Yok çift vanim ya bilgim yok maalesef Allah sgalikla nasip etsinTek yumurta ikizi mi senin benim gibi olan var mi acaba tek yumurta ikizi
Amin canim sizindeYok çift vanim ya bilgim yok maalesef Allah sgalikla nasip etsin
Merhabalar benimde tek yumurta ikizi ikili tarama testini yaptıracak mısınızHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahben de tüp bebek ile hamile kaldım üçüz oldular birisi kendiliğinden kayboldu çift yumurta ikizi olarak kaldılar kanamalarım çok fazla bir şekilde yoğun oldu şükür sonra 8. Hafta gibi kesildi, inşallah sizin de kanamalar son bulur olabildiğince sakin olun :)
Ben varım tek yumurta ikizi şuan 10 haftalığım perinatolog dan randevu aldım haftayaTek yumurta ikizi mi senin benim gibi olan var mi acaba tek yumurta ikizi
Korkma ve doktorun be diyorsa onu yap perinatolog mu doktorunYeni uye oldum merak ettigim cok sey var cevap layan olursa sevinirim 11haftalik hamileyim tek yumurya ikizi ve benimkiler arasinda zarda yok onlari ayiran bu durumu bilen var mi ve bu sabah adet olacakmis gibi kan vardi korktum bugun doktor ilaç falanda yazdı
Benim kaldığım yerde yok malesef perinatolog en yakin vanda var orya bulsam fis gidecem yesil alan acildi oyle randevuyla alıyorKorkma ve doktorun be diyorsa onu yap perinatolog mu doktorun
Burda ozele gorundum korkuttu beni ikizler yapisik arasinda zar yok falan isterse aldir dediBenim kaldığım yerde yok malesef perinatolog en yakin vanda var orya bulsam fis gidecem yesil alan acildi oyle randevuyla alıyor
Allah razi olsun canim allah seninkileride sana bagislasin selametle olsun doğumunYok çift vanim ya bilgim yok maalesef Allah sgalikla nasip etsin
Maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah. O haftalarda benim kanamalarım olmuştu hep şükür 8-9 dan sonra hiç görmedim genelde o süreci yatarak geçirdim. İnşallah birdaha kanama görmezsinizMerhaba kızlar bende ikiz annesi olacam insallah.Bir kizim var 2.5 yasinda . 7+2 haftaligim . Pazartesi 2. Kontrolum olacak . Lekelenmem ve kanamam oldu biraz igne yaptilar ve progestan fitil kullaniyorum . Kalp seslerinide duyduk. Hayirlisi olsun ve en onemlisi saglikli olsun bebislerimiz
Tesekkur ederim. Ben asiri istahsizinm ve mide bulantim var sizde de oyle mi ?Maşallah sağlıkla alın kucağınıza inşallah. O haftalarda benim kanamalarım olmuştu hep şükür 8-9 dan sonra hiç görmedim genelde o süreci yatarak geçirdim. İnşallah birdaha kanama görmezsiniz
Listeni banada atarmisin canım ben daha hiç birşey almadim0-3 ay
4 hastane çıkışı
12 tulum
6 alt-üst şapka takım
10 kısa kollu zıbın
10 uzun kollu zıbın
10 alt pijama
10 üst bluz
20 civarı çorap
10 ağız bezi
5 Eldiven şapka takımı
6 hırka, yelek(ince)
4 örme yelek
2 kalın battaniye
2 ince battaniye
2 müslin battaniye
Törpü
Ateş ölçer
2 Şapkalı havlu
Şimdilik kısa vadede bunları alayım dedim fazla mı yeni doğan için yoksa az mı bilemiyorum
canım listem şimdilik yukarıda paylaştıklarımdan ibaret ek olarakListeni banada atarmisin canım ben daha hiç birşey almadim
Teşekkür ederim canımcanım listem şimdilik yukarıda paylaştıklarımdan ibaret ek olarak
emzik
biberon
süt sağma pompası
kendime doğum için emzirme özellikli gecelik
Alacağım başka bir şey aklıma da gelmiyor
Ben 18 i bitirdim.Kızlar Nasılsınız kaç haftalık oldunuz ben 20+0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?