Sabah gittim test falan yapıldı. Ama iğnede indirim olmadı kızlar. 2bin civarındaymış şuan. Ve mersin de depolarda yok.yarın erkenden bir üniversiteye gidecem
Bende Xiaomi c400 aldım muazzam birşey hareket algılama sistemi olduğu için sürekli telefondan bakmaya gerek yok.Bebeğim büyüdüğünde de ev güvenliği için kullanacağım
Ya ben 28. Haftada ılk devlete alacagım randevuyu o vuralım derse test yapıp yaparlar sanırım ona gore kendı doktoruma gıdıcem bu sefer. Ama dogumdan sonra kaçış yok hemen vuruyorlar devlete gıdemem kı
Günaydın kuzu..
Benim eşim makinaya zarar verir diye asla standart takmıyo ondan powerbankla denedık adaptör alacak yazılan watlarda çünkü o bir takıntılı elektirik mühendisi o evde yokken ben samsung baslıkla ıphonu sarj edıyorum görürse yandık
Bende aldım şahane Ses görüntü gece görüşü. Ama şarj cihazı yokmuş o kötü oldu . Powerbankla baktık uygulamasıda güzel robot süpürgeyle aynı uygulama
Ay bızdede ondan var. Ben yanımda bile çektirmedim yazarken bıle mıdem bulanıyor. Allahtan cok ihtıyacımız olmadı bızım. Sırıngalar cıktı bu sene serum fizyolojık doldurup sıkıyorsun burnuna ne varsa cıkıyor.
O dediğin yöntem 1 yaşına kadar kesinlikle yasak canim önerilmez aman diyeyim bebek de orta kulak iltihabı vb riskler yaratır siringaya çek burnuna sık aksın olayı 1 yaşından sonra . Öncesinde fizyolojik serum damlatip aspirator ile çekmek gerek burun çok önemli ilk 3 ay ağızdan nefes alamıyor bebekler . Miden bulanmasin ağzına gelmez çünkü aspiratör da burna sokulan kısmın ilerisinde filtre var yani afedersin burnundaki ne var ne yok o kısma takılır asla ağzına gelmez nefes çekerken korkma
Ya ben 28. Haftada ılk devlete alacagım randevuyu o vuralım derse test yapıp yaparlar sanırım ona gore kendı doktoruma gıdıcem bu sefer. Ama dogumdan sonra kaçış yok hemen vuruyorlar devlete gıdemem kı
Benim doktorum yazıyor reçeteyle 180 civarına geliyor hatta bi kaç ay önce yazdı ama evet biraz zor bulunuyor en iyisi normal devlet hastanesine gidip yaptırmak
Bana test yapıp reçete yazdığı halde eczanede 2bin demişler şimdi ümiversitede sıra bekliyorum. Şimdi eşim buranın eczanesine soracak varmı nekadar diye eğer 180tl 200tl ise alırım hemen hiç sıra beklemem
Günaydın kuzu..
Benim eşim makinaya zarar verir diye asla standart takmıyo ondan powerbankla denedık adaptör alacak yazılan watlarda çünkü o bir takıntılı elektirik mühendisi o evde yokken ben samsung baslıkla ıphonu sarj edıyorum görürse yandık