Çok teşekkür ederim amin inşallahhayırlı uğurlu olsun canım. allah kucağına almayı da nasip etsin. darısı başımıza inşallah, çok sevindim =)
AaaaaaaaaBenim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım
Maşallah çok güzel artmış belki de ikizdirKızlarr bugün yeniden kan verdim.
9.gün beta hcg: 423
13.gün beta hcg: 2234
1600 civarı olması gerekiyo demişti hemşirem maşallah bu bebiş baya hızlı büyüyor
Yarina varya tam net gorursun bebisAaaaaaaaa
Aman iyi yapmissin sonucu cok guzelYaptım dayanamadımmmmm
İnşallah balım inşallahYarina varya tam net gorursun bebis
Benimde böyleydi hatta 10.gün bidaha yaptım koyulaşma olmadı 11 gün yaptım koyulaşma olmadı aynıydı hep ama 11.gün test verdim 560 çıktı bence sende 2 gün sonra test ver bebişler geliyo galibaaKızlar bugün dayanamadım erken gebelik testi yaptım sonuç bu transfer dahil 9.günüm silikmi çıktı benmi yanlış görüyorum
Hayırlı olsun çok sevindim olsun da ikiz tekiz farketmez artık bence kimse için17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum bugün 10.gün veee beta değerim 321Doktor %95 ikiz olabilir dedii
Sağlıklaa olsundaa hiiiç fark etmezHayırlı olsun çok sevindim olsun da ikiz tekiz farketmez artık bence kimse için
Ay canımm hayırlı olsunn var tabii yavaş yavaş koyulaşacak inşallahBenim gördüğümü görebiliyor musunuz ? 4.gün embriyosu 5aa kalite bugün 6. Gün dayanamadım yaptım
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah sonuç günü bekleyenler de pozitif sonuç alır inşallahSağlıklaa olsundaa hiiiç fark etmezHalaa inanamıyorum yaa Hiçbir belirtim olmadı ağrım vs ve önceki transferimde olduğu gibi yatmadım öyle iki gün sonra normal hayatıma devam ettim 3 defa falan yolculuk yaptım düğüne gittim yazlığa geldiğimiz için valiz hazırla valiz yerleştir olursa mucize diyordum ama tutacak olduktan sonra tutuyormuş demekki Allahım herkesi bu mutluluğa kavuştursun sağlıkla kavuşalım
Teşekkür ederim canımm bilemiyorum bölünmüş müdürMaşallah çok güzel artmış belki de ikizdir
Aa maşallahh hayırlı olsunn17 haziranda çift embriyo transferi olmuştum bugün 10.gün veee beta değerim 321Doktor %95 ikiz olabilir dedii
Kaset test bu ucuzlar mı oluyoAy nasıl duruyosunuz test yapmadan ya helal olsun ben 5.gün kaset testle başladım yapmaya
Valla bölünmüşse eğer 2 katı sevinç olur ama bilemiyorum her vücudun salgıladığı beta hcg değeri de bir olmuyo o yüzden yorum yapamıcamTeşekkür ederim canımm bilemiyorum bölünmüş müdür
Aa maşallahh hayırlı olsunnay 10.gün 321e büyük ihtimal ikiz dediyse benim ikiz olma ihtimali arttı mı o zaman benim tek transfer ama 9.gün 423, 13.gün 2234 beta
Benim ablam da çift trasnfer olmuştu 10.gün ilk beta hcg 940 gibi bişey çıktı ama tek kese gözüktü meselaValla bölünmüşse eğer 2 katı sevinç olur ama bilemiyorum her vücudun salgıladığı beta hcg değeri de bir olmuyo o yüzden yorum yapamıcam
Öyle de denilebilir hani şu minnak beyaz testler varya anam babam usulüKaset test bu ucuzlar mı oluyo
İnşallah canımmm inşallahAy canımm hayırlı olsunn var tabii yavaş yavaş koyulaşacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?