Kusura bakmayın özel değilse benim bebeğime de 2 defa ultrason yapıldı nöroloji doktoruna bir ara götürün dediler ultrason sonucu normaldi. Ben götürmedim . Hipoksi doğumdan sonra mı ortaya çıktıE ebruvaryok bu defaki doktor nöroloji uzmanı.Benim oğlumda ultrasonda ventrikulomegali çıktı,o yüzden götürdüm,bu doktor kafasını ölçtü,bütün vücuduna da baktı,ventrikulomegali belirtileri görmüyorum dedi,bıngıldağı kapanmak üzere dedi,bir de hipoksi var dedi.Senin de tedirginliğin varsa,bir çocuk nöroloji uzmanına götüre bilirsin.
Sonuc normalse neden götürün dediler?Son 3 günde 2 doktor hipoksi var dedi,önceleri hiç bir doktor söylememişdi.Gebelikte de böyle bir şey söylenmemişdi.Kusura bakmayın özel değilse benim bebeğime de 2 defa ultrason yapıldı nöroloji doktoruna bir ara götürün dediler ultrason sonucu normaldi. Ben götürmedim . Hipoksi doğumdan sonra mı ortaya çıktı
Bıngıldağı çok küçüktü doğduğunda , hem doğduğunda yapıldı hem de yanılmıyorsam 4 aylıkken yapıldı.Sonuc normalse neden götürün dediler?Son 3 günde 2 doktor hipoksi var dedi,önceleri hiç bir doktor söylememişdi.Gebelikte de böyle bir şey söylenmemişdi.
Teşekkür ederim canimbu arada ben de çok gurur duydum işinleallah kolaylık versin
balkabağını soyup buharda pişirip verdim ben sonra çatalla ezdim. yemedi hiç
Evet öyleymiş canım.belki de kafa yapısı küçüktür. O.kadsr kabarık gür saçım vardı eşimle benim kafamız küçük mü ayırt edemiyirummikrosefali sadece baş küçüklüğü demek değil canım hiç içini karartma alakası yok senin bebişinin
Balkabagi sevmezse başka şey yer artık.. Aslında sofraya atlayınca biraz yoğurt çorbası suyu verdim. Sabah labne veriyorum ama doktor süt ürünleri için erken dedi.Evet canım ben hepsini ayrı tattirmistim mesela sarımsağı buhar aparatinda kabak diliminin yanına koymustum. Bu şekilde tadım yaptırmıştım.
Ben catallada ezmedim elimle koparıp elimle verdim yada kaşıkla verdim. Ama bebekler elden yemeyi daha çok seviyor. Mesela pırasa y megi pişirdim onun için. Zeytinyağı julyen kesilmiş pırasa yine bu şekilde kesilmiş havuc..önüne koydum kendisi eliyle yedi bende yardım ettim.
Kaka mevzusu bizi de biraz zorladı.doktor püre yap ver dedi. Başka doktor porsiyon azalt pureye dönme dedi. Ben porsiyon azalttım. Daha iyiyiz şimdi. Bı kere bizimkiin kakasindan ıspanak çıktı ya. Nasıl verdiysem aynı şekilde çıktı
Çelik her tecere içine oturabilen bir apart . Çok kullanisli. Direk hasladim balkabağıni çatalla ezdim ama hiç begenmedi. Benim bebeğim püre olan herşeyden nefret ediyor şuan. Ama balkabağıni da sevmediğini düşünüyorum
Offf benimki sade yemiyor limonlu olacak
Onu Bilmiyorum da gördüğüm çocuklar hep üç dört yaşına kadsr anneyle aynı odadalar.1 yaşında ayırınca anlar mı ki
Hiç bilmiyorum ki bu işleri2 geç oluyomuş sanırım
Bingikdagi bana küçük geliyor dokunmadım ama bazen böyle nefes alıp veriri gibi inip kalkıyor oradan küçük bir alan . Bir kaç hafta daha sabredeyim yine götüreceğimDün başka doktora götürdüm,41.5 cm dedi.Bıngıldağı da kapanmak üzere.Sizinki de kapanmak üzeredir belki
Bana da doktor balkabagi patates havuç dedi sırayla ama gerçeği söylemek gerekirse ben labne peynir. Mandalina armut gibi şeyleri emdirmistim. Süt ürünleri şimdi değil dedi doktorince iepler ya üçgenler şeklinde doğrayıp bişirdim,buharda sebzeler geç pişiyor.Katı gıdaya başlayacaksanız ilk kabak ve karnabahar,sonra patates,brokoli,havuç,balkabağı sırasıyla gitmenizi öneririm şahsi tecrübem.Havuç ve balkabağı bir az şekerli ona göre ilk başda vermemek daha iyi olur.
Canım hiç duymadım bunlari. Çocuk doktoruna norolojiye gideyim mi dedim. Önümüzdeki ay da olcelim dedi. Ben im yaptığım hata her ay başka doktora götürmek oldu. Ama saol. Biraz daha sabredip götüreceğim. Umarım kötü bir şey değildir. Ya da çaresi olan şeylerdir bunlarE ebruvaryok bu defaki doktor nöroloji uzmanı.Benim oğlumda ultrasonda ventrikulomegali çıktı,o yüzden götürdüm,bu doktor kafasını ölçtü,bütün vücuduna da baktı,ventrikulomegali belirtileri görmüyorum dedi,bıngıldağı kapanmak üzere dedi,bir de hipoksi var dedi.Senin de tedirginliğin varsa,bir çocuk nöroloji uzmanına götüre bilirsin.
Sonuc normalse neden götürün dediler?Son 3 günde 2 doktor hipoksi var dedi,önceleri hiç bir doktor söylememişdi.Gebelikte de böyle bir şey söylenmemişdi.
Kızlar geçmiş olsun. Hipoksi neden olmuş bebeklerinizde.Bıngıldağı çok küçüktü doğduğunda , hem doğduğunda yapıldı hem de yanılmıyorsam 4 aylıkken yapıldı.
Bize hipoksi denmedi, isterseniz bir ara nöroloji doktoru da görsün dedilerKızlar geçmiş olsun. Hipoksi neden olmuş bebeklerinizde.
Tamam canım.Bize hipoksi denmedi, isterseniz bir ara nöroloji doktoru da görsün dediler
Sarımsak kabak yoğurt mükemmel üçlü. O kadar lezzetli oluyor ki genellikle bütün bebeler çok seviyor dene canim.yaaaaa ben de yarın sarmısak vereceğim onları tamamen unutmuşumbelki de hep aynı şeyleri vermeye çalıştığım için yemiyor. sen çok iyisin maşallah ilk bebiş miydi bu?
bugün havucu bütün olarak verdim birazını yedi birazını yutamadı ben korkup çıkardım. acaba korktuğum için mi böyle oluyor yanasıl ayarlıyorsun o dengeyi ben de sevmezse limon falan mı sıksam.
bu arada püre yapmadan vermen çok iyi olmuş ben de öyle ilerlemeye çalışacağım. kabızlık konusuna gelince birden yükleme yapıldığı için bebiş şaşırıyor. porsiyon azaltmak mantıklı. bağırsakları yavaş yavaş alıştırmak lazım.
eskiden süt içince direkt aşağıdan çıkardı şimdi sebze çıkarıyorlar allahım bu hız beni öldürecek
İlk başlangıç için erken evet. 3 tane sebze tattirsan zaten aradan iki hafta geçecek. Ondan sonra yoğurt falan başlarsın canimBalkabagi sevmezse başka şey yer artık.. Aslında sofraya atlayınca biraz yoğurt çorbası suyu verdim. Sabah labne veriyorum ama doktor süt ürünleri için erken dedi.
Endişeniz varsa,bir bebek nöroloji uzmanına müayeneye götüre bilirsiniz.Bıngıldağı çok küçüktü doğduğunda , hem doğduğunda yapıldı hem de yanılmıyorsam 4 aylıkken yapıldı
Hipoksinin neden olduğunu bilmiyorum,bir çok nedeni var,beizde hangisi bilmiyorum,gebelikte açık havada çok olmadım,o etki ede bilir belki.Ameliyyatla oldu oğlum,normal doğumda bebek doğum kanalında sıkışırsa,hipoksi ola biliyor.Canım hiç duymadım bunlari. Çocuk doktoruna norolojiye gideyim mi dedim. Önümüzdeki ay da olcelim dedi. Ben im yaptığım hata her ay başka doktora götürmek oldu. Ama saol. Biraz daha sabredip götüreceğim. Umarım kötü bir şey değildir. Ya da çaresi olan şeylerdir bunlar
sebzelerden başla canım,ben şimdi 2 gündür balkabağı veriyorum,kaşığın üzerine atlıyor.17 günü geride bıraktık,sabah da balkabağı vereceğim,sonra elmaya geçeceğim inşallahBalkabagi sevmezse başka şey yer artık.. Aslında sofraya atlayınca biraz yoğurt çorbası suyu verdim. Sabah labne veriyorum ama doktor süt ürünleri için erken dedi.
ben de vermeye korkuyorum ama sanki biraz da akışına bıraksak daha iyi gibi yaaaCam rendeyi bende almadım henüz. Cevize benim alerjim olduğu için ona da vermekten korkuyorum yanlış yapıyorum biliyorum. Ya komik gelecek ama ben oğluma ona özel ne yaptıysam yemedi. Bizim için yaptığımız sebze çorbalarını öylesine tattırıyorum acıkmış gibi yiyor mesela kıymalı pırasa yapmıştım zaten baharatlara benm de hassasiyetim olduğu için pek kullanmam sevmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?