- 10 Ekim 2019
- 3.058
- 2.449
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunKızlar ben test yaptım . Erken gebelik testi. Pozitif çıktı.napacam brn
Hayır düşünmüyorum.o süreci tekrar yaşamak bile istemiyorum. Doğumdan kalan basurum var. Korkudan güzellik salonuna bile gidemiyorum. Doktora gidemiyorum.Hayırlı olsun, 2. çocuğu düşünüyor muydun?
Ayak terlemesini internetden araştıra bilirsin,sorunsa doktora götüre bilirsin.Ama hareketli olması çok normal.2 yaş sendromu 3-3,5 yaşa kadar devam ediyormuş,gördüğüm ve anladığım kadarıyla bu zor dönem herkesde oluyor,her şeyi büyükler gibi bir az daha iyi anlayana kadar devam ediyor.O gün oğluma helyum gazlı balon aldık. Eve kadsr sorum yoktu. Sonra evde balonu yere vura vura patlatti. .Ya bir doktora götürsem mu acaba normal mi. Bu davranışı. Çok hareketli. Bir de sürekli çoraplarını çıkarıyor. Bir bakiyoirm çoraplar ıslanmış terden
Ben de aynen öyle hiss ediyorum,yardım edenim yok,küçükken bazı zamanlar duş almak lüks geliyordu,eşimi sabırsızlıkla bekliyordum ki,o gelsin ben de bir iş yapayım,duş alayım,şimdi de öyle oldum.Çokbsık-sık kucakta olmak istiyor,almazsam çok kötü ağlıyor,ayağıma yapışıyor,ben de bazen bir iş yapamıyorum,ya da zorla yapıyorum.3-3,5 yaşa kadar bu haller devam ediyormuş,3 yaş sendromu da var,o daha kötüymüş.ahhh tam benimkini tarif etmişsinhem bir zarar görecek korkusu var çünkü hiç sınırı yok dur durak bilmiyor. hem de artık bilerek yapmaları çıldırtıyor.
kendimi çok yalnız kimsesiz çaresiz hissediyorum ne zaman geçecek
bebişler büyüdükçe normal hayata döneceğimizi sanmıştım sanki işler daha da zorlaşıyor![]()
Hayırlı olsun,ben de yeribde olsam kendimi hazır hiss etmezdim.Ama bir yanım da art arda olub çocuk işini bitirip işe de tam rahat döne bilirdim diyor,bizim maddi durum şu an müsait değil,yoksa çocuklarım arasında az yaş farkı olmasını isterdim,küçükken zor olsa da,büyükken kolay oluyor gibi geliyor bana.Kızlar ben test yaptım . Erken gebelik testi. Pozitif çıktı.napacam brn
Evet doğumda oluştu.Hayırlı olsun,ben de yeribde olsam kendimi hazır hiss etmezdim.Ama bir yanım da art arda olub çocuk işini bitirip işe de tam rahat döne bilirdim diyor,bizim maddi durum şu an müsait değil,yoksa çocuklarım arasında az yaş farkı olmasını isterdim,küçükken zor olsa da,büyükken kolay oluyor gibi geliyor bana.
basur doğumda mı oluştu?geçmiş olsun.
Ben de hiç ama hiç istemiyorum. En büyük korkum tekrar hamile kalmak. Daha erken belki normal testte ya da kan testinde çıkmaz.üzülmeyin hemen.Kızlar ben test yaptım . Erken gebelik testi. Pozitif çıktı.napacam brn
Erken gebelik testinde çıktı.bilmiyorum. Baya da gecikti. Doktora gitmem lazımBen de hiç ama hiç istemiyorum. En büyük korkum tekrar hamile kalmak. Daha erken belki normal testte çıkmaz üzülmeyin istemiyorsanız.
Bence gecikme de varsa hemen gidin şüphedense kesin olarak bilmek daha iyidir.Erken gebelik testinde çıktı.bilmiyorum. Baya da gecikti. Doktora gitmem lazım
Gitmek bile istemiyorim
Haklısınız ama dediğim gibi çok korkuyorum o doktor odasına girip muyane olmakBence gecikme de varsa hemen gidin şüphedense kesin olarak bilmek daha iyidir.
Sağlık ocağında kan verseniz hamilelik testi için. En azından fiziksel muayene olmazHaklısınız ama dediğim gibi çok korkuyorum o doktor odasına girip muyane olmak![]()
kız hani kocalara ölümdüüüüKızlar ben test yaptım . Erken gebelik testi. Pozitif çıktı.napacam brn
ay şaka bir yana hadi hayırlısı. insan bebişine kıyamıyor ben de istiyorum ikinci çocuk. ama kocamla problemleri çözemiyoruz yerine yenisi ekleniyor… doğumdan sonra böyle olduk şimdi her hareketi batıyor maalesef. o yüzden yalnız yatmaya devam ediyoruzvalla bilemiyorum
ay inanmıyorum ben de şafak 3 yaş diye bekliyordum değil miymişAyak terlemesini internetden araştıra bilirsin,sorunsa doktora götüre bilirsin.Ama hareketli olması çok normal.2 yaş sendromu 3-3,5 yaşa kadar devam ediyormuş,gördüğüm ve anladığım kadarıyla bu zor dönem herkesde oluyor,her şeyi büyükler gibi bir az daha iyi anlayana kadar devam ediyor.
Ben de aynen öyle hiss ediyorum,yardım edenim yok,küçükken bazı zamanlar duş almak lüks geliyordu,eşimi sabırsızlıkla bekliyordum ki,o gelsin ben de bir iş yapayım,duş alayım,şimdi de öyle oldum.Çokbsık-sık kucakta olmak istiyor,almazsam çok kötü ağlıyor,ayağıma yapışıyor,ben de bazen bir iş yapamıyorum,ya da zorla yapıyorum.3-3,5 yaşa kadar bu haller devam ediyormuş,3 yaş sendromu da var,o daha kötüymüş.![]()
Yanlış anlama ama yalnız yatmak daha da uzaklaşıp sorunların büyümesine neden olmaz mıay şaka bir yana hadi hayırlısı. insan bebişine kıyamıyor ben de istiyorum ikinci çocuk. ama kocamla problemleri çözemiyoruz yerine yenisi ekleniyor… doğumdan sonra böyle olduk şimdi her hareketi batıyor maalesef. o yüzden yalnız yatmaya devam ediyoruzeğer varsa sağlıkla gelsin kuzucuk hiç üzülme
![]()
kesinlikle öyle oluyor. ben de diyorum odaları ayırdın bari evleri de ayırYanlış anlama ama yalnız yatmak daha da uzaklaşıp sorunların büyümesine neden olmaz mı![]()
İkinci çocuk isteyen tek sensin galiba.ay şaka bir yana hadi hayırlısı. insan bebişine kıyamıyor ben de istiyorum ikinci çocuk. ama kocamla problemleri çözemiyoruz yerine yenisi ekleniyor… doğumdan sonra böyle olduk şimdi her hareketi batıyor maalesef. o yüzden yalnız yatmaya devam ediyoruzeğer varsa sağlıkla gelsin kuzucuk hiç üzülme
![]()
Valla bizde ayrı yatiyoruzkesinlikle öyle oluyor. ben de diyorum odaları ayırdın bari evleri de ayırya aslında kanlı bıçak çlı değiliz ama bir konu açılıyor hemen kavgaya dönüyor çözülmüyor bundan çok bunaldım… dırdırcı kötüü biri oldum.. üstelik bu problemler içinde aşırı borçlanıp ev aldık… şimdi bu diyardan gidemediğimize göre bu deveyi gütmeye çalışıyoruz..
ayrı uyumamız şöyle oldu geçen yaz selim benim yanımda uyumazsa uyumuyordu o yanıma gelince eşimi tekmelemeye başladıbaşta mecbur gitti şimdi herkes halinden memnun
![]()