- 30 Mayıs 2015
- 5.207
- 12.844
- 448
- 34
Yaaa bunu ben yazacaktım, çok ağladı. Şimdi de kucağımda uyuyor. Diş mi gaz mı ne çözemedim. Eşim de evde yok, benim de ağlayasım var bebeklebugün ölüm gibiydi ama kimse ölmedi
aşırı aşırı ağladı oğlum sanki 6 ayı toplasan bu kadar ağlamamıştı. yere göğe sığmadı ilk burnu tıkalı sandım açmaya çalışırken daha çok ağladı. sürekli uykuda ağlayarak uyandı zorla uyudu.. hiçbir şey yemedi kucaktan inmedi ama kucakta da hep ağladı.. iki defa kaka yapıp rahatladı galiba kaka sıkıştırıyormuşböyle parçacıklı yapıyor kızlar sizde de öyle mi? ben çok mu parçalı veriyorum acaba
Ben bugün minicik minicik kavanozlara yoğurt mayaldımbana da eğlenceli görünüyordu şimdi çok zor geliyor işinin üstüne iş çıkmış oluyo sürekli mama sandalyesi ve altını temizliyorsun günde 3 defa bebeğin üstünü değişiyorsun yiyecekleri hazırlaması da ayrı dert ayyyy yazarken bile yoruldumbi de yemiyor üstelik bunlar kötü tarafı tabi ki güzellikleri de var mesela sadece sıvı beslenen bebeğin gözünün önünde artık çiğnemeye başlıyor soğutmuş olmayayım
Ya aynen, çokta sevmişti kuzum, alerjik bir reaksiyonda göstermedi, neyse hele kış sonu baslarzbir çok doktor et olarak kuzu,köy tavuğu,dana eti,sonra da balık eti verilmesini öneriyor.9.ya 10. aylarda tadım yaptırmak olur bence.Çorbalarına konula bilir.Bizimkilerin 12 ayı yaza denk geliyor,havalar sıcak olacak,balık mevsimi olmayacak.
Ilk anda heyecan veriyor onuda yedirecem bunuda sevecekmi ama sonra ne yemek yapsam düşüncesi sariyor, birde seçici oğlum var, kızımla iki oldular, hep sürekli dilimdi, bi vardı geceden, bir de düştü bacadan, atasözünü söyleyerek geziyorumbizde hala seyretme halinde, diğer bütün şartları tamamladı.
sofraya uzanıyor ama kaşık çatal için. eline tahta kaşık veriyoruz, hiç önemsemiyor daha da sofrayı. uzanma amacı sofradakileri almak için, ağzına götürünce ilk defa yoğurt için açtı geçen gün ağzını.
demir ilacının ardından su veriyorum, suyu çok seviyor.
yoğurdu da sevdi 3 gün verdim ama kendi uzanana kadar artık vermeyi düşünmüyorum.
bir yandan da çok başlamak istiyorum sürece, çok eğlenceli gözüküyor aslında ama kararsızım.
Tabi ek gıdaya geçtiler artık kaka değişiyor, yedikleri çıkmaya başlıyor, ezmedikleri için parçacıklı çıkıyorbugün ölüm gibiydi ama kimse ölmedi
aşırı aşırı ağladı oğlum sanki 6 ayı toplasan bu kadar ağlamamıştı. yere göğe sığmadı ilk burnu tıkalı sandım açmaya çalışırken daha çok ağladı. sürekli uykuda ağlayarak uyandı zorla uyudu.. hiçbir şey yemedi kucaktan inmedi ama kucakta da hep ağladı.. iki defa kaka yapıp rahatladı galiba kaka sıkıştırıyormuşböyle parçacıklı yapıyor kızlar sizde de öyle mi? ben çok mu parçalı veriyorum acaba
maalesef biz de aynıyızYok kızlar biz bittik kaç gecedir 9 10 arası uyuyup bu saatte uyanıyor ve geri uyuması 3 4 oluyor ne yapıcaz biz öldüm bittim artık
amiiiinn canım orası öyle tabi ama ben de akıl sağlığımı korumaya çalışıyorumBen bugün minicik minicik kavanozlara yoğurt mayaldımçok heyecanlıydım ama normalde de tembel insanım bundan sonrası düşündürüyor. Ayrı minicik çorba, minicik yemekler filan .
Allah bebeklere sağlık versin ( bu da dilime dolandı her cümlenin sonuna söylemeye başladım)
aynıyız canım 2 saatlik uykuyla duruyorum kafam bir milyonYaaa bunu ben yazacaktım, çok ağladı. Şimdi de kucağımda uyuyor. Diş mi gaz mı ne çözemedim. Eşim de evde yok, benim de ağlayasım var bebekle
Ben kendimi sayılı gün çabuk geçer diye teselli ediyorum. Bir de iyi ki burası var hepimiz aynıyız diye avunuyorumaynıyız canım 2 saatlik uykuyla duruyorum kafam bir milyon
evet tam pişmeyince,iyi ezmeyince parçacıklı çıkıyor,bizde havuç öyle olmuştu,gaz yapmıştı.Patates ve elma da bir az katı çıktı,ama hiç parça yoktu, çünki tam püre gibi olmuştu.Bir de çok verince kabızlık yapa biliyor.Katı gıdadan sonra su da ver.3 gün kuralıyla gidiyor musun yoksa yine karışık mı veriyorsun?bugün ölüm gibiydi ama kimse ölmedi
Benimki son günler geceler 12-den,1-den önce uyumuyor.Ben çözümü yanımda uyutmakta buldum,gece uyandığında da memeyi verdim karnı doyunca memeyi bıraktı,uyudu,önceki günler memeden ayırıp yerine koyduğum zaman uyanıyordu,tekrar meme veriyordum.4 kez uyandı ama öncekilere göre ben de bir az normal uyuya bildimYok kızlar biz bittik kaç gecedir 9 10 arası uyuyup bu saatte uyanıyor ve geri uyuması 3 4 oluyor ne yapıcaz biz öldüm bittim artık
Biz de aynıyız . Bu sefer ben sabah erken uyandırdım. Gündüz uykularını erkene çekicem akşam 9 gibi uyutacağım. Bir de böyle deneyeyimYok kızlar biz bittik kaç gecedir 9 10 arası uyuyup bu saatte uyanıyor ve geri uyuması 3 4 oluyor ne yapıcaz biz öldüm bittim artık
merhaba canım çok geçmiş olsun. burun temizlemekten bahsediyorsun değil mi?Kızlar merhaba oğlum üsütmus. Geniz akıntısı çok fazla . Okyanus suyu verdi.baska bur şeyler vermedi Doktor. Var mı önereceğiniz bir şeyler. Nefes almakta çok zorlaniyir
su içmiyor kaşıkla bir kaşık veriyorum çay kaşığı tabievet tam pişmeyince,iyi ezmeyince parçacıklı çıkıyor,bizde havuç öyle olmuştu,gaz yapmıştı.Patates ve elma da bir az katı çıktı,ama hiç parça yoktu, çünki tam püre gibi olmuştu.Bir de çok verince kabızlık yapa biliyor.Katı gıdadan sonra su da ver.3 gün kuralıyla gidiyor musun yoksa yine karışık mı veriyorsun?
Evet ama genizde akıntı sürekli çıkarmak için kendini koşturmaya çalışıyor. Acaba bunu kesmenin başka yolu var mimerhaba canım çok geçmiş olsun. burun temizlemekten bahsediyorsun değil mi?
Serum fizyolojik ya da sterimar sıkıp baby-vac ı süpürgeye takıp süpürgenin en düşük ayarında burnunu temizleyin. Süpürge diyince korkutuyor biliyorum ama çok sümük çıkıyor otribebeyle falan boşuna uğraşıyormuşuz. Gün içinde genzi doldukça yaparsınız hem ciğerlere inmemiş olur . Youtubedan bi bakın baby-vac ve sterimar kullanımınaEvet ama genizde akıntı sürekli çıkarmak için kendini koşturmaya çalışıyor. Acaba bunu kesmenin başka yolu var mi
Ah canım benim,Allah acil şifalar versin kuzuyaKızlar merhaba oğlum üsütmus. Geniz akıntısı çok fazla . Okyanus suyu verdi.baska bur şeyler vermedi Doktor. Var mı önereceğiniz bir şeyler. Nefes almakta çok zorlaniyir
Turuncu renk gıdalar alerjen gıdalar,havuç da öyle,bence hazmı da zor bir sebze.Yeni ne versen 3 gün kuralıyla git canım,acele etme.su içmiyor kaşıkla bir kaşık veriyorum çay kaşığı tabiayyy 3
gün kuralıyla değil de her gün farklı vermeye başlamıştım ama yanına önceden tattığı bir şey de veriyordum. şimdi sen söyleyince anladım havuç çok verdim galiba havuçtan oldu
Çözümü burun temizliği diye biliyorum.Evet ama genizde akıntı sürekli çıkarmak için kendini koşturmaya çalışıyor. Acaba bunu kesmenin başka yolu var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?