2023 ikiz bekleyen anneler

Merhabalar benimde tek yumurta ikizi ikili tarama testini yaptıracak mısınız

Korkma ve doktorun be diyorsa onu yap perinatolog mu doktorun

Merhaba kızlar bende ikiz annesi olacam insallah.Bir kizim var 2.5 yasinda . 7+2 haftaligim . Pazartesi 2. Kontrolum olacak . Lekelenmem ve kanamam oldu biraz igne yaptilar ve progestan fitil kullaniyorum . Kalp seslerinide duyduk. Hayirlisi olsun ve en onemlisi saglikli olsun bebislerimiz

Maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah. O haftalarda benim kanamalarım olmuştu hep şükür 8-9 dan sonra hiç görmedim genelde o süreci yatarak geçirdim. İnşallah birdaha kanama görmezsiniz

Maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah. O haftalarda benim kanamalarım olmuştu hep şükür 8-9 dan sonra hiç görmedim genelde o süreci yatarak geçirdim. İnşallah birdaha kanama görmezsiniz
Tesekkur ederim. Ben asiri istahsizinm ve mide bulantim var sizde de oyle mi ?

Ben mide bulantısı kusma yaşadığımda hemen doktorum ilaç verdi prilam diye ona başladım hala kullanıyorum o nedenle bulantı yaşamıyorum

Listeni banada atarmisin canım ben daha hiç birşey almadim

Listeni banada atarmisin canım ben daha hiç birşey almadim
canım listem şimdilik yukarıda paylaştıklarımdan ibaret ek olarak
emzik
biberon
süt sağma pompası
kendime doğum için emzirme özellikli gecelik
Alacağım başka bir şey aklıma da gelmiyor

Kızlar ben dün önlem amaçlı serklaj oldum sizde olan varmi

Ben ciddi anlamda kabızlık yaşıyorum. Sizler bu konuda herhangi bir şey yaşıyormusunuz. Yaşamamak adına neler yapıyorsunuz. Duphalac içmez isem ki sabah akşam bile işe yaramıyo. 3 ölçü anca derdime derman olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…