2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

merhaba hayirli uğurlu olsun. Rabbım saglikla kucağına almayı nasip etsin
Bende sizinle aynı gün transfer oldum benimde pozitif siz hangi şehir ve doktorda transfer oldunuz acaba

Amin sağol canım bende bir dinleyim ve yapayım inşallah

Arkadaslar merhaba....Ben 8 mayısta 2 adet embrıyo transferı oldum.Şuana dek goguslerımde gergınlık adet olacakmış gıbı kasık sancıları mevcut(bunların normal oldugu yanı tutunma belırtısı olmasının kesın olmadıgı zaten söylendi)Onun dışında sürekli uykum geliyor belimde de hafif agrılar var ama şimdıye kadar lekelenme olmadı.Transferden sonra da çık sıkışık olduğum için 10 dk sonra tuvalete gıtmek durumunda kaldım.Kafam karma karışık acaba tutmamış olabılır mı ? Yada tutttu mu? Tecrübesi olan yazabılır mı??

8 mayıs mı haziran. Mı ? Mayısta ki transferin sonucu çoktan belli olmuştur

8 mayıs mı hala sonuçlamadımı olup olmadığı

Bence hic belirti aramayin, cunku aslinda belirti dedigimiz sey ilaclarin yan etkisi kiminde cok oluyor kimin de hic olmuyor… belirti arayip stres olmayin hic

Merhaba arkadaşlar ben dün adet oldum yarın estrofeme başlayacağım. Transfer bayramdan sonraya kalır dediler. Öncesine yetişseydi keşke artık sabretmek çok zor geliyor...

Merhaba arkadaşlar ben dün adet oldum yarın estrofeme başlayacağım. Transfer bayramdan sonraya kalır dediler. Öncesine yetişseydi keşke artık sabretmek çok zor geliyor...
Canım transferden sonra da sabretmek gerekiyor, bizler de test gününü bekliyoruz, onunla da bitmiyor ki acaba kalp atışını ne zaman duyarım, cinsiyeti ne sağlıkla doğursam da vs gidiyor. Vuslat için sabrediyoruz mecbur

Kızlar evde ovulasyon testi var yapsam biseyler belli olur mu sizce transferin 6. Günümdeyim 5. Gün embriyosu taze transfer oldum

Ben bugünntransfer oldum . Doktor idrar torbası çok dolu transfer den sonra direk lavoboya git boşat dedi . Onunla bir alakası yok yani uzun çiş tutma veya tutmamak ile . Hatta almanyada transferden sonra sizi yatırmıyorlarda transfer oluyosunuz sonra çıkıyorsunuz .birde rahim neresi idrar torbası neresi

Tesekkurler bu arada hayırlısı olsun sızın için de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…