2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ben sadece son ayımda 3 kilo almışım toplamda 11 kilo aldım 35 haftada doğum oldu sanırım 39 kadar bi 3 daha alırmışım
normal ama ya napalım. eğer çok boş kalori almamaya dikkat etmemize rağmen alıyorsak vücudun da vardır bir bildiği. sıcaklardan çok da su içiyoruz ödem yapıyor vücut. insan işte en çok sonrasındaki verme sürecini düşünüyor emzireceğiz kalori kısamayacağız bir süre.

of ya ben 1 ayda 1.5 kg aldım bence çok hızlı bi kilo artışım var ki daha doğuma 11 hafta var kilomu gördükçe moralim bozuluyo Sonra bebişimi düşününce mutlu oluyorum bu kısır döngüde savrulup gidiyorum

Yükseltir çünkü tam buğday ekmeğinin glisemik indeksi yulaftan daha yüksek :) ölçerek ilerlemen çok mantıklı , önemli olan dengelemen zaten :)

Ya bana garip gelen kafası yukarda diyelim ayaklar aşağıda veya tam tersi ayaklar yukarda sonuçta suan boyları da uzun minik değiller oraya nasıl vuruyor yan mı yatıyor acaba sabahtan berş orayı tekmeliyor acaba elimi diye düşündüm ama eliyle böyle sert vuruyorsa yandım çok şaşkınım

Emzirirken gidiyor çoğu ve etrafımda çok kilo alanlar daha çabuk kilo veriyor az alanlar ise daha geç zaten doğum dan sonra bile bebekti duyuydu derken baya bir eksik çıkıyor

Ben tedavi olmadım kendi çabamla yendiğim için hala kasıyorum kendimi ve 7 sene oldu evleneli tedavi olanların çoğu normal doğum yapıyor canım benim sezeryan
En iyisini yapmışsın gerçekten vajinismusların muayneleri o kadar zor oluyor ki anlatamam tedavi olmadan da normal doğurmaya çabalayanlar gördüm ben o da ayrı bi kafa tabi

eli de olabilir ama. ben bazen hem ortada hem aşağıda aynı anda hissediyorum hareketlerini. çok da bir güç farkı yok sanki. aşağıya vurmaları o kısım hassas olduğu ve mesaneyi sıkıştırdığı için biraz daha fazla geliyor gerçi ama. bi de şu an çok esnekler ya ayaklarını yukarı kaldırıyor da olabilir :)

Yerleri geniş oynasınlar bakalım ileri haftalarda neler yapacaklar doğunca intikam alırız popişlerinden ısırırız bizde

Valla her yerime vuruyor göbeğimin üstü , kasıklar hatta bazen bağırsaklar. Göbek çevreme de çok vuruyor, bizimkiler atletik çocuk olacak :)

Kuzum senin yazdıklarını okudum aynı durumdayız ne demek istediğini anlıyorum bende bebek hareketlerini hissediyorum ama önceden daha net pat pat tekmeliyordu şimdi yine hareketleri var ama böyle dalgalanma şeklinde oluyor

Boyun kaç peki senin

Valla her yerime vuruyor göbeğimin üstü , kasıklar hatta bazen bağırsaklar. Göbek çevreme de çok vuruyor, bizimkiler atletik çocuk olacak :)
bu senenin çocukları hareketli geliyor belli Al_pi hatırlarsın belki 2017 Temmuz anneleri grubunda kız bebek bekleyen bi üye vardı sürekli bebeğinin hareket etmediğinden yakınıyordu hep bekliyordu tekmelerini onu hatırladım :)

Yaa evet öyle içimde büyük bir şey dalgalanıyor hatta göbeğimden belli ama sanki uzaktan yapıyor gibi. Eskiden tekmesi çok daha netti :)

En iyisini yapmışsın gerçekten vajinismusların muayneleri o kadar zor oluyor ki anlatamam tedavi olmadan da normal doğurmaya çabalayanlar gördüm ben o da ayrı bi kafa tabi
Ayy öyle olanda varmı ya gerçekten sizin meslek nedir sanki bu hastalardan çok çeken dr hemşire gibi geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…