kadar deliksiz uyumasını beklemiştim ama umduğum gibi olmadı, aç değilmiş diye düşündüm ama bence yine de bir denemek lazım şüpheyle düşünmekteyse, bebeklerin bi uyku döngüsü var o döngüde uyanıyorlar beyinleri bizim gibi değil, benimkinin desteği meme, tabii 5. Ayda 350 gr almış olması doktorun az bulması da beni bu şüpheye düşürmüştü.
Ben de sağım yapınca 20ml falan anca geliyor eskiden emzirdikten son bile 90 falan geliyordu, O zaman emmiyor bitirmiyor diye üzülüyordum, şimdi de yetmiyor diye düşünüyor insan.
annenler getirirse çok iyi olur hem hava olmuş olur bebiş dışarı çıkarmak benimkine çok iyi geliyor. ama getiremezseler de başka bir plan yapmak lazımMaalesef saat 6.30da emdi. Şimdi sandım 5 ml çıkmadı . Toplu taşıma ile gidersem 45 dk . Annemler getirir artık.iyice strese girdim
Kaç aylık şuan?Peki nelere tepki veriyor?Bizimki öyle bakiyor üzülüyorum acikcasi biraz
eskiden yani 3.aya kadar süt fazla salgılanıyordu,3 aydan sonra bebeğin ihtiyacına göre salgılanmaya başlıyor,o yüzden eskiden çok geliyordu,hem de bebeklerin ihtiyacı da şimdikinden daha azdı.Ben de senin gibi merak ettim gece uyanması açlıktan mi diye artık herkes doktorum bile açlıktan diyordu denemek için mama aldık, biberon tutmadı kaşıkla içirdim önce içmek istemedi ben kendim içiyormuşum gibi yaptım bi kaç defa teklif ettim ve içmeye başladı 100ml hazırlamıştım 65 Ml içti ve babasının kucağına resmen bayıldı normalde meme dışında uyumaz, dedim gerçekten açmış, yatırdıktan 10 dk uyandı, gece de yine 2 defa uyandı, sabaha kadar deliksiz uyumasını beklemiştim ama umduğum gibi olmadı, aç değilmiş diye düşündüm ama bence yine de bir denemek lazım şüpheyle düşünmekteyse, bebeklerin bi uyku döngüsü var o döngüde uyanıyorlar beyinleri bizim gibi değil, benimkinin desteği meme, tabii 5. Ayda 350 gr almış olması doktorun az bulması da beni bu şüpheye düşürmüştü.
Ben de sağım yapınca 20ml falan anca geliyor eskiden emzirdikten son bile 90 falan geliyordu, O zaman emmiyor bitirmiyor diye üzülüyordum, şimdi de yetmiyor diye düşünüyor insan.
Ben aldığım makinayi beğenmedim. İş yerinde sagmaya çalıştım iki büklüm oldumBen de senin gibi merak ettim gece uyanması açlıktan mi diye artık herkes doktorum bile açlıktan diyordu denemek için mama aldık, biberon tutmadı kaşıkla içirdim önce içmek istemedi ben kendim içiyormuşum gibi yaptım bi kaç defa teklif ettim ve içmeye başladı 100ml hazırlamıştım 65 Ml içti ve babasının kucağına resmen bayıldı normalde meme dışında uyumaz, dedim gerçekten açmış, yatırdıktan 10 dk uyandı, gece de yine 2 defa uyandı, sabaha kadar deliksiz uyumasını beklemiştim ama umduğum gibi olmadı, aç değilmiş diye düşündüm ama bence yine de bir denemek lazım şüpheyle düşünmekteyse, bebeklerin bi uyku döngüsü var o döngüde uyanıyorlar beyinleri bizim gibi değil, benimkinin desteği meme, tabii 5. Ayda 350 gr almış olması doktorun az bulması da beni bu şüpheye düşürmüştü.
Bu hafta doktora götüreceğim hem kontrol için hem ek gida için. Sanki bir şeyler alerji yapiyor yanagi kizarik ve kuru puturlu oldu.annenler getirirse çok iyi olur hem hava olmuş olur bebiş dışarı çıkarmak benimkine çok iyi geliyor. ama getiremezseler de başka bir plan yapmak lazım
ben şubatta başlayacağım çalışmaya. planım şu emzirip gitmek ben yokken
1 sebze ve yoğurt
bir meyve (ezmeden meyve süzgecine koyarak)
1 de makarna lütfen’den aldığım hazır çorba (yarım çay bardağı suyla 1 yemek kaşığı çorbayı pişiriyorsun)
bu 3 ünü hazırlayıp bırakmayı düşünüyorum annem sırayla dener çünkü hiçbirini tam anlamıyla yemiyor ama aralarında vakit olacağı için süt de bulamayacağı için belki yer diyorum. hem de oyalanır.
Osman hocayı takip ediyorum. Keşke Ankara da olsa .E ebruvaryokmathildays buna bir göz atın kızlar.Her emzirme sonrası sağmak lazım diye başka yerden de okumuştum.Çünki beyine sinyal gidiyor ve daha fazla süte ihtiyac var diyor,neticede gelecek sefer daha fazla süt salgılanıyor
Anne Sütünü Artıran Yiyecekler - Anne Sütünü Artırmak
Sütünüzün bebeğinize az geldiğini düşünüyorsanız, Anne Sütünü artırmak için ne yemeli? Sorusunun cevabını bu yazıda bulabilirsinizlansinoh.com.tr
Osman Gönülalın da videosu var sütü arttırmakla ilgili,onu da izleyin.
Mama yerine bir emzirme ve sütarttırma alanında eğitim veren birinden yardım almak daha iyi bence.
Kafamıza göre sağım yapmamak lazım sonra başa bela oluyor, haftada bi mastit oldum ben bi ara makine sütü tazyikli hale getiriyor bebek emmek istemiyor, meme başında bi sürü tıkanıklık oluyordu hala oluyor makine yüzünden oldu hep, sonra 2 gün o meme yumuşamıyor mastit sonrası süt de azalıyor.E ebruvaryokmathildays buna bir göz atın kızlar.Her emzirme sonrası sağmak lazım diye başka yerden de okumuştum.Çünki beyine sinyal gidiyor ve daha fazla süte ihtiyac var diyor,neticede gelecek sefer daha fazla süt salgılanıyor
Anne Sütünü Artıran Yiyecekler - Anne Sütünü Artırmak
Sütünüzün bebeğinize az geldiğini düşünüyorsanız, Anne Sütünü artırmak için ne yemeli? Sorusunun cevabını bu yazıda bulabilirsinizlansinoh.com.tr
Osman Gönülalın da videosu var sütü arttırmakla ilgili,onu da izleyin.
Mama yerine bir emzirme ve sütarttırma alanında eğitim veren birinden yardım almak daha iyi bence.
Bunu hiç duymamıştım. Bir de ben bir sn önce olsun diye yüksek ayar yapmays çalıştım açıyor zaten şu anKafamıza göre sağım yapmamak lazım sonra başa bela oluyor, haftada bi mastit oldum ben bi ara makine sütü tazyikli hale getiriyor bebek emmek istemiyor, meme başında bi sürü tıkanıklık oluyordu hala oluyor makine yüzünden oldu hep, sonra 2 gün o meme yumuşamıyor mastit sonrası süt de azalıyor.
Hadi gözün aydın darısı başımaKizlarr ise başladım bugün. Valla dünya varmış. Aylardir evde durmaktan bikmisim.O kadsr rahatladım kiilk güne özel bir durum mu acaba ?. Tabi dört saatte 6 kere filan görüntülü arayıp baktım oğluma 2
Benim oğlum da hiç sevmiyor emekleme pozisyonunu sürekli oturmak istiyorKızlar bir şey soracağım. Benim oğlum 20 haziran doğumlu şimdi internette bir video gördüm.6 aylıkken bebeler emekleme pozisyonunda oluyor. Benim bebegim karın üstü yatarken hala solucan gibi kıvranıyor. Sizlerinki nasıl. Ben karın üstü yatırmaya daha yeni başladım bunun etkisi mi var acaba sürekli kucakta tasiyoruz
Benim bebeğim de az kilo almış bu aylardan sonra kilo alımı azalıyor diye biliyorum çişleri normalbebeği 6 aylık olanlar 6.ayda bebeğiniz kaç gr aldı?Benimki 300 geam almış 7300/7400 gr olmuş,son zamanlar memede çok duruyordu,sütüm azalmış o yüzden mi az almış diye düşünmekteyim
Neden obeze yaklaşmış çok mu mama veriyormuş ya da sık sık? Yani benim oğlum bazen inat edip emmiyor bazen emiyor şimdiye kadar kilosunda sorun olmadı sadece bu ay daha az kilo almıştı. Çişleri normal gibi geliyor, bu aralar biraz fazla ağlasa da diştendir diye düşünüyorum. Bilmiyorum bazen acaba aç mı diyorum ama sonra yoook ya huzursuz olurdu aç olsa diyorum herhalde anneyiz işte hep böyle düşüncez galiba ek gıdaya başladık ama öyle çok yemiyor gibi öğrenecez ya galiba zamanlabu arada arkadaşımın bebeği obeze yaklaşmış doktor mamayı azalt demiş. bu bebiş gündüz hiç uyumuyor gece full uyuyormuş. mama sütten farklı olarak tok tutuyor. daha fazla kilo yapıyor bir de.
benim bebişim de geceleri en az 3 defa uyanıyor diş çıkardığı zaman 10 defa uyanıyor ve geri yatmıyordu.
şimdi daha iyi emip uyuyor çok şükürben mama vermeyi hiç düşünmedim bana da herkes söylüyor aç mı bu çocuk diye ama aç olduğunu sanmıyorum. her bebeğin bir beslenmesi ve uykusu var bazen ne yaparsan yap istediğin gibi olmaz ki bence bunlar da öyle konular. sabredip biraz daha bekleyeceğiz.
Yaa hadi gözün aydın, ben de çok istiyorum aslında çalışmayı ama bebeğimin bu günlerini bir daha göremeyeceğimi bilmek hüzünlü hissettiriyor, en azından 2 yaşını görmek istiyorumKizlarr ise başladım bugün. Valla dünya varmış. Aylardir evde durmaktan bikmisim.O kadsr rahatladım kiilk güne özel bir durum mu acaba ?. Tabi dört saatte 6 kere filan görüntülü arayıp baktım oğluma 2
ilk başta öyle oldu benimde zamanla geçiyor o bunalmışlık yüzünden iş ferahlatıcı gelmişti banadaKizlarr ise başladım bugün. Valla dünya varmış. Aylardir evde durmaktan bikmisim.O kadsr rahatladım kiilk güne özel bir durum mu acaba ?. Tabi dört saatte 6 kere filan görüntülü arayıp baktım oğluma 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?