- 28 Kasım 2023
- 43
- 21
- 3
- 45
Biz alman toplumu değiliz ki bu yaşta hala anne diyoruz uyku eğitiminde ağlatılmayacak ise olabilir ama diğer türlüsü öğrenilmiş çaresizlikSonuç görenler var ama
Ben kesinlikle ise yarağına inanıyorum ama her çocukta olmayabilir belki
instagram reklamlarına inanmayın şikayet var sitesinde bir sürü mağdur anne var inanmayın benceKızlar ben uyku eğitimi vermeye çalıştım ama beceremedim, bi araştırayım dedim fiyatları 5000 TL den başlıyor, bilsem uyuyacak düzenli Belki düşünürüm, bizim uykular gittikçe beter oldu
20ekimde patlamıştı 1 hafta sonra 2 ay olacak işte ama bizimki alt dişler çıktığından beri böyle huzursuz 1 haftadır zirve yaptı üstler baya zorlayacak gibiay galiba bizimki de öyle. bakamadım ama yine uykusu çok bozuldu ve sürekli ağlama halindekaç gün olmuştu alttakileri çıkaralı? bu aceleleri nedenmnn
İşiniz ağır değil mi?Muhtarın işi çok olmuyor mu? doktor oğluma kalsiyum şurupu yazmış,onun da kağıtında 1 ay verile bilir yazılmış.Ben mahalle muhtariyim. Ama mahallem biraz farklı.atanamamış öğretmenim bende aslında. E bebekten aldım weewella gibi bir şeydi.
Bu arada surupla ilgili bir hemşire 2 ay demişti bana. Surupta 100 lira Ben bir kaşık icirdim şimdi atacak miyim koca şurubu. Parasında değilim ama bence 2 hafta da kısa bir sure
ben 2000 e buldum yapabileceğimi bilsem ben de alacağım iyice kafayı yedikKızlar ben uyku eğitimi vermeye çalıştım ama beceremedim, bi araştırayım dedim fiyatları 5000 TL den başlıyor, bilsem uyuyacak düzenli Belki düşünürüm, bizim uykular gittikçe beter oldu
bizim daha 21 kasımda patladı alt dişler. offf bugün iyice çıldırdı ya çok ağlıyor bağırıyor20ekimde patlamıştı 1 hafta sonra 2 ay olacak işte ama bizimki alt dişler çıktığından beri böyle huzursuz 1 haftadır zirve yaptı üstler baya zorlayacak gibi
Bazı mahallelerde muhtarligin yerini bilmezler. Ama benim mahallemde kuş uçsa muhtarliga gelinir. Ve sabit bir saatimiz yok. Alisacagiz yeni düzene.İşiniz ağır değil mi?Muhtarın işi çok olmuyor mu? doktor oğluma kalsiyum şurupu yazmış,onun da kağıtında 1 ay verile bilir yazılmış.
Bir haftadır geceleri boyleyizOğlum bu gün huzursuzdu,öğleden beri memede uyuyor yerine koyunca uyanıp ağlamaya başlıyor.Tekrar kucağıma alıyorum.Niye böyle anlamıyorum
O nasıl oluyor canım 18 ay.Ben de 18 ay annelik iznine ciktim:) ev de aldik zorkayici olacak ama… bugün brokkoli tattidrim pek begenmedi gaha
Ben almanyadayim ögretmenim maasimin 33,5% veriyorlarO nasıl oluyor canım 18 ay.umarım ödemeleri rahat atlatirsiniz
İyiymiş .umarım bizim çocuklarımız da böyle şartları gorurulerBen almanyadayim ögretmenim maasimin 33,5% veriyorlar
son bir kaç gündür bizde de geceleri böyle, memede uyuya kalıyor,beni de uyku tutuyor,dün gece uyandığımda yerine koyarken uyandı ağlamaya başladı tekrar meme verdimBir haftadır geceleri boyleyizgündüz uykusuda olan bir bebek değil zaten
Ben de 2 yaşına kadar izinde olmak istiyorum,inşallah erken dönmeme ihtiyaç olmaz.Biz de ev aldık,daha kredimiz bitmedi,o bizi bir az zorluyor.brokoliyi benim ki de pek iştahla yemedi,patates ve havuç verdiğimde 2-3. günler kaşığa saldırıyorduBen de 18 ay annelik iznine ciktim:) ev de aldik zorkayici olacak ama… bugün brokkoli tattidrim pek begenmedi gaha
Ağladığında nasıl sakinleştriyorsun?Ağlarken elbiseni,elini ısırıyor mu?bizim daha 21 kasımda patladı alt dişler. offf bugün iyice çıldırdı ya çok ağlıyor bağırıyordaha mı zormuş acaba üst dişler
Benim kızım daha dönmüyor bile tembel, sürekli mama sandalyesinde, direkt yürüyecek galibaKızlar bir şey soracağım. Benim oğlum 20 haziran doğumlu şimdi internette bir video gördüm.6 aylıkken bebeler emekleme pozisyonunda oluyor. Benim bebegim karın üstü yatarken hala solucan gibi kıvranıyor. Sizlerinki nasıl. Ben karın üstü yatırmaya daha yeni başladım bunun etkisi mi var acaba sürekli kucakta tasiyoruz
Bir aydir benim kizimda geceleri cok sık uyanip emmek istiyor, mama vermedim simdiye kadar vermekte istemiyorum, yatmadan 1 saat once yogurt yediriyorum biraz rahat uyuyorbu arada arkadaşımın bebeği obeze yaklaşmış doktor mamayı azalt demiş. bu bebiş gündüz hiç uyumuyor gece full uyuyormuş. mama sütten farklı olarak tok tutuyor. daha fazla kilo yapıyor bir de.
benim bebişim de geceleri en az 3 defa uyanıyor diş çıkardığı zaman 10 defa uyanıyor ve geri yatmıyordu.
şimdi daha iyi emip uyuyor çok şükürben mama vermeyi hiç düşünmedim bana da herkes söylüyor aç mı bu çocuk diye ama aç olduğunu sanmıyorum. her bebeğin bir beslenmesi ve uykusu var bazen ne yaparsan yap istediğin gibi olmaz ki bence bunlar da öyle konular. sabredip biraz daha bekleyeceğiz.
Yumusama var ama azalma varmi bilmiyorum artik uzun uzadıya emmiyor kızım, 3 5 dk ancak emiyorEk gıdaya başlayan kızlar sütlerinizde azalma oldu mu acaba ?
Benim kiz alttan 2 dis birden cikardiArkadaşlar bebekler hiç ilk kez üstden diş çıkarır mı?
21 kasım da çıkardı alttan iki dış birden daha üstlerde bisey yok, oğlum 1 er hafta arayla 4 diş birden çıkarmıştı 2 altta 2 usttenkızlar alt iki dişi çıkan bebekler daha diş çıkardı mı?
Benim kızım suya bayılıyor, minik biberon almıştım doğumdan önce mama vermek gerekir belki diye ona koyuyorum içiyor, çay varsayımla veriyorum, suyu çok seviyorKızlar bebeğim su içmiyor ya ağzından çıkarıyo hep sizinkiler içiyo mu
Oyun yapıyo püskürtüp
yok canım ısırmıyor ama mememi ısırıyor bazenAğladığında nasıl sakinleştriyorsun?Ağlarken elbiseni,elini ısırıyor mu?
Her şeyi denedim. E bebeğin küçük suları oluyo ya onun ucuyla içti birazcıkBenimki de içmiyor. 1 ay oldu başta kaşıkla verdim içiyordu ne zaman avent alıştırma bardağına geçtik çiğneyip püskürtmeye başladı
Üzülmeyin osman hoca oğluna 9.ayda verdiğini söylemişti. AlışacaktırHer şeyi denedim. E bebeğin küçük suları oluyo ya onun ucuyla içti birazcık
ikisiyle de asla içmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?