Allah yardımcın olsun bizim de saat başı uyanmalarımız meşurdurHiç uyumuyor desem yeridir
Evet canım atılıyor. Ama sütünle alakası yok bence merak ediyorlarSenin bebeginde yiyeceklere karşı bu kadar saldırgan mi?. Ben artık sütümünkötü olduğunu düşünüyorum.
Balık yedirebiliyor muyuzKızlar şuan kızıma balık yediriyorum, bayıldı, 2 hamsinin kilcigini çıkardım, 1 cay kasigi yağda tuzsuz unsuz kızarttım, 2 3 damla limon damlatıp ezdim çatalla, çok begendi
Benimkinde de olmuştu mikostatin kullandım,ayrıca temiz bi bezle parmağıma dolayıp temizledim ve mememi de aynı şekilde her emmede öncesi sonrası temizledim tuzlu birde biberon emzik kullanıyosan onları da sık kaynat demişti doktor bana ama ben kullanmıypdum zatenKızlar benim bebeğimin ağzı pamukçuk oldu. Yenidoğan olduğunda hiç olmamisti. Bir haftadır karbonatli su ile temizliyorum ama yine aynı. İşin kötü tarafı iki gündür meme ucunda hassasiyet başladı. Sanırım bana da geçti. Nasıl kurtulacağım bundan? Bugu eczaneden mikostatin damla alacağım.
Biliyorum bir kere gece beş saat uyumustu.Allah yardımcın olsun bizim de saat başı uyanmalarımız meşurduro kadar uzun uyuyunca insan şaşırıyor
1Evet canım atılıyor. Ama sütünle alakası yok bence merak ediyorlar
Geçmiş olsun canım. Umarım çabucak atlatirBebişim hasta oldu bugün doktora götürdük normal aylık kontrolüne 12 gün önce gitmiştik 9 kilo olmuş12 günde yarım kilo almış bu arada emdiriyorum ama ek gıdaya da başladık abartı vermiyorum tabiki boy 68
Tombik ya
Serum yedik röntgen kan viral enfeksiyon hava aldık,antibiyotk bu üçüncü hastalığımız kız okula başladığından beri böleyiz
Bazen oluyor canım huysuzluklar. Belki de atak haftasında filan miBen de bugün muz tattırdım hiç sevmedi…
Birkaç gündür geceleri ağlayıp duruyor
Dün arkadaşa gittik kızı bir yaşında cocuk yaklaştı diye agladı kızım anlamadım gitti
çok geçmiş olsun tombiğeBebişim hasta oldu bugün doktora götürdük normal aylık kontrolüne 12 gün önce gitmiştik 9 kilo olmuş12 günde yarım kilo almış bu arada emdiriyorum ama ek gıdaya da başladık abartı vermiyorum tabiki boy 68
Tombik ya
Serum yedik röntgen kan viral enfeksiyon hava aldık,antibiyotk bu üçüncü hastalığımız kız okula başladığından beri böleyiz
Ben de az önce lüfer yedireyim dedim minik 2 parça verdim beğenmedi tükürdüKızlar şuan kızıma balık yediriyorum, bayıldı, 2 hamsinin kilcigini çıkardım, 1 cay kasigi yağda tuzsuz unsuz kızarttım, 2 3 damla limon damlatıp ezdim çatalla, çok begendi
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versinBebişim hasta oldu bugün doktora götürdük normal aylık kontrolüne 12 gün önce gitmiştik 9 kilo olmuş12 günde yarım kilo almış bu arada emdiriyorum ama ek gıdaya da başladık abartı vermiyorum tabiki boy 68
Tombik ya
Benim ki sadece oturmak istiyor, daha dönemiyor bilebenim bebiş sürünüyor beni de süründürüyor…..
geçmiş olsun.Benim oğlumda uzun süre devam etdi,arada yine dilinin üzerinde beyazlık oluyor.Doktor bağışıklığı güçlenince kaybolacak demişti.Mikostatin fayda etmemişti,nistatin hapını toz haline salıp 1 hapı 4 defaya bölerek diline döküyordum,o geçirdi en sonunda.Benim mememi de yara etmişdi,nerdeyse 2 ay acıyla emzirdim,lansinohun kremini,o bitince de Bioranın kantaron yağlı kremini sürdüm(emzirmeden önce sulu pamukla siliyordum),öyle iyileştiKızlar benim bebeğimin ağzı pamukçuk oldu. Yenidoğan olduğunda hiç olmamisti. Bir haftadır karbonatli su ile temizliyorum ama yine aynı. İşin kötü tarafı iki gündür meme ucunda hassasiyet başladı. Sanırım bana da geçti. Nasıl kurtulacağım bundan? Bugu eczaneden mikostatin damla alacağım.
sütün niye kötü olsun,kendine haksızlık etme,benim oğlum da yiyeceklere saldırıyor,ne görse ağzına götürüyor,bu da normal durumSenin bebeginde yiyeceklere karşı bu kadar saldırgan mi?. Ben artık sütümünkötü olduğunu düşünüyorum.
hayır,bir az kaynamış su katıyorum çok kuru olmasın diye.Benim oğlum günde 2 defa kaka yapıyor son günler.Önceleri günde 1 defa, bazen 2 günde 1 defa yapıyordu,amma çok yapıyordu,bu gün 2 defa yaptı,ama azdı.Kabızlığa eğilimi olmadığı için zeytin yağı daha koymadımBugün bende başlayacağım.eve geçerken alacağım bal kabağı. Umarım sever. Z.yagi filan koyuyormusun hic
Maşallah,tombik olmuş.Allah acil şifalar versinBebişim hasta oldu bugün doktora götürdük normal aylık kontrolüne 12 gün önce gitmiştik 9 kilo olmuş12 günde yarım kilo almış bu arada emdiriyorum ama ek gıdaya da başladık abartı vermiyorum tabiki boy 68
Tombik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?