Ben 18. Haftadayım ama sık sık sebze yiyorum belki bundan kaynaklıdır hiç olmadım, ilaç kullanıyor musun ben henüz demir ilacına başlamadım o yapıyor diyorlarBen ciddi anlamda kabızlık yaşıyorum. Sizler bu konuda herhangi bir şey yaşıyormusunuz. Yaşamamak adına neler yapıyorsunuz. Duphalac içmez isem ki sabah akşam bile işe yaramıyo. 3 ölçü anca derdime derman olabiliyor
Başladım demire ve diğer vitaminlere. Zaten ondan sonra kabızlık arttıBen 18. Haftadayım ama sık sık sebze yiyorum belki bundan kaynaklıdır hiç olmadım, ilaç kullanıyor musun ben henüz demir ilacına başlamadım o yapıyor diyorlar
Merhaba, Eğer acı seviyorsanız sus biberi yerseniz acayip bağırsak çalıştırıyor. Ben hergun yiyorum . Biraz isal gibi yapiyo agriyo afedersiniz yaparken ama olsun. Bence kabizliktan iyidir . Çok çekmiştim kabizliktan.Ben ciddi anlamda kabızlık yaşıyorum. Sizler bu konuda herhangi bir şey yaşıyormusunuz. Yaşamamak adına neler yapıyorsunuz. Duphalac içmez isem ki sabah akşam bile işe yaramıyo. 3 ölçü anca derdime derman olabiliyor
Merhaba benimde 21. hafta 6 kilo aldım banada frenle dedi ama iştahım açıkMerhaba
22. Haftadayım. Acaba kaç kg aldınız, tek yumurta ikizleri bende doktorum biraz frene bas dedi ayda kaç kg diyor sizin doktorunuz?
Sevgiler
Seni perinatoloji takip etmesi gerekmiyor muMerhaba kızlar bende tek yumurta ikizi bekliyorum 16. Haftaya gidiyorum İstanbul Anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz özel hastane güzel ilgili bir doktor var mı hala sıkıntı yaşıyorum bununla alakalı lütfen bana dönüş yapabilir misiniz
Canm benmde yoktu 14. Haftadan sonra çıktı biraz bekle stres yapmaYeni uye oldum merak ettigim cok sey var cevap layan olursa sevinirim 11haftalik hamileyim tek yumurya ikizi ve benimkiler arasinda zarda yok onlari ayiran bu durumu bilen var mi ve bu sabah adet olacakmis gibi kan vardi korktum bugun doktor ilaç falanda yazdı
Evet perinatolojiye gidiyorum ama değişmek istiyorum hastane uzak kalıyor en uzak Maltepe Kartal Pendik arasında bi doktor bulmaya çalışıyorum canmSeni perinatoloji takip etmesi gerekmiyor mu
Ben Tuzla Okan üni hastanesine gidiyorum perinatolog Prof.Dr.Eray Çalışkana, riskli doğumda anadolu yakasında kendisine yönlendirilir genelde, alanında başarılıdır çokta nettir yani üzülsende direkt söyler açıkcası bende böyle net birini istiyordum bir iki tanıdığım riskliydi kendisi takip etti doğuma girdi hem sezeryan hem cerrahi işlemi aynı anda yaptı güzel sonuçlandı, doğumumu da inşallah kendisine yaptıracağım. Belki fikir olur sizedeEvet perinatolojiye gidiyorum ama değişmek istiyorum hastane uzak kalıyor en uzak Maltepe Kartal Pendik arasında bi doktor bulmaya çalışıyorum canm
Ben 16.haftamda en son tartıldım 1 kg almıştım ama şuan ne kadar aldım bilmiyorum 18.haftamdayımMerhaba
22. Haftadayım. Acaba kaç kg aldınız, tek yumurta ikizleri bende doktorum biraz frene bas dedi ayda kaç kg diyor sizin doktorunuz?
Sevgiler
Süs biberi şu çok acı kırmızı biberlermi. Eğer onlar ise mümkün değil yiyemem. Tatlı acı ancak yiyebilirim. Birde zaten hemoroid sorununda var.Merhaba, Eğer acı seviyorsanız sus biberi yerseniz acayip bağırsak çalıştırıyor. Ben hergun yiyorum . Biraz isal gibi yapiyo agriyo afedersiniz yaparken ama olsun. Bence kabizliktan iyidir . Çok çekmiştim kabizliktan.
19. Haftamın içindeyim 5 kilo aldımMerhaba
Sevgiler
Ağrılı bir işlem mi biraz bilgi verir misin arkadaşımKızlar ben dün önlem amaçlı serklaj oldum sizde olan varmi
Yok zaten belden uyuşturdugu için bişey hissetmedim ama sonrası enfeksiyon önemli korkum var hani Allah korusun bisey olcak diyeAğrılı bir işlem mi biraz bilgi verir misin arkadaşım
Yok yeşil kucuk biberler. Benim de hemoroid sorunum var . Yakıyor biraz . Ama dediğim gibi kabizliktan iyi bana göre.Süs biberi şu çok acı kırmızı biberlermi. Eğer onlar ise mümkün değil yiyemem. Tatlı acı ancak yiyebilirim. Birde zaten hemoroid sorununda var.((
Teşekkür ederim arkadaşımYok yeşil kucuk biberler. Benim de hemoroid sorunum var . Yakıyor biraz . Ama dediğim gibi kabizliktan iyi bana göre.Aklında bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?