2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kızlar ben uyku eğitimi vermeye çalıştım ama beceremedim, bi araştırayım dedim fiyatları 5000 TL den başlıyor, bilsem uyuyacak düzenli Belki düşünürüm, bizim uykular gittikçe beter oldu
instagram reklamlarına inanmayın şikayet var sitesinde bir sürü mağdur anne var inanmayın bence

ay galiba bizimki de öyle. bakamadım ama yine uykusu çok bozuldu ve sürekli ağlama halinde kaç gün olmuştu alttakileri çıkaralı? bu aceleleri nedenmnn
20ekimde patlamıştı 1 hafta sonra 2 ay olacak işte ama bizimki alt dişler çıktığından beri böyle huzursuz 1 haftadır zirve yaptı üstler baya zorlayacak gibi

İşiniz ağır değil mi?Muhtarın işi çok olmuyor mu? doktor oğluma kalsiyum şurupu yazmış,onun da kağıtında 1 ay verile bilir yazılmış.

Kızlar ben uyku eğitimi vermeye çalıştım ama beceremedim, bi araştırayım dedim fiyatları 5000 TL den başlıyor, bilsem uyuyacak düzenli Belki düşünürüm, bizim uykular gittikçe beter oldu
ben 2000 e buldum yapabileceğimi bilsem ben de alacağım iyice kafayı yedik

20ekimde patlamıştı 1 hafta sonra 2 ay olacak işte ama bizimki alt dişler çıktığından beri böyle huzursuz 1 haftadır zirve yaptı üstler baya zorlayacak gibi
bizim daha 21 kasımda patladı alt dişler. offf bugün iyice çıldırdı ya çok ağlıyor bağırıyor daha mı zormuş acaba üst dişler

Oğlum bu gün huzursuzdu,öğleden beri memede uyuyor yerine koyunca uyanıp ağlamaya başlıyor.Tekrar kucağıma alıyorum.Niye böyle anlamıyorum

İşiniz ağır değil mi?Muhtarın işi çok olmuyor mu? doktor oğluma kalsiyum şurupu yazmış,onun da kağıtında 1 ay verile bilir yazılmış.
Bazı mahallelerde muhtarligin yerini bilmezler. Ama benim mahallemde kuş uçsa muhtarliga gelinir. Ve sabit bir saatimiz yok. Alisacagiz yeni düzene. Ben calpol için demiştim. Diğer suruplara bir şey diyemem

Bir haftadır geceleri boyleyiz gündüz uykusuda olan bir bebek değil zaten
son bir kaç gündür bizde de geceleri böyle, memede uyuya kalıyor,beni de uyku tutuyor,dün gece uyandığımda yerine koyarken uyandı ağlamaya başladı tekrar meme verdim

Ben de 18 ay annelik iznine ciktim:) ev de aldik zorkayici olacak ama… bugün brokkoli tattidrim pek begenmedi gaha
Ben de 2 yaşına kadar izinde olmak istiyorum,inşallah erken dönmeme ihtiyaç olmaz.Biz de ev aldık,daha kredimiz bitmedi,o bizi bir az zorluyor.brokoliyi benim ki de pek iştahla yemedi,patates ve havuç verdiğimde 2-3. günler kaşığa saldırıyordu

Benim kızım daha dönmüyor bile tembel, sürekli mama sandalyesinde, direkt yürüyecek galiba
Bir aydir benim kizimda geceleri cok sık uyanip emmek istiyor, mama vermedim simdiye kadar vermekte istemiyorum, yatmadan 1 saat once yogurt yediriyorum biraz rahat uyuyor
Ek gıdaya başlayan kızlar sütlerinizde azalma oldu mu acaba ?
Yumusama var ama azalma varmi bilmiyorum artik uzun uzadıya emmiyor kızım, 3 5 dk ancak emiyor
Arkadaşlar bebekler hiç ilk kez üstden diş çıkarır mı?
Benim kiz alttan 2 dis birden cikardi
kızlar alt iki dişi çıkan bebekler daha diş çıkardı mı?
21 kasım da çıkardı alttan iki dış birden daha üstlerde bisey yok, oğlum 1 er hafta arayla 4 diş birden çıkarmıştı 2 altta 2 ustten
Kızlar bebeğim su içmiyor ya ağzından çıkarıyo hep sizinkiler içiyo mu
Oyun yapıyo püskürtüp
Benim kızım suya bayılıyor, minik biberon almıştım doğumdan önce mama vermek gerekir belki diye ona koyuyorum içiyor, çay varsayımla veriyorum, suyu çok seviyor

Ağladığında nasıl sakinleştriyorsun?Ağlarken elbiseni,elini ısırıyor mu?
yok canım ısırmıyor ama mememi ısırıyor bazen valla gezdirip sakinleştirmeye çalışıyorum oda değişiyorum hava buz gibi olmasa dışarı çıkarırdım. günde 1 defa dışarı çıkarmaya çalışıyorum
ağzı çok fazla akıyor ve bomboş bağırıp ağlıyor o yüzden diş olabileceğini düşünüyorum

Benimki de içmiyor. 1 ay oldu başta kaşıkla verdim içiyordu ne zaman avent alıştırma bardağına geçtik çiğneyip püskürtmeye başladı
Her şeyi denedim. E bebeğin küçük suları oluyo ya onun ucuyla içti birazcık
ikisiyle de asla içmiyor

Eklentiler

• 96D72926-3E7A-4E13-8F15-74F6F7316F6D.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 9213632F-B846-4AC0-ACEB-63B86EFFAF87.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…