2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
Ben de bugün muz tattırdım hiç sevmedi…
Birkaç gündür geceleri ağlayıp duruyor
Dün arkadaşa gittik kızı bir yaşında cocuk yaklaştı diye agladı kızım anlamadım gitti

Kızlar şuan kızıma balık yediriyorum, bayıldı, 2 hamsinin kilcigini çıkardım, 1 cay kasigi yağda tuzsuz unsuz kızarttım, 2 3 damla limon damlatıp ezdim çatalla, çok begendi

Bizde tadımlara başladık. Yoğurt, havuç ve bal kabağı denemedeyiz. 3 gün kuralı yapıyorum hepsine.. bal kapağı bağırsaklarını baya iyi çalıştırdı. Daha sırada bekleyen sebzelerimiz var. 6.sonunda 2 öğüne geçmeyi düşünüyorum. Güzel keyifli onları beslerken

Benimkinde de olmuştu mikostatin kullandım,ayrıca temiz bi bezle parmağıma dolayıp temizledim ve mememi de aynı şekilde her emmede öncesi sonrası temizledim tuzlu birde biberon emzik kullanıyosan onları da sık kaynat demişti doktor bana ama ben kullanmıypdum zaten

Bebişim hasta oldu bugün doktora götürdük normal aylık kontrolüne 12 gün önce gitmiştik 9 kilo olmuş 12 günde yarım kilo almış bu arada emdiriyorum ama ek gıdaya da başladık abartı vermiyorum tabiki boy 68
Tombik ya
Serum yedik röntgen kan viral enfeksiyon hava aldık,antibiyotk bu üçüncü hastalığımız kız okula başladığından beri böleyiz

Allah yardımcın olsun bizim de saat başı uyanmalarımız meşurduro kadar uzun uyuyunca insan şaşırıyor
Biliyorum bir kere gece beş saat uyumustu. nasıl telaslandim.hastaneye filan mı.gotursem ateşi mi var diye sürekli ölçtüm. Nese nazar degdirdim bebeme artık hiç uykumuz yok

Geçmiş olsun canım. Umarım çabucak atlatir

çok geçmiş olsun tombiğe

Kızlar şuan kızıma balık yediriyorum, bayıldı, 2 hamsinin kilcigini çıkardım, 1 cay kasigi yağda tuzsuz unsuz kızarttım, 2 3 damla limon damlatıp ezdim çatalla, çok begendi
Ben de az önce lüfer yedireyim dedim minik 2 parça verdim beğenmedi tükürdü bir ara yaptığımda hamsi de denerim

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

geçmiş olsun.Benim oğlumda uzun süre devam etdi,arada yine dilinin üzerinde beyazlık oluyor.Doktor bağışıklığı güçlenince kaybolacak demişti.Mikostatin fayda etmemişti,nistatin hapını toz haline salıp 1 hapı 4 defaya bölerek diline döküyordum,o geçirdi en sonunda.Benim mememi de yara etmişdi,nerdeyse 2 ay acıyla emzirdim,lansinohun kremini,o bitince de Bioranın kantaron yağlı kremini sürdüm(emzirmeden önce sulu pamukla siliyordum),öyle iyileşti

Son düzenleme:
Senin bebeginde yiyeceklere karşı bu kadar saldırgan mi?. Ben artık sütümünkötü olduğunu düşünüyorum.
sütün niye kötü olsun,kendine haksızlık etme,benim oğlum da yiyeceklere saldırıyor,ne görse ağzına götürüyor,bu da normal durum
Bugün bende başlayacağım.eve geçerken alacağım bal kabağı. Umarım sever. Z.yagi filan koyuyormusun hic
hayır,bir az kaynamış su katıyorum çok kuru olmasın diye.Benim oğlum günde 2 defa kaka yapıyor son günler.Önceleri günde 1 defa, bazen 2 günde 1 defa yapıyordu,amma çok yapıyordu,bu gün 2 defa yaptı,ama azdı.Kabızlığa eğilimi olmadığı için zeytin yağı daha koymadım

Maşallah,tombik olmuş.Allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…