Yaaaaaa maşallah maşallah içim eridiMerhaba teyzelerim bugün kontrolümüz vardı, çok şükür herşeyimiz normal sağlıklıyız. 1kg 70 gramız şuan. Ultrasonda elini emip gülücükler atarken yakaladık bizimkiniyalnız 17. Haftadan beri plesantam rahim ağzına çok yakın yukarı çıkmamış, 26 ya kadar çıkmasını bekleriz bu haftalardan sonra çıkmaz dedi. Sezeryan doğum olur sizin için ancak dedi.. neyse sonra kayınvalidemle konuşurken benşm eşim ikinci çocuk abisini normal doğurmuş ama eşimde de plesanta önce geldiği için acil Sezeryana alınmış kanaması olduğu için. Durumlar böyle bizde.
Yaa maşallah onaUykular haram oldu gençliğim bak ziyan da olduBiz yine uyuyoruz her kontrolde olduğu gibi. Maşallah büyümüş 32 cm olmuş. Ben baya kilo almışım 12 kilo falan yani çok da değil buna biraz sinirim bozulmadı değil birde aklınızda bulunsun bilmeyen varsa her gün magnezyum var faydalı diye içtiğim maden suyunun içinde çok tuz varmış o da ödem yaparmış. Ayaklarım çok şişmesi bu haftalar ondan da olabiliyormuş yani
Ayy yüzünü göstermeyen bebeklerimiz bunu görünce utanır mı bilmemMerhaba teyzelerim bugün kontrolümüz vardı, çok şükür herşeyimiz normal sağlıklıyız. 1kg 70 gramız şuan. Ultrasonda elini emip gülücükler atarken yakaladık bizimkiniyalnız 17. Haftadan beri plesantam rahim ağzına çok yakın yukarı çıkmamış, 26 ya kadar çıkmasını bekleriz bu haftalardan sonra çıkmaz dedi. Sezeryan doğum olur sizin için ancak dedi.. neyse sonra kayınvalidemle konuşurken benşm eşim ikinci çocuk abisini normal doğurmuş ama eşimde de plesanta önce geldiği için acil Sezeryana alınmış kanaması olduğu için. Durumlar böyle bizde.
Test yapıldımı öncesi yoksa bu haftada vurulması gerekiyor deyıp mi vurdular .Kan uyuşmazlığı yaşayan arkadaşlarım bugün üniversiteye gittim muayene oldum.iğne için yönlendirdiler ücretsiz iğnemi oldum evime geldim. Üniversitenin kendi eczanesinede sorduk iğne için yatışı olan hastalara veriyorlarmış.
26. Haftaya kadar çıkmasını bekleriz dedi demek istedim canım. Rahim ağzıyla arası 2cm plesantamın. Rahim ağzını kapatsaydı eğer ever sürekli yatmam istenecek ve cinsel ilişki dahi yasaklanacaktı. Böyle gir tabloda normal doğum söz konusu değil sadece onun dışında günlük yaşamını etkilemiyor dedi doktorum canım..Yaaaaaa maşallah maşallah içim eridicanım şu an mi rahim ağzı 26 senin ? Ben 24+4üm dün 26.5 çıktı ama sezaryen vs herhangi birşey demedi bana yani neden plasenta aşağıda olunca sezaryen dedi onu anlayamadim . Bir sorum daha olacak doktorun herhangi bir yasak koydu mu ?
Hahahaha teşekkür ederiz ama bizim plesanta ön duvarda o yüzden bugüne kadar hiç adam akıllı görüntü alamamıştık. Doktorumuzu özlemiş olmalı ki maşallah bi şovlar bi şovlarYaa maşallah ona
Ayy yüzünü göstermeyen bebeklerimiz bunu görünce utanır mı bilmemçok güzel pozlar vermiş
Kızıma da oğlumada bulamadım pars pera koyalım diyoruz uyumlu ama anlamları yok yanlarına bi isim eklemek gerekiyor öyle içime sinmiyor kızaMerhaba kızlar . Benimde bir kızım olacak ama işim bulamıyorum. Hah tamam diyeceğim bir isim ne zaman bulurum bilemiyorum. Betül Kübra Şeyma Büşra Dilara İnci Duru İpek gibi isimleri seviyorum. Ayşe Betül biraz içime sindi ama hala tamam diyemedim. Önceden Neva ismini beğeniyordum kızım olursa koyarım diyordum .Kız anneleri sizde durumlar ne?
İnci, DuruMerhaba kızlar . Benimde bir kızım olacak ama işim bulamıyorum. Hah tamam diyeceğim bir isim ne zaman bulurum bilemiyorum. Betül Kübra Şeyma Büşra Dilara İnci Duru İpek gibi isimleri seviyorum. Ayşe Betül biraz içime sindi ama hala tamam diyemedim. Önceden Neva ismini beğeniyordum kızım olursa koyarım diyordum .Kız anneleri sizde durumlar ne?
Ben Mihra koyucamMerhaba kızlar . Benimde bir kızım olacak ama işim bulamıyorum. Hah tamam diyeceğim bir isim ne zaman bulurum bilemiyorum. Betül Kübra Şeyma Büşra Dilara İnci Duru İpek gibi isimleri seviyorum. Ayşe Betül biraz içime sindi ama hala tamam diyemedim. Önceden Neva ismini beğeniyordum kızım olursa koyarım diyordum .Kız anneleri sizde durumlar ne?
Çok çok geçmiş olsun. Bunun önceden önleminin alınmasına çok sevindim. Çok şanslısınSelamlar. 23. Hafta detayli ultrasonumda aciklik oldugu icin acil yatis ve serklaj yapildi.
Detayli cok guzel baslamisti, ve karindan hic gozukmedi bu durum. Vajinal da bakalim diyince göründü. Aralik annelerine detayli yazdim.
Hic agrim yoktu hic belirtim yoktu, kos dese doktor kosardim yani o kadar rahattim.
Hersey yolunda olsa da vajinal muayeneden cekinmeyin lutfen kizlar, ornek olayim size.
Dikis yapilmasa en gec 10 gune suyun gelirdi dedi. Su geldikten sonra da yapacak hicbirsey yokmus maalesef.
Hala risk var uzanarak ve dua ile bekliyoruz. Bu gece hastanedeyiz
Paylaşmıştım tekrar paylaşayım bende daha yeni sordum öğrendim bunlar doğuma ek hizmetleriymiş. Ama dış doktor için aynı uygulamalar geçerlimidir bilmiyorum ben hastanenin hekimine gidiyorumMerhabalar bende ;Atakent acıbadem de düşünüyorum doktorum özel kliniği var kendisi acıbademle çalışıyor özellikleri nedir acıbademin bilghi almak istiyiorum.
Çok şükür erken görülmüş canım serklaj ile durucaklardır Dualarım sizinle ve inanıyorum ki zamanında gelicekler bebeklerin sağlıklarıda iyi çok şükürSelamlar. 23. Hafta detayli ultrasonumda aciklik oldugu icin acil yatis ve serklaj yapildi.
Detayli cok guzel baslamisti, ve karindan hic gozukmedi bu durum. Vajinal da bakalim diyince göründü. Aralik annelerine detayli yazdim.
Hic agrim yoktu hic belirtim yoktu, kos dese doktor kosardim yani o kadar rahattim.
Hersey yolunda olsa da vajinal muayeneden cekinmeyin lutfen kizlar, ornek olayim size.
Dikis yapilmasa en gec 10 gune suyun gelirdi dedi. Su geldikten sonra da yapacak hicbirsey yokmus maalesef.
Mihra bizim de ilk sıradaBen Mihra koyucamilk kızımın adını Nefes koymuştuk
Çok çok geçmiş olsun ama farkedilir önlem alınması harika. O yüzden moral bozmadan elinden geleni yap devamlı dinlenme halinde ol. İnşallah sağ sakim kucağımıza alacağızSelamlar. 23. Hafta detayli ultrasonumda aciklik oldugu icin acil yatis ve serklaj yapildi.
Kızımın ismi minelKızıma da oğlumada bulamadım pars pera koyalım diyoruz uyumlu ama anlamları yok yanlarına bi isim eklemek gerekiyor öyle içime sinmiyor kıza
Kumsal minel masal gibi isimler düşünüyorum ama kararsızım hala net bişey yok bu arada minel in anlamı çok güzel cennetteki inci tanesi demek miş
Geçmiş olsun karından bakıldı mı rahım agzı kapalımı idi bende ayrıntılıya girdim karından bakıldı bırsey demedi rahım agzı kapalı dendi.Selamlar. 23. Hafta detayli ultrasonumda aciklik oldugu icin acil yatis ve serklaj yapildi.
Aaa nasıl huyu suyu kızınınKızımın ismi minelben de minel aşk kitabından esinlenip koymuştum.
Ha şimdi anladım canım teşekkür ederim26. Haftaya kadar çıkmasını bekleriz dedi demek istedim canım. Rahim ağzıyla arası 2cm plesantamın. Rahim ağzını kapatsaydı eğer ever sürekli yatmam istenecek ve cinsel ilişki dahi yasaklanacaktı. Böyle gir tabloda normal doğum söz konusu değil sadece onun dışında günlük yaşamını etkilemiyor dedi doktorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?