Merhaba ne zamandır yazmıyordum takip ediyorum ama pek fazla yazan olmadığı için ben de yazmak istemedim. Bizdeki durumları anlatayım.
Gece uykukarımız hâlâ düzene girmedi. Hâlâ birkaç kez kalkıyor en kötüsü de sabah 5- 6'gibi uyanıyor emzirsem de emzirmesem de geri uykuya dalmıyor. Uykusuzluktan hep yorgunum göz altlarım mosmor. Emzirmek için uğraştığım can attığım günler geliyor aklıma. Artık hiç sevmiyorum, çok sıkılıyorum emzirirken. Gece emmediğinin acısını gündüz çıkarıyor ve tam konuşamadığı için süt istediğinde hap hap hap hap diye üstüme tırmanıyor. havalar güzel olursa tutturduğu zamanlarda kendimizi dışarı atıyoruz ama malesef genelde soğuk ya da rüzgarlı oluyor. Bahar gelip havalar iyice ısınınca bıraktırıcam bu vesileyle.
Hala bizimle aynı odada park yatakta yatıyor en ufak hareketimize huzursuz oluyor.
Yani doğduğu günden beri uykuyu sevmiyor gündüz uykuları da felaket. En az 2 kere uyanıyor yerinde pışpışlayınca geri dalıyor bazen o da fayda etmiyor. Sanırım uyku konusunda ben hep hatalar yaptığım için bugün böyle. Çok yorgun hissediyorum bu yüzden.
Konuşmaya çabalıyor anlaşılır kelimelerden çok bizim dediklerimize benzer sesler çıkarıyor. Akşama kadar bıcır bıcır söyleniyor. Merdiven inip çıkamıyor. Ben bunu evden pek dışarı çıkamayışımıza bağlıyorum..
Ben gündüz hiç tv açmıyorum sadece akşamları babası gelince açıyor. O da bilgi yarışması açık oluyor ara ara bakıyor. yemek yerken bizde de mini hoparlör var. Markası Jbl bu arada soran arkadaş vardı. Ondan youtube müzik açıyorum her türlü şarkı dinliyor.
Bir de babası demişken babasıyla çok zaman geçirmek istemiyor. Ben mutfakta iş yaparken ya da beni ayakta dolaşırken görürse hemen babasınım yanından kaçıp yanıma geliyor. Bana aşırı düşkün. Sabah uyanınca onu görünce sinirleniyor ağlıyor. Alışması bir süre sürüyor. Sanırım hem emdiği için hem de hep benimle zaman geçirdiği için. Akranı yok. Akrabamız da yok yaşadığımız yerde. Havalar birkaç haftadır iyi gittiği için yeni çıkabildik dışarı. Hep evdeydik koca kış.o yüzden dışarda biraz çekingen bir çocuk.
Benim 2.yıl olan ücretsiz iznim bitiyor eylülde işe başlayacağım bensiz nasıl yapacak hep düşünüyorum. Biraz uzun ve karışık oldu kusura bakmayın.