2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
1 yaşında ayırınca anlar mı ki
Hiç bilmiyorum ki bu işleri 2 geç oluyomuş sanırım
Benim oğlum 5 yaşındaydı ayrılınca, hiç zor olmadi, güzel bir oda yaptık, eşyalarını kendi seçti, hevesiyle yattı odasında sonra alıştı zaten. Niye 5 e kadar beklediniz demeyin şartlar öyleydi, maddi olarak uygun değildik, diğer odaların ısıtması yoktu yukluk seklindeydi, ancak petek taktir odalari yerlestir alci boya oyle denk geldi

ah kıyamam canım gerçekten çok haklısın öyle yapmalıyız sanki biraz aceleci davranıyorum ben de. tattırdıklarımı sonraki günler de veriyorum ama yeni şeyler de deniyorum yani karışık gidiyorum

her gün kaka yapmıyorsa porsiyonu fazla ola bilir,Osman Gönülal diyor ki,ilk başlarda tattırırken 3.günü 1 çorba kaşığı olmalı,sonralar da en fazla 4-5 çorba kaşığı verin.Sonralar da bebek istemese yeneyecek onda da israr etmeyin

limonu ben de deneyeceğim canım fikir için çok sağol anladığım kadarıyla bebişim ekşiyi seviyor limon yedirdik bir defa suratını ekşitmedi bile ay gerçekten hemlick manevrası hayat kurtarıyor inşallah ihtiyaç duymayız. biraz cesaret gerekiyor sanki bebişin beslenmesinde

benimki öksürük numarası yapıyor ya da direkt kafasını çevirip ağzını kilitliyor zorla verenleri hiç anlamıyorum bebek neredeyse dile gelip yemeyeceğim artık diyecek

ben de vermeye korkuyorum ama sanki biraz da akışına bıraksak daha iyi gibi yaaa ben çok baharatlı yapıyorum yemekleri o yüzden evdekileri tembihliyorum vermeyin diye
Birde tuz ve yag orani var o yuzden bende vermiyorum, dr kendi yediklerinizden vermeyin onun tadını alırsa tuzsuz şekersizleri yemez diyor

Kızlar benim bebeğimin ağzı pamukçuk oldu. Yenidoğan olduğunda hiç olmamisti. Bir haftadır karbonatli su ile temizliyorum ama yine aynı. İşin kötü tarafı iki gündür meme ucunda hassasiyet başladı. Sanırım bana da geçti. Nasıl kurtulacağım bundan? Bugu eczaneden mikostatin damla alacağım.

Geçmiş olsun. Mikostarin geçirir

Senin bebeginde yiyeceklere karşı bu kadar saldırgan mi?. Ben artık sütümünkötü olduğunu düşünüyorum.

Tekrar geçmiş olsun

sebzelerden başla canım,ben şimdi 2 gündür balkabağı veriyorum,kaşığın üzerine atlıyor.17 günü geride bıraktık,sabah da balkabağı vereceğim,sonra elmaya geçeceğim inşallah
Bugün bende başlayacağım.eve geçerken alacağım bal kabağı. Umarım sever. Z.yagi filan koyuyormusun hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…