2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

33+1de doğdu.. 30 ağustosda seninki de 35 haftalık galıba öyle hatırlıyorum... Eymen 25 gün kaldı kuvozde.. Solunumu kolay atlattı Bi haftada toparladı, ama enfeksiyon tedavisi uzun sürdü niyeyse.. Bnmkı 43cm 1820kg doğdu.. Mıllet kucagına almaya korkardı.. Şimdi görenler prematüre dogdu deyınce şaşırıyor.. Cunku yaşıtlarına göre gayet iyi herseyı..

Valla ben ilk başlar kafayı sıyırmıştm bence bildiğin tapıyor gibiydim çocuga, öyle duygu patlaması yaşardım.. Sonra Bi afalladım, cocuk doktorumuzla sürtüştüm gibi hatta.. Sonra anladımkı onun dedıklerı dogru, valla millet yere düşünce emzik yıkar ya, ben hiç tıkıodum agzına öyle Bi salmışlık öyle Bi boşvermişlik

Bide bu aralar da oğluma karşı tapma noktasına geldim gibi.. Sanırım bayagı üzülüyorum, 2 numara dogunca oğlum nası olcak ne tepkı verecek.. O benım ilk göz ağrım ya, yüreğimdeki sızı.. Ölürüm ona.. Bide dili bu sene söküldü kreş sayesinde, Bi bıcır bıcır oldu ki.. Eriyorum ya

Merhaba arkadaslar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum var
İgneye ne zaman baslatti doktorunuz
-Kese gorunce
-Hamile kaldigim ilk an
-Bebek gorundukten sonra ?
Ben kan sulandırıcı hap kullanıyorum 150 mg 12. Haftadan sonra başladım. Düşük riski oluyor diye ilk 3 ay sonra başlattı doktor. Ki iyiki öyle yapmış 3 ay boyunca kanamam oldu hep azar azarda olsa

Sende saglıkla kavus bebegine inşallah.. Geç olmaz benim hiç dış gebelik öyküm olmadı 3 düşüğüm vardı benımde o yüzden hemen basladık biz ama zaten arada büyük bir zaman olmuyor kesenin görünmesiyle öğrenmenin.
Olacaksa olacak emin ol sağlıklı olsa ilerler acı ama gerçek sağlıksız olduğu için tutunamıyor aslında.

Canimmm maşallah çok mutlu oldum
Benimde ikili kan testim down açısından orta riskli çıktı 258/1..
Ama ulturason normal..
Bende detaylıyi bekliyorum senin nasıldı ikili sonucun ?
Benim ikili test yüksek riskli kombine 336 dı gibi bişeydi. Bu testlerin güvenirliğine inanmıyorum. Ultrason bulgularınız iyiyse merak etmeyin

Bebeğin hareketlerini çok aşağıda hisseden var mı ? Affedersiniz tam şeyimin üstünde bu haftalarda normal mi bu kadar aşağıda hissetmem?
Kafası ordaysa kafa atıyordur çıkmak için Ayaklarını kaldır yukarıya çıksın Ay şaka bi yana da aşagıya vurunca tuvaletım varmış gıbı oluyor gıdıyorum yok

Kafası ordaysa kafa atıyordur çıkmak için Ayaklarını kaldır yukarıya çıksın Ay şaka bi yana da aşagıya vurunca tuvaletım varmış gıbı oluyor gıdıyorum yok
Ayy alpi bu bana da oluyor, hatta o an hemen kalkamazsam bebek de yer değiştirirse geçiyor

İçebilirsin zaten gebelere hep onu yazıyorlar yada muadıllerını

Benim ikili test yüksek riskli kombine 336 dı gibi bişeydi. Bu testlerin güvenirliğine inanmıyorum. Ultrason bulgularınız iyiyse merak etmeyin
Ya gerçekten yaptırdığıma pişman oldum..
Doktor da hep.olumsuz.
Ulturason normal ise de olabilir vs vs ..beni bugün çıldırttı gerçekten..

Maşallah paşaya O vicdan meselesi bende de oldu ilk zamanlar şimdide diyorum ki ben kardeşle büyüdüm oda büyüsün bu duyguyu yaşasın tek kalmasın

Günaydın kızlar hepimizin günü çok guzel gecsin insallah telefondaki uygulamada son 99 ikili hanelere gectik tabi 3uncu sezeryan nezaman olur bilinmez vakit azaliyor
Ya evet benimde 92 kalan günüm çok heycanlı keşke hemen vakit geçsede büyüseler doğsalar kucağımıza alsak

Ya evet benimde 92 kalan günüm çok heycanlı keşke hemen vakit geçsede büyüseler doğsalar kucağımıza alsak
Benimde 97 gün geçtikçe endişelerim, korkularım artıyor bazen. Kendimi hep pozitifi düşünerek motive etmeye çalışsam da her şeyden nem kapar oldum, sizlerde de oluyor mu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…