Pozitifi görür görmez kullandım.Merhaba arkadaslar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum var
İgneye ne zaman baslatti doktorunuz
-Kese gorunce
-Hamile kaldigim ilk an
-Bebek gorundukten sonra ?
Kese görülünce başladımMerhaba arkadaslar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum var
-Kese gorunce
-Hamile kaldigim ilk an
Ayy senin kaç haftada doğdu bebiş benim oğlumda erken doğdu ama küveze girmedi kilosu iyidi doğduğunda sonra sarılık oldu Baya verdi ben bide küçük doğdu diye oturup ağlıyordum ona bakıpdenin gibi izler duygulanırdım yaa çok duygu patlaması yaşıyordum ben çok komik bir tipim vardı çok titizlenirdim ona karşı şükür kendimi törpüledim sonradan bunda nasıl oluruz biz acaba yaa çok merak ettim saldım çayıra mevlam kayıra
Ben kan sulandırıcı hap kullanıyorum 150 mg 12. Haftadan sonra başladım. Düşük riski oluyor diye ilk 3 ay sonra başlattı doktor. Ki iyiki öyle yapmış 3 ay boyunca kanamam oldu hep azar azarda olsaMerhaba arkadaslar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum var
-Kese gorunce
-Hamile kaldigim ilk an
Benim artık altta 30 yazıyorGünaydın kızlar hepimizin günü çok guzel gecsin insallahtelefondaki uygulamada son 99 ikili hanelere gectik tabi 3uncu sezeryan nezaman olur bilinmez vakit azaliyor
Kaldı 2 ayBenim artık altta 30 yazıyor
Sende saglıkla kavus bebegine inşallah.. Geç olmaz benim hiç dış gebelik öyküm olmadı 3 düşüğüm vardı benımde o yüzden hemen basladık biz ama zaten arada büyük bir zaman olmuyor kesenin görünmesiyle öğrenmenin.3 dusugum var hatta son gebeligim sizinle ayniydi oyuzdn sordm bebek gorulunce sdce iğne verdi dr diger ikisinde vermemislerdi. Peki tesekkur ederm ozmn kese gorunce baslamak gev olmaz herlde tekrr ayni sylero yasamaktn korkuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun cok sağol. Saglikla bebegine kavus inşaallah
Benim ikili test yüksek riskli kombine 336 dı gibi bişeydi. Bu testlerin güvenirliğine inanmıyorum. Ultrason bulgularınız iyiyse merak etmeyinCanimmm maşallah çok mutlu oldum
Benimde ikili kan testim down açısından orta riskli çıktı 258/1..
Ama ulturason normal..
Bende detaylıyi bekliyorumsenin nasıldı ikili sonucun ?
Bence bu haftalarda artık her şey normal, bebişler büyüdü :))Bebeğin hareketlerini çok aşağıda hisseden var mı ? Affedersiniz tam şeyimin üstündebu haftalarda normal mi bu kadar aşağıda hissetmem?
Kafası ordaysa kafa atıyordur çıkmak içinBebeğin hareketlerini çok aşağıda hisseden var mı ? Affedersiniz tam şeyimin üstündebu haftalarda normal mi bu kadar aşağıda hissetmem?
Ayy alpi bu bana da oluyor, hatta o an hemen kalkamazsam bebek de yer değiştirirse geçiyorKafası ordaysa kafa atıyordur çıkmak içinAyaklarını kaldır yukarıya çıksın Ay şaka bi yana da aşagıya vurunca tuvaletım varmış gıbı oluyor gıdıyorum yok
İçebilirsin zaten gebelere hep onu yazıyorlar yada muadıllerınıKızlar iyi akşamlar geçen gün bana sağlık ocağı ebesi magvital ilaç verdi suya katıp iç dedi. Şimdi internetten baktım hamileyseniz doktorunuza danısın kullanmayın vs vs diyor. Yaptım hazır içsem mi içmesem mi bilemedim kullanan varmı?
Valla değişik şeyler yapıyor hahahaKafası ordaysa kafa atıyordur çıkmak içinAyaklarını kaldır yukarıya çıksın Ay şaka bi yana da aşagıya vurunca tuvaletım varmış gıbı oluyor gıdıyorum yok
Ya gerçekten yaptırdığıma pişman oldum..Benim ikili test yüksek riskli kombine 336 dı gibi bişeydi. Bu testlerin güvenirliğine inanmıyorum. Ultrason bulgularınız iyiyse merak etmeyin
Maşallah paşaya33+1de doğdu.. 30 ağustosdaseninki de 35 haftalık galıba öyle hatırlıyorum... Eymen 25 gün kaldı kuvozde.. Solunumu kolay atlattı Bi haftada toparladı, ama enfeksiyon tedavisi uzun sürdü niyeyse.. Bnmkı 43cm 1820kg doğdu.. Mıllet kucagına almaya korkardı.. Şimdi görenler prematüre dogdu deyınce şaşırıyor.. Cunku yaşıtlarına göre gayet iyi herseyı..
Valla ben ilk başlar kafayı sıyırmıştm bencebildiğin tapıyor gibiydim çocuga, öyle duygu patlaması yaşardım.. Sonra Bi afalladım, cocuk doktorumuzla sürtüştüm gibi hatta.. Sonra anladımkı onun dedıklerı dogru, valla millet yere düşünce emzik yıkar ya, ben hiç tıkıodum agzına öyle Bi salmışlık öyle Bi boşvermişlik
Bide bu aralar da oğluma karşı tapma noktasına geldim gibi.. Sanırım bayagı üzülüyorum, 2 numara dogunca oğlum nası olcak ne tepkı verecek.. O benım ilk göz ağrım ya, yüreğimdeki sızı.. Ölürüm ona.. Bide dili bu sene söküldü kreş sayesinde, Bi bıcır bıcır oldu ki.. Eriyorum ya
Ya evet benimde 92 kalan günüm çok heycanlıGünaydın kızlar hepimizin günü çok guzel gecsin insallahtelefondaki uygulamada son 99 ikili hanelere gectik tabi 3uncu sezeryan nezaman olur bilinmez vakit azaliyor
Benimde 97Ya evet benimde 92 kalan günüm çok heycanlıkeşke hemen vakit geçsede büyüseler doğsalar kucağımıza alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?