Diyorum ya herkesin hür iradesi ama insanlar ben bunları yapmayacağım dediğim de bana acayip derecede şaşırıyorlar ve yadırgıyorlar. Aynı baskıyı cinsiyet partisinde de gördüm. Neden böyle birşey yapmıyorum diye sorgulandım. Yapan arkadaşlarıma gittim eğlendim ama kendim yapmadım. Kırk çıkarma diş buğdayı Mevlüt ben de yaptım. Mesela mevlüdünü camide okuttum ve birkaç çocuk sevindirdim.Yine öyle yapmayı düşünüyorum. Bi de bizde çocuk sağ Salim olunca kurban kesilir.Ya ben cidden hani doğum günlerinde bile hediyelik yapıyorlar ya ben hiç yapmadım. Halaları yaptı onlar aldı heveslerını kırmak istemedim teyzesi kokulu taş yaptı mevlütte onuda kırmadım ama ben hiç bişi dagıtmadım çikolata ıkram ettim gectım.
Ya cok heveslenip yapan var cidden yapana da aa sacma demem hosumada gıdıyor bende o heves yok kızımda her istediğimi yaptım içimde hiç birşeyi bırakmadım mevlüt kına diş bugdayı benimde heveslerim o yöndeydi içimde bırakmadım.
Hoşuna gidiyorsa içinden geçiyorsa yap gitsin.. Ben kızımda hep şu düşüncedeydim belki bir tane bu olacak başka çocugum olmayacak o yüZden her iatediğimi yaptım pasta patlatma bile yaptım özel fotocu tuttumYaa peki buna ilk çocuk özentisi diyebilir miyizben tema bağışı dışında ince bir bileklik yaptıracaktım sadece o da sadece 30 tanecik kız arkadaşlarım için düşününce çok mantıksız geliyor doğurdum diye vermek ama instagramda görünce hevesleniyorum
Ben aile zoruyla bir kes 4 yaşında doğum günü yaptımYa ben cidden hani doğum günlerinde bile hediyelik yapıyorlar ya ben hiç yapmadım. Halaları yaptı onlar aldı heveslerını kırmak istemedim teyzesi kokulu taş yaptı mevlütte onuda kırmadım ama ben hiç bişi dagıtmadım çikolata ıkram ettim gectım.
Ya cok heveslenip yapan var cidden yapana da aa sacma demem hosumada gıdıyor bende o heves yok kızımda her istediğimi yaptım içimde hiç birşeyi bırakmadım mevlüt kına diş bugdayı benimde heveslerim o yöndeydi içimde bırakmadım.
O kurban hepimize düşüyor kesmek .. Kızımda dogdugu gunun ertesı günü kesmiştik inşallah bundada nasip olursa kesecegız .Diyorum ya herkesin hür iradesi ama insanlar ben bunları yapmayacağım dediğim de bana acayip derecede şaşırıyorlar ve yadırgıyorlar. Aynı baskıyı cinsiyet partisinde de gördüm. Neden böyle birşey yapmıyorum diye sorgulandım. Yapan arkadaşlarıma gittim eğlendim ama kendim yapmadım. Kırk çıkarma diş buğdayı Mevlüt ben de yaptım. Mesela mevlüdünü camide okuttum ve birkaç çocuk sevindirdim.Yine öyle yapmayı düşünüyorum. Bi de bizde çocuk sağ Salim olunca kurban kesilir.
Yaa peki buna ilk çocuk özentisi diyebilir miyizben tema bağışı dışında ince bir bileklik yaptıracaktım sadece o da sadece 30 tanecik kız arkadaşlarım için düşününce çok mantıksız geliyor doğurdum diye vermek ama instagramda görünce hevesleniyorum
Tabiki hiçbir şey içimizde kalmamalı. Kim nasıl istiyorsa öyle yapmalı. Ben yapan arkadaşlarımdan memnuniyetle hediye kabul ediyorumAhahahha işte zevkler ve renkler tartışılmaz dedikleri bu.. Benim en büyük zevkim foto çekilmek çekmekYine arastırıyorum bütün doğum fotografcılarını takıp edıyorum şimdiden Kızımla çok güzel fotolarımız var Gecelikli albümüm var inşallah oğlumlada yapacagım.
Yaa 6. Yasını kutladık 6 senedır evde tek basımıza da kutlasak o masa süslendi özel elbiseler alındıBen aile zoruyla bir kes 4 yaşında doğum günü yaptımçok meşakkatli işler benlik değil sanırım yapanları çok beğeniyorum bende ama yok ııı o ben değilim bi küçük pasta alıp oğlumuzun gönlü olsun diye mum üflüyoruz hepsi bu
Ama tema bağışı bence çok güzel ve ince düşünmüşsünYaa peki buna ilk çocuk özentisi diyebilir miyizben tema bağışı dışında ince bir bileklik yaptıracaktım sadece o da sadece 30 tanecik kız arkadaşlarım için düşününce çok mantıksız geliyor doğurdum diye vermek ama instagramda görünce hevesleniyorum
Sanırım Buda kız annesi olmanın avantajımıYaa 6. Yasını kutladık 6 senedır evde tek basımıza da kutlasak o masa süslendi özel elbiseler alındıAşırı seviyorum süs püs o işler bana göre
Yaa evet erkek annesi olmayıda deneyimleyecegızSanırım Buda kız annesi olmanın avantajımıbenim annem bayılıyor böyle şeylere herşeyi o aldı yaptı ben pasta yaptırdım ama asla benlik değilmiş anladım ama kızı olan arkadaşlarımdan görüyorum onlar istiyor elbiseler partiler bizim oğlan doğum gününe zorla geldi çok bunaldı ben oyun oynuycam bırakın diye ağladı
Aslında çok uzun zamandır var fakat Şuan bi çoğu eczanede yok bu ürün belki netten bulup söylenebilir ama kesin sonuç amnısure testi var doktorun yaptığı bu %100 sonuç veriyor ama bende onu yaptıramıyorumbu kağıtlardan bulursam eve alıcam ilk fırsatta
Şööyle toplu bir buluşsak diye düşünüyorum hep ne eğlenceli olurdu kızlar ya.
Bende 3 hafta önce 99 küsürdüm ne oldu acaba 100 lerdeyimdir heraldeben 4 kilo almış görünüyodum senin haftan ileri normal kızımda 20 kiloya yakın almıştım ikizlerde yavaş gidiyor ama birden bastırırsa kilolar yandık
Kızlar hastanede dağıtmak için hediyelik yaptırmayı düşenen var mı ? Ben açıkcası hastane ziyareti yakın aile dışında kimseyi istemiyorum o yüzden hediyelikleri Mevlüt için yaptırmayı düşünüyorum, bu konuda fikirleriniz neler?
Bende düşünmüyorum hastanede birsey vermeyi bir paket cıkolata oda hemsıre doktora ıkramlık. Ben magnet düşünüyordum ama sanırım ondanda vazgectımboşa masraf agızları tatlansın bir çikılata yeter . Birazda şu mantıktayım ben doğum yapıp neden hedıye dağıtıyorum
Hastane için şerbet alırım birde çikolata eve gelenlere de aynı şekildeoğlumda da lokumluk yaptırmıştı annem yine şerbeti hastane vermişti öyle mevlütünde hediye dağıttım ama Mevlüt yapmayı düşünmüyorum bu sefer
Kızlar vajina bölgesinde batma ve sızlama tarzında ağrılar hissediyor musunuz, benim birkaç gündür var
Yine söylüyorum herkesin hür iradesi zevki ama bazı şeyler bana göre değil kimse yanlış anlamasın beni isteyen istediğini yapar. Mesela neden hastanede dantelli gecelikle foto çekinmek moda. Bunu hiç anlayamayacağım cidden dantelli geceliğimi neden albüm yaptırmak zorundayım. Herkes bana bunu soruyor foto çekimi yapacak mısın diye? Hayır diyorum herkeste bir şaşkınlık oluşuyorablalarım arkadaşlarım hep yaptırdı ben de zevkle baktım fotolarına ama hepsi o kadar. Bi de şey var. Çocuk görmeye gelenler dört dörtlük ağırlanıyor neden ya? Cidden bunlara gerek var mı? Bizdeki bu külfet gerçekten hiç bir millette yok.
Ayy oğlumda baya özendim ama bunda enerjim yok Şuan hamilelik kafasımı bilmiyorum cidden hayattan bıkmış gibiyim Ali rıza beyden halliceyimYaa bende tanıdıkları toplayıp bikaç kişi kuran okucam sadece.. Öyle şatafatlı masa filan gözüm kesmiyorşimdi böyle diyorum ama inşallah o zmn gaza gelmem benden hersey beklenir
Ya zaten benım ne hastane ne postaneAynen yaa gecen bende bunu düşündüm inanır mısınya doğum yapıyoruz üstüne millete hediye verıoruz, saçma geldi Bi an yani ama sanrm mantık şu, uzun uğraşlar sonucunda bunu türettim, bazı kişiler hastanede takısını takıyor ya ona istinaden ufak hediye diye düşündüm.. Başka türlü mantıklı gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?