2023 Haziran ayı transfer olacak olanlar

merhaba hayirli uğurlu olsun. Rabbım saglikla kucağına almayı nasip etsin
Bende sizinle aynı gün transfer oldum benimde pozitif siz hangi şehir ve doktorda transfer oldunuz acaba
Merhaba sizinde hayırlı uğurlu olsun inşallah. İstanbul MedicalPark Pendik hastanesi Semra hanımda tedavi sürecim

Amin teşekkür ederiz inşallah kabul olur sularımız, Rabbim herkese gönlüne göre sağlıklı evlatlar versin inşallah, kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Kızlar bende 7 haziranda transfer oldum bugün 4. Günüm sancı batma türü şeyler oluyor ama bugün alt karında guruldama böyle bişeyler kıpırdanıyo gibi bi his sizde de oldumu

Kızlar evde ovulasyon testi var yapsam biseyler belli olur mu sizce transferin 6. Günümdeyim 5. Gün embriyosu taze transfer oldum
Transfer günü dahil mi 6 benim de öyle canım daha yapmadım bende korkuyorum da bence biraz daha sabret, bende bi 2 gün daha bekleyeyim diyorum

Kızlar bende 7 haziranda transfer oldum bugün 4. Günüm sancı batma türü şeyler oluyor ama bugün alt karında guruldama böyle bişeyler kıpırdanıyo gibi bi his sizde de oldumu
Senle aynı gün transfer olduk canım kabızlıktan o galiba. Şişkinlik var çünkü ben de senin gibiyim

6 Haziran benim de evet şişkinlik, gaz, bel ağrısı karında hafif ağrılar bende de vardı ama bugün biraz daha fazla sancı var bi sağda bi solda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…