Çok şükür kizlar geçti gece de karnım sertleşiyor du baya ama sabah uyandığımda iyiydim büyüme ağrıları herhalde ama korkuyor insan ister istemez erken haftalardaAynı ağrılar bende de vardı dinlendikçe geçmedi doktorum çağırdı kuzum vajinal muayene karından muayene hatta garanti olması için eliyle bile rahim ağzına baktı Benim plesantam aşağıda ondan bu kdar teferruat olmuş olabilir ama ağrın dinmediyse muhakkak git.İdrar yolu enfeksiyonu da ağrı yapabiliyormuş
Ne gğzel valla şanslısın işte belkide acımıycak ama korku elimden değil çok kovulmuşumdur benDemir olan spekulum biraz ürkütücü ama şeffaf olanlar iyiben ilk gebelikte bu ne napıyoruz şimdi olmuştum bir kere sürünür aldılar benden sadece. Doğumdan sonra da sürüntü alındı ama açıkçası hiç hatırlamıyorum spekulum kullanıldı mı o kadar rahat oluyor ki doğumdan sonra muayeneler ne kullansa farketmem yani
Benim oğlumda da bi kaç problem vardı pedagog kreşe yollayın dedi kreş bize çok iyi geldi sizde gidiyor mu bilmiyorum ama okul ona iyi gelecektir heleki oyun aktivite seviyorsa çok şanslısınöyle dengelersiniz arayı en azından
İlkinde bende öyleydim ilk 3 cm olduğunda hastaneye yatırdılar 34. Hafta, doktorum geldi elle muayene edicek istemsizce adamın şeyine dirsek attımNe gğzel valla şanslısın işte belkide acımıycak ama korku elimden değil çok kovulmuşumdur benşeffaftan da korkuyorum
12 gün var daha kontrolüme bakalım şimdilik iyi gibiyim temizliğe giriştim kötü olursam zaten giderim mecbur doktoraBenimde kemikte baskı oluyor hatta geçen sanki çıkacak doğmaya çalışıyor sanki dedim annemebüyğk ihtimalle normaldir çok canın yanmıyorsa canım kontrolüne çok var mı
Çok yormadan yavaş yavaş yap12 gün var daha kontrolüme bakalım şimdilik iyi gibiyim temizliğe giriştim kötü olursam zaten giderim mecbur doktora
Ya ben dün yıkadım katladim organizerlere yerleştirdim bileBenimde 102 yazıyor36 haftada alıyolar ikizleri hemen hemen 2 ay falan kaldı umarım 2 ay da erken gelmek istemezler
Kıyafet yıkamaya ne zaman başlıcaksınız ?
biz de bugün yavaştan başladık, kızçenin odasını boyadık. Salı dolabı gelecek, sonrası hep keyifli şeylerYa ben dün yıkadım katladim organizerlere yerleştirdim bileama şöyle düşündüm ben kurutma makinesi kullandigim için doğuma yakın havalandırma ayarında tekrar bir atarım tüy ve tozlardan arındırırım diye düşündüm çünkü şu an ortadan kaldirmazsam evde geçecek yer yoktu
Ya annene fazlasiyla ücretini takdim etsek bizim için de almaz mi hahahhaBenim annem george firmasında çalışıyor orada toplu satışa çıkıyor ürünler 3 tl 5 tl bir sürü şey aldı erkek için eksik çoktu 3 ay sonrası için baya bişey var nevresim takımları 3 ünede 10 15 sene gider o kadar çok almış ki çoraplar falan kızımdann çoğu şey olduğu için zorlanmadım pek hastane çıkışları aldım çocuklar bereketiyle geldi diyebilirim sağolsun anacığım, ufak tefek eksiklerim var kızımdan kalanları düzenlemem lazım ortaya bi çıksa eksikleri anlarım heralde iş çokta yapan yok
Bence yavaştan başla canım sende listeni yap onlarda lazım banyo seti şampuan falan bunları al yavaştan zam geliyor sürekli
İnşallah erken gelmezlerde gelirseler bende lcw prematüre takımları gördüm ordan 2 şer tane aldırıcam hemen
İzni bilmiyorum ama 29+2 demek 29 haftan bitti 30 haftandan 2 gün aldın demek ama tabi girdiğin değil bitirdiğin oluyor yaş hesabı gibi düşün izinde nasıl işler bilmiyorum amabiz de bugün yavaştan başladık, kızçenin odasını boyadık. Salı dolabı gelecek, sonrası hep keyifli şeyler
Kızlar size bir sorum var benim şimdi bugün 29+2 yim. Yani 29 haftayı bitirmiş mi oluyorum. Doğum izni için aklıma takıldı. 32 yi bitirince alınıyor doğum izni ama bu 32+1 demek 33+0 demek mi
Bana da hiç bir şey yapmayacaksın dediler mümkün olduğunca yatıyorum ama dört yaşında oğlum var ne kadar mümkün olursa işte..bbende iki hafta sonra gel bakalım dediler inşallah yukarı cikarCanım bu bizim yapacağımız birşeyle olmuyormuş ilk gebeliksr Bebek büyüdükçe yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi 3 doktor da .31 Ağustos da kontrolüm var bende o zaman öğreneceğim.Sadece ağır kaldırma çok yorulma denildi o kadar
Yine de aydınlandım teşekkür ederimİzni bilmiyorum ama 29+2 demek 29 haftan bitti 30 haftandan 2 gün aldın demek ama tabi girdiğin değil bitirdiğin oluyor yaş hesabı gibi düşün izinde nasıl işler bilmiyorum ama
Canım ölçülerini sen söylemiştin bana dimi şu kelebek mobilyanın beğendiğim dolap modelini ? Benim dayım marangoz ben ona çok kalın ve sağlam malzemeden yaptırdım içi için de o kelebek mobilyanın dolabından esinlendim ama alt tarafı full boş bırakmak yerine oraya uzun uzun çekmeceler eklettim benim için daha kullanışlı oldu. Kulplarini ve ayaklarını tek tek kendim seçtim mat siyah olsun istedim dayım da 3 günde bitirdi getirdi taktı sağolsunbiz de bugün yavaştan başladık, kızçenin odasını boyadık. Salı dolabı gelecek, sonrası hep keyifli şeyler
Kızlar size bir sorum var benim şimdi bugün 29+2 yim. Yani 29 haftayı bitirmiş mi oluyorum. Doğum izni için aklıma takıldı. 32 yi bitirince alınıyor doğum izni ama bu 32+1 demek 33+0 demek mi
Bana da oluyor yani her gün başka yerim ağrıyor artık iyice sapıttım ne yapacağımı bugünde sol kasık ağrısı yaşıyorum ama baskıyla beraber vajina ağrısı çektiğim gün doktora gitmiştim bir sorun yoktu sadece enfeksiyon varmış işte bendeKızlar günaydın. Çok garip bir ağrı mı desem sancı mı bilemiyorum. Yürümeye başladığım zaman kilitoris bölgesi ağrıyor baskıyla beraber. Bebiş aşağıya baskı mı yapmaya başladı anlayamıyorum. Böyle olan var mı? Korkmalı mıyım sizce?
Evet ben söylemiştimCanım ölçülerini sen söylemiştin bana dimi şu kelebek mobilyanın beğendiğim dolap modelini ? Benim dayım marangoz ben ona çok kalın ve sağlam malzemeden yaptırdım içi için de o kelebek mobilyanın dolabından esinlendim ama alt tarafı full boş bırakmak yerine oraya uzun uzun çekmeceler eklettim benim için daha kullanışlı oldu. Kulplarini ve ayaklarını tek tek kendim seçtim mat siyah olsun istedim dayım da 3 günde bitirdi getirdi taktı sağolsun. Rengini de ileride genç odasıni tekrar almak yerine sadece masa ve yatak alacak şekilde olsun dedim ve böyle tercih ettim çünkü biz oda yapmycaz ev alma ihtimalimiz var ne zaman olacağı belli olmayacagi için de hiç emeğim boşa gitsin istemedim o yüzden dolabı ve şifonyeri yatak odama koydum bu renklerin aynisi benim dolabım olduğu için biraz da bu renk olsun istedim
Teşekkürler canımEvet ben söylemiştimmükemmel olmuş bayıldım. Alt tarafın öyle çekmeceli olması da çok güzel, rengini her yaşta kullanır zaten çok mantıklı olmuş, ben de soft seçtim o yüzden. Büyüyene kadar kullasınlar işte
Ayy canım keşke öyle olsa normal göndersem ama sürekli olmuyor ki senede 2 kez falan satışa sunuyolar personeller için ilk kez denk gelmişti oda depremzedelere çok göndermişler mesela kışlıkları falan model çıkarılıyo orda bi üründen 1 tane oluyo mesela yoksa çok almış bişeyler bizim içinde olmadı dolaba koyduk sattıkYa annene fazlasiyla ücretini takdim etsek bizim için de almaz mi hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?