Ben 32.-33. Haftalarda tüm eksikleri tamamlayıp yıkama işlemine geçmeyi düşünüyorumBenimde 102 yazıyor36 haftada alıyolar ikizleri hemen hemen 2 ay falan kaldı umarım 2 ay da erken gelmek istemezler
Kıyafet yıkamaya ne zaman başlıcaksınız ?
32’de kıyafetler, hastane çantası falan hazır olsa iyi olur sanki diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz, doğru zaman nediirBenimde 102 yazıyor36 haftada alıyolar ikizleri hemen hemen 2 ay falan kaldı umarım 2 ay da erken gelmek istemezler
Bende böyleyim işte bide etrafımdaki gebeliklerde bi sorun duyunca falan endişem daha da artıyor sağlıklı doğsunlar Rabbim bize kötü şeyler yaşatmasınBenimde 97gün geçtikçe endişelerim, korkularım artıyor bazen. Kendimi hep pozitifi düşünerek motive etmeye çalışsam da her şeyden nem kapar oldum, sizlerde de oluyor mu kızlar
32 de alışverişimi tamamlamış olup kıyafetleri yıkayıp yerleştirmeyi planlıyorum ne olur ne olmaz bende riskli gebeyim erken doğabilir hazır etmek lazımBenimde 102 yazıyor36 haftada alıyolar ikizleri hemen hemen 2 ay falan kaldı umarım 2 ay da erken gelmek istemezler
Ben 32.-33. Haftalarda tüm eksikleri tamamlayıp yıkama işlemine geçmeyi düşünüyorum
32’de kıyafetler, hastane çantası falan hazır olsa iyi olur sanki diye düşünüyorum. Siz ne dersiniz, doğru zaman nediir
Bende 32 haftalarda hazır etmiştim o haftalar normal32 de alışverişimi tamamlamış olup kıyafetleri yıkayıp yerleştirmeyi planlıyorum ne olur ne olmaz bende riskli gebeyim erken doğabilir hazır etmek lazım
Ay ben daha almaya baslamadim kiyafet ne yikamasiBenimde 102 yazıyor36 haftada alıyolar ikizleri hemen hemen 2 ay falan kaldı umarım 2 ay da erken gelmek istemezler
Yani ikiz olduğu için ağırlaşabilirsin gerçektenBende 32 haftalarda hazır etmiştim o haftalar normal, şimdi 30 31 arası tamamlamayı düşünüyorum ne olur ne olmaz diye aslında yavaş yavaş yıkasam bi çarşafa toplayıp toplu ütüsü yapılsa iyi olucak gibi çok ağırlaşırım diye korkuyorum
Benim annem george firmasında çalışıyor orada toplu satışa çıkıyor ürünler 3 tl 5 tl bir sürü şey aldı erkek için eksik çoktu 3 ay sonrası için baya bişey var nevresim takımları 3 ünede 10 15 sene gider o kadar çok almış ki çoraplar falan kızımdann çoğu şey olduğu için zorlanmadım pek hastane çıkışları aldım çocuklar bereketiyle geldi diyebilirim sağolsun anacığım, ufak tefek eksiklerim var kızımdan kalanları düzenlemem lazım ortaya bi çıksa eksikleri anlarım heralde iş çokta yapan yokAy ben daha almaya baslamadim kiyafet ne yikamasi
Bir yandan kaybederim korkusu ile almak istemiyorum, bir yandan ya hemen gelirlerse diye panik yapiyorum. Bir de yataktan cikamiyorum artik. Su ana kadar aldigim seyler sacma sapan banyo sungeri, 0-6ay zeka kartlari, bebek temizleme pamugu
Sanirim liste yapacagim, acil erken dogum fln olursa hastaneden catir cutur siparis veririm. Kiyafetleri zaten annem toplu bir yerden alacak, gelirken hepsini alir getirir yikar artikErken dogarsa zaten hemen eve getiremeyecegiz.
Öyle yapmam gerek gerçektenYani ikiz olduğu için ağırlaşabilirsin gerçekten30 da alışverişini yap sonra yıka hepsini bence 32 ye kadarda ütüyü yap yavaş yavaş hastane çantanı hazır et bence
26. Haftayi goreyim baslayacagim oyle karar verdim. Ben de 2 takim premature alacagim sanirim.Benim annem george firmasında çalışıyor orada toplu satışa çıkıyor ürünler 3 tl 5 tl bir sürü şey aldı erkek için eksik çoktu 3 ay sonrası için baya bişey var nevresim takımları 3 ünede 10 15 sene gider o kadar çok almış ki çoraplar falan kızımdann çoğu şey olduğu için zorlanmadım pek hastane çıkışları aldım çocuklar bereketiyle geldi diyebilirim sağolsun anacığım, ufak tefek eksiklerim var kızımdan kalanları düzenlemem lazım ortaya bi çıksa eksikleri anlarım heralde iş çokta yapan yok
Bence yavaştan başla canım sende listeni yap onlarda lazım banyo seti şampuan falan bunları al yavaştan zam geliyor sürekli
İnşallah erken gelmezlerde gelirseler bende lcw prematüre takımları gördüm ordan 2 şer tane aldırıcam hemen
Bencede yatırım daha önemli olsun bi şekilde olur gerisi zaten26. Haftayi goreyim baslayacagim oyle karar verdim. Ben de 2 takim premature alacagim sanirim.
Ay banyo kuvetim var cok nostaljik. Hem benim hem kardesimin yikandigi kuvet duruyordu annemden aldim
Ya biz hamilelikten hemen once tum kredi kartlarindan taksitli nakit cekip arsa almistik. Su an ikimizinde tum maasi kredi kartlarina gidiyor. bu ay zamli gelince maas biraz kenarda para kaldi, o da serklaja gitti :) Zaten istesem de alamam yani su anbir dahaki ay cift maas var onunla alisveris yapabilecegim.
Zamli alacagim mecbur, arsa cocuklarin gelecegi icin daha onemli ne yapalim. Ama bazi seyler icin ne alacagim bilmiyorum onlari netlestirmem lazim.
Tavsiyelere acigim
Bebek arabasi ( ikiz mi, aparat ile birlestirilen ayri ayri mi?)
Oto koltugu
Sampuan, deterjan vs
Islak mendil ( pamuk ve su kullanacagim ama 1 2 paket yedek bulunsun diye alacagim)
Diger seylerde ne alacagima karar verdim.
Veyada bir problem oldugu icin tutunamiyor. Tamam cnm tskler cok skur bndede dis gebelik vsvs gebelikler hoc olmadi hep kalp atisi az duyulmadan sonra dusuklerm vr. Evet bir haftalik bir zaman var ama yinede temkinli olmak istiyorum tbiki hersy Allahtan tedbir bizden cok tskler aminSende saglıkla kavus bebegine inşallah.. Geç olmaz benim hiç dış gebelik öyküm olmadı 3 düşüğüm vardı benımde o yüzden hemen basladık biz ama zaten arada büyük bir zaman olmuyor kesenin görünmesiyle öğrenmenin.
Olacaksa olacak emin ol sağlıklı olsa ilerler acı ama gerçek sağlıksız olduğu için tutunamıyor aslında.
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir belki doktorunuza yazın bence o da ağrı ve akıntı yapıyorMerhabalar hanımlar benim iki gündür adet sancıları gibi ağrılarım var 24+6 günlük oldum belimede vuruyor normal mi acaba detaylı ultrason da 22 haftada rahim ağzı uzunluğu 36 mm çıkmıştı inşallah onunla alakalı değildir akıntım da su gibi çok fazla geliyor bu arada ben daha hiç birşey hazırlamadim almadım siz ne güzel yavaş yavaş yapıyorsun uz
Normalde geçerdi akşam oldu hala aynı acilede gitmeye korkuyorum alttan muayene olur diye belime de vuruyor inşallah geçer pazartesi normal Dr ma giderimİdrar yolu enfeksiyonu olabilir belki doktorunuza yazın bence o da ağrı ve akıntı yapıyor
Vajinal muayeneden korkmamalı, karından görünmeyen bir çok şeyi görebiliyorlar. Bir sorun varsa önlem açısından çok gerekliNormalde geçerdi akşam oldu hala aynı acilede gitmeye korkuyorum alttan muayene olur diye belime de vuruyor inşallah geçer pazartesi normal Dr ma giderim
Acilde kan ıdrar alır bakarlar ilk bebegın kalbını dınleyıp. Yanı oyle hemen alttan da bakmazlar kıNormalde geçerdi akşam oldu hala aynı acilede gitmeye korkuyorum alttan muayene olur diye belime de vuruyor inşallah geçer pazartesi normal Dr ma giderim
Vajinal muayeneden korkmamalı, karından görünmeyen bir çok şeyi görebiliyorlar. Bir sorun varsa önlem açısından çok gerekli
sağolun kizlar ne bileyim kendi Dr um alttan muayene ediyor ultrason la bı yerde duydum elle muayene ediyorlar diye ondan korktum inşallah gerek kalmaz gitmeme ama kendiliğinden geçer yoksa giderim tâbiAcilde kan ıdrar alır bakarlar ilk bebegın kalbını dınleyıp. Yanı oyle hemen alttan da bakmazlar kı
Elle muayene sadece kaç cm açılma var diye bakmak için bir de çatı muayenesinde yapılır. Bu haftalarda yapılmaz sadece vajinal usg ya da vajinal spekulum kullanılır. Spekulum da her zaman kullanılmaz bende ilk gebelikte kullanıldı sürüntü alıp laboratuvara göndermek için. Korkulacak bir şey yok emin olun, geçmiş olsunsağolun kizlar ne bileyim kendi Dr um alttan muayene ediyor ultrason la bı yerde duydum elle muayene ediyorlar diye ondan korktum inşallah gerek kalmaz gitmeme ama kendiliğinden geçer yoksa giderim tâbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?