2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet canım doktorum da öyle dedi karından ölçüm çok doğru çıkmaz vajinal bakalım mi dedi hocam sormanıza bile gerek yok dedim. Benim hala yan duruyor ama hafif aşağı yönelmiş duruyor. Ay canım eşinden rica etseydin ya da hiç yapmasaydin keşke sizden önemli değil ki

Ahahha aynen meslekdaşlarmış uZun olur dıye elektroniği yazmadım ama çok iyi yönleri var ütü bozuldu tost mak. Bozuldu derdı yok hooop aksama tamir edilmiş oluyor
Sen şanslısın bizimki asla ama asla uğraşmaz ama tamire de götürmez senelerce bir köşede yapilmayi bekler durur

Aynen biz büyük oğlumda yaptık o burun yıkama olayını, bir kulakta duyma geriliği yaşadı.5 yaşındaydı. gittiğimiz prof. yetişkinlerde bile sık sık yapılsa duyma geriliği yaşanır çünkü kanala kaçıyor dedi. şırınga ile verilse bile SF, yumuşatacak kadar verilmeliymiş, diğer taraftan akacak şekilde yapılmamalı. uzun süre kulak takibinde kaldık.

Sen şanslısın bizimki asla ama asla uğraşmaz ama tamire de götürmez senelerce bir köşede yapilmayi bekler durur

Aaa çok ayıp mesleğinin hakkını vermesi lazım boşuna mı okuttum ben onu asker yolu bekler gıbı okul yolu bekledım bu günler içindi
Benimki de hiiiç uğraşmaz gidip yenisini seçer. Yeni olan tüm teknolojik aletleri seviyor çünkü

Kan uyuşmazlığı yaşayan arkadaşlarım bugün üniversiteye gittim muayene oldum.iğne için yönlendirdiler ücretsiz iğnemi oldum evime geldim. Üniversitenin kendi eczanesinede sorduk iğne için yatışı olan hastalara veriyorlarmış.

36 a kadar dayansalardı başka bir şey istemiyorum, gerçi ilk bebekte de ben aynı şeyleri yaşadım doğacağı yoksa doğmuyor 38 de doğdu o da yardım ediyor ama evde küçük bir çocuk olduğu için sürekli temizlik istiyor, camlar da açık hep toz geliyor. Bende biraz hassasım temizlik konusunda bulcaz inşallah birini

ben de öyle ya hiç işe gelesim yok. evde pijamalarla ayak uzatmak istiyorum. ben bir de sonrasına eklensin diye çalışabilir raporu almak istiyorum bakalım napacağım 36-37 haftalık karınla işyerinde

Uykular haram oldu gençliğim bak ziyan da oldu Biz yine uyuyoruz her kontrolde olduğu gibi. Maşallah büyümüş 32 cm olmuş. Ben baya kilo almışım 12 kilo falan yani çok da değil buna biraz sinirim bozulmadı değil birde aklınızda bulunsun bilmeyen varsa her gün magnezyum var faydalı diye içtiğim maden suyunun içinde çok tuz varmış o da ödem yaparmış. Ayaklarım çok şişmesi bu haftalar ondan da olabiliyormuş yani

Eklentiler

• IMG_0574.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 93
Atakent acıbadem canım sgk lı olucak bizim sizin belki sgk anlaşması yoksa hastanenin ondan fark edebilir fiyat
Merhabalar bende ;Atakent acıbadem de düşünüyorum doktorum özel kliniği var kendisi acıbademle çalışıyor özellikleri nedir acıbademin bilghi almak istiyiorum.

maden sularının sodyum değerini kontrol ederek içmek lazım bazı markaların çok yüksek bazılarının daha düşük

Merhaba teyzelerim bugün kontrolümüz vardı, çok şükür herşeyimiz normal sağlıklıyız. 1kg 70 gramız şuan. Ultrasonda elini emip gülücükler atarken yakaladık bizimkini yalnız 17. Haftadan beri plesantam rahim ağzına çok yakın yukarı çıkmamış, 26 ya kadar çıkmasını bekleriz bu haftalardan sonra çıkmaz dedi. Sezeryan doğum olur sizin için ancak dedi.. neyse sonra kayınvalidemle konuşurken benşm eşim ikinci çocuk abisini normal doğurmuş ama eşimde de plesanta önce geldiği için acil Sezeryana alınmış kanaması olduğu için. Durumlar böyle bizde.

Eklentiler

• D8B59E5E-D2A5-43E4-AAA1-3CF3AA6CD537.webp
    15 KB · Görüntüleme: 98
  • 8EC34531-EE1C-4AB2-AF39-83FD0F168536.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 92
  • 1A65F0AF-AD6D-4A1D-BBC2-7583770ECBB3.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 99
Maşallah maşallah

Aaa çok ayıp mesleğinin hakkını vermesi lazım boşuna mı okuttum ben onu asker yolu bekler gıbı okul yolu bekledım bu günler içindi
Hahahha seninle kaderimiz aynı biz önce evlendik sonra askere gitti sonra mezun oldu 5 yıldır evliyiz daha geçen sene mezun oldu. Canım kocamın mezun olması 8 yıl sürdü bdjsbsksb

Ayy canım o zaman sana kolaylıklar diliyorum işin zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…