- 30 Mayıs 2015
- 5.207
- 12.854
- 448
- 34
bebiş kendi istiyor bence bünye meselesi ya da öyle alıştırmışlar üzülmesin diye ayrıntılı sormadımNeden obeze yaklaşmış çok mu mama veriyormuş ya da sık sık? Yani benim oğlum bazen inat edip emmiyor bazen emiyor şimdiye kadar kilosunda sorun olmadı sadece bu ay daha az kilo almıştı. Çişleri normal gibi geliyor, bu aralar biraz fazla ağlasa da diştendir diye düşünüyorum. Bilmiyorum bazen acaba aç mı diyorum ama sonra yoook ya huzursuz olurdu aç olsa diyorum herhalde anneyiz işte hep böyle düşüncez galiba ek gıdaya başladık ama öyle çok yemiyor gibi öğrenecez ya galiba zamanla
Bizimki üstleri de çıkaracak baya kabarmış dört gözle patlatmasını bekliyorum yoksa uykusuzluktan ölecaaağğmkızlar alt iki dişi çıkan bebekler daha diş çıkardı mı?
sizinki hangi marka?Benimki de elektrikli,diamond elmasınki,sağdığım zamanlar memnundum.Ne iş yapıyorsunuz?Ben öğretmenim,ama işe geri dönmeyi hiç istemiyorum,çok stresli,yazı işleri filan çok ve bunlar çok yorucu.Ben aldığım makinayi beğenmedim. İş yerinde sagmaya çalıştım iki büklüm oldum
Tam ortaya getirmeyince sağmiyor elektirikli alacağıma keşke Manuel alsaydim
Bu hafta doktora götüreceğim hem kontrol için hem ek gida için. Sanki bir şeyler alerji yapiyor yanagi kizarik ve kuru puturlu oldu.
Bir defa şurupla ilgili soru sormuştun.Dün 1 videoda çocuk doktoru diyordu ki,şurupları ağzı açıldıktan sonra 2 hafta içerisinde kullanın,onda sonra kullanmayınBenim bebeğim de az kilo almış bu aylardan sonra kilo alımı azalıyor diye biliyorum çişleri normal
Sonuç görenler var amaAynen gece 2-3 kez uyanıyordu. Hergün 21.30 da uyuyor uyku rutinimiz var ana kucağında sallıyorum hemen dalıyor sonra başlıyor bir saat sonra uyanıyor sabaha kadar saat başı ya da yarım saat emzir salla tekrar uykuya döndürüyorum. Bir de gün içinde ek gıda tadımı yapınca gece kaka da yapıyor alt değiştir derken uykusu kaçıyor. Uyku eğitimine de inanmıyorum ticaret tamamen. Bir aydır böyleyiz bakalım ne olacak ben herşeye razıyım yeterki sağlıkla büyüsün
ay galiba bizimki de öyle. bakamadım ama yine uykusu çok bozuldu ve sürekli ağlama halindeBizimki üstleri de çıkaracak baya kabarmış dört gözle patlatmasını bekliyorum yoksa uykusuzluktan ölecaaağğm
Benim oğlum memede çok kalıyor son zamanlar,bu da bende acaba sütüm azaldı mı hissi vermişti,ama memeyi sıktığım zaman süt geliyor.Oğlum biir az fazla uyusa,göğüslerime süt dolduğunu hiss ediyorum.Ek gıdaya başlayan kızlar sütlerinizde azalma oldu mu acaba ?
evet ola bilir,kaynımın çocuklarında öyle olmuşArkadaşlar bebekler hiç ilk kez üstden diş çıkarır mı?
Benimki de içmiyor. 1 ay oldu başta kaşıkla verdim içiyordu ne zaman avent alıştırma bardağına geçtik çiğneyip püskürtmeye başladıKızlar bebeğim su içmiyor ya ağzından çıkarıyo hep sizinkiler içiyo mu
Oyun yapıyo püskürtüp
Annem dün oğlumun damaklarına baktı da üst tarafta daha çok belirti var gibi geldievet ola bilir,kaynımın çocuklarında öyle olmuş
ben kaşıkla veriyorum, içiyorKızlar bebeğim su içmiyor ya ağzından çıkarıyo hep sizinkiler içiyo mu
Oyun yapıyo püskürtüp
Gündüzleri çok huzurluyum artıkHadi gözün aydın darısı başımaBir o kadar istemek sonra yok biraz daha sabır diyor iç sesim
Canım ben bekarken arkadaşımın bebesine sinirlendiğinde görünce ben psikologlar eşliğinde büyütecegim bebeğimi demiştim. Ama şu an benim bir psikoloğa ihtiyacim varYaa hadi gözün aydın, ben de çok istiyorum aslında çalışmayı ama bebeğimin bu günlerini bir daha göremeyeceğimi bilmek hüzünlü hissettiriyor, en azından 2 yaşını görmek istiyorum, her gün yeni bir şey öğreniyor ben öğretmek istiyorum. Bazen de çok bunalıyorum keşke işim olsaydı diyorum
Bu kadar mı fark eder gençleştim resmen diye geziyorumilk başta öyle oldu benimde zamanla geçiyor o bunalmışlık yüzünden iş ferahlatıcı gelmişti banada
Ben mahalle muhtariyim. Ama mahallem biraz farklı.sizinki hangi marka?Benimki de elektrikli,diamond elmasınki,sağdığım zamanlar memnundum.Ne iş yapıyorsunuz?Ben öğretmenim,ama işe geri dönmeyi hiç istemiyorum,çok stresli,yazı işleri filan çok ve bunlar çok yorucu.
Bir defa şurupla ilgili soru sormuştun.Dün 1 videoda çocuk doktoru diyordu ki,şurupları ağzı açıldıktan sonra 2 hafta içerisinde kullanın,onda sonra kullanmayın
Ya benim oğlan acıkınca çok huysuz oluyor. Aç olup olmadığını anlıyorum diye düşünüyorum. Ama gerçekten gece artık göğsümde ikimizde uyuyakalıyoruz . Bu kez usutecek diye üzülüyorum.. bugün artık esime bağırdım. Bir sen mi çalışıp gece vardiyasından geliyorsun diye.Ben de senin gibi merak ettim gece uyanması açlıktan mi diye artık herkes doktorum bile açlıktan diyordu denemek için mama aldık, biberon tutmadı kaşıkla içirdim önce içmek istemedi ben kendim içiyormuşum gibi yaptım bi kaç defa teklif ettim ve içmeye başladı 100ml hazırlamıştım 65 Ml içti ve babasının kucağına resmen bayıldı normalde meme dışında uyumaz, dedim gerçekten açmış, yatırdıktan 10 dk uyandı, gece de yine 2 defa uyandı, sabaha kadar deliksiz uyumasını beklemiştim ama umduğum gibi olmadı, aç değilmiş diye düşündüm ama bence yine de bir denemek lazım şüpheyle düşünmekteyse, bebeklerin bi uyku döngüsü var o döngüde uyanıyorlar beyinleri bizim gibi değil, benimkinin desteği meme, tabii 5. Ayda 350 gr almış olması doktorun az bulması da beni bu şüpheye düşürmüştü.
Ben de sağım yapınca 20ml falan anca geliyor eskiden emzirdikten son bile 90 falan geliyordu, O zaman emmiyor bitirmiyor diye üzülüyordum, şimdi de yetmiyor diye düşünüyor insan.
Bardaktan içiyor benimki ben su içerken bakıyordu uzattım içti bardaktan baya, silikon alıştırma bardakları var onlar daha güvenli olur, avent suluk aldım birde ama içip içmediğini anlayamıyorum.Kızlar bebeğim su içmiyor ya ağzından çıkarıyo hep sizinkiler içiyo mu
Oyun yapıyo püskürtüp
Ne miktarda veriyorsunuz ek gıdayı? Tadımın biraz ötesinde veriyorum ben azalma hissetmedim.Ek gıdaya başlayan kızlar sütlerinizde azalma oldu mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?