2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Dilkenn canım çıktın mı kontrolden?
Ay canım ben dün çıktıktan sonra burda bir arkadaşın mesajına cevap attım sonra doktoru yazacaktım bir daha siteye giremedim sayfa yüklenmedi hata verdi ceza fln da almamışım niye öyle oldu anlamadım :/ çok şükür bebiş iyi rahim ağzına tekrar bakalım mi gelmişken 3 günde bir degisiklik olmuş mu diye dedi baktı 28.5tan 26 ya düşmüş ama 2 mm önemli değil sonuçta ultrason cihazıyla bakıyoruz yanılma payı illaki var dedi dün havuza gittim ama sadece serinlemek için girip çıktım yüzmek yormadi sıcak çok yordu dedim. Sıcakta kalma sadece bu 1 hafta dikkat et, progestan fitili de 2 ye çıkaralım şu an için bir sıkıntı yok dedi. Yüzmeyi ve pilatesi sordum yüzme için; ben yüzmeyi öneriyorum su rahmi rahatlatiyor ama kendini yorarak yüzme sakin sakin suyun içinde kal küçük hareketler yap dedi çok sevindim tamam dedim pilatese de devam edebilirsin sen zaten ne yapmaman gerektiğini biliyosun ama 1 hafta sonra dedi. trueliving_ çok hareketli dedim anlattım, bu haftalarda hareketli olmasını bekleriz bu kötü birşey değil aksine güzel bir şey endişelenme dedi ben de hocam 5 dakika bile durmaması normal yani öyle mi dedim güldü evet seninki biraz fazla hareketli ama normal dedi hatta kontrol esnasında doktor ultrason cihazına bak dedi benimki cihazı ittiriyordu seni artık 2 haftada bir göreyim birşey olacağından değil ama benim içim rahat olsun rahim ağzını sürekli kontrol edelim dedi. Bir de yine ama yine sağolsun yüzünü göstermedi sadece çenesini ve burnunu görebiliyorum her seferinde inat sıpa gostermiyor

Yaa doğunca sana kolaylıklar diliyorum arkadaşım haberlerin güzel olmasına çok sevindim

Doktor kan idrar tahlili de istiyorum şeker yüklemesi için gelmişken hepsine dedi ama demir falan hiç bakmamış benim alla alla 3 hafta sonra gidince bi isteyeyim baksin benim değerler yerdedir kesin düzenli et sebze yemiyorum hatta hiç yemiyorum canım istemiyor domates salatalık anca .. değerlerimin hepsine bakmamış

Benim hepsine baktı ama ben doğru mu anlamışım emin olamadım

Ya bılmıyorum ben zaten o işlere bakmıyorum eşim ılgılenıyor otri bebe var evde Ben konusurken bıle kusacak gıbı oluyorum münkün degıl cekmesi

Haberlerin iyi olmasına sevindim ben bi yerde okumuştum anne karnında hareketli olan benişler doğunca sakin olur belki öyle olur ama benim anlamadığım şey benim oğlum ultrasonda çok sakin dr tembel diyor normal zamanda hiç durmuyor ufaktan tırsmıyor değilim doğunca böyle olursa yandık diye

Bennde hiç istemiyorum yemek yemek makarna kızartma yemeklere kıyma koyuyorum kızım için mecbur onun alması gerek öyle yersem çoğu zaman yemiyorum b12 düşük iğne kullandım hala düşük d vitamini düşük magnezyum düşük ama feritinine bakmamışlar şimdi asm hemşiresi aradı pazartesi gelin kan verin dedi tiroitlere baktırmadım bayadır oynayabiliyor dedi o zaman baktırım bende bi hiç bakılmamasıda bi anormal yani o kadar kan testi vermişim

Rahim ağzını vajinal ölçüyor değil mi? göbekten çok doğru çıkmayabiliyor çünkü artık 15 de bir gidicem artık, benim uzunluktan ziyade kafa pozisyonu çok çok aşağıda. O yüzden yüzünü görmek imkansız gibi bir şeymiş artık

Vajinal varis olabilir dedi o kadar şiş ki gülerken çıkıcak gibi hissetmem ondanmış aksi gibi temizliğe gelen abla da tatile gitti 3 hafta yok napıcam hiç bilmiyorum. Armuttan çağıracak kadar çaresiz kaldım ama onda da son dakika randevuyu iptal ettiler. Rehberimde temizlik yazan herkese yazdım filan sonra kimseden ses çıkmayınca evi bir süpürüp sildim bi kaç gün idare eder en azından

Kızlar bu şeker yüklemesinde tahlil oluyor değil mi? Yani tahlil için sabahtan mı gitmek gerekiyor diye sormak istedim.

bitanesinn tamamdır çok teşekkür ederimm

Off benim eşim de elektrik elektronik mühendisi ve aynı şekilde çok takıntılı seni çok iyi anlıyorum evin her yerinden farklı watlarda adaptör çıkıyor deliriyorum hshdhshsj

Bana da çevremdekiler ne kadar hareketliyse doğunca o kadar sakin olur diyor ama nasip bakalım o dediğin benim de başıma geldi. Ben 2 doktor takipli ilerliyorum ya birine gidince hiç durmuyor ölçüm alamıyoruz diğerine gidince de hareket ettiremiyoruz bence doktorlarin sesiyle alakalı ya bebekleri kudurtuyor ya da sakinleştiriyor yani başka bir açıklaması olamaz hatta doktora da söyledim yemin ederim sizin sesinizi duyunca çocuk taş kesiliyor hareket etmiyor dedim benim doktorum da biraz muziptir hiç erinmedi beni sedyeden kaldırdı git 5 dk sonra gel dedi sonra içeri girdim sus işareti yaptı hiç konuşmadı ve taş kesilen çocuk kıpırdanmaya başladı gerçekten sesiyle alakalı olduğunu anladık yani

Off benim eşim de elektrik elektronik mühendisi ve aynı şekilde çok takıntılı seni çok iyi anlıyorum evin her yerinden farklı watlarda adaptör çıkıyor deliriyorum hshdhshsj
Ahahha aynen meslekdaşlarmış uZun olur dıye elektroniği yazmadım ama çok iyi yönleri var ütü bozuldu tost mak. Bozuldu derdı yok hooop aksama tamir edilmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…