2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Diyorum ya herkesin hür iradesi ama insanlar ben bunları yapmayacağım dediğim de bana acayip derecede şaşırıyorlar ve yadırgıyorlar. Aynı baskıyı cinsiyet partisinde de gördüm. Neden böyle birşey yapmıyorum diye sorgulandım. Yapan arkadaşlarıma gittim eğlendim ama kendim yapmadım. Kırk çıkarma diş buğdayı Mevlüt ben de yaptım. Mesela mevlüdünü camide okuttum ve birkaç çocuk sevindirdim.Yine öyle yapmayı düşünüyorum. Bi de bizde çocuk sağ Salim olunca kurban kesilir.

Hoşuna gidiyorsa içinden geçiyorsa yap gitsin.. Ben kızımda hep şu düşüncedeydim belki bir tane bu olacak başka çocugum olmayacak o yüZden her iatediğimi yaptım pasta patlatma bile yaptım özel fotocu tuttum yok yok yani aklına ne gelırse yaptım içimde hiiiiç bişi kalmadı

Ben aile zoruyla bir kes 4 yaşında doğum günü yaptım çok meşakkatli işler benlik değil sanırım yapanları çok beğeniyorum bende ama yok ııı o ben değilim bi küçük pasta alıp oğlumuzun gönlü olsun diye mum üflüyoruz hepsi bu

O kurban hepimize düşüyor kesmek .. Kızımda dogdugu gunun ertesı günü kesmiştik inşallah bundada nasip olursa kesecegız .
Yoo kimseyi yadırgamam eleştirmem. Benim eşime bile ters geliyor ben yapacagım dıyınce tamam dıyor ona göre cok sacma ama bana göre degıl

Tabiki hiçbir şey içimizde kalmamalı. Kim nasıl istiyorsa öyle yapmalı. Ben yapan arkadaşlarımdan memnuniyetle hediye kabul ediyorum şu an bileklik dedin beni bile cezbettin.
Foto olayını bende yapıyorum ama sadece beni yansıtmayan o dantelli gecelik diğer türlü bizimde fotolar var doğumda.

Yaa 6. Yasını kutladık 6 senedır evde tek basımıza da kutlasak o masa süslendi özel elbiseler alındı Aşırı seviyorum süs püs o işler bana göre

Ama tema bağışı bence çok güzel ve ince düşünmüşsün benim çevrem o kadar kalabalık değil belki arkadaş çevrem o kadar olsa düşünürdüm o durumda olmadığım için ne desem boş ama içinden geçen bir şey varsa yap cidden içinde kalmasın hiç bir şey belkide ileride çocuk düşünmeyeceksin herşeyi içinden geldiği gibi yaşa

Yaa 6. Yasını kutladık 6 senedır evde tek basımıza da kutlasak o masa süslendi özel elbiseler alındı Aşırı seviyorum süs püs o işler bana göre
Sanırım Buda kız annesi olmanın avantajımı benim annem bayılıyor böyle şeylere herşeyi o aldı yaptı ben pasta yaptırdım ama asla benlik değilmiş anladım ama kızı olan arkadaşlarımdan görüyorum onlar istiyor elbiseler partiler bizim oğlan doğum gününe zorla geldi çok bunaldı ben oyun oynuycam bırakın diye ağladı

Yaa evet erkek annesi olmayıda deneyimleyecegız O zaman kıyaslama yapabılırım.
Mesela kızım ben ne renk gıysem oda aynısını gıymek ıster hep aynı renk gıymeye calısırız . Erkek olsa bunu ıstermı ıstemez

Hiç duymadım valla.. İlk defa duydum

Bende en son 91dim.. Bayagıdır bakmadım, yarın Bi tartılayım

Hastaneye çikolata kolonya yeterli bence.. Mevlüt güzel olunca daha iyi oluyo bence.. Zaten hastaneye de herkes gelmio öyle, en yakınlar samimi dostlar vsvs.. Mevlüt de hemen hemen herkes gelio hediyesini takısını vermek için.. O zmna yaptırmak çok mantıklı bence

Aynen yaa gecen bende bunu düşündüm inanır mısın ya doğum yapıyoruz üstüne millete hediye verıoruz, saçma geldi Bi an yani ama sanrm mantık şu, uzun uğraşlar sonucunda bunu türettim, bazı kişiler hastanede takısını takıyor ya ona istinaden ufak hediye diye düşündüm.. Başka türlü mantıklı gelmiyor

Yaa bende tanıdıkları toplayıp bikaç kişi kuran okucam sadece.. Öyle şatafatlı masa filan gözüm kesmiyor şimdi böyle diyorum ama inşallah o zmn gaza gelmem benden hersey beklenir

Kızlar vajina bölgesinde batma ve sızlama tarzında ağrılar hissediyor musunuz, benim birkaç gündür var

2 gündür hastaneye gittim geldim ama taksıyle gitmeme rağmen acayıp yoruldum.. Gelınce de yemek ev topla vsvs.. Aksama pertim çıktı.. Ve bende de oldu.. Sızım sızım sızladı vajina.. Cok yoruldun mu acaba? Bugun mesela gayet iyiyim Bi sıkıntım olmadı

Valla gözümde büyüyor eve gelen olursa diye börek sarmak poaça yapmak.. Buzluga atayım diyorum ama eylulde okul acılınca anca yaparım o zmna da mecalim olur mu bilmem.. Yani gercekten hayatı birbirimize zorlaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapıoruz

Yaa bende tanıdıkları toplayıp bikaç kişi kuran okucam sadece.. Öyle şatafatlı masa filan gözüm kesmiyor şimdi böyle diyorum ama inşallah o zmn gaza gelmem benden hersey beklenir
Ayy oğlumda baya özendim ama bunda enerjim yok Şuan hamilelik kafasımı bilmiyorum cidden hayattan bıkmış gibiyim Ali rıza beyden halliceyim

Kızlar benim çok kafam karıştı ya. Mesela işte 5 hafta gebelik 1 aylık demek ya 25+1 kaç aylık oluyor?

Ya zaten benım ne hastane ne postane Sayılı insan var hastaneye en yakın 2 arkadasım gelırse gelir eve de gelen yıne aynı arkadasım ıkı uc komsu annem babam
Kimsem yok belki eşim dostum olsa bana da mantıklı gelirdi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…