2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Kusura bakmayın özel değilse benim bebeğime de 2 defa ultrason yapıldı nöroloji doktoruna bir ara götürün dediler ultrason sonucu normaldi. Ben götürmedim . Hipoksi doğumdan sonra mı ortaya çıktı

Kusura bakmayın özel değilse benim bebeğime de 2 defa ultrason yapıldı nöroloji doktoruna bir ara götürün dediler ultrason sonucu normaldi. Ben götürmedim . Hipoksi doğumdan sonra mı ortaya çıktı
Sonuc normalse neden götürün dediler?Son 3 günde 2 doktor hipoksi var dedi,önceleri hiç bir doktor söylememişdi.Gebelikte de böyle bir şey söylenmemişdi.

Sonuc normalse neden götürün dediler?Son 3 günde 2 doktor hipoksi var dedi,önceleri hiç bir doktor söylememişdi.Gebelikte de böyle bir şey söylenmemişdi.
Bıngıldağı çok küçüktü doğduğunda , hem doğduğunda yapıldı hem de yanılmıyorsam 4 aylıkken yapıldı.

Balkabagi sevmezse başka şey yer artık.. Aslında sofraya atlayınca biraz yoğurt çorbası suyu verdim. Sabah labne veriyorum ama doktor süt ürünleri için erken dedi.

Kızlar ek gıdada son durumumuz
Yoğurdu çok sevdi, içine ne koysam yiyor, havuç kabak ıspanak haslayip ezip koyuyorum,patates
haslayip icine azcik labne koyup yediriyorum, muzlu yoğurt seviyor, mandalinanin iç zarlarını alıp posasiyla küçük küçük parçalayıp veriyorum çok seviyor, doğan sarımsakla yaptığım kırmızı mercimek çorbasını çok sevdi, pırasa yeşil soğan kemirmeyi cok seviyor, daha deneyeceklerim var tabi, elma cennet hurmasi avakado felan da deneyeceğim, genelde herşeyi yiyor kizim

Dün başka doktora götürdüm,41.5 cm dedi.Bıngıldağı da kapanmak üzere.Sizinki de kapanmak üzeredir belki
Bingikdagi bana küçük geliyor dokunmadım ama bazen böyle nefes alıp veriri gibi inip kalkıyor oradan küçük bir alan . Bir kaç hafta daha sabredeyim yine götüreceğim

Bana da doktor balkabagi patates havuç dedi sırayla ama gerçeği söylemek gerekirse ben labne peynir. Mandalina armut gibi şeyleri emdirmistim. Süt ürünleri şimdi değil dedi doktor

Canım hiç duymadım bunlari. Çocuk doktoruna norolojiye gideyim mi dedim. Önümüzdeki ay da olcelim dedi. Ben im yaptığım hata her ay başka doktora götürmek oldu. Ama saol. Biraz daha sabredip götüreceğim. Umarım kötü bir şey değildir. Ya da çaresi olan şeylerdir bunlar

Bıngıldağı çok küçüktü doğduğunda , hem doğduğunda yapıldı hem de yanılmıyorsam 4 aylıkken yapıldı.
Kızlar geçmiş olsun. Hipoksi neden olmuş bebeklerinizde.

Sarımsak kabak yoğurt mükemmel üçlü. O kadar lezzetli oluyor ki genellikle bütün bebeler çok seviyor dene canim.
Benim üçüncü bebeğim..
Ben diğerlerinde bu kadar rahat değildim ellerine veremezdim hemen boğazlarına kacirirdilar. Ama bu bebeğim kendisi buna hazır. Kendi istiyor yani. Aslında bende korkan biriyim ama bana kendisi güven verdi iki kere boğazına takıldığı an oldu. Kendisi ogurerek çıkardı. Hiç müdahale etmedim. Ve normal bı ses tonuyla tamam aferin beim kizima falan dedim. Korkutmamak da gerekiyor. Ayrıca hemlick manevrasini da öğrenmek gerek .

Diğer konuya gelirsek... Balkabağı ve avakado sevmediği her seferinde reddettiği besinler oldu. Birgün kendime limon sikop avakado yiyordum. Vereyim bı bakam dedim. Anaamm sapirdatiyor şimdi çok seviyor. Yani kesin ve net olarak sevmediği besinlerde yapın. Yoksa ben hala ilk başta tek başına avakadoyu teklif ediyorum hala midesi bulaniyorsa limon sıkıp veriyorum. Her besini kendi tadini almasi damak zevki oluşması için onemli.
Balkabagi sevmezse başka şey yer artık.. Aslında sofraya atlayınca biraz yoğurt çorbası suyu verdim. Sabah labne veriyorum ama doktor süt ürünleri için erken dedi.
İlk başlangıç için erken evet. 3 tane sebze tattirsan zaten aradan iki hafta geçecek. Ondan sonra yoğurt falan başlarsın canim

Kızlar ek gıda serüvenimi bende kısaca anlatayım
Üç gün kuralı ile başladım buharda pişirerek tabiki ,sevdikleri de oldu sevmedikleri deyoğurt sevdi,sonra meyvelere yavaştan grçtim cennet hurması,armut,muz bunları yoğurtla birliktede verdim sevdi,yoğurduda seviyor,bebe tarhanası aldım bayıldı,sebzeleri haşladım blendr yaptım çok iştahlı yemedi,irmikli meyve püresi yapıorum bayılıyo,yarın avakado denicem,yumurtayıda sabahları muzla karıştırıp veriyorum,tabiki her seferinde ardından su veriyorum gün içinde de veriyorm,bu şekilde yavaş yavaş veriyorum daha tatmadığımız çok şey var bu arada küçücük kaselerde veriyorum aslında normal bi kasede versem bitirir iştahlı ama rahatsz eder diye az tutuyorum şimdilik hergün kaka yapıyordu ama ek gıda dan sonra iki gün üç gün yapmadığı oluyor böyle kızlar emmeye devam

Hipoksinin neden olduğunu bilmiyorum,bir çok nedeni var,beizde hangisi bilmiyorum,gebelikte açık havada çok olmadım,o etki ede bilir belki.Ameliyyatla oldu oğlum,normal doğumda bebek doğum kanalında sıkışırsa,hipoksi ola biliyor.

sebzelerden başla canım,ben şimdi 2 gündür balkabağı veriyorum,kaşığın üzerine atlıyor.17 günü geride bıraktık,sabah da balkabağı vereceğim,sonra elmaya geçeceğim inşallah

ben de vermeye korkuyorum ama sanki biraz da akışına bıraksak daha iyi gibi yaaa ben çok baharatlı yapıyorum yemekleri o yüzden evdekileri tembihliyorum vermeyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…