2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy oğlumda baya özendim ama bunda enerjim yok Şuan hamilelik kafasımı bilmiyorum cidden hayattan bıkmış gibiyim Ali rıza beyden halliceyim

Aynen yaa.. Buna nasıl olcam onu bile kestiremiyorum... Bence hunimle 2 cocuk ve ben evde delirmeceler yaparım o yüzden pek istek olur mu bilemedim.. Olursa yaparım ama o ayrı

Mecbur yapılıyor en kötü ihtimal lohusalıkta evde yiyecek olması babında güzel oluyor dolapta hazır şeyler. Ben misafire değilde kendimiz için hazırlık yaparım. Kızımda da yapmıştım doğum öncesi sarma içli köfte kek kurabiye börek poğaça vs. Büyük kolaylık oluyor.

Doğru diosun.. Ki ben hele lohusalıkta bile annemın yanımda kalcanı düşünmüyorum.. Bana bayagı kolaylık olur.. Bi şekilde yapayım artık mecbur.. Sonra rahat ederim en azından

Merhaba hanımlar, bu magnet vs işleri bana da çok saçma geliyor ben tek çikolata yaptırır giderim doğuma ama doğum günlerine inanılmaz heveslenip uğraşabiliyorum. Kızımda bende baştan aşağı pembeleniyoruz çocuklar önemsemez hatırlamaz diyorlar ama benim kızım çok mutlu oluyor, henüz hiç evde kutlamadık dışarda kutlamıştık. Ama bu ekonomik koşullarda artık her yıl evdeyiz en son doğum günümüz için okuldan balon makinasını ödünç alıp tek başıma saatlerce uğraşmıştım ki burada da hamileydim seneye yapmam diyordum ama yaparım yine herhalde böyle satın alıp evde birleştirebiliyorsunuz aparatı var. Hastane süslemesi düşünenler ve planlı olacak olanlar belki deneyebilir

Ben kızımda pentiden 2 takım önü düğmeli çiçekli sabahlıklı gayet spor gecelik aldım, taç filanda bana göre değil. Yine aynısını yapıcam henüz almadım ve gerçekten lohusayken de baya giymiştim onları yıkayıp hemen kurutucuya atıyordum.

Benimde şimdi büyük bir sorunum var kardeşim evlenecek bir ay sonra ve ben ne giyeceğim hiç bilmiyorum. Hamile abiye ya da kıyafetlerini sevmiyorum, acaba kiralasam mı yoksa gidip alsam mı? Muhtemelen bedeni bir daha olmayacak bana o yüzden çok para da vermek istemiyorum ama yaklaşık 33 haftalık olacağım. Ne yapsam acaba eşim internetten al iade edersin en kötü diyor. Eğer internetten alırsam şimdi yavaş yavaş alıp iade etmeye başlamam gerekli

Eklentiler

• IMG_6852.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 127

Ben oğlumun mevlüdüne 10 parça kıyafet aldım modanisadan.. Hepsini denedim, içime sineni aldım.. Diğerleri hoop iadeye.. Modanısa da elbisede de abiyede de iade var, abiyeler 24 saat içinde iade olması lazım.. Yani en son öyleydi, şimdi farklı mı bilmiyorum.. Fikir olur belki

Aynen yaa.. Buna nasıl olcam onu bile kestiremiyorum... Bence hunimle 2 cocuk ve ben evde delirmeceler yaparım o yüzden pek istek olur mu bilemedim.. Olursa yaparım ama o ayrı
Ayy iki çocuklu hayatımı çok merak ediyorum inşallah tam tersi çok enerjik oluruz herşey çok kolay ve gğzel olur amin

bende hamileyken tam 3 yakinimizin dugunu cikti. esimin ablasinin sunneti var mecbur gidecegiz 30 haftalik falan olacagim bende.ustu şık alti klos abiye alacagim bide sac yaptirmak bizim burda dugunler onemli giyecegiz artik. hafif uçuş uçuş biseyler alabilirsin. seninde yakinmis baya kardesin 38 bedenden 42 ye kadar ciktik bide

Ayy iki çocuklu hayatımı çok merak ediyorum inşallah tam tersi çok enerjik oluruz herşey çok kolay ve gğzel olur amin

Ben iyimser bakamıom galıba.. Cunku cidden yapayalnızım.. Eşim 11 12de gelıo işten.. Annem var ama yok.. Kaynanam dibimde ama ben rahat etmedim o da rahat etmesin kafasında.. 2 cocugun tum sorumluluğu bende.. Dün hatta artık dayanamadm bütün gün hem ev sildim hem ağladım.. Hersey tmm da annemın 10dklık uzaklıkta oturup yok gibi olması cok dokunuyor artık.. Beklentim yok ondan, biliorm artık... Ama yani insan hiç mi acımaz evladına diyorum.. Evımde yemek yok butun gun kahvaltıyla kalmışım.. Eve geldim hastaneden heryer bırbırıne girmiş.. Çocuk sıkıldım oyuna götür dio.. Aç aç dolastm butyn gun, içim almaya almaya hamburger yedim aglayarak.. Yalnızlık cidden Allah a mahsusmuş

Doktoruna muhakkak sor bebek haftası ile uyumlu mu diye. 22+4 te kaç gram idi onu biliyorsan haftası ile uyumlu olup olmadığını anlarsın. Fakat sen her gittiğinde dontor haftasıyla uyumlu mu değil mi söylemezse sen sor doktoruna... şeker yüklemesi yapılır vakti gelince ve şeker yüksek çıkabilir tabii bu bir ihtimal. Genelde haftasının önünde giden bebeklerde şeker çıkıyor ona da doktor diyet verir. Yükleme yapılacağı zamana kadar diyet yapıyor gibi beslenmeye bak çok şeker tüketme, meyveyi az yersin, hamur türevi şeyler yeme, az az ye ama öğün aralarını uzun tutma 3 saatte bir yiyeceksen mesela az yersin. Benim bugün şeker yüklemesi yapıldı değerler normalıktı bebek haftası ile uyumlu. Arkadaşımın da gebeliğin bebeği önde gidiyordu onda şeker çıktı

Gustoya bak canım bende 1 ay önce falandı bi düğüne gittim çok güzel abiyeler var hamile için değil normal kalıp ama bazı elbiselerinin kalıpları büyük ben öyle aldım likralı gibi bir de kumaşı benim aldığımın çok rahat ettim

Ben keikei diye bir Instagram butik markası var normal fiziğe sahip olsam oradaki elbiseler hem biraz daha ekonomik hem de tarzlar ama bu halimle pek uyan yok kızımın doğum günü için oradan 38 beden aldım ki o zaman sanırım 3 4 aylık hamileydik taştı her yerim çok kötü durdu. Bir de iadesi yokmuş sanırım kaldı elbise, seneye giricez içine inşallah Gusto da uygun var biraz ama annem çok basit diyor bilmiyorum napıcam bakıyorum hep
Yaa evet benimde bir marka bulup yavaş yavaş getirmesi gerekli

Ayy evet bu mesajı okumadan onu yazdım gerçekten çok uygun hamileler için boşuna aramıyım

devamını yazacağım...
Diyet yapıyor şu an. Ben doymuyorum ama bebek doyuyor diyor. Fazla meyve tüketme ve diyet yapar gibi beslenmeye ama açta kalma bakalım ne olur ne olmaz şeker yüklemesi yapılana kadar böyle devam et ve her şey yolunda giderse böyle devam edersin. Sağlıkla gelsin bebecik inşallah

Ah canım yaa kıyamam ben geleyim sana destek olayım demek geldi içimden kayınvalideleri anlarız çok duydukta annen yaşlımı acaba ne bileyim benim annem uzaktaydı buzlupa yemeklerimi hazırlar giderdi ama bir hastalığı vs varsa tabi bilemem inşallah senin için herşey çok çok kolay olur insan bu zamanlarda destek arıyor elbet ama sende tek başına verdiğin emeğin çabanın mükâfatını alırsın inşallah bol bol benim kv alt katta hayatta çıkmaz sormaz yapmaz bir beklentim de yok ondan en azından ben destek oldum diyemez benim kanamam olduğunda dahi ertesi gün oğlumu okula götürdüm ben rabbim vicdanlı insanlar çıkarsın karşımıza

Ayy evet bu mesajı okumadan onu yazdım gerçekten çok uygun hamileler için boşuna aramıyım
Ben bunu almıştım ama gidip mağazada dene trendyoldan Da bi fiyatına bak aynı modelin bazen orda daha uygun olabiliyor

Eklentiler

• E7D31A9A-E8A2-48FC-899D-84CC5D25CE71.webp
    16 KB · Görüntüleme: 111
Ben bunu almıştım ama gidip mağazada dene trendyoldan Da bi fiyatına bak aynı modelin bazen orda daha uygun olabiliyor
Harikasın çok teşekkür ederim kaç bedenini aldın sen ben 1.74 şuan 66 kg olmuşum en az 40 almam lazım da 42 bile olabilir

Yaa boşver kafana tokadan başka bişey takma sen hamişsin keyfini çıkart. Ye iç yat gez toz miss çok kalabalıkta bence iyi değil. Annen konusunda haklısın birazda olsa yanında olsa fena olmazmış ama biz kadınlar güçlü yaratıldık herşeye yetebilecek kadar güçlüyüz sende bi ayağa kalk silkelen ve kendine gel hiç bişey için canını üzme gözyaşlarını akıtma. Harika bi annesin ve yine harika bi anne olucaksın

Harikasın çok teşekkür ederim kaç bedenini aldın sen ben 1.74 şuan 66 kg olmuşum en az 40 almam lazım da 42 bile olabilir
Şöyle ki benim boyum 156 cm kilomda onu aldığımda 60 civarıydı. 36 beden almıştım kalıpları büyüktü baya mağazada denedim 38 i baya büyük oldu. Sana bence 33. Haftada 38 olur gibi ama hadi belki 40. 42 büyük gelir bence

Bende mağazadan deniyim o zaman çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…