- 23 Aralık 2017
- 155
- 127
- 103
- 31
merhaba benimde mono monoymuş ama çok tddirginim yeni öğrendim…7+3Tek yumurta ikizi mi senin benim gibi olan var mi acaba tek yumurta ikizi
Merak etme herşey olacagini.l varıyor sağlıklı doğum yapanlar var. Rabbim en iyisini bilir .merhaba benimde mono monoymuş ama çok tddirginim yeni öğrendim…7+3
Merhaba ikiz annesiyim 11+22023 yılı içerisinde ikiz bebek bekleyen anne adaylarımızı birlikte deneyimlerimizi paylaşmak adına bu grupta görmek isterim. İkiz anneleri ses verin :)
Benimde tek yumurta ikiziMerhaba bende 20+5 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. Şimdiden karnım baya büyüdü. Benim gibi olan var mı sizler de durum nasıl.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba ikiz annesiyim 11+2
Nimet hn merhbaa, bende yeni öğrendim sayılır mono mono gebelik olduğumu. Sizde aynı durumdasınız ancak, bu zarın olmayışı en riskli gebelik grubunda yapıyor bizi şuan. Doktorlar ve burada deneyimli arkadaşlar; zarın 20. haftada bile görülebildiğini söylüyor. Veyahut görünmedi, çok fazla mono mono gebeliği sonucu yavrularını kucağına almış anneler var. Zorlu bir süreç bizi bekliyor gibi görünüyor ama demekki Rabim gücümüze güveniyorki, kaldırabileceğimizi biliyorki bunu bize nasip etti diye düşünmek bir nebzede olsa rahatlatır inşaallah. Ancak kanamanız varsa ben dr gitmenizi öneririm naçizane.Yeni uye oldum merak ettigim cok sey var cevap layan olursa sevinirim 11haftalik hamileyim tek yumurya ikizi ve benimkiler arasinda zarda yok onlari ayiran bu durumu bilen var mi ve bu sabah adet olacakmis gibi kan vardi korktum bugun doktor ilaç falanda yazdı
Mono mono ikiz gebelik 13+22023 yılı içerisinde ikiz bebek bekleyen anne adaylarımızı birlikte deneyimlerimizi paylaşmak adına bu grupta görmek isterim. İkiz anneleri ses verin :)
Bende kullanıyordum ama şimdi haftalık prulotona geçtimBir de progesteron kullanıyor musunuz ? Günde kaç defa ? İkiz olanlara doğuma kadar öneriyorum dedi doktorum ben günde iki kez kullanıyorum hiç bi risk olmamasına rağmen rahim ağzı açılmalarını engelliyormuş
Günde iki kez nasıl kullaniyorsunuzBir de progesteron kullanıyor musunuz ? Günde kaç defa ? İkiz olanlara doğuma kadar öneriyorum dedi doktorum ben günde iki kez kullanıyorum hiç bi risk olmamasına rağmen rahim ağzı açılmalarını engelliyormuş
Sabah akşam progesteron fitil kullanıyorumGünde iki kez nasıl kullaniyorsunuz
Bende serklaj yapıldı rahim kapandı bence fitilde fayda etmez artikSabah akşam progesteron fitil kullanıyorum
Bende transferden 1 hafta önce progestan iğne başladım 12. Hafta itibarı ile progestan hapa başladık benim dr da doğuma kadar kullanacağımı ve hatta 6.yada 7. Ayda bebekler erken gelmesin diye iğne olacağımıda söylediBir de progesteron kullanıyor musunuz ? Günde kaç defa ? İkiz olanlara doğuma kadar öneriyorum dedi doktorum ben günde iki kez kullanıyorum hiç bi risk olmamasına rağmen rahim ağzı açılmalarını engelliyormuş
Kullanıyorum cnm bide haftada bir iğne kullanıyorumBir de progesteron kullanıyor musunuz ? Günde kaç defa ? İkiz olanlara doğuma kadar öneriyorum dedi doktorum ben günde iki kez kullanıyorum hiç bi risk olmamasına rağmen rahim ağzı açılmalarını engelliyormuş
Canım benimde oldu sonrasında geçti kaç haftalıksın senMerhaba herkese benim de ikiz gebelik göbeğim baya çıktı göbek deliği çevresinde ağrı oluyor iki gündür bu durumu yaşayan var mı
Selam canim ne zaman ogrendin cift yumurta ikizi ben giruyorum ikiz oldugunu siz ilk iki kese giruldu bu doktor pek ilgilenmediMerhaba kızlar hoş geldiniz
Ben de çift yumurta ikizine hamileyim. O yüzden tek yumurta ikizi süreçlerini hiç bilmiyorum.
Rabbime sığının herşey en güzeli en hayırlısı olsun diye birbirimize dua edelim.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?