- 22 Ocak 2023
- 39
- 112
- 8
- 43
MerhabaHayır tedavi yok, ikinci gebeliğim yıllar sonra, şimdi okudum bazı makaleler diyor ki 35 yaş üstü kadınlarda ailede olmasa da ikiz ihtimali yüksektir, bana vurdu piyango anlaşılan belki de sadece erken döllenmedir☺ nasip
Hayır tedavi yok, ikinci gebeliğim yıllar sonra, şimdi okudum bazı makaleler diyor ki 35 yaş üstü kadınlarda ailede olmasa da ikiz ihtimali yüksektir, bana vurdu piyango anlaşılan belki de sadece erken döllenmedir☺ nasip
Selam kızlar. Ben daha 6+0 dayım dün acilde ikiz annesi olacağımı öğrendim şükür kalplerini de dinledimŞimdi bundan sonra süreç nasıl işleyecek bilgi verebilir misiniz? Kaç haftada bir olacak muayeneler? Takviyeler vs? İlk olduğu için merakım heyecanım kusura bakmayın Cumaya randevu aldım doktoruma.
Merhaba ikiz annelerim bugün 3 lu test sonucumu gostermeye gittim qmniyosentez onerdiler eğer yaparsan dusk olabilir dediler daha sonra detayliya girince net olur dedi kafam çok karışık down senromu olabilirmi taramalar bazen temiz ciksada down sendromu olabilirmiş
Merhabalar bebeklerin cinsiyetleri kacinci haftalarinizda belli oldu acaba
AyyyyMerhaba
Benim de çok yüksek çıkmıştı meğer çoğul gebelikmiş. Yaşla ikiz şansı artarmış ben de hiç bilmiyordum 35’den sonra yüzde 40 oranında artar dedi doktor. Hayırlısı olsun
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Az evvel okumuştum yorumunu. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahMerhaba kızlar detayli.ultrasyona girdim çok şükür herşey yolundaymis
Evet kuzum elimde olmadan çok üzüldüm Rabbime çok şükür hepimiz sağlıkla kucagimiza alalımHayırlı olsun canım çok sevindim. Az evvel okumuştum yorumunu. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahboş yere kendini yıpratmışsın bak detaylıda herşey tertemiz.
Maşallah oyyy canım ya tekmi ciftmiMerhaba :))
Ben de tüp bebek ile sat a göre 6+1 im keseleri gördük ama bebişleri bu hafta göreceğiz inşallah2023 ikiz annelerinde ben de şöyle kenara geçeyim
Çift yumurta ikiziMaşallah oyyy canım ya tekmi ciftmi
Sizde doktora gitmeden once belirtiler varmiydi?Kızlaaar herkese selamlar. Bende 8+6 haftalık ikizlere hamişimm. 7+2 de ikiz olduklarını öğrendik kalp atışı dinlemeye gittiğimizde sürpriz oldu bize de ikisinin de dinledik kalp atışlarını. Doktor 1 ay sonra kontrol dedi sanırım cinsiyet için çağırdı ama çok erken göremeyiz diye düşünüyorum
Amin canım amin vallaha benim bualntim halen bitmedi prilam kullanmasam mahvoluyorumÇift yumurta ikiziilk gebeliğim. Böyle çok sık bulantı gibi ama bulantı değil midemi rahatsız hissediyorum. Uyku hali ve halsizliğim var. Onun dışında bende her şey yolunda çok şükür inşallah sağ Salim kucağımıza alırız
Benim ilk gebeliğim olduğu için karşılaştırma yapamayacağım ama çok farklı belirtiler olduğunu düşünmüyorum. Bulantı tamamen bünye meselesi kimi çoğul gebeliklerde çok az da olabiliyor :)Kizlar bende 6 haftalik hamileyim. Daha doktora gitmedim. Ama hem benim ailemde hem esimin ailesinde ikizler var. Bende ikiz olma şansi varmi? Cok isterim olsun))) ama cok belirtiler yok bende. Sadece hazimsizlik ve bel agrisi var. Ilk hamilelyimde kizim oldu o zamanda hic bisey hiss etmedim 9 ay boyunca. Ikiz hamilelik belirtileri varmi? Yoksa tek hamilelik gibi mi?
Allah her kesin gonlune gore versin. Bende ikiz istiyorum insallah ikizdir?Benim ilk gebeliğim olduğu için karşılaştırma yapamayacağım ama çok farklı belirtiler olduğunu düşünmüyorum. Bulantı tamamen bünye meselesi kimi çoğul gebeliklerde çok az da olabiliyor :)
Rabbim gonlune göre versin inşallah canımAllah her kesin gonlune gore versin. Bende ikiz istiyorum insallah ikizdir?
Merhaba kızlar detayli.ultrasyona girdim çok şükür herşey yolundaymis
Merhaba :))
Ben de tüp bebek ile sat a göre 6+1 im keseleri gördük ama bebişleri bu hafta göreceğiz inşallah2023 ikiz annelerinde ben de şöyle kenara geçeyim
Kizlar bende 6 haftalik hamileyim. Daha doktora gitmedim. Ama hem benim ailemde hem esimin ailesinde ikizler var. Bende ikiz olma şansi varmi? Cok isterim olsun))) ama cok belirtiler yok bende. Sadece hazimsizlik ve bel agrisi var. Ilk hamilelyimde kizim oldu o zamanda hic bisey hiss etmedim 9 ay boyunca. Ikiz hamilelik belirtileri varmi? Yoksa tek hamilelik gibi mi?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canimOhh hadi gözün aydın çok sevindim, Allah bi daha böyle korku yaşatmasın
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun
Sizin ailede anne tarafında çift yumurta ikizi varsa özellikle anneannede şans yüksek. Benim tarafımda hiç yoktu, eşimin tarafında da çift yumurta ikizleri var hem anne hem baba tarafında ama kuzenlerinin hepsi tek hiç ikizi olan yok. Piyango tek yumurta ikiziyle bana vurdutamamen kısmet bu iş yani. Benim ikinci gebeliğim bu, ilkinde bHcg değerim inanılmaz yüksekti doktor üçüz bile olabilir demişti ama tekti, bu da da değerim normal aralıktaydı ama ikizmiş ikiz hamileliğin farkını ben daha çok ilerleyen haftalarda yaşadım ilk başta bi fark yoktu.
Hayırlı olsun canım aynı zamanlarda hamile kalmışız. Benim de 22 Şubat 5. Gün iki embriyo transferim oldu. İki kese gördük geçen hafta yarın tekrar kontrolüm var. Benim de ilk gebeliğimSelam Arkdaşlar , bende haberimi bugün aldımçift yumurta ikizleri.. biri 6 haftalık biri 5+5 lik.. çok heycanlıyım. 39 yaşımdayım, ilk hamileliğim, tüp bebekle gebe kaldım sizlerin yazışmalarınıza bakarak fikir edinmeye çalışıyorum. Sevgiler
Benim kontrolüm aslında haftadaydı ama dün kanamam oldu o nedenle bugün doktora geldik. Bu arada kanamalar olabilirmiş heyecan yapmaya gerek yok. Benim adet olacak gibi ağrılarım oluyor,geceleri çok terliyorum onun dışında başka belirtim yokHayırlı olsun canım aynı zamanlarda hamile kalmışız. Benim de 22 Şubat 5. Gün iki embriyo transferim oldu. İki kese gördük geçen hafta yarın tekrar kontrolüm var. Benim de ilk gebeliğimsende durumlar nasıl belirtilerin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?