- 30 Mayıs 2015
- 5.414
- 9.025
- 448
- 34
benimki de zorlayınca içiyor bence zorlamamalıyız çünkü ihtiyaç duymuyorlarmış 9 aya kadarHer şeyi denedim. E bebeğin küçük suları oluyo ya onun ucuyla içti birazcık
ikisiyle de asla içmiyor
O benim, teşekkürler canım koymuyorum zaten de merak ettim sadece, bazı yorumlar kafami karıştırdı ❤Merhabalar. Tuz konusunu soran bir arkadaş vardı. 1 yaşına kadar tuz şeker bal çilek yasakmis
Alttan normal de üstü merak ettim benBenim kiz alttan 2 dis birden cikardi
Benim bebis cumartesi 6. aylik olscak cevresi suan 41cmKızlar 6.ayda bebeğinizin kafa çevresi ne kadardı
Benim de 41.5cm . Doktor küçük filan dedi mi ya da yorumda bulundu muBenim bebis cumartesi 6. aylik olscak cevresi suan 41cm
42 çıktı bizim normal dediKızlar 6.ayda bebeğinizin kafa çevresi ne kadardı
41.9 dedi doktor. Bana az geliyorKızlar 6.ayda bebeğinizin kafa çevresi ne kadardı
Ya ben internetten persentil değerine bakınca çok düşük çıkıyodu ondan bi şaşırdım küçük mü kafası diye ama doktor normal diyorBenim de 41.5cm . Doktor küçük filan dedi mi ya da yorumda bulundu mu
Yarin rutin kontrolümüz var bakalim ne diyecek :) ama esimin ailesi kücük kafali dert edinmiyorum o kadar bir de kiz mi erkek mi o da fark eder bizimki kizBenim de 41.5cm . Doktor küçük filan dedi mi ya da yorumda bulundu mu
Benim oğlum var biraz geride dedi42 çıktı bizim normal dedi
41.9 dedi doktor. Bana az geliyorSizin ne kadar
Oğlumun 41.5 cm biraz geride dedi. Benimde sağlık açısından en taktığım konu baş çevresi.Ya ben internetten persentil değerine bakınca çok düşük çıkıyodu ondan bi şaşırdım küçük mü kafası diye ama doktor normal diyor
41.9 dedi doktor. Bana az geliyorSizin ne kadar
Oğlumun 41.5 cm biraz geride dedi. Benimde sağlık açısından en taktığım konu baş çevresi. Persentil değerlerine bakınca bende telaslaniyorumYa ben internetten persentil değerine bakınca çok düşük çıkıyodu ondan bi şaşırdım küçük mü kafası diye ama doktor normal diyor
Yarin rutin kontrolümüz var bakalim ne diyecek :) ama esimin ailesi kücük kafali dert edinmiyorum o kadar bir de kiz mi erkek mi o da fark eder bizimki kiz
6 aylık olmasına 5 gün kala oğlumda 42 cm-di,doktor normal demiştiKızlar 6.ayda bebeğinizin kafa çevresi ne kadardı
Kafa çevresi büyüyorsa telaşa gerek yok dedi bana doktorOğlumun 41.5 cm biraz geride dedi. Benimde sağlık açısından en taktığım konu baş çevresi. Persentil değerlerine bakınca bende telaslaniyorum
Bir de ölçümden ölçüme değişiyor ben evde gelip defalarca ölçtüm 42.5 çıkıyor mesela. Evde mezura varsa bir ölçsene sen de en geniş yerinden. Gelişimi normalse çok takılmamak lazım rakamlara galiba ama ana yüreğiOğlumun 41.5 cm biraz geride dedi. Benimde sağlık açısından en taktığım konu baş çevresi. Persentil değerlerine bakınca bende telaslaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?