Doktorun tarzına göre değişiyor aslında beni hem endokrin hem diyetisyene yollamıştı çok yüksek olmamasına rağmen. Bazı doktorlar risk almak istemiyor ya da başka bölümlerde para kazansın diye ordan oraya savuruyor benim ki öyle biriydiVallahi bilemedim ki canım benim baya yüksek çıkmış ama doktor diyetisyen e git dedi ben endokrinoloji ye falan gönderir sanmıştım
Ebeyim benAyy öyle olanda varmı ya gerçektensizin meslek nedir sanki bu hastalardan çok çeken dr hemşire gibi geldin
Ya cidden bak kızım aşırı sakin bir bebekmişbu senenin çocukları hareketli geliyor belliAl_pi hatırlarsın belki 2017 Temmuz anneleri grubunda kız bebek bekleyen bi üye vardı sürekli bebeğinin hareket etmediğinden yakınıyordu hep bekliyordu tekmelerini onu hatırladım :)
Allah iyiliğini versin güldürdünYa cidden bak kızım aşırı sakin bir bebekmişdüz yatınca gelırdı onun harici öyle hareketlı degıldı bu maşallah Kafa göz dalıyor bana
Ama ilk bunu yaşadaydım şimdi az hareketlı dıye tedırgın olurdum kurban oldugum Allah bak nasıl da biliyor işini. Az hareketli şimdi çok hareketliAllah iyiliğini versin güldürdünvalla benim de 2017 doğumlunun hamileliği az tekme ile geçti beklerdim tekme sayardım. Bu uyumuyor gece gündüz dediğin gibi pata küte ama bu daha güzel öbür türlü aklım karnımda kalıyordu
Teşekkür ederim canımAyy gerçekten gülüyor maşallah paşayasağlıcakla olsunda normal sezeryan fark etmez benimki aşağıdaydı çıktı daha sonra yanda dedi son kontrolde dr ama üzülme önmeli olan sağlıkla kavuşmanız
Evet canım bende okumuştumTeşekkür ederim canımüzülmedim ama normali denemek içimde ukte olarak kalacak bi küçük tabi. Sağlıklı gelsin de nasıl geldiği önemli değil iyi senin kş çıkmış yukarı, 26 ya kadar çıkması beklenirmiş eğer o haftaya kadar çıkmadıysa çok zormuş çıkması. Kısmet :)
BenKızlar hastanede dağıtmak için hediyelik yaptırmayı düşenen var mı ? Ben açıkcası hastane ziyareti yakın aile dışında kimseyi istemiyorum o yüzden hediyelikleri Mevlüt için yaptırmayı düşünüyorum, bu konuda fikirleriniz neler?
Ben hastanede pek kalabalığı istemiyorum ve açıkçası mevsim olarakta grip olayı vs korkuyorum o yüzden aile fertleri dışında kimseyi hastaneye istemiyorum mevlüt için kolonya çikolata ve hediyeliği yaptırmak daha mantıklı geldi hem hediyeliklerimde doğum tarihide yazsın istiyorumBenşöyleki bizim yaşadığımız şehirde zaten akrabamız yok. Ancak yine de hastaneye gelen yakın arkadaşlarım ve eve gelen arkadaşlarım , bir de yakın aile için hediyelik yaptıracağım.
Kızım doğduğu için Temaya bağış yapacağım, magnet tasarlıyorlarmış bağış yapınca. Aileye magnet veririm. Bir de arkadaşlarım için şu bilekliği yaptırmayı istiyorum.
İşte benim ki çok amaçlıBen hastanede pek kalabalığı istemiyorum ve açıkçası mevsim olarakta grip olayı vs korkuyorum o yüzden aile fertleri dışında kimseyi hastaneye istemiyorum mevlüt için kolonya çikolata ve hediyeliği yaptırmak daha mantıklı geldi hem hediyeliklerimde doğum tarihide yazsın istiyorum
Ben Eğer zamanında doğarsa bi organizasyonla görüştüm çikolatası kapı süsü ikramlıkları ve oda süslemesi yaptırıcam ama içinde süs yok ekstra almayıda düşünmüyorum açıkçası. Zaten zamanında doğmazsa (ihtimal var o yüzden) alırız bi baklava gelene gidene dağıtırız bitti gittiKızlar hastanede dağıtmak için hediyelik yaptırmayı düşenen var mı ? Ben açıkcası hastane ziyareti yakın aile dışında kimseyi istemiyorum o yüzden hediyelikleri Mevlüt için yaptırmayı düşünüyorum, bu konuda fikirleriniz neler?
Ne derler bu duruma ağzın bal yesin mi? Tam aklımdan geçiriyordum kızların yazdıklarını okurken üstüne sen yazdınBende düşünmüyorum hastanede birsey vermeyi bir paket cıkolata oda hemsıre doktora ıkramlık. Ben magnet düşünüyordum ama sanırım ondanda vazgectımboşa masraf agızları tatlansın bir çikılata yeter . Birazda şu mantıktayım ben doğum yapıp neden hedıye dağıtıyorum
Yine söylüyorum herkesin hür iradesi zevki ama bazı şeyler bana göre değil kimse yanlış anlamasın beni isteyen istediğini yapar. Mesela neden hastanede dantelli gecelikle foto çekinmek moda. Bunu hiç anlayamayacağım cidden dantelli geceliğimi neden albüm yaptırmak zorundayım. Herkes bana bunu soruyor foto çekimi yapacak mısın diye? Hayır diyorum herkeste bir şaşkınlık oluşuyorBende düşünmüyorum hastanede birsey vermeyi bir paket cıkolata oda hemsıre doktora ıkramlık. Ben magnet düşünüyordum ama sanırım ondanda vazgectımboşa masraf agızları tatlansın bir çikılata yeter . Birazda şu mantıktayım ben doğum yapıp neden hedıye dağıtıyorum
Ya ben cidden hani doğum günlerinde bile hediyelik yapıyorlar ya ben hiç yapmadım. Halaları yaptı onlar aldı heveslerını kırmak istemedim teyzesi kokulu taş yaptı mevlütte onuda kırmadım ama ben hiç bişi dagıtmadım çikolata ıkram ettim gectım.Ne derler bu duruma ağzın bal yesin mi? Tam aklımdan geçiriyordum kızların yazdıklarını okurken üstüne sen yazdınyahu biz niye hediye veriyoruz. Mesela başkasının dolabında benim çocuğumun ismiyle yapılmış bir magnet neden olsun? Tabiki yapana saygım sonsuz isteyen istediğini yapar ama bana hep abes geldi. Çikolata tatlı ikramı mantıklı mesela soyasosunun yapacağı tema bağışı harika. Çocuğa ağaç dikmek süper fikir.Ama diğer herşey bana göre değil.
Bende düşünmüyorum hastanede birsey vermeyi bir paket cıkolata oda hemsıre doktora ıkramlık. Ben magnet düşünüyordum ama sanırım ondanda vazgectımboşa masraf agızları tatlansın bir çikılata yeter . Birazda şu mantıktayım ben doğum yapıp neden hedıye dağıtıyorum
Yaa peki buna ilk çocuk özentisi diyebilir miyizNe derler bu duruma ağzın bal yesin mi? Tam aklımdan geçiriyordum kızların yazdıklarını okurken üstüne sen yazdınyahu biz niye hediye veriyoruz. Mesela başkasının dolabında benim çocuğumun ismiyle yapılmış bir magnet neden olsun? Tabiki yapana saygım sonsuz isteyen istediğini yapar ama bana hep abes geldi. Çikolata tatlı ikramı mantıklı mesela soyasosunun yapacağı tema bağışı harika. Çocuğa ağaç dikmek süper fikir.Ama diğer herşey bana göre değil.
Ahahahha işte zevkler ve renkler tartışılmaz dedikleri bu.. Benim en büyük zevkim foto çekilmek çekmekYine söylüyorum herkesin hür iradesi zevki ama bazı şeyler bana göre değil kimse yanlış anlamasın beni isteyen istediğini yapar. Mesela neden hastanede dantelli gecelikle foto çekinmek moda. Bunu hiç anlayamayacağım cidden dantelli geceliğimi neden albüm yaptırmak zorundayım. Herkes bana bunu soruyor foto çekimi yapacak mısın diye? Hayır diyorum herkeste bir şaşkınlık oluşuyorablalarım arkadaşlarım hep yaptırdı ben de zevkle baktım fotolarına ama hepsi o kadar. Bi de şey var. Çocuk görmeye gelenler dört dörtlük ağırlanıyor neden ya? Cidden bunlara gerek var mı? Bizdeki bu külfet gerçekten hiç bir millette yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?