2023 ikiz bekleyen anneler

Nimet hn merhbaa, bende yeni öğrendim sayılır mono mono gebelik olduğumu. Sizde aynı durumdasınız ancak, bu zarın olmayışı en riskli gebelik grubunda yapıyor bizi şuan. Doktorlar ve burada deneyimli arkadaşlar; zarın 20. haftada bile görülebildiğini söylüyor. Veyahut görünmedi, çok fazla mono mono gebeliği sonucu yavrularını kucağına almış anneler var. Zorlu bir süreç bizi bekliyor gibi görünüyor ama demekki Rabim gücümüze güveniyorki, kaldırabileceğimizi biliyorki bunu bize nasip etti diye düşünmek bir nebzede olsa rahatlatır inşaallah. Ancak kanamanız varsa ben dr gitmenizi öneririm naçizane.

Bir de progesteron kullanıyor musunuz ? Günde kaç defa ? İkiz olanlara doğuma kadar öneriyorum dedi doktorum ben günde iki kez kullanıyorum hiç bi risk olmamasına rağmen rahim ağzı açılmalarını engelliyormuş

Bende kullanıyordum ama şimdi haftalık prulotona geçtim

Günde iki kez nasıl kullaniyorsunuz

Merhaba kızlar hoş geldiniz
Ben de çift yumurta ikizine hamileyim. O yüzden tek yumurta ikizi süreçlerini hiç bilmiyorum.

Rabbime sığının herşey en güzeli en hayırlısı olsun diye birbirimize dua edelim.
Sevgiler

Bende transferden 1 hafta önce progestan iğne başladım 12. Hafta itibarı ile progestan hapa başladık benim dr da doğuma kadar kullanacağımı ve hatta 6.yada 7. Ayda bebekler erken gelmesin diye iğne olacağımıda söyledi

Merhaba
Ben 12. Hafta sonuna kadar progestan iğneyi her gün prolutonu haftada bir oldum. Şimdi sadece geceleri fitil olarak progestan kullanıyorum.

Selam canim ne zaman ogrendin cift yumurta ikizi ben giruyorum ikiz oldugunu siz ilk iki kese giruldu bu doktor pek ilgilenmedi

Eklentiler

• 20230402_134600.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 108
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…