Ay canım ben dün çıktıktan sonra burda bir arkadaşın mesajına cevap attım sonra doktoru yazacaktım bir daha siteye giremedimDilkenn canım çıktın mı kontrolden?
YaaAy canım ben dün çıktıktan sonra burda bir arkadaşın mesajına cevap attım sonra doktoru yazacaktım bir daha siteye giremedimsayfa yüklenmedi hata verdi ceza fln da almamışım niye öyle oldu anlamadım :/ çok şükür bebiş iyi rahim ağzına tekrar bakalım mi gelmişken 3 günde bir degisiklik olmuş mu diye dedi baktı 28.5tan 26 ya düşmüş ama 2 mm önemli değil sonuçta ultrason cihazıyla bakıyoruz yanılma payı illaki var dedi dün havuza gittim ama sadece serinlemek için girip çıktım yüzmek yormadi sıcak çok yordu dedim. Sıcakta kalma sadece bu 1 hafta dikkat et, progestan fitili de 2 ye çıkaralım şu an için bir sıkıntı yok dedi. Yüzmeyi ve pilatesi sordum yüzme için; ben yüzmeyi öneriyorum su rahmi rahatlatiyor ama kendini yorarak yüzme sakin sakin suyun içinde kal küçük hareketler yap dedi çok sevindim tamam dedim pilatese de devam edebilirsin sen zaten ne yapmaman gerektiğini biliyosun ama 1 hafta sonra dedi. trueliving_ çok hareketli dedim anlattım, bu haftalarda hareketli olmasını bekleriz bu kötü birşey değil aksine güzel bir şey endişelenme dedi ben de hocam 5 dakika bile durmaması normal yani öyle mi dedim güldü evet seninki biraz fazla hareketli ama normal dedi hatta kontrol esnasında doktor ultrason cihazına bak dedi benimki cihazı ittiriyordu seni artık 2 haftada bir göreyim birşey olacağından değil ama benim içim rahat olsun rahim ağzını sürekli kontrol edelim dedi. Bir de yine ama yine sağolsun yüzünü göstermedi sadece çenesini ve burnunu görebiliyorum her seferinde inat sıpa gostermiyor
Benim hepsine baktı ama ben doğru mu anlamışım emin olamadımDoktor kan idrar tahlili de istiyorum şeker yüklemesi için gelmişken hepsine dedi ama demir falan hiç bakmamış benim alla alla 3 hafta sonra gidince bi isteyeyim baksin benim değerler yerdedir kesin düzenli et sebze yemiyorum hatta hiç yemiyorum canım istemiyor domates salatalık anca .. değerlerimin hepsine bakmamış
Ya bılmıyorum ben zaten o işlere bakmıyorum eşim ılgılenıyor otri bebe var evdeO dediğin yöntem 1 yaşına kadar kesinlikle yasak canim önerilmez aman diyeyim bebek de orta kulak iltihabı vb riskler yaratır siringaya çek burnuna sık aksın olayı 1 yaşından sonra . Öncesinde fizyolojik serum damlatip aspirator ile çekmek gerek burun çok önemli ilk 3 ay ağızdan nefes alamıyor bebekler . Miden bulanmasin ağzına gelmez çünkü aspiratör da burna sokulan kısmın ilerisinde filtre var yani afedersin burnundaki ne var ne yok o kısma takılır asla ağzına gelmez nefes çekerken korkma
Evet demiriniz düşük biraz, şeker için de sadece açlığa bakılmış, bu yeterli bir veri değil. Tokluk kan şekeri ölçümünüz var mı?Benim hepsine baktı ama ben doğru mu anlamışım emin olamadım
evet ferritin biraz düşük çıkmış :)
Haberlerin iyi olmasına sevindimAy canım ben dün çıktıktan sonra burda bir arkadaşın mesajına cevap attım sonra doktoru yazacaktım bir daha siteye giremedimsayfa yüklenmedi hata verdi ceza fln da almamışım niye öyle oldu anlamadım :/ çok şükür bebiş iyi rahim ağzına tekrar bakalım mi gelmişken 3 günde bir degisiklik olmuş mu diye dedi baktı 28.5tan 26 ya düşmüş ama 2 mm önemli değil sonuçta ultrason cihazıyla bakıyoruz yanılma payı illaki var dedi dün havuza gittim ama sadece serinlemek için girip çıktım yüzmek yormadi sıcak çok yordu dedim. Sıcakta kalma sadece bu 1 hafta dikkat et, progestan fitili de 2 ye çıkaralım şu an için bir sıkıntı yok dedi. Yüzmeyi ve pilatesi sordum yüzme için; ben yüzmeyi öneriyorum su rahmi rahatlatiyor ama kendini yorarak yüzme sakin sakin suyun içinde kal küçük hareketler yap dedi çok sevindim tamam dedim pilatese de devam edebilirsin sen zaten ne yapmaman gerektiğini biliyosun ama 1 hafta sonra dedi. trueliving_ çok hareketli dedim anlattım, bu haftalarda hareketli olmasını bekleriz bu kötü birşey değil aksine güzel bir şey endişelenme dedi ben de hocam 5 dakika bile durmaması normal yani öyle mi dedim güldü evet seninki biraz fazla hareketli ama normal dedi hatta kontrol esnasında doktor ultrason cihazına bak dedi benimki cihazı ittiriyordu seni artık 2 haftada bir göreyim birşey olacağından değil ama benim içim rahat olsun rahim ağzını sürekli kontrol edelim dedi. Bir de yine ama yine sağolsun yüzünü göstermedi sadece çenesini ve burnunu görebiliyorum her seferinde inat sıpa gostermiyor
Bennde hiç istemiyorum yemek yemek makarna kızartma yemeklere kıyma koyuyorum kızım için mecbur onun alması gerek öyle yersem çoğu zaman yemiyorum b12 düşük iğne kullandım hala düşük d vitamini düşük magnezyum düşük ama feritinine bakmamışlar şimdi asm hemşiresi aradı pazartesi gelin kan verin dedi tiroitlere baktırmadım bayadır oynayabiliyor dedi o zaman baktırım bende bi hiç bakılmamasıda bi anormal yani o kadar kan testi vermişimDoktor kan idrar tahlili de istiyorum şeker yüklemesi için gelmişken hepsine dedi ama demir falan hiç bakmamış benim alla alla 3 hafta sonra gidince bi isteyeyim baksin benim değerler yerdedir kesin düzenli et sebze yemiyorum hatta hiç yemiyorum canım istemiyor domates salatalık anca .. değerlerimin hepsine bakmamış
Bence doğru. Şekerin iyi demirin düşük ama doktor daha iyi bilirBenim hepsine baktı ama ben doğru mu anlamışım emin olamadım
Rahim ağzını vajinal ölçüyor değil mi? göbekten çok doğru çıkmayabiliyor çünküAy canım ben dün çıktıktan sonra burda bir arkadaşın mesajına cevap attım sonra doktoru yazacaktım bir daha siteye giremedimsayfa yüklenmedi hata verdi ceza fln da almamışım niye öyle oldu anlamadım :/ çok şükür bebiş iyi rahim ağzına tekrar bakalım mi gelmişken 3 günde bir degisiklik olmuş mu diye dedi baktı 28.5tan 26 ya düşmüş ama 2 mm önemli değil sonuçta ultrason cihazıyla bakıyoruz yanılma payı illaki var dedi dün havuza gittim ama sadece serinlemek için girip çıktım yüzmek yormadi sıcak çok yordu dedim. Sıcakta kalma sadece bu 1 hafta dikkat et, progestan fitili de 2 ye çıkaralım şu an için bir sıkıntı yok dedi. Yüzmeyi ve pilatesi sordum yüzme için; ben yüzmeyi öneriyorum su rahmi rahatlatiyor ama kendini yorarak yüzme sakin sakin suyun içinde kal küçük hareketler yap dedi çok sevindim tamam dedim pilatese de devam edebilirsin sen zaten ne yapmaman gerektiğini biliyosun ama 1 hafta sonra dedi. trueliving_ çok hareketli dedim anlattım, bu haftalarda hareketli olmasını bekleriz bu kötü birşey değil aksine güzel bir şey endişelenme dedi ben de hocam 5 dakika bile durmaması normal yani öyle mi dedim güldü evet seninki biraz fazla hareketli ama normal dedi hatta kontrol esnasında doktor ultrason cihazına bak dedi benimki cihazı ittiriyordu seni artık 2 haftada bir göreyim birşey olacağından değil ama benim içim rahat olsun rahim ağzını sürekli kontrol edelim dedi. Bir de yine ama yine sağolsun yüzünü göstermedi sadece çenesini ve burnunu görebiliyorum her seferinde inat sıpa gostermiyor
bitanesinnCanım şöyle ki şu video şu eğitmen çok iyi derim ama antrenörün iyi olduğu kadar senin de nasıl yaptığın çok önemli. Mesela bu videoda çok çok güzel anlatmışlar ama tekrar söylüyorum çalıştırman gereken kası çalıştırmazsan faydadan çok zararı dokunur bilgin olsun
Evet sabahtan gitmek gerekiyor, doktorunuz aksi bir şey söylemediyse tabii.Kızlar bu şeker yüklemesinde tahlil oluyor değil mi? Yani tahlil için sabahtan mı gitmek gerekiyor diye sormak istedim.
Off benim eşim de elektrik elektronik mühendisi ve aynı şekilde çok takıntılı seni çok iyi anlıyorum evin her yerinden farklı watlarda adaptör çıkıyor deliriyorum hshdhshsjGünaydın kuzu..
Benim eşim makinaya zarar verir diye asla standart takmıyoondan powerbankla denedık adaptör alacak yazılan watlarda çünkü o bir takıntılı elektirik mühendisi o evde yokken ben samsung baslıkla ıphonu sarj edıyorum görürse yandık
Çok teşekkürler canımYaadoğunca sana kolaylıklar diliyorum arkadaşım haberlerin güzel olmasına çok sevindim
Bana da çevremdekiler ne kadar hareketliyse doğunca o kadar sakin olur diyor ama nasip bakalımHaberlerin iyi olmasına sevindimben bi yerde okumuştum anne karnında hareketli olan benişler doğunca sakin olur belki öyle olur ama benim anlamadığım şey benim oğlum ultrasonda çok sakin dr tembel diyor normal zamanda hiç durmuyor ufaktan tırsmıyor değilim doğunca böyle olursa yandık diye
Ahahha aynen meslekdaşlarmışOff benim eşim de elektrik elektronik mühendisi ve aynı şekilde çok takıntılı seni çok iyi anlıyorum evin her yerinden farklı watlarda adaptör çıkıyor deliriyorum hshdhshsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?