2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
bebiş kendi istiyor bence bünye meselesi ya da öyle alıştırmışlar üzülmesin diye ayrıntılı sormadım bence aç değiller ya aç olsalar anlardık mutsuz olurlardı

kızlar alt iki dişi çıkan bebekler daha diş çıkardı mı?

sizinki hangi marka?Benimki de elektrikli,diamond elmasınki,sağdığım zamanlar memnundum.Ne iş yapıyorsunuz?Ben öğretmenim,ama işe geri dönmeyi hiç istemiyorum,çok stresli,yazı işleri filan çok ve bunlar çok yorucu.
Benim bebeğim de az kilo almış bu aylardan sonra kilo alımı azalıyor diye biliyorum çişleri normal
Bir defa şurupla ilgili soru sormuştun.Dün 1 videoda çocuk doktoru diyordu ki,şurupları ağzı açıldıktan sonra 2 hafta içerisinde kullanın,onda sonra kullanmayın

Sonuç görenler var ama
Ben kesinlikle ise yarağına inanıyorum ama her çocukta olmayabilir belki

Bizimki üstleri de çıkaracak baya kabarmış dört gözle patlatmasını bekliyorum yoksa uykusuzluktan ölecaaağğm
ay galiba bizimki de öyle. bakamadım ama yine uykusu çok bozuldu ve sürekli ağlama halinde kaç gün olmuştu alttakileri çıkaralı? bu aceleleri nedenmnn

Kızlar bebeğim su içmiyor ya ağzından çıkarıyo hep sizinkiler içiyo mu
Oyun yapıyo püskürtüp

Ek gıdaya başlayan kızlar sütlerinizde azalma oldu mu acaba ?
Benim oğlum memede çok kalıyor son zamanlar,bu da bende acaba sütüm azaldı mı hissi vermişti,ama memeyi sıktığım zaman süt geliyor.Oğlum biir az fazla uyusa,göğüslerime süt dolduğunu hiss ediyorum.

Hadi gözün aydın darısı başıma Bir o kadar istemek sonra yok biraz daha sabır diyor iç sesim
Gündüzleri çok huzurluyum artık ama aklımda onda. Bir saatte bir görüntülü arıyorum.
Canım ben bekarken arkadaşımın bebesine sinirlendiğinde görünce ben psikologlar eşliğinde büyütecegim bebeğimi demiştim. Ama şu an benim bir psikoloğa ihtiyacim var valla şartlar iyi olsa bende çalışmam ama mecburum . Çalışmak iyi geliyor gerçekten aksam bebeğimle huzurlu bjr şekilde ilgileniyorum
ilk başta öyle oldu benimde zamanla geçiyor o bunalmışlık yüzünden iş ferahlatıcı gelmişti banada
Bu kadar mı fark eder gençleştim resmen diye geziyorum

Son düzenleme:
Ben mahalle muhtariyim. Ama mahallem biraz farklı. atanamamış öğretmenim bende aslında. E bebekten aldım weewella gibi bir şeydi.
Bu arada surupla ilgili bir hemşire 2 ay demişti bana. Surupta 100 lira Ben bir kaşık icirdim şimdi atacak miyim koca şurubu. Parasında değilim ama bence 2 hafta da kısa bir sure

Ya benim oğlan acıkınca çok huysuz oluyor. Aç olup olmadığını anlıyorum diye düşünüyorum. Ama gerçekten gece artık göğsümde ikimizde uyuyakalıyoruz . Bu kez usutecek diye üzülüyorum.. bugün artık esime bağırdım. Bir sen mi çalışıp gece vardiyasından geliyorsun diye.

Kızlar bebeğim su içmiyor ya ağzından çıkarıyo hep sizinkiler içiyo mu
Oyun yapıyo püskürtüp
Bardaktan içiyor benimki ben su içerken bakıyordu uzattım içti bardaktan baya, silikon alıştırma bardakları var onlar daha güvenli olur, avent suluk aldım birde ama içip içmediğini anlayamıyorum.

Kızlar ben uyku eğitimi vermeye çalıştım ama beceremedim, bi araştırayım dedim fiyatları 5000 TL den başlıyor, bilsem uyuyacak düzenli Belki düşünürüm, bizim uykular gittikçe beter oldu

Bugün bildirim geldi bir uygulamadan 5. Atak haftasına girildi diye. Ben buna hazır hissetmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…