Eki Görüntüle 3259667 kızlar merhaba, bugün transfer hariç 8. Günüm . 5 günlük tek embriyo 3 haziranda transfer olmuştum . Bu sonuç çok silik . Emin olamadım. Perşembe beta günüm . Kan vermeye gitmeli miyim sizce
merhaba hayirli uğurlu olsun. Rabbım saglikla kucağına almayı nasip etsinEki Görüntüle 3259667 kızlar merhaba, bugün transfer hariç 8. Günüm . 5 günlük tek embriyo 3 haziranda transfer olmuştum . Bu sonuç çok silik . Emin olamadım. Perşembe beta günüm . Kan vermeye gitmeli miyim sizce
Adet olduğunuzda hangi ilaçları verdiler transfer öncesiSelam mayıs sonu ya da hazirana denk gelecek transferim gibi görünüyor adet bekliyorum şu an. Dondurulmuş 3 embriyom var, 2.denemem
AminRabim ol desin olsun, yavrunuz size tutunsun inşaAllah
Ben transfer günü bu duayı yaptım inanarak ve kabul olduğunu düşünüyorum.
Elinize bir tesbih alın besmele çekip duanızı edin, mesela ben ''Rabbim ol de olsun, yavrum bana tutunsun, sağlıkla doğurayım onu'' dedim ve arkasından resimdeki duayı ettim ve bunu 111 defaya tamamladım.
Her defasında niyetimi de dua mı yeniledim 111 defa ve sonunda içimden geçenlerde birlikte son kez duamı ettim Rabbime.
Bu duayı ve nasıl edileceğini bir kaç hocanın videosunda dinledim, bana derman oldu umarım size de olur
8 mayıs mı haziran. Mı ? Mayısta ki transferin sonucu çoktan belli olmuşturArkadaslar merhaba....Ben 8 mayısta 2 adet embrıyo transferı oldum.Şuana dek goguslerımde gergınlık adet olacakmış gıbı kasık sancıları mevcut(bunların normal oldugu yanı tutunma belırtısı olmasının kesın olmadıgı zaten söylendi)Onun dışında sürekli uykum geliyor belimde de hafif agrılar var ama şimdıye kadar lekelenme olmadı.Transferden sonra da çık sıkışık olduğum için 10 dk sonra tuvalete gıtmek durumunda kaldım.Kafam karma karışık acaba tutmamış olabılır mı ? Yada tutttu mu? Tecrübesi olan yazabılır mı??
Tebrikler cnmKızlar bugün kan tahlili verdim ben artık bir hamişim31mayıs transfer oldum 5. Gün emriyosu 12si test günümdü bugün doktorum test vermemi istedi..
Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah
Pardon hazıran tabıı yanlıs yazmısım8 mayıs mı haziran. Mı ? Mayısta ki transferin sonucu çoktan belli olmuştur
8 mayıs mı hala sonuçlamadımı olup olmadığıArkadaslar merhaba....Ben 8 mayısta 2 adet embrıyo transferı oldum.Şuana dek goguslerımde gergınlık adet olacakmış gıbı kasık sancıları mevcut(bunların normal oldugu yanı tutunma belırtısı olmasının kesın olmadıgı zaten söylendi)Onun dışında sürekli uykum geliyor belimde de hafif agrılar var ama şimdıye kadar lekelenme olmadı.Transferden sonra da çık sıkışık olduğum için 10 dk sonra tuvalete gıtmek durumunda kaldım.Kafam karma karışık acaba tutmamış olabılır mı ? Yada tutttu mu? Tecrübesi olan yazabılır mı??
Bence hic belirti aramayin, cunku aslinda belirti dedigimiz sey ilaclarin yan etkisi kiminde cok oluyor kimin de hic olmuyor… belirti arayip stres olmayin hicArkadaslar merhaba....Ben 8 mayısta 2 adet embrıyo transferı oldum.Şuana dek goguslerımde gergınlık adet olacakmış gıbı kasık sancıları mevcut(bunların normal oldugu yanı tutunma belırtısı olmasının kesın olmadıgı zaten söylendi)Onun dışında sürekli uykum geliyor belimde de hafif agrılar var ama şimdıye kadar lekelenme olmadı.Transferden sonra da çık sıkışık olduğum için 10 dk sonra tuvalete gıtmek durumunda kaldım.Kafam karma karışık acaba tutmamış olabılır mı ? Yada tutttu mu? Tecrübesi olan yazabılır mı??
Sağol kuzummTebrikler cnm
Canım transferden sonra da sabretmek gerekiyor, bizler de test gününü bekliyoruz, onunla da bitmiyor ki acaba kalp atışını ne zaman duyarım, cinsiyeti ne sağlıkla doğursam da vs gidiyor. Vuslat için sabrediyoruz mecburMerhaba arkadaşlar ben dün adet oldum yarın estrofeme başlayacağım. Transfer bayramdan sonraya kalır dediler. Öncesine yetişseydi keşke artık sabretmek çok zor geliyor...
Bence yapmaaaa bekle biraz dahaKızlar evde ovulasyon testi var yapsam biseyler belli olur mu sizce transferin 6. Günümdeyim 5. Gün embriyosu taze transfer oldum
Bnce biraz daha bekleyin ama uzulmem derseniz yapinKızlar evde ovulasyon testi var yapsam biseyler belli olur mu sizce transferin 6. Günümdeyim 5. Gün embriyosu taze transfer oldum
Ben bugünntransfer oldum . Doktor idrar torbası çok dolu transfer den sonra direk lavoboya git boşat dedi . Onunla bir alakası yok yani uzun çiş tutma veya tutmamak ile . Hatta almanyada transferden sonra sizi yatırmıyorlardaArkadaslar merhaba....Ben 8 mayısta 2 adet embrıyo transferı oldum.Şuana dek goguslerımde gergınlık adet olacakmış gıbı kasık sancıları mevcut(bunların normal oldugu yanı tutunma belırtısı olmasının kesın olmadıgı zaten söylendi)Onun dışında sürekli uykum geliyor belimde de hafif agrılar var ama şimdıye kadar lekelenme olmadı.Transferden sonra da çık sıkışık olduğum için 10 dk sonra tuvalete gıtmek durumunda kaldım.Kafam karma karışık acaba tutmamış olabılır mı ? Yada tutttu mu? Tecrübesi olan yazabılır mı??
Tesekkurler bu arada hayırlısı olsun sızın için deBen bugünntransfer oldum . Doktor idrar torbası çok dolu transfer çdrn sonra direk lavoboya git boşat dedi . Onunla bir alakası bulunmuyor . Hatta almanyada transferden sonra sizi yatırmıyorlardatransfer oluyosunuz sonra çıkıyorsunuz .
Teşekkür ederimTesekkurler bu arada hayırlısı olsun sızın için de
Önemli olan yükselişi. Umudunu kaybetmeden dualar ile tekrarla canım.Kızlar 9.gün beta 9,45 çıktı çok düşük değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?