2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Benim oğlum ilk defa 5 saat uyudu da kucağıma alıp emzirmeye de çalıştım uyanmayınca geri yatırdım siz emziriyor musunuz
Evet her uyandığında emziriyorum.
Senin bebeginde yiyeceklere karşı bu kadar saldırgan mi?. Ben artık sütümünkötü olduğunu düşünüyorum.
Ayy öyle deme.niye sütünüz kötü olsun. Ohh mis gibi. Ama şuan herşeyi ağızlarına sokmaya meraklılar.
Kızlar şuan kızıma balık yediriyorum, bayıldı, 2 hamsinin kilcigini çıkardım, 1 cay kasigi yağda tuzsuz unsuz kızarttım, 2 3 damla limon damlatıp ezdim çatalla, çok begendi
Kizartmadan ziyade buğulama da çok iyi olur.
Bende kullanmıyorum emzik biberon. Unutuyorum kendimi temizlemeyi ya.
Off mükemmel bilgiler. Ekran görüntüsü aldım sağol hocam

Balık yedirebiliyor muyuz bilmiyodum
Öyle bi yasak duymadım valla, bal süt dışında herşey serbest demişti osman hoca
Ben de az önce lüfer yedireyim dedim minik 2 parça verdim beğenmedi tükürdü bir ara yaptığımda hamsi de denerim
Ben çatalla ezdim, 3 4 damla da limon sıktım, azcik tadına baktım çok lezzetli olmuştu, bayıla bayıla 4 tane hamsiyi yedi hiç birakmadi
Kizartmadan ziyade buğulama da çok iyi olur.
Kızarma dediysem maksat tavaya yapışmasın diye bi çay kaşığı yağ vardı, o kadarcık yagi püreye bile koyuyoruz diye düşündüm, bir dahakine buğulama yapicam inşallah

Ben de bugün muz tattırdım hiç sevmedi…
Birkaç gündür geceleri ağlayıp duruyor
Dün arkadaşa gittik kızı bir yaşında cocuk yaklaştı diye agladı kızım anlamadım gitti
bu gün yine tattırın,ilk gün tavrından beğenmedi gibi gele biliyor

Hem oğlumun ağzını,hem göğüs ucumu karbonatlı suyla siliyim demiştim,karbonatı çok olmuştu sanırım,bebeğimin ağzı kötü olmuştu. benim göğsümün aerolası da mahv olmuştu,üstteki tabaka soyulmuştu,altdaki kırmızı deri üze çıkmıştı,o yüzden iyileşmesi uzadı.Yukarıdakı arkadaş iyi demiş,her emzirme öncesi ve sonrası memeyi sil,ezmirdikten sinra krem sür ve kuru tutmaya çalış.Nem olunca da iyileşmesi gecikiyor.Nistatin hapını da açıp çıkarmadan ezince çok güzel toz haline dönüyor,bardakla eziyordum.

Geceler ağlaması dişinden ola bilir mi?
Bence de dişten olabilir. Oğlum da neredeyse 3 haftadır gece saat başı uyanıyor, canı yanmış gibi aglıyor kulaklarını koparacak gibi çekiştiriyordu. Dün alt dişlerinden biri patlamış sivri ucu elime geldi, bugün de diğeri patlamış ucu çıkmış. Bu gece de hiç yatmadı nerdeyse kulak çekiştirmekten. Bir de çenesi hep minik sivilce gibi kırmızı döküntü olmuştu. Hepsi diştenmiş. İnşallah artık daha rahat uyur

evet canım maalesef diş böyle etkiler yapabiliyor bebişlerimiz canları çok acımadan çıkarırlar inşallah

dün akşam erkenden uyuyup kaldı diye sevindim saat 10 a geliyordu
sabah 7 ye kadar tam 10 defa kalktı emzirdim
gece uyanıp geri uyumama için şöyle bir çözüm buldum deneyebilirsiniz kızlar
biz yatak odasına giden antrenin ışığını açık bırakıyorduk hep. bebeği göremem ya da uyanır korkar diye düşünüyorduk. o ışığı birkaç gündür kapatıyoruz yani oda full karanlık oldu. birkaç gündür gece çok uyanıyor ama geri yatıyor şükür

Doktorun bana verdiği kağıtta biraz z.yag demiş ondan sordum. Annem bugün tattirmis kabak ama beğenmemiş

Ben de bugün muz tattırdım hiç sevmedi…
Birkaç gündür geceleri ağlayıp duruyor
Dün arkadaşa gittik kızı bir yaşında cocuk yaklaştı diye agladı kızım anlamadım gitti
Benim bebem de kabağı sevmemiş. gece biraz muz püresi verdim. Devamı gelmeyince kendini yirtti

Arkadaşlar bebislere balık yedirmeyin, bugün oğlumu dr a götürdüm arada kizimida sordum balık yedirdim bisey olurmu diye, balık alerjen bir gıda 12 aydan önce yedirmezseniz iyi olur dedi

Geçtimi acaba şişlikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…