2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Neyse boşver onlarıda biz düşünmeyelim Ben bu kadar soruyu eşime sorsam sen uyu uyu bosver beynını yorma der Ben en ıyısı uyuyayım soyasosu

Gece gece beynim yandı yemin ederim Güç kaynağı yok ya hani nasıl şarj edıyorsunuz peki ? Allahım bende hiç bilmiyorum böyle işleri
Hah şimdi oldu. Adaptör çıkmamış ama biz standart bir adaptör takmışız benim de beynim yandı sorma. Adaptör de başka marka zaten

Eklentiler

• image.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 90
Hah şimdi oldu. Adaptör çıkmamış ama biz standart bir adaptör takmışız benim de beynim yandı sorma. Adaptör de başka marka zaten
Bende Xiaomi c400 aldım muazzam birşey hareket algılama sistemi olduğu için sürekli telefondan bakmaya gerek yok.Bebeğim büyüdüğünde de ev güvenliği için kullanacağım

Ya ben 28. Haftada ılk devlete alacagım randevuyu o vuralım derse test yapıp yaparlar sanırım ona gore kendı doktoruma gıdıcem bu sefer. Ama dogumdan sonra kaçış yok hemen vuruyorlar devlete gıdemem kı
Doğumdan sonra bebek babanın kanından sa yapılıyor sanırım anne gibi negatifse vurulmuyor diye biliyorum yanlış mı acaba

Doğumdan sonra bebek babanın kanından sa yapılıyor sanırım anne gibi negatifse vurulmuyor diye biliyorum yanlış mı acaba
Yok canım benım kanımı aldı kızım bana dogum sonrası vurulmadı . Eşimin kanını alsa idi vurulacaktı. O yüzden buda benden olsun dıyorum

Günaydın kuzu..
Benim eşim makinaya zarar verir diye asla standart takmıyo ondan powerbankla denedık adaptör alacak yazılan watlarda çünkü o bir takıntılı elektirik mühendisi o evde yokken ben samsung baslıkla ıphonu sarj edıyorum görürse yandık

O dediğin yöntem 1 yaşına kadar kesinlikle yasak canim önerilmez aman diyeyim bebek de orta kulak iltihabı vb riskler yaratır siringaya çek burnuna sık aksın olayı 1 yaşından sonra . Öncesinde fizyolojik serum damlatip aspirator ile çekmek gerek burun çok önemli ilk 3 ay ağızdan nefes alamıyor bebekler . Miden bulanmasin ağzına gelmez çünkü aspiratör da burna sokulan kısmın ilerisinde filtre var yani afedersin burnundaki ne var ne yok o kısma takılır asla ağzına gelmez nefes çekerken korkma

Ya ben 28. Haftada ılk devlete alacagım randevuyu o vuralım derse test yapıp yaparlar sanırım ona gore kendı doktoruma gıdıcem bu sefer. Ama dogumdan sonra kaçış yok hemen vuruyorlar devlete gıdemem kı
Aynen canım doğumdan sonra mecburuz

Benim doktorum yazıyor reçeteyle 180 civarına geliyor hatta bi kaç ay önce yazdı ama evet biraz zor bulunuyor en iyisi normal devlet hastanesine gidip yaptırmak
Bana test yapıp reçete yazdığı halde eczanede 2bin demişler şimdi ümiversitede sıra bekliyorum. Şimdi eşim buranın eczanesine soracak varmı nekadar diye eğer 180tl 200tl ise alırım hemen hiç sıra beklemem

çok iyi olay

Kızlar günaydın benim değerlerim çıkmış şimdi aşağı ekliyorum. Galiba şekerim yok normal ama demirim düşük doğru mu anlamışım

Eklentiler

• D6F9F061-5F94-4800-898A-8F407B86F2EF.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 74
  • 67279098-7108-4D04-AB20-A55AE0EBEC86.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…