2023 ikiz bekleyen anneler

Canım şeker yuklemesi testin de 250lerdeydi. Şuan insülin kullanımıyla dengelerdi.
Benim hicbir şekilde dengelenmiyor. 190 ları buluyor insilünle 1 hafta hastanede yattım 2 gün oldu hastaneden çıkalı yapılcak birşey yok deyip çıkarttılar.

Benim hicbir şekilde dengelenmiyor. 190 ları buluyor insilünle 1 hafta hastanede yattım 2 gün oldu hastaneden çıkalı yapılcak birşey yok deyip çıkarttılar.
Ben anlamadım niye böyle birsey yaptıklarını, benimde levemir ile dusmuyordu yanına novorapid ekledi. Bu sayede düştü, doğuma kadar böyle devam edeceksin dedi.

Şimdi nasılsın peki

Ben anlamadım niye böyle birsey yaptıklarını, benimde levemir ile dusmuyordu yanına novorapid ekledi. Bu sayede düştü, doğuma kadar böyle devam edeceksin dedi.

Şimdi nasılsın peki
Hâlâ aynı hep yüksek korkudan birşey yiyemiyorum 1 haftada 1 buçuk kilo vermişim. Nasıl olucak hiç bilmiyorum

Hâlâ aynı hep yüksek korkudan birşey yiyemiyorum 1 haftada 1 buçuk kilo vermişim. Nasıl olucak hiç bilmiyorum
Canım yemek ye sebze bakliyat sut kefir soda köfte tavuk gibi bunlar senin şekeri çok çıkarmaz. Valla çok sinir oldum başka doktora gitme durumun yok mu

Canım yemek ye sebze bakliyat sut kefir soda köfte tavuk gibi bunlar senin şekeri çok çıkarmaz. Valla çok sinir oldum başka doktora gitme durumun yok mu
Sana şöyle soyluyeyim canım 1 dilim peynir 4 zeytin 2 domatesle 190 a çıktı hastanede 2 farklı doktora gittim sadece ilacın dozunu yukselttiler

Benimde gebeligim mono mono doktorunuz bu durum hakkında ne söyledi beni baya bı korkuttular da
Beni korkutmadılar aksi durumlarını söylediler ama internete bakma pozitif düşün duanı et bişey olmaz inşallah dediler. Bazı doktorlar çok acımasız ya

Merhaba,
İnanılmaz reflü çekiyorum. Ne yesem cayır cayır boğazım yanıyor. Uyutmuyor. Doktorum Renie Duo şurup verdi ama hepsini içsem içim ferahlamaz sanki öyle bir acı 3 haftadır.
Bunu çeken var mı aranızda, ne yapmak lazım?

Çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasın. Bende gavisconun şurubunu içiyordum yediklerime dikkat edince biraz azaldı ve kesinlikle yüksek yastıkta yatmanın çok faydası var. Önceden midemden gelen suyla uykumda boğuluyordum resmen öksürük tutuyordu. Gavisconu da doktorum günde 4 kereye kadar içebilirsin demişti

Teşekkürler Gaviscon’u denedim kesinlikle Rennie Duo’dan daha iyi ama B kategori olan sadece Rennie Duo’muş. yine de çok yandıkça içancak almakta fayda var.

Merhaba,
Ben de 6+3 çift yumurta ikizlerine hamileyim. Babam çift yumurta ikizi, ben ve kardeşim çift yumurta ikiziyiz ve benim de ikizlerim olacak inşallah sağlıkla. Hiç beklemiyordum, inanamadım. İlk kontrolümde doktorum tek kese görmüştü 2. Kontrolde ikiz olduklarını öğrendik. 45 kiloyum nasıl ikiz gebelik geçireceğim hiç bilmiyorum inşallah sağlıkla büyürler.

Merhaba
Hayırlı olsun öncelikle. Benim de annemle dayım ikiz. Bir jenerasyon atlamış şimdi ben tek yumurta ikizleri bekliyorum.
Beslenmenize dikkat edin taşırsınız benim anneannem de çok minyon bir kadınmış annem ve dayım 3 kg üstünde hem de 39.haftada doğmuşlar hem de normal doğum :)

Herkese merhaba
Anne yanı yatak aldınız mı?
Ben henüz almadım Stokke var iki tane ama herkes anne yanı da al diyor. Alınacaksa iki tane mi alınacak bir de :) odada yer kalmadı

Herkese merhaba
Anne yanı yatak aldınız mı?
Ben henüz almadım Stokke var iki tane ama herkes anne yanı da al diyor. Alınacaksa iki tane mi alınacak bir de :) odada yer kalmadı
Biz kanz with me 2 aldık hem park yatak hem anne yanı oluyor. 1 tane aldık 4-5 aya kadar birlikte yatabiliyorlarmış daha sonra nasip olursa odalarına deneyeceğiz daha sonra

Çok teşekkür ederim sizin de bebişleriniz hayırlı olsun sağlıkla dünyaya gelsinlerinşallah biz de o haftaları görebiliriz. Allah bir şekilde güç verir.

Kuzum ben çift yumurta ikizleri ne hamileyim ikisde erke

2023 yılı içerisinde ikiz bebek bekleyen anne adaylarımızı birlikte deneyimlerimizi paylaşmak adına bu grupta görmek isterim. İkiz anneleri ses verin :)
Benim 21 yaşında iki oğlum ikizdi ikiz diyince yorum yapmak istedim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Selam kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah epeydir girememiştim. Biz 29 haftalık olduk rabbime şükürler olsun. Bende de şeker çıkınca hemen diyete başladım bir aydır diyetteyim insülin ilaç vs vermedi endokrin takip ediyor , bir yandan hazırlıklar devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…