2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Kızlar bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç bu transfer dahil 9.günüm silikmi çıktı benmi yanlış görüyorum
Benimde böyleydi hatta 10.gün bidaha yaptım koyulaşma olmadı 11 gün yaptım koyulaşma olmadı aynıydı hep ama 11.gün test verdim 560 çıktı bence sende 2 gün sonra test ver bebişler geliyo galibaa

Hayırlı olsun çok sevindim olsun da ikiz tekiz farketmez artık bence kimse için
Sağlıklaa olsundaa hiiiç fark etmez Halaa inanamıyorum yaa Hiçbir belirtim olmadı ağrım vs ve önceki transferimde olduğu gibi yatmadım öyle iki gün sonra normal hayatıma devam ettim 3 defa falan yolculuk yaptım düğüne gittim yazlığa geldiğimiz için valiz hazırla valiz yerleştir olursa mucize diyordum ama tutacak olduktan sonra tutuyormuş demekki Allahım herkesi bu mutluluğa kavuştursun sağlıkla kavuşalım

Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sonuç günü bekleyenler de pozitif sonuç alır inşallah

Maşallah çok güzel artmış belki de ikizdir
Teşekkür ederim canımm bilemiyorum bölünmüş müdür
17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum bugün 10.gün veee beta değerim 321 Doktor %95 ikiz olabilir dedii
Aa maşallahh hayırlı olsunn ay 10.gün 321e büyük ihtimal ikiz dediyse benim ikiz olma ihtimali arttı mı o zaman benim tek transfer ama 9.gün 423, 13.gün 2234 beta

Valla bölünmüşse eğer 2 katı sevinç olur ama bilemiyorum her vücudun salgıladığı beta hcg değeri de bir olmuyo o yüzden yorum yapamıcam

Valla bölünmüşse eğer 2 katı sevinç olur ama bilemiyorum her vücudun salgıladığı beta hcg değeri de bir olmuyo o yüzden yorum yapamıcam
Benim ablam da çift trasnfer olmuştu 10.gün ilk beta hcg 940 gibi bişey çıktı ama tek kese gözüktü mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…