2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

Amin inşallah benim test günüm 17 si 10. Günde 5. Gün embriyosu
Benımkıde 19 'u 12.günde 6.gün embrıyosu bu arada hemsire evde test yapmayın ıdrarda hemen cıkmıyor kafanızı karıstırmayın dedı ama bılemedım gıtmeden test yapsammı yapmasammı dıye dusunuyorum.

Pozitif sonuç alan arkadaşlar böyle adet olacak tarzda sancılarınız var mıydı acaba? Birde nelere dikkat ettiniz ne yediniz, içitiniz? bizimle de paylaşırsanız faydalanmış oluruz.

Bu değerlerle hamileliği devam eden, gayet sağlıklı olan ve doğuran çok kişi var. Canınızı sıkmayın. Artışına bakın. Kaçıncı gün embriyosuydu?
5.gün embriyosuydu bek hiç görmedim bu kadar düşük değerlerle başak sayfalara konu başlıklarına da baktım

Bugün 6. Günüm test yapmadım, evde olsa yapardım :) belirtim yok sadece göğüslerim çok çok acıyor göğüsler ne durumda bayanlar

Benimde 17si hafta sonuna denk geliyor 16sında cuma günü sağlık ocağında vericem 9. Gün çıkar heralde

5.gün embriyosuydu bek hiç görmedim bu kadar düşük değerlerle başak sayfalara konu başlıklarına da baktım
Üzülme canım artışı takip et. Benim 4. Denemem okadar çok üzüldüm ki her olmadığında ama elimizden bisey gelmiyo biz üzerimize duseni yapiyoruz gerisi Rabbime kalmış sakin içini karartıp umutsuzluğa kapılma.

Bugün 6. Günüm test yapmadım, evde olsa yapardım :) belirtim yok sadece göğüslerim çok çok acıyor göğüsler ne durumda bayanlar
Benimde 6.gunum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum göğüs ağrım yok ama kasık ve bacak ağrım var demin mutfakta ayakta kaldım biraz kasığım çok fena battı.

Benimde 6.gunum test yapmamak için kendimi zor tutuyorum göğüs ağrım yok ama kasık ve bacak ağrım var demin mutfakta ayakta kaldım biraz kasığım çok fena battı.
Benimde 6. Gün bugün dün ve eveli günü kasık ağrım vardı bugün yok bi değişiklikte hissetmiyorum pek hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…