2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Park yatak kullananlar alt kademeye geçtiniz mi? Kızım kenarlara tutunup oturuyo düşer diye korkuyorum ama geceleri de beslemek zor olcak alt kademede napsam bilemedim
Benimkide yanları tutmaya başladı şimdilik sadece döndürüyor kendini oyüzden geçmedim alt kadameye ben henüz

Ben olcersem çok alakasız çıkıyor sonuçlar boyunu 70 cm olctum geçen ay . Daha bunay 67 cm oldu.. evet ana yüreği. Annem diyor ki sizin hiç baş çevrenizi olcmediler. Köye gelip aşıyı vurup gidiyorlardı. Öyle olsa daha mı iyiydi diye dusunyorum

E ebruvaryok Benim kızın da bugun 6 ay ölçümleri ve aşıları vardı. Baş çevremiz 41. Alt sınır 39 üst sınır 44 dedi. Büyümeye devam etmesi önemliymiş. Ama bizim bıngıldak 2 ay önce de 2 ye 2 miş şimdi de aynı çıktı hemşire onu dillendirdi bir tek. Ama sıkıntı yok gibi konuştu . Bilemedim.

p u d r a ben alt kademeye geçtim 2 gün önce. Yani çok zor olmadı gece yine kalkmadan alabiliyorum emzirip koyuyorum. Biraz dikkatli olunca zor olmuyor. Tutunup kendini yükseltiyordu biraz ileri gitse düşecek gibiydi için rahat etmedi ben de aldım alta.

Bugün doktordaydik 6aya bir gün var ve 42.5 cikti birsey demedi dedigin gibi takmamak lazim simdi hersey takiliyor kafsys

Bence sağlık ocağında çok baştan savma ölçüyorlar ben evde boyunu 67 ölçtüm orda 66 dedi ama gözümün önünde çocuğun boynu eğriydi düzeltmedi bile baş çevresi için de kağıda baktım 39 yazmış hiç bişey söylemedi evde 42 ölçtüm..

Benimkide yanları tutmaya başladı şimdilik sadece döndürüyor kendini oyüzden geçmedim alt kadameye ben henüz
Sağolun kızlar
Ben de geçireceğim sanırım alt kademeye
Yanlardan tutup eğilmeye başladı çok korktum ne olur ne olmaz geçireceğim
6. Ayda odasını ayırın diyolar ama ben 1 yaşında ayırırım diyorum şimdilik

Kız erkekte farkediyor galiba. Dünden beri mikrosefali okuyup duruyorum .

Evet sağlık ocağı baştan savma yapıyor. Asilarda bil3 sorun cikarmislardi.

Sen 1 yaş diyorsun da çocuk ne diyor acaba

Bakalım önümuzdeki ay ne çıkacak ona göre. Norolojiye giderim
Eğer bıngıldağı açıksa hiç dert etme, nörolojiye de götürme . Bizim ki kapanmak üzere ama biliyorum ki 3 aydan önce kapanmadığı ve kafa çevresi büyüdüğü için riskli değil

mathildays canım 2 bine uyku eğitimi buldum yazmıştın. Kim acaba bana mesaj atar mısın? Cünkü oğlum haftalardır saat başı uyanıyor çıldıracağım artık uykusuzluktan. Eşimle birbirimize tahammülümüz kalmadı artık

hemen bulup atıcam canım instagramda yazıştım birkaç tanesiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…