- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
normal ama ya napalım. eğer çok boş kalori almamaya dikkat etmemize rağmen alıyorsak vücudun da vardır bir bildiği. sıcaklardan çok da su içiyoruz ödem yapıyor vücut. insan işte en çok sonrasındaki verme sürecini düşünüyor emzireceğiz kalori kısamayacağız bir süre.Ben sadece son ayımda 3 kilo almışımtoplamda 11 kilo aldım 35 haftada doğum oldu sanırım 39 kadar bi 3 daha alırmışım
Yükseltir çünkü tam buğday ekmeğinin glisemik indeksi yulaftan daha yüksek :) ölçerek ilerlemen çok mantıklı , önemli olan dengelemen zaten :)Çok teşekkür ederim cevabın için 1 ince dilim vermiş ama şöyle bir şey var tam buğday ekmeği benim şekerimi yükseltiyor bunu farkettim kahvaltıda tüketiyorum sadece ve akşam yemeği 75 80 çıkarken kahvaltıda 110 civarı çıkıyor canın isterse tam buğday makarna ye dedi akşam yemeğinde tükettim sebzeyle yedim iki gün önce ve 120 çıktı inanamadım hep düşük çıkıyordu kendimi de tanıyorum bu şekilde öğreneceğim artık nasıl besleneceğimi tablolara da bir bakayım teşekkür ederim tekrar
Normal doğurmuyorsun dimiKovula kovula Öyle böyle derken zaten bu bebeği de doğururumbaşka çocuk düşünmüyorum mimlendim zaten
Ya bana garip gelen kafası yukarda diyelim ayaklar aşağıda veya tam tersi ayaklar yukarda sonuçta suan boyları da uzun minik değiller oraya nasıl vuruyor yan mı yatıyor acaba sabahtan berş orayı tekmeliyor acaba elimi diye düşündüm ama eliyle böyle sert vuruyorsa yandım çok şaşkınımvuruyorlar valla. benimkinin ayakları aşağıda. ama bu ara göbek bölgesine vuruyor. sabah eliyle mi ayağıyla mı tam göbeğimin orayı ittirdi minicik bir çıkıntı oluştu :) eşime gösterdim aaa eli mi o diye duygulandı :) dokundum bende biraz daha tutup çekti sonra. büyüyor keretalar :)
Ben tedavi olmadım kendi çabamla yendiğim için hala kasıyorum kendimi ve 7 sene oldu evleneliNormal doğurmuyorsun dimibazıları vajinismusta olsa normal doğuruyor çünkü
Emzirirken gidiyor çoğu ve etrafımda çok kilo alanlar daha çabuk kilo veriyor az alanlar ise daha geç zaten doğum dan sonra bile bebekti duyuydu derken baya bir eksik çıkıyornormal ama ya napalım. eğer çok boş kalori almamaya dikkat etmemize rağmen alıyorsak vücudun da vardır bir bildiği. sıcaklardan çok da su içiyoruz ödem yapıyor vücut. insan işte en çok sonrasındaki verme sürecini düşünüyor emzireceğiz kalori kısamayacağız bir süre.
En iyisini yapmışsın gerçekten vajinismusların muayneleri o kadar zor oluyor ki anlatamam tedavi olmadan da normal doğurmaya çabalayanlar gördüm benBen tedavi olmadım kendi çabamla yendiğim için hala kasıyorum kendimi ve 7 sene oldu evlenelitedavi olanların çoğu normal doğum yapıyor canım benim sezeryan
eli de olabilir ama. ben bazen hem ortada hem aşağıda aynı anda hissediyorum hareketlerini. çok da bir güç farkı yok sanki. aşağıya vurmaları o kısım hassas olduğu ve mesaneyi sıkıştırdığı için biraz daha fazla geliyor gerçi ama. bi de şu an çok esnekler ya ayaklarını yukarı kaldırıyor da olabilir :)Ya bana garip gelen kafası yukarda diyelim ayaklar aşağıda veya tam tersi ayaklar yukarda sonuçta suan boyları da uzun minik değiller oraya nasıl vuruyor yan mı yatıyor acaba sabahtan berş orayı tekmeliyor acaba elimi diye düşündüm ama eliyle böyle sert vuruyorsa yandım çok şaşkınım
Yerleri geniş oynasınlar bakalım ileri haftalarda neler yapacaklareli de olabilir ama. ben bazen hem ortada hem aşağıda aynı anda hissediyorum hareketlerini. çok da bir güç farkı yok sanki. aşağıya vurmaları o kısım hassas olduğu ve mesaneyi sıkıştırdığı için biraz daha fazla geliyor gerçi ama. bi de şu an çok esnekler ya ayaklarını yukarı kaldırıyor da olabilir :)
Valla her yerime vuruyorİnsan bazen tarif ederken zorlanıyor inan haklısın ama şöyle birşey biliyorum plesenta konumuna göre hareketler az veya derinden olabiliyor sanırım ön tarafta olunca öyle birşey olmuş olabilir peki merak ediyorum hareketlerini tam olarak nerde hissediyorsun benim göbek çevreme vuruyor bu çocuk yan mı duruyor kafası nerde ayağı nerde ve nasıl göbek çevresine vurabilir ki küçükte değil ki artık
Kuzum senin yazdıklarını okudum aynı durumdayız ne demek istediğini anlıyorumİyi olmana sevindimbebek hareketli olunca acil bir durum olmadığından biraz rahatım ben de ama kendi doktorum izinli, devlete gidemem. (Randevu yoktur)Acile gitsem zaten acillik değilim ondan kafam karıştı. Bir de tam olarak tarif edemiyorum o yüzden bugünde bekleyip olmazsa yarın bir gitmeyi düşündüm
Boyun kaç peki seninaynı anda yazmışız :) en az alınacak bir beş kilomuz daha var o zaman. ben 25+0ım. 6-7 kilo işte paralel gidiyoruz. bu haftalarda daha çok büyüdüğü için ben 5 kiloya daha hazırladım kendimi. ben 53 le hamile kaldım şimdi 59um ama 60a yaklaştı gramım. amacım 62 ile doğurmaktı ama 65i göreceğim bence
bu senenin çocukları hareketli geliyor belliValla her yerime vuruyorgöbeğimin üstü , kasıklar hatta bazen bağırsaklar. Göbek çevreme de çok vuruyor, bizimkiler atletik çocuk olacak :)
1.67 yim benBoyun kaç peki senin
Yaa evet öyle içimde büyük bir şey dalgalanıyor hatta göbeğimden belli ama sanki uzaktan yapıyor gibi. Eskiden tekmesi çok daha netti :)Kuzum senin yazdıklarını okudum aynı durumdayız ne demek istediğini anlıyorumbende bebek hareketlerini hissediyorum ama önceden daha net pat pat tekmeliyordu şimdi yine hareketleri var ama böyle dalgalanma şeklinde oluyor
Valla aynıYaa evet öyle içimde büyük bir şey dalgalanıyor hatta göbeğimden belli ama sanki uzaktan yapıyor gibi. Eskiden tekmesi çok daha netti :)
Valla içerde neler dönüyor çok merak ediyorumValla aynıplasenta öne mi geçti acaba bende hareket hissediyorum ama çok net değil garip bir dalgalanma oluyor
Ayy öyle olanda varmı ya gerçektenEn iyisini yapmışsın gerçekten vajinismusların muayneleri o kadar zor oluyor ki anlatamam tedavi olmadan da normal doğurmaya çabalayanlar gördüm beno da ayrı bi kafa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?