2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
bugün ölüm gibiydi ama kimse ölmedi
aşırı aşırı ağladı oğlum sanki 6 ayı toplasan bu kadar ağlamamıştı. yere göğe sığmadı ilk burnu tıkalı sandım açmaya çalışırken daha çok ağladı. sürekli uykuda ağlayarak uyandı zorla uyudu.. hiçbir şey yemedi kucaktan inmedi ama kucakta da hep ağladı.. iki defa kaka yapıp rahatladı galiba kaka sıkıştırıyormuş böyle parçacıklı yapıyor kızlar sizde de öyle mi? ben çok mu parçalı veriyorum acaba

Yaaa bunu ben yazacaktım, çok ağladı. Şimdi de kucağımda uyuyor. Diş mi gaz mı ne çözemedim. Eşim de evde yok, benim de ağlayasım var bebekle

Ben bugün minicik minicik kavanozlara yoğurt mayaldım çok heyecanlıydım ama normalde de tembel insanım bundan sonrası düşündürüyor. Ayrı minicik çorba, minicik yemekler filan .
Allah bebeklere sağlık versin ( bu da dilime dolandı her cümlenin sonuna söylemeye başladım)

Ya aynen, çokta sevmişti kuzum, alerjik bir reaksiyonda göstermedi, neyse hele kış sonu baslarz
Ilk anda heyecan veriyor onuda yedirecem bunuda sevecekmi ama sonra ne yemek yapsam düşüncesi sariyor, birde seçici oğlum var, kızımla iki oldular, hep sürekli dilimdi, bi vardı geceden, bir de düştü bacadan, atasözünü söyleyerek geziyorum
Tabi ek gıdaya geçtiler artık kaka değişiyor, yedikleri çıkmaya başlıyor, ezmedikleri için parçacıklı çıkıyor

Yok kızlar biz bittik kaç gecedir 9 10 arası uyuyup bu saatte uyanıyor ve geri uyuması 3 4 oluyor ne yapıcaz biz öldüm bittim artık

amiiiinn canım orası öyle tabi ama ben de akıl sağlığımı korumaya çalışıyorum

evet tam pişmeyince,iyi ezmeyince parçacıklı çıkıyor,bizde havuç öyle olmuştu,gaz yapmıştı.Patates ve elma da bir az katı çıktı,ama hiç parça yoktu, çünki tam püre gibi olmuştu.Bir de çok verince kabızlık yapa biliyor.Katı gıdadan sonra su da ver.3 gün kuralıyla gidiyor musun yoksa yine karışık mı veriyorsun?

Yok kızlar biz bittik kaç gecedir 9 10 arası uyuyup bu saatte uyanıyor ve geri uyuması 3 4 oluyor ne yapıcaz biz öldüm bittim artık
Benimki son günler geceler 12-den,1-den önce uyumuyor.Ben çözümü yanımda uyutmakta buldum,gece uyandığında da memeyi verdim karnı doyunca memeyi bıraktı,uyudu,önceki günler memeden ayırıp yerine koyduğum zaman uyanıyordu,tekrar meme veriyordum.4 kez uyandı ama öncekilere göre ben de bir az normal uyuya bildim

Biz de aynıyız . Bu sefer ben sabah erken uyandırdım. Gündüz uykularını erkene çekicem akşam 9 gibi uyutacağım. Bir de böyle deneyeyim

Kızlar merhaba oğlum üsütmus. Geniz akıntısı çok fazla . Okyanus suyu verdi.baska bur şeyler vermedi Doktor. Var mı önereceğiniz bir şeyler. Nefes almakta çok zorlaniyir

Kızlar merhaba oğlum üsütmus. Geniz akıntısı çok fazla . Okyanus suyu verdi.baska bur şeyler vermedi Doktor. Var mı önereceğiniz bir şeyler. Nefes almakta çok zorlaniyir
merhaba canım çok geçmiş olsun. burun temizlemekten bahsediyorsun değil mi?

su içmiyor kaşıkla bir kaşık veriyorum çay kaşığı tabi ayyy 3
gün kuralıyla değil de her gün farklı vermeye başlamıştım ama yanına önceden tattığı bir şey de veriyordum. şimdi sen söyleyince anladım havuç çok verdim galiba havuçtan oldu

Evet ama genizde akıntı sürekli çıkarmak için kendini koşturmaya çalışıyor. Acaba bunu kesmenin başka yolu var mi
Serum fizyolojik ya da sterimar sıkıp baby-vac ı süpürgeye takıp süpürgenin en düşük ayarında burnunu temizleyin. Süpürge diyince korkutuyor biliyorum ama çok sümük çıkıyor otribebeyle falan boşuna uğraşıyormuşuz. Gün içinde genzi doldukça yaparsınız hem ciğerlere inmemiş olur . Youtubedan bi bakın baby-vac ve sterimar kullanımına

Ah canım benim,Allah acil şifalar versin kuzuya
Turuncu renk gıdalar alerjen gıdalar,havuç da öyle,bence hazmı da zor bir sebze.Yeni ne versen 3 gün kuralıyla git canım,acele etme.
Benim oğlum suyu seviyor,kaşığı görünce atlıyor hemenSu vermeye de çalış,ben de kaşıkla veriyorum,bardak almadım daha
Evet ama genizde akıntı sürekli çıkarmak için kendini koşturmaya çalışıyor. Acaba bunu kesmenin başka yolu var mi
Çözümü burun temizliği diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…