Evet her uyandığında emziriyorum.Benim oğlum ilk defa 5 saat uyudu da kucağıma alıp emzirmeye de çalıştım uyanmayınca geri yatırdım siz emziriyor musunuz
Ayy öyle deme.niye sütünüz kötü olsun. Ohh mis gibi. Ama şuan herşeyi ağızlarına sokmaya meraklılar.Senin bebeginde yiyeceklere karşı bu kadar saldırgan mi?. Ben artık sütümünkötü olduğunu düşünüyorum.
Kizartmadan ziyade buğulama da çok iyi olur.Kızlar şuan kızıma balık yediriyorum, bayıldı, 2 hamsinin kilcigini çıkardım, 1 cay kasigi yağda tuzsuz unsuz kızarttım, 2 3 damla limon damlatıp ezdim çatalla, çok begendi
Bende kullanmıyorum emzik biberon. Unutuyorum kendimi temizlemeyi ya.Benimkinde de olmuştu mikostatin kullandım,ayrıca temiz bi bezle parmağıma dolayıp temizledim ve mememi de aynı şekilde her emmede öncesi sonrası temizledim tuzlu birde biberon emzik kullanıyosan onları da sık kaynat demişti doktor bana ama ben kullanmıypdum zaten
Off mükemmel bilgiler. Ekran görüntüsü aldım sağol hocamgeçmiş olsun.Benim oğlumda uzun süre devam etdi,arada yine dilinin üzerinde beyazlık oluyor.Doktor bağışıklığı güçlenince kaybolacak demişti.Mikostatin fayda etmemişti,nistatin hapını toz haline salıp 1 hapı 4 defaya bölerek diline döküyordum,o geçirdi en sonunda.Benim mememi de yara etmişdi,nerdeyse 2 ay acıyla emzirdim,lansinohun kremini,o bitince de Bioranın kantaron yağlı kremini sürdüm(emzirmeden önce sulu pamukla siliyordum),öyle iyileşti
Sesli güldümBiliyorum bir kere gece beş saat uyumustu.nasıl telaslandim.hastaneye filan mı.gotursem ateşi mi var diye sürekli ölçtüm. Nese nazar degdirdim bebeme artık hiç uykumuz yok
Öyle bi yasak duymadım valla, bal süt dışında herşey serbest demişti osman hocaBalık yedirebiliyor muyuzbilmiyodum
Ben çatalla ezdim, 3 4 damla da limon sıktım, azcik tadına baktım çok lezzetli olmuştu, bayıla bayıla 4 tane hamsiyi yedi hiç birakmadiBen de az önce lüfer yedireyim dedim minik 2 parça verdim beğenmedi tükürdübir ara yaptığımda hamsi de denerim
Kızarma dediysem maksat tavaya yapışmasın diye bi çay kaşığı yağ vardı, o kadarcık yagi püreye bile koyuyoruz diye düşündüm, bir dahakine buğulama yapicam inşallahKizartmadan ziyade buğulama da çok iyi olur.
Anladım bilsem ben de yedirirdim geçen yapmıştık. Bi dahakine artıkÖyle bi yasak duymadım valla, bal süt dışında herşey serbest demişti osman hoca
bu gün yine tattırın,ilk gün tavrından beğenmedi gibi gele biliyorBen de bugün muz tattırdım hiç sevmedi…
Birkaç gündür geceleri ağlayıp duruyor
Dün arkadaşa gittik kızı bir yaşında cocuk yaklaştı diye agladı kızım anlamadım gitti
Hem oğlumun ağzını,hem göğüs ucumu karbonatlı suyla siliyim demiştim,karbonatı çok olmuştu sanırım,bebeğimin ağzı kötü olmuştu. benim göğsümün aerolası da mahv olmuştu,üstteki tabaka soyulmuştu,altdaki kırmızı deri üze çıkmıştı,o yüzden iyileşmesi uzadı.Yukarıdakı arkadaş iyi demiş,her emzirme öncesi ve sonrası memeyi sil,ezmirdikten sinra krem sür ve kuru tutmaya çalış.Nem olunca da iyileşmesi gecikiyor.Nistatin hapını da açıp çıkarmadan ezince çok güzel toz haline dönüyor,bardakla eziyordum.Evet her uyandığında emziriyorum.
Ayy öyle deme.niye sütünüz kötü olsun. Ohh mis gibi. Ama şuan herşeyi ağızlarına sokmaya meraklılar.
Kizartmadan ziyade buğulama da çok iyi olur.
Bende kullanmıyorum emzik biberon. Unutuyorum kendimi temizlemeyi ya.
Off mükemmel bilgiler. Ekran görüntüsü aldım sağol hocam
Geceler ağlaması dişinden ola bilir mi?Ben de bugün muz tattırdım hiç sevmedi…
Dün arkadaşa gittik kızı bir yaşında cocuk yaklaştı diye agladı kızım anlamadım gitti
Bence de dişten olabilir. Oğlum da neredeyse 3 haftadır gece saat başı uyanıyor, canı yanmış gibi aglıyor kulaklarını koparacak gibi çekiştiriyordu. Dün alt dişlerinden biri patlamış sivri ucu elime geldi, bugün de diğeri patlamış ucu çıkmış. Bu gece de hiç yatmadı nerdeyse kulak çekiştirmekten. Bir de çenesi hep minik sivilce gibi kırmızı döküntü olmuştu. Hepsi diştenmiş. İnşallah artık daha rahat uyurGeceler ağlaması dişinden ola bilir mi?
evet canım maalesef diş böyle etkiler yapabiliyor bebişlerimiz canları çok acımadan çıkarırlar inşallahBence de dişten olabilir. Oğlum da neredeyse 3 haftadır gece saat başı uyanıyor, canı yanmış gibi aglıyor kulaklarını koparacak gibi çekiştiriyordu. Dün alt dişlerinden biri patlamış sivri ucu elime geldi, bugün de diğeri patlamış ucu çıkmış. Bu gece de hiç yatmadı nerdeyse kulak çekiştirmekten. Bir de çenesi hep minik sivilce gibi kırmızı döküntü olmuştu. Hepsi diştenmiş. İnşallah artık daha rahat uyur
Doktorun bana verdiği kağıtta biraz z.yag demiş ondan sordum. Annem bugün tattirmis kabak ama beğenmemişsütün niye kötü olsun,kendine haksızlık etme,benim oğlum da yiyeceklere saldırıyor,ne görse ağzına götürüyor,bu da normal durum
hayır,bir az kaynamış su katıyorum çok kuru olmasın diye.Benim oğlum günde 2 defa kaka yapıyor son günler.Önceleri günde 1 defa, bazen 2 günde 1 defa yapıyordu,amma çok yapıyordu,bu gün 2 defa yaptı,ama azdı.Kabızlığa eğilimi olmadığı için zeytin yağı daha koymadım
Evet her uyandığında emziriyorum.
Ayy öyle deme.niye sütünüz kötü olsun. Ohh mis gibi. Ama şuan herşeyi ağızlarına sokmaya meraklılar.
Kizartmadan ziyade buğulama da çok iyi olur.
Bende kullanmıyorum emzik biberon. Unutuyorum kendimi temizlemeyi ya.
Off mükemmel bilgiler. Ekran görüntüsü aldım sağol hocam
Benim bebem de kabağı sevmemiş.Ben de bugün muz tattırdım hiç sevmedi…
Yedirme canım bugün dr a sordum alerjen gıdaymış, 12 aydan önce vermeyin dediAnladım bilsem ben de yedirirdim geçen yapmıştık. Bi dahakine artık
B12 vit eksikliğş olan bebeklere başlanıyor, rutin de yok b12 vitamini. Sadece d vit ve demir veriliyorKızlar bebeğine b12 kullanan var mi
AA o yüzden garipsemiştim bende tamam öyleyseYedirme canım bugün dr a sordum alerjen gıdaymış, 12 aydan önce vermeyin dedi
Geçtimi acaba şişliklerKızlar bebisden giremiyorum bende. Bende iki satte bir mama takviyesi yapanlardanim maalesef. Sütüm yetmiyorama kendimi de bunun için yipratmayacagim. Bebeğimin sol koltuk altında top top birşeyler çıktı.ciban gibi aynı. Hemen çocuk acile götürdük. Lenf bezleri şişmiş ve iltihaplanma dedi doktor. Kan ve ultrason yapıldı. Antibiyotik başlandı. 15 günlük yavruma antibiyotik başlandığı için o kadar üzgünüm ki anlatamam size. Duanızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?