Benim hiç kanamam olmadı şükür. Yarın bi gidip görsem rahatlayacağımBenim kontrolüm aslında haftadaydı ama dün kanamam oldu o nedenle bugün doktora geldik. Bu arada kanamalar olabilirmiş heyecan yapmaya gerek yok. Benim adet olacak gibi ağrılarım oluyor,geceleri çok terliyorum onun dışında başka belirtim yok
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahSelam Arkdaşlar , bende haberimi bugün aldımçift yumurta ikizleri.. biri 6 haftalık biri 5+5 lik.. çok heycanlıyım. 39 yaşımdayım, ilk hamileliğim, tüp bebekle gebe kaldım sizlerin yazışmalarınıza bakarak fikir edinmeye çalışıyorum. Sevgiler
Allah analı babalı büyümek nasip etsin evlatlarına. Yoğun bakım süreci yaşadınızmı. Ben bundan çok korkuyorumHayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşallah . Nasılsınız ? Bir sorun sıkıntı yokturdır inşallah
13. Haftada öğrendim benMerhabalar bebeklerin cinsiyetleri kacinci haftalarinizda belli oldu acaba
İkimizin de gözü aydın canım benim. Neler almayı planlıyorsun yani çok kararsızım çok bir şey alma diyor herkes ama mesela yenidoğan beden olarak kaç zıbın kaç takım alayım kararsızım aldıklarını paylaşır mısın mümkün oldukça :)Merhaba kızlar, cinsiyetler belli oldu bir kız bir erkekRabbim gönlümden geçeni nasip etti çok şükür
Ayy canım seninde gözün aydın olsun sağlıcakla kucaklarımıza alalımİkimizin de gözü aydın canım benim. Neler almayı planlıyorsun yani çok kararsızım çok bir şey alma diyor herkes ama mesela yenidoğan beden olarak kaç zıbın kaç takım alayım kararsızım aldıklarını paylaşır mısın mümkün oldukça :)
Valla internet sağ olsun indirim olunca hemen aldım malum fiyatlar hiç durmuyor sürekli artıyorKuzum maşallaah sen bitirmişsin yarısından çoğunu, bu kadar alt ihtiyacı olur mu sence? Ben de liste yapıyorum paylaşacağım inşallah :)
Selam bende yeni uye oldum benim de ikiz gebelik mono mono ikizleri tek yumurta ikizi2023 yılı içerisinde ikiz bebek bekleyen anne adaylarımızı birlikte deneyimlerimizi paylaşmak adına bu grupta görmek isterim. İkiz anneleri ses verin :)
Tek yumurta ikizi mi senin benim gibi olan var mi acaba tek yumurta ikizi10 + haftalardan selamlar benimde ikiz
Ağzımın tadı çok bozuk tiksinme öğürme var aşırı derece de 10 gün sora perinatolojiye gideceğim bakalım sağlıkla devam eder inşallah herkesinki
Malesef benim çift yumurta ikizi bu nedenle bilgim yok. Çok geçmiş olsun umarım ilaç ve bol bol uzanıp dinlenme ile geçerYeni uye oldum merak ettigim cok sey var cevap layan olursa sevinirim 11haftalik hamileyim tek yumurya ikizi ve benimkiler arasinda zarda yok onlari ayiran bu durumu bilen var mi ve bu sabah adet olacakmis gibi kan vardi korktum bugun doktor ilaç falanda yazdı
Allah razi olsun canimMalesef benim çift yumurta ikizi bu nedenle bilgim yok. Çok geçmiş olsun umarım ilaç ve bol bol uzanıp dinlenme ile geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?