Evet biliyorum canım. Sadece kullanan varsa kaç damla hangi marka veriyorlar merak ettimB12 vit eksikliğş olan bebeklere başlanıyor, rutin de yok b12 vitamini. Sadece d vit ve demir veriliyor
aslında bazı doktorlar yasak yok diyorlar bal çilek fıstık falan hariç ama yine de biraz bekleyip öyle verelimArkadaşlar bebislere balık yedirmeyin, bugün oğlumu dr a götürdüm arada kizimida sordum balık yedirdim bisey olurmu diye, balık alerjen bir gıda 12 aydan önce yedirmezseniz iyi olur dedi
bu ne güzel manzaralı bir salıncakBen bugün bebeğimi parka götürdüm salıncakta salladım 1-2 dakika . Çok hoşuna gittikeşke çabucak havalar ısınsa
Biz de sofraya beraber oturuyoruz ama kendisi istemediği için ağırdan alıyorum.
Göz hizasına oturarak sallladım , o kadar güldü ki evde alanım olsa salıncak kurmak isterdimbu ne güzel manzaralı bir salıncak
Benim kızım 5 aylık olana kadar hep sadece bizi izledi, sonra yavaşça elini uzatmaya basladi, bi sure sonra vermiyoruz diye ağladı, 5 buçuk aylıkken kabak haşladım, havuç haşladım yoğurt felan derken 3 er gün tadım yaptık, şuan ek gıdaya geçtik artık, doğaçlama biseyler yapıp veriyorum çok seviyor yemek yemeyi. Ayrıca ek gıdaya başlamak için desteksiz oturabilme şartı da var, kızım 5 aylıkken uzunca desteksiz oturmaya baslamisti o yüzden erken başladım ben
1.gün sevmeye biliyor,2.ve 3.günler yiye biliyor.Benim oğlumun en az iştahla yediyi brokoliydi.Bu gün elma tatdırdım,bayıldı.Doktorun bana verdiği kağıtta biraz z.yag demiş ondan sordum. Annem bugün tattirmis kabak ama beğenmemiş
bir çok doktor et olarak kuzu,köy tavuğu,dana eti,sonra da balık eti verilmesini öneriyor.9.ya 10. aylarda tadım yaptırmak olur bence.Çorbalarına konula bilir.Bizimkilerin 12 ayı yaza denk geliyor,havalar sıcak olacak,balık mevsimi olmayacak.Arkadaşlar bebislere balık yedirmeyin, bugün oğlumu dr a götürdüm arada kizimida sordum balık yedirdim bisey olurmu diye, balık alerjen bir gıda 12 aydan önce yedirmezseniz iyi olur dedi
Aaa biz o hatayı yaptık. Mandalina ,muz ve armut tattirmistik. Bir de sadece bir öğün mu verdin mesela kabağı.1.gün sevmeye biliyor,2.ve 3.günler yiye biliyor.Benim oğlumun en az iştahla yediyi brokoliydi.Bu gün elma tatdırdım,bayıldı.
Acele etme,3gün kuralıyla git canım.
Önce sebzeleri tatdır,sonra meyvelere geç.Meyvelerin güzel şekerli tadını alırsa sebzeleri yemeye bilir
Kanda crp yüksek değilse antibiyotik kullanmayın sakın. Evet geçti bizim sonra aradan 1 ay sonra bir kere daha olmuştu. Hiç goturmedim doktora. Kendiliğinden söndü. Çok sıcak yapmayın ortamı. Kalın giydirmeyin. Eklem yerlerini kuru tutun. Çok geçmiş olsun.Geçtimi acaba şişlikler
Çok önceki bir mesaj canim. 15 günlüktu bebeğim. Şu an iyi hamdolsunzehra12 Geçmiş olsun canım.umarım bir an önce iyilesir
Evet canım alerji bu şekilde oluyor. Kereviz alerjik bir gıda ayrıcaben bugün tadım için kereviz buharda pişirdim. iki çay kaşığı kadar yedi. yanakları kızarıktı bütün akşam. alerji öyle bir şey mi kızlar abartılı mı oluyor kızarıklık
Ek gıda verdikten sonra su içirin biraz ya da fırçalayın ondan olabilir, diş kaşıyıcıları da temiz tutmak lazım, ben su veriyorum.Kızlar benim bebeğimin ağzı pamukçuk oldu. Yenidoğan olduğunda hiç olmamisti. Bir haftadır karbonatli su ile temizliyorum ama yine aynı. İşin kötü tarafı iki gündür meme ucunda hassasiyet başladı. Sanırım bana da geçti. Nasıl kurtulacağım bundan? Bugu eczaneden mikostatin damla alacağım.
Ben bahçıvan marka verdim ama onun içinde tuz varmış, Migros’un bio gurmesini duymuştum gidersem ondan alıcam.yaaa deneyeyim canım. labne hangisinden verdin? sevindim valla çatalla ezmek bana da mantıklı geliyordu
Aynen şekerliye alışınca benim oğlum gibi sebze çorba yemez. Sadece meyve yemek istiyor1.gün sevmeye biliyor,2.ve 3.günler yiye biliyor.Benim oğlumun en az iştahla yediyi brokoliydi.Bu gün elma tatdırdım,bayıldı.
Acele etme,3gün kuralıyla git canım.
Önce sebzeleri tatdır,sonra meyvelere geç.Meyvelerin güzel şekerli tadını alırsa sebzeleri yemeye bilir
Benim kızım 5 aylık olana kadar hep sadece bizi izledi, sonra yavaşça elini uzatmaya basladi, bi sure sonra vermiyoruz diye ağladı, 5 buçuk aylıkken kabak haşladım, havuç haşladım yoğurt felan derken 3 er gün tadım yaptık, şuan ek gıdaya geçtik artık, doğaçlama biseyler yapıp veriyorum çok seviyor yemek yemeyi. Ayrıca ek gıdaya başlamak için desteksiz oturabilme şartı da var, kızım 5 aylıkken uzunca desteksiz oturmaya baslamisti o yüzden erken başladım ben
evet,1 öğün verdim hepsini.Meyveye daha dün geçdik,elmayı çok sevdi,2 çay kaşığı verdim,yune versem yine yerdi.2 öğüne geçip geçmemekte kararsızım daha.1 öğün sebze,1 öğün meyve şeklinde vermek istiyorum.Aaa biz o hatayı yaptık. Mandalina ,muz ve armut tattirmistik. Bir de sadece bir öğün mu verdin mesela kabağı.
bana da eğlenceli görünüyordu şimdi çok zor geliyor işinin üstüne iş çıkmış oluyo sürekli mama sandalyesi ve altını temizliyorsun günde 3 defa bebeğin üstünü değişiyorsun yiyecekleri hazırlaması da ayrı dert ayyyy yazarken bile yoruldumbizde hala seyretme halinde, diğer bütün şartları tamamladı.
sofraya uzanıyor ama kaşık çatal için. eline tahta kaşık veriyoruz, hiç önemsemiyor daha da sofrayı. uzanma amacı sofradakileri almak için, ağzına götürünce ilk defa yoğurt için açtı geçen gün ağzını.
demir ilacının ardından su veriyorum, suyu çok seviyor.
yoğurdu da sevdi 3 gün verdim ama kendi uzanana kadar artık vermeyi düşünmüyorum.
bir yandan da çok başlamak istiyorum sürece, çok eğlenceli gözüküyor aslında ama kararsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?