2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Cok teşekkürler içim rahatladı biraz

Maşallah paşaya O vicdan meselesi bende de oldu ilk zamanlar şimdide diyorum ki ben kardeşle büyüdüm oda büyüsün bu duyguyu yaşasın tek kalmasın

Eymen çok paylaşımcı ama oyuncagını.. İlgi sevgi 7 24 onda olsun isteyen Bi cocuk.. Yani işi gücü bırak, bütün gün oyun oynar sıkılmaz.. Uyumaz yemek yemez tuvalete bile gitmek istemez oyun bölünmesin diye.. Dil terapistne gittgmzde çok oyunbaz Bi cocuk demişti.. Cidden öyle ya.. O yuzden ilgim yuzde 100 onda olmuycagı için nası Bi ruh haline gircek merak ediyorum.. Zaten çekingen, içe kapanık.. Ben ittire ittire açıldı gibi bu ara.. Daha içe dönük olur diye korkuyorum zaten allahtan 2.erkek diye sevınıorm.. Hem cins oldukları için belkı aşırı Bi kıskanclık olmaz, yani öyle umut ediyorum

Benimde 102 yazıyor 36 haftada alıyolar ikizleri hemen hemen 2 ay falan kaldı umarım 2 ay da erken gelmek istemezler
Kıyafet yıkamaya ne zaman başlıcaksınız ?

Valla ben Bi an önce okulun açılmasını bekliyorum.. Anca o zmn bebege kanalize olcam.. Daha Bi iki bişey aldım.. Yoksa yapılacak çok iş var yani yani bende Eylül sonu başlarım heralde hazırlanmaya

Acilde kan ıdrar alır bakarlar ilk bebegın kalbını dınleyıp. Yanı oyle hemen alttan da bakmazlar kı

Riskli gebelik diyince vajınal bakılıo.. Ama istemezsen de zorluycak halleri yok bence.. Ben genelde baktırdım vajınal.. Ilkınde de sorun olmadı, bunda da Bi sey olmuyo.. Sadece kadın olarak oramızı göstermek istemiyoruz işte Baska Bi sıkıntısı yok

Herkese merhaba arkadaşlar plesenta marjinal olan varmı aranızda. Plesenta yukarı cikmasi için ne yaptınız ilaç kullanan varmi
Canım bu bizim yapacağımız birşeyle olmuyormuş ilk gebeliksr Bebek büyüdükçe yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi 3 doktor da .31 Ağustos da kontrolüm var bende o zaman öğreneceğim.Sadece ağır kaldırma çok yorulma denildi o kadar

Normalde geçerdi akşam oldu hala aynı acilede gitmeye korkuyorum alttan muayene olur diye belime de vuruyor inşallah geçer pazartesi normal Dr ma giderim
Aynı ağrılar bende de vardı dinlendikçe geçmedi doktorum çağırdı kuzum vajinal muayene karından muayene hatta garanti olması için eliyle bile rahim ağzına baktı Benim plesantam aşağıda ondan bu kdar teferruat olmuş olabilir ama ağrın dinmediyse muhakkak git.İdrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapabiliyormuş

Benim oğlumda da bi kaç problem vardı pedagog kreşe yollayın dedi kreş bize çok iyi geldi sizde gidiyor mu bilmiyorum ama okul ona iyi gelecektir heleki oyun aktivite seviyorsa çok şanslısın öyle dengelersiniz arayı en azından

Bizim hastanenin acili 30 haftaya kadar vajinal ultrason bakıyor spekulumla test alıyolar lekelenme durumunda filan oraya gitmeye çok korkuyorum bi ağrım olunca

Kızlar günaydın. Çok garip bir ağrı mı desem sancı mı bilemiyorum. Yürümeye başladığım zaman kilitoris bölgesi ağrıyor baskıyla beraber. Bebiş aşağıya baskı mı yapmaya başladı anlayamıyorum. Böyle olan var mı? Korkmalı mıyım sizce?

Çok Ağrımıyor ama baskı oluyor bazen baya

Günaydın bahsettiğin yer vajina kemiği gibi olan yer mi? Benim de ara sıra ağrım oluyor çünkü ama daha içerden sanki.
Şiddetli değilse normal bence bebişin ters dönmüş olabilir mi? Kafası ağırlık yapıyordur

Bende bebek döndü ve kafası yapıyor gibi oluyor işte inşallah dönmüştür yukarda kafa olunca çok zorluyor kontrolde görcez nasıl durduğunu artık ben tam kestiremiyorum

Bende bebek döndü ve kafası yapıyor gibi oluyor işte inşallah dönmüştür yukarda kafa olunca çok zorluyor kontrolde görcez nasıl durduğunu artık ben tam kestiremiyorum
Benim kontrolüm 2 hafta sonra 31+1 olmuş olacağım. Sonra sıklaşır mı acaba kontroller? Ne zamam 2 haftada bir olacak acaba?

Benim kontrolüm 2 hafta sonra 31+1 olmuş olacağım. Sonra sıklaşır mı acaba kontroller? Ne zamam 2 haftada bir olacak acaba?
Doktordan doktora değişiyor sanırım çağırma sıklığı ama seni bu kontrolden sonra çağırır belki 2 hafta da bir birde 36 dan sonra haftalık çağırırlar bende inşallah Salı günü gidicem 28+4 oluyor miniğim baya özledim valla zaten son 2 aya girdik sayılır şaka maka

Aslında tam dönemedi hala bence çünkü tekmeleri hep yatayda Gerçi belki de döndü bana soracak hali yok ya

Tam anlamlandıramıyorum baskı gibi de ağrı, acı gibi de dün İstanbul gezisi yaptım bir tık fazla yürüdüm ondan mı acaba diye düşünüyorum
Benimde kemikte baskı oluyor hatta geçen sanki çıkacak doğmaya çalışıyor sanki dedim anneme büyğk ihtimalle normaldir çok canın yanmıyorsa canım kontrolüne çok var mı

Bizim hastanenin acili 30 haftaya kadar vajinal ultrason bakıyor spekulumla test alıyolar lekelenme durumunda filan oraya gitmeye çok korkuyorum bi ağrım olunca
Demir olan spekulum biraz ürkütücü ama şeffaf olanlar iyi ben ilk gebelikte bu ne napıyoruz şimdi olmuştum bir kere sürünür aldılar benden sadece. Doğumdan sonra da sürüntü alındı ama açıkçası hiç hatırlamıyorum spekulum kullanıldı mı o kadar rahat oluyor ki doğumdan sonra muayeneler ne kullansa farketmem yani

Benim artık 2 haftada bir haftaya cumartesi gidicem ama bizde erken doğum riski olduğu için. Sanırım 32 den sonra iki haftada bir olacak 34 36 arası da nst ler başlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…