2023 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    201
O gün oğluma helyum gazlı balon aldık. Eve kadsr sorum yoktu. Sonra evde balonu yere vura vura patlatti. .🤔Ya bir doktora götürsem mu acaba normal mi. Bu davranışı. Çok hareketli. Bir de sürekli çoraplarını çıkarıyor. Bir bakiyoirm çoraplar ıslanmış terden
Ayak terlemesini internetden araştıra bilirsin,sorunsa doktora götüre bilirsin.Ama hareketli olması çok normal.2 yaş sendromu 3-3,5 yaşa kadar devam ediyormuş,gördüğüm ve anladığım kadarıyla bu zor dönem herkesde oluyor,her şeyi büyükler gibi bir az daha iyi anlayana kadar devam ediyor.
ahhh tam benimkini tarif etmişsin🙁 hem bir zarar görecek korkusu var çünkü hiç sınırı yok dur durak bilmiyor. hem de artık bilerek yapmaları çıldırtıyor.
kendimi çok yalnız kimsesiz çaresiz hissediyorum ne zaman geçecek 😖😖
bebişler büyüdükçe normal hayata döneceğimizi sanmıştım sanki işler daha da zorlaşıyor😔
Ben de aynen öyle hiss ediyorum,yardım edenim yok,küçükken bazı zamanlar duş almak lüks geliyordu,eşimi sabırsızlıkla bekliyordum ki,o gelsin ben de bir iş yapayım,duş alayım,şimdi de öyle oldum.Çokbsık-sık kucakta olmak istiyor,almazsam çok kötü ağlıyor,ayağıma yapışıyor,ben de bazen bir iş yapamıyorum,ya da zorla yapıyorum.3-3,5 yaşa kadar bu haller devam ediyormuş,3 yaş sendromu da var,o daha kötüymüş.😞😞

Kızlar ben test yaptım . Erken gebelik testi. Pozitif çıktı. 😔😔 napacam brn
Hayırlı olsun,ben de yeribde olsam kendimi hazır hiss etmezdim.Ama bir yanım da art arda olub çocuk işini bitirip işe de tam rahat döne bilirdim diyor,bizim maddi durum şu an müsait değil,yoksa çocuklarım arasında az yaş farkı olmasını isterdim,küçükken zor olsa da,büyükken kolay oluyor gibi geliyor bana.
basur doğumda mı oluştu?geçmiş olsun.

Hayırlı olsun,ben de yeribde olsam kendimi hazır hiss etmezdim.Ama bir yanım da art arda olub çocuk işini bitirip işe de tam rahat döne bilirdim diyor,bizim maddi durum şu an müsait değil,yoksa çocuklarım arasında az yaş farkı olmasını isterdim,küçükken zor olsa da,büyükken kolay oluyor gibi geliyor bana.
basur doğumda mı oluştu?geçmiş olsun.
Evet doğumda oluştu.

🤣🤣 valla bilemiyorum
ay şaka bir yana hadi hayırlısı. insan bebişine kıyamıyor ben de istiyorum ikinci çocuk. ama kocamla problemleri çözemiyoruz yerine yenisi ekleniyor… doğumdan sonra böyle olduk şimdi her hareketi batıyor maalesef. o yüzden yalnız yatmaya devam ediyoruz 🤣🤣eğer varsa sağlıkla gelsin kuzucuk hiç üzülme ♥️

Ayak terlemesini internetden araştıra bilirsin,sorunsa doktora götüre bilirsin.Ama hareketli olması çok normal.2 yaş sendromu 3-3,5 yaşa kadar devam ediyormuş,gördüğüm ve anladığım kadarıyla bu zor dönem herkesde oluyor,her şeyi büyükler gibi bir az daha iyi anlayana kadar devam ediyor.
Ben de aynen öyle hiss ediyorum,yardım edenim yok,küçükken bazı zamanlar duş almak lüks geliyordu,eşimi sabırsızlıkla bekliyordum ki,o gelsin ben de bir iş yapayım,duş alayım,şimdi de öyle oldum.Çokbsık-sık kucakta olmak istiyor,almazsam çok kötü ağlıyor,ayağıma yapışıyor,ben de bazen bir iş yapamıyorum,ya da zorla yapıyorum.3-3,5 yaşa kadar bu haller devam ediyormuş,3 yaş sendromu da var,o daha kötüymüş.😞😞
ay inanmıyorum ben de şafak 3 yaş diye bekliyordum değil miymiş🙁 allah yardımcımız olsun gerçekten her yaşadığımız dönem en zoru gibi geliyor. ben daha az sorun çıksın diye her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum o da çok yorucu ama olsun full evdeyken mahvediyor kendini de beni de 🙈 tavsiye ederim boş boş yürümek bile iyi geliyor bebişlere

ay şaka bir yana hadi hayırlısı. insan bebişine kıyamıyor ben de istiyorum ikinci çocuk. ama kocamla problemleri çözemiyoruz yerine yenisi ekleniyor… doğumdan sonra böyle olduk şimdi her hareketi batıyor maalesef. o yüzden yalnız yatmaya devam ediyoruz 🤣🤣eğer varsa sağlıkla gelsin kuzucuk hiç üzülme ♥️
Yanlış anlama ama yalnız yatmak daha da uzaklaşıp sorunların büyümesine neden olmaz mı🌹

Yanlış anlama ama yalnız yatmak daha da uzaklaşıp sorunların büyümesine neden olmaz mı🌹
kesinlikle öyle oluyor. ben de diyorum odaları ayırdın bari evleri de ayır 🤣 ya aslında kanlı bıçak çlı değiliz ama bir konu açılıyor hemen kavgaya dönüyor çözülmüyor bundan çok bunaldım… dırdırcı kötüü biri oldum.. üstelik bu problemler içinde aşırı borçlanıp ev aldık… şimdi bu diyardan gidemediğimize göre bu deveyi gütmeye çalışıyoruz..
ayrı uyumamız şöyle oldu geçen yaz selim benim yanımda uyumazsa uyumuyordu o yanıma gelince eşimi tekmelemeye başladı 🤣 başta mecbur gitti şimdi herkes halinden memnun 🤣🤣🤣

kendimi epeydir kadın gibi hissetmiyorum.. bunun bebişle ilgisi var mı bilmiyorum doğumdan sonra daha çok ortaya çıktı hiç istediğim gibi destek göremiyorum ben mi çok abartıyorum bilmiyorum….zaten bu konuyla ilgili sorunlarım vardı çok erilim 45 kiloyla damacana taşımaya çalışırım. evin alışverişini fatura kira ödemesini hep ben yaparım.. eşim de para kazanıyor ama düzenli değil. o da bu rahatlığa alışmış olacak ki aramızda karı koca ilişkisi çok azaldı şimdi ben sürekli söylenmiş oluyorum onun gözünde de lafımın değeri kalmıyor bizde durumlar böyle 🙁

İkinci çocuk isteyen tek sensin galiba.🤣valla iki kere daha aynı testten yaptım .negatif çıktı 😁 en garantisi hastaneye gitmek

kesinlikle öyle oluyor. ben de diyorum odaları ayırdın bari evleri de ayır 🤣 ya aslında kanlı bıçak çlı değiliz ama bir konu açılıyor hemen kavgaya dönüyor çözülmüyor bundan çok bunaldım… dırdırcı kötüü biri oldum.. üstelik bu problemler içinde aşırı borçlanıp ev aldık… şimdi bu diyardan gidemediğimize göre bu deveyi gütmeye çalışıyoruz..
ayrı uyumamız şöyle oldu geçen yaz selim benim yanımda uyumazsa uyumuyordu o yanıma gelince eşimi tekmelemeye başladı 🤣 başta mecbur gitti şimdi herkes halinden memnun 🤣🤣🤣
Valla bizde ayrı yatiyoruz😁😁. Çok iyi böyle. Ya karşındaki adamın huyu değişmiyor. Hep aynılar. Mecbur ortak yol galiba. Bir de bir faturayı eşine filan yükle. Sorumluluk alsın. Damacanayı da taşıma sende 😁😁

Back
X