2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
nasıl 0 kilo oluyor ki ya çünkü hiç kilo almasan bile üç kilo bebek olsa onun kilosu eklenmesi gerekiyor. Plasenta amniyom sıvısı falanda eklenmesi gerekmiyor mu kiloya

Üçlü hanelerin çok başındayım öyle söyleyeyim Kilolu hamile kaldım ben zaten, toplamda 9 kilo aldım hamile kalınca bu aya kadar bakalım alacak mıyım daha
Aman olsun kilo bu verilir sen ve bebeğin sağlıklı olsun yeter ki hem hamileliğin keyfi yiyerek çıkıyor zaten (keşke aynı şeyleri kendimede söyleyebilsem)

Üçlü hanelerin çok başındayım öyle söyleyeyim Kilolu hamile kaldım ben zaten, toplamda 9 kilo aldım hamile kalınca bu aya kadar bakalım alacak mıyım daha
Bende 3 hafta önce 99 küsürdüm ne oldu acaba 100 lerdeyimdir heralde ben 4 kilo almış görünüyodum senin haftan ileri normal kızımda 20 kiloya yakın almıştım ikizlerde yavaş gidiyor ama birden bastırırsa kilolar yandık

ne kadar güzel ya. sonrasında kilo verme telaşında olmamak

ne kadar güzel ya. sonrasında kilo verme telaşında olmama
Bence de mis gibi. Ben normalde hep 56-57 arasında gidip gelirim bu kış ilk defa 60 kiloyu görmüştüm tam da öyleyken hamile kaldım. Yüksek ihtimalle de 70-75’i göreceğim şu an 25+1 7 kilo aldım. Doğumdan sonra 6 kilosunu versem işte bebekti suydu kandı derken yine de verecek bir sürü kilo kalıyor.

Aman olsun kilo bu verilir sen ve bebeğin sağlıklı olsun yeter ki hem hamileliğin keyfi yiyerek çıkıyor zaten (keşke aynı şeyleri kendimede söyleyebilsem)
sen kaç kilo aldın?
ben başlangıçtan beri 6 kilo aldım ama kiloyu en dert ettiğim hamlileliğim bu çünkü 36 yaşındayım yavaş verirsem diye korkuyorum. büyük oğlumda 20 küsür almıştım 7 ayda normale döndüm, küçük oğlumda 12-14 o arada almıştım tam hatırlamıyorum 6 ayda gitti. ama ikisinde de genişlemiştim. pilates yaparak 1 yılda normal halime döndüm. artık o kilo verme sürecinden sıkıldım almamak istiyorum ekstra yemem de yok ama alıyorum anlamadım. benim de yapım bu demek ki

aynı anda yazmışız :) en az alınacak bir beş kilomuz daha var o zaman. ben 25+0ım. 6-7 kilo işte paralel gidiyoruz. bu haftalarda daha çok büyüdüğü için ben 5 kiloya daha hazırladım kendimi. ben 53 le hamile kaldım şimdi 59um ama 60a yaklaştı gramım. amacım 62 ile doğurmaktı ama 65i göreceğim bence

İyim çok şükür canım ama dr gitsem bir şikayetlerimi anlatsam daha rahat olucam sanki sen nasılsın bebiş hareketiyle ilgili yazmıştın gidecekmisin dr
İyi olmana sevindim bebek hareketli olunca acil bir durum olmadığından biraz rahatım ben de ama kendi doktorum izinli, devlete gidemem. (Randevu yoktur)Acile gitsem zaten acillik değilim ondan kafam karıştı. Bir de tam olarak tarif edemiyorum o yüzden bugünde bekleyip olmazsa yarın bir gitmeyi düşündüm

Şuan üçlü hanelerdeyim
Hiç takmıyorum boyum da uzun benim zaten 1,85 o yüzden çok kilo durmuyor Valla öyle am sağlıklı şeyler yiyorum hep

Ayy vajinusmusta kötü bişey ya o muayne masası zaten başlı başına can sıkıcı bi durum ama senin için ekstra tabi haklısın Allah yardımcın olsun canım

Bu aya kadar aldım hep umarım bundan sonra almam bakalım şimdilik normal. Amaaaaaaan veririz.

İnsan bazen tarif ederken zorlanıyor inan haklısın ama şöyle birşey biliyorum plesenta konumuna göre hareketler az veya derinden olabiliyor sanırım ön tarafta olunca öyle birşey olmuş olabilir peki merak ediyorum hareketlerini tam olarak nerde hissediyorsun benim göbek çevreme vuruyor bu çocuk yan mı duruyor kafası nerde ayağı nerde ve nasıl göbek çevresine vurabilir ki küçükte değil ki artık

Son düzenleme:
Ben sadece son ayımda 3 kilo almışım toplamda 11 kilo aldım 35 haftada doğum oldu sanırım 39 kadar bi 3 daha alırmışım

vuruyorlar valla. benimkinin ayakları aşağıda. ama bu ara göbek bölgesine vuruyor. sabah eliyle mi ayağıyla mı tam göbeğimin orayı ittirdi minicik bir çıkıntı oluştu :) eşime gösterdim aaa eli mi o diye duygulandı :) dokundum bende biraz daha tutup çekti sonra. büyüyor keretalar :)

Çok teşekkür ederim cevabın için 1 ince dilim vermiş ama şöyle bir şey var tam buğday ekmeği benim şekerimi yükseltiyor bunu farkettim kahvaltıda tüketiyorum sadece ve akşam yemeği 75 80 çıkarken kahvaltıda 110 civarı çıkıyor canın isterse tam buğday makarna ye dedi akşam yemeğinde tükettim sebzeyle yedim iki gün önce ve 120 çıktı inanamadım hep düşük çıkıyordu kendimi de tanıyorum bu şekilde öğreneceğim artık nasıl besleneceğimi tablolara da bir bakayım teşekkür ederim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…