Ayyy bayan muhtarBazı mahallelerde muhtarligin yerini bilmezler. Ama benim mahallemde kuş uçsa muhtarliga gelinir. Ve sabit bir saatimiz yok. Alisacagiz yeni düzene.Ben calpol için demiştim. Diğer suruplara bir şey diyemem
Ne yapacakain canim balkabagi ile? Normal pişiriyorum . Tencerenin altına su. Üstüne buhar aparatı ve dilinledigim balkabaklari. Bu kadarKızlar bu balkabagini nasıl buharda psiriyorsunjz.
valla ben de dişi ilk çıkardığı zamanlar kafayı yemek üzereydim evdekilerle büyük tartıştım. bana yardımcı olun hem gece hem gündüz ayakta kalamıyorum diye. eşimle dönüşümlü bakmaya başladık bir tık rahat ettimBen de en uygun bu hanımefendiyi buldum. 1 ay diyor yumuşak geçiş diyor beni bi etkiledi. Napsam çok kararsızım
çok sağol canım ben de bugün yarın çorbaya başlamaya karar verdim çünkü tadım zamanı hiçbir şey yemiyor.. bir tatlı kaşığı anca. yoğurt zaten sevmedi.Bu saydığım besinleri tatmış olan bebislerde bı tarifim var kızlar. Kızım çok sevdi. Şimdi kullanmazsaniz ilerde kullanırsınız.
1 minik soğan
1 diş sarımsak
1 küçük havuç
1 küp kıyma
1 küçük patates
1 y.k bebek irmigi
Hepsini zeytinyağında soteledim. Üzerine su ekledim ve pişirdim. Ardından hepsini blenderla çektim. Coook güzel oldu.
Bu arada bebeğim için ilk defa blender kullandım. Ben haslamis olduğumuz besinleri püre yapmadan o şekilde yediriyorum genellikle. Bu favori corbamiz oldu.
Teşekkür ederimAyyy bayan muhtartebrik ediyorum
Ne yapacakain canim balkabagi ile? Normal pişiriyorum . Tencerenin altına su. Üstüne buhar aparatı ve dilinledigim balkabaklari. Bu kadar
bu arada ben de çok gurur duydum işinleTeşekkür ederim
Buharda pişir dedi doktor. Buhar aparatıni ilk defa duydum. Bende alayım. Siz direk pişirip ezip mi verdiniz.farkli bir şey eklediniz mi
Ben aldım , şimdilik elma, armut rendeledim. Ben de hala tek tek tadımlık veriyorum. Önümüzdeki ay yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum.cam rendeye gerek var mı? neredeyse her tarife ceviz koymuşlar ceviz veren var mı? bir de karışım yapanlar oldu mu ben hala tek tek veriyorum artık karışımlara geçmeliyim sanki
mikrosefali sadece baş küçüklüğü demek değil canım hiç içini karartma alakası yok senin bebişininKız erkekte farkediyor galiba. Dünden beri mikrosefali okuyup duruyorum .
direkt verdim ben canım şimdiye kadar en sevdiği o olduBen aldım , şimdilik elma, armut rendeledim. Ben de hala tek tek tadımlık veriyorum. Önümüzdeki ay yavaş yavaş artırmayı düşünüyorum.
Avokadoyu kendim sevmemiştim siz de gördüğüm için aldım , bebeğime direk vereyim mi yoksa bir işlem yapılıyor mu?
Akşam bir antepfıstığı attı ağzına çok korktum zor aldıkcam rendeye gerek var mı? neredeyse her tarife ceviz koymuşlar ceviz veren var mı? bir de karışım yapanlar oldu mu ben hala tek tek veriyorum artık karışımlara geçmeliyim sanki
ayyyy çok geçmiş olsunAkşam bir antepfıstığı attı ağzına çok korktum zor aldıkversek ceviz de yer bence
cevizi de cam rendeyle rendeliyorlar dene bence de yerlerAkşam bir antepfıstığı attı ağzına çok korktum zor aldıkversek ceviz de yer bence
Büyüdüler artık hiç gözümüzün önünden ayıramayacağızayyyy çok geçmiş olsunbu olay korkunçmuş ya. benimki geçen gün bant yedi resmen damağından aldım. bugün bütün havuç verdim pişmiş. birazını öğürüp çıkarabildi birazını çıkaramadı.
bir de bugün eşim mandalina vermiş eline kabuğuyla. iki parça kabuk çıkardık ağzından
Benimki de yoğurt sevmiyor, yaş hurmayla karıştırıp verdim sevdi, avakado da pek sevmemişti onu da Labneyle karıştırınca baya sevdi, sebzeleri çatalla ezip verdim blender yapınca lifler kaybolduğundan kabızlığa sebep oluyormuş.çok sağol canım ben de bugün yarın çorbaya başlamaya karar verdim çünkü tadım zamanı hiçbir şey yemiyor.. bir tatlı kaşığı anca. yoğurt zaten sevmedi.
sen bunları ayrı ayrı tattırdın mı? blender kullanmadığın zaman çatalla ezip veriyordun değil mi?
valla instagramda bakıyorum süzgeçten falan geçiren var. ben hep çatalla ezdim bi ara kakasını yapamadı sonra bi yaptı af edersiniz ama full havuç muz falanay acaba büyük mü veriyorum endişesi oldu.
çatalla ezmemin sebebi bulamaç gibi hale alışmasın diye. görümcenin anasınıfına giden oğlu hala öyle yiyor çiğnemeyi bilmiyor resmen psikolojik bi sıkıntı oluşmuş
yaaa deneyeyim canım. labne hangisinden verdin? sevindim valla çatalla ezmek bana da mantıklı geliyorduBenimki de yoğurt sevmiyor, yaş hurmayla karıştırıp verdim sevdi, avakado da pek sevmemişti onu da Labneyle karıştırınca baya sevdi, sebzeleri çatalla ezip verdim blender yapınca lifler kaybolduğundan kabızlığa sebep oluyormuş.
Benim eski ev sahibim de kadın muhtardı , çok çalışkandı herkesin her sorununa çözüm arardı , utanırdı kimseden devletin belirlediği evrak parasını almazdı. En azından yarı ücreti al elektrik ve su parasını çıkarsın kartuşu karşılasın derdik sadece zengin kişilerden alırdıTeşekkür ederim
Buharda pişir dedi doktor. Buhar aparatıni ilk defa duydum. Bende alayım. Siz direk pişirip ezip mi verdiniz.farkli bir şey eklediniz mi
Evet canım ben hepsini ayrı tattirmistim mesela sarımsağı buhar aparatinda kabak diliminin yanına koymustum. Bu şekilde tadım yaptırmıştım.çok sağol canım ben de bugün yarın çorbaya başlamaya karar verdim çünkü tadım zamanı hiçbir şey yemiyor.. bir tatlı kaşığı anca. yoğurt zaten sevmedi.
sen bunları ayrı ayrı tattırdın mı? blender kullanmadığın zaman çatalla ezip veriyordun değil mi?
valla instagramda bakıyorum süzgeçten falan geçiren var. ben hep çatalla ezdim bi ara kakasını yapamadı sonra bi yaptı af edersiniz ama full havuç muz falanay acaba büyük mü veriyorum endişesi oldu.
çatalla ezmemin sebebi bulamaç gibi hale alışmasın diye. görümcenin anasınıfına giden oğlu hala öyle yiyor çiğnemeyi bilmiyor resmen psikolojik bi sıkıntı oluşmuş
Çelik her tecere içine oturabilen bir apart . Çok kullanisli. Direk hasladim balkabağıni çatalla ezdim ama hiç begenmedi. Benim bebeğim püre olan herşeyden nefret ediyor şuan. Ama balkabağıni da sevmediğini düşünüyorumTeşekkür ederim
Offf benimki sade yemiyor limonlu olacakdirekt verdim ben canım şimdiye kadar en sevdiği o olduezilmesi falan da çok kolay. soyuyorsun ya da ben 2ye bölüp içini oyuyorum. azıcık zeytinyağı katabilirsin ama yağlı olduğu için ona bile gerek yok..
kendimi avokado satıcısı gibi hissediyorum her yerde övüyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?