Senin içinde sevineceğiz bekleyem herkes için sevineceğizz Allahım bu bayram zamanı herkesi mutluluğa eriştirsin dilerim kiO kdr cok sevindm ki senin adına anlatamam. Evet bnde bu transferde elim göbeğim de gezmedim 2 gün dinlendm vallahi üçüngü gün yemktr o dur budur yaptm evde günlk ama ağır kaldırmadm hiç eğilip bükülmedim.
Açıkcası hu sefer bizde eşimle fazlaca rahatız deneyimledik belki ondan test olayına gelince herrsey vaktin de net olsun istiyorum aslında ben yarın yaparm ama eşim sağolsn direncini biraz da o kırıyor ama olsn sonuc güzel olsn en değerlisi oo
Çok güzel maşallah maşallahCanım teyzeler günaydınbi bakarmısınız testlere herşey yolunda mıdır sizce ?
Çok güzel belli oluyor maşallahSoldaki dün yaptığım, sağdaki bugünkü testim. Kaset test dışında elimde test yok çıkıp alamadım ama belli oluyor değil mi, bir daha söyleyinben de öğretim üyesiyim bu arada, üniversite yıllarına gelen çocuklarınıza yardımcı olurum
Yolunda duruyor vallaaaCanım teyzeler günaydınbi bakarmısınız testlere herşey yolunda mıdır sizce ?
Evet o yüzden son 2 gün diyoruz ama şimdi herkes idrar yapıyor aklıma sokuyorlarSenin içinde sevineceğiz bekleyem herkes için sevineceğizz Allahım bu bayram zamanı herkesi mutluluğa eriştirsin dilerim kiTest konusunda çok doğru düşünüyorsun bu defa bende hiç test yapmadım direk kan verdim
Dayan dayan sennnn çok az kalmışEvet o yüzden son 2 gün diyoruz ama şimdi herkes idrar yapıyor aklıma sokuyorlardayan diyorum dayan
Amin sizinde hayırlı olsunnEvet varrrr hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallahhh
Kendini belli etmeye başlamış yavaştanCanım teyzeler günaydınbi bakarmısınız testlere herşey yolunda mıdır sizce ?
Belli oluyor bence bugünkü inşallah ilerleyen günlerde daha da belli olurSoldaki dün yaptığım, sağdaki bugünkü testim. Kaset test dışında elimde test yok çıkıp alamadım ama belli oluyor değil mi, bir daha söyleyinben de öğretim üyesiyim bu arada, üniversite yıllarına gelen çocuklarınıza yardımcı olurum
Insallah. Hepimiz için güzel ilerlesin insBelli oluyor bence bugünkü inşallah ilerleyen günlerde daha da belli olur
Öyle mi dersinÇok güzel maşallah maşallah
Belli evet hayırlı olsun hocammSoldaki dün yaptığım, sağdaki bugünkü testim. Kaset test dışında elimde test yok çıkıp alamadım ama belli oluyor değil mi, bir daha söyleyinben de öğretim üyesiyim bu arada, üniversite yıllarına gelen çocuklarınıza yardımcı olurum
Bin şükürYolunda duruyor vallaaa
Cokca sevindm benim doktr coraspirini önceden başlatıp enox u sbah akşam verdiMerhaba hanımlar bende size umut olayım 2020 de ıkı emrbrıuo transferı oldum 8. Günden 16. Gune kadar sıdderlı kanamam oldu pıhtılasmam vardı rahım agzı yetmezlıgı cok sey gecırdım hastanelerde yattım 20 haftalık bır kaybım vardı ama şuan 3 yas olmak üzereyiz olacaksa gercekten hersekılde oluyor Allah hepınıze nasip etsin
Çok sevindim canımDimi ya
Bendeee sabah bi regl ağrısında benzer bi ağrıyla kalktım nasıl korktum anlatamam akıntın oluyo mu nurÇok sevindim canım
Bazen akıntım oluyo ben zaten emin olmak için günlük ped le geziyorum kaç gündür akıntı kanama falan olursa anlıyım diye. Benim de karın ağrım var 2 gündür ama doktor normal rahmin büyüyo bebek yerleşiyo dediBendeee sabah bi regl ağrısında benzer bi ağrıyla kalktım nasıl korktum anlatamam akıntın oluyo mu nur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?