2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok şükür kizlar geçti gece de karnım sertleşiyor du baya ama sabah uyandığımda iyiydim büyüme ağrıları herhalde ama korkuyor insan ister istemez erken haftalarda

Ne gğzel valla şanslısın işte belkide acımıycak ama korku elimden değil çok kovulmuşumdur ben şeffaftan da korkuyorum

Tabi 3 yaş itibariyle verdik kreşe.. 3 kelımesı olan çocuk şimdi bülbül gibi eşimle iki çift laf ettirmio, anne sus oynuycaz biz dio

Ne gğzel valla şanslısın işte belkide acımıycak ama korku elimden değil çok kovulmuşumdur ben şeffaftan da korkuyorum
İlkinde bende öyleydim ilk 3 cm olduğunda hastaneye yatırdılar 34. Hafta, doktorum geldi elle muayene edicek istemsizce adamın şeyine dirsek attım bu olaydan sonra eşim doğuma girmeyi kabul etti güya elini filan tutucaktım hiç gözüm görmedi onu fotoğraf çektin inşallah dedim tek anlık şeyler kendini şartlarsan üzerinde düşünürsen zaten acır. Ben en çok elle muayeneden korkuyordum sürekli kaç cm diye geliyorlar ya 7 cm le ikinci yatışım ve doğuruşumda doktor kolunu soksa anlamazdım heralde hiç canım yanmadı çok açılıyor çünkü bir de hep aynı doktora gitmenin güveni var artık utanmıyorum da ondan çok rahatım

Benimde kemikte baskı oluyor hatta geçen sanki çıkacak doğmaya çalışıyor sanki dedim anneme büyğk ihtimalle normaldir çok canın yanmıyorsa canım kontrolüne çok var mı
12 gün var daha kontrolüme bakalım şimdilik iyi gibiyim temizliğe giriştim kötü olursam zaten giderim mecbur doktora

Benimde 102 yazıyor 36 haftada alıyolar ikizleri hemen hemen 2 ay falan kaldı umarım 2 ay da erken gelmek istemezler
Kıyafet yıkamaya ne zaman başlıcaksınız ?
Ya ben dün yıkadım katladim organizerlere yerleştirdim bile ama şöyle düşündüm ben kurutma makinesi kullandigim için doğuma yakın havalandırma ayarında tekrar bir atarım tüy ve tozlardan arındırırım diye düşündüm çünkü şu an ortadan kaldirmazsam evde geçecek yer yoktu

biz de bugün yavaştan başladık, kızçenin odasını boyadık. Salı dolabı gelecek, sonrası hep keyifli şeyler

Kızlar size bir sorum var benim şimdi bugün 29+2 yim. Yani 29 haftayı bitirmiş mi oluyorum. Doğum izni için aklıma takıldı. 32 yi bitirince alınıyor doğum izni ama bu 32+1 demek 33+0 demek mi

Ya annene fazlasiyla ücretini takdim etsek bizim için de almaz mi hahahha

İzni bilmiyorum ama 29+2 demek 29 haftan bitti 30 haftandan 2 gün aldın demek ama tabi girdiğin değil bitirdiğin oluyor yaş hesabı gibi düşün izinde nasıl işler bilmiyorum ama

Bana da hiç bir şey yapmayacaksın dediler mümkün olduğunca yatıyorum ama dört yaşında oğlum var ne kadar mümkün olursa işte..bbende iki hafta sonra gel bakalım dediler inşallah yukarı cikar

Canım ölçülerini sen söylemiştin bana dimi şu kelebek mobilyanın beğendiğim dolap modelini ? Benim dayım marangoz ben ona çok kalın ve sağlam malzemeden yaptırdım içi için de o kelebek mobilyanın dolabından esinlendim ama alt tarafı full boş bırakmak yerine oraya uzun uzun çekmeceler eklettim benim için daha kullanışlı oldu. Kulplarini ve ayaklarını tek tek kendim seçtim mat siyah olsun istedim dayım da 3 günde bitirdi getirdi taktı sağolsun . Rengini de ileride genç odasıni tekrar almak yerine sadece masa ve yatak alacak şekilde olsun dedim ve böyle tercih ettim çünkü biz oda yapmycaz ev alma ihtimalimiz var ne zaman olacağı belli olmayacagi için de hiç emeğim boşa gitsin istemedim o yüzden dolabı ve şifonyeri yatak odama koydum bu renklerin aynisi benim dolabım olduğu için biraz da bu renk olsun istedim

Eklentiler

• 1000028188.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 68
  • 1000028189.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 72
  • 1000028190.webp
    33 KB · Görüntüleme: 69
  • 1000028191.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 71
  • 1000028428.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 1000028427.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 78
Bana da oluyor yani her gün başka yerim ağrıyor artık iyice sapıttım ne yapacağımı bugünde sol kasık ağrısı yaşıyorum ama baskıyla beraber vajina ağrısı çektiğim gün doktora gitmiştim bir sorun yoktu sadece enfeksiyon varmış işte bende

Evet ben söylemiştim mükemmel olmuş bayıldım. Alt tarafın öyle çekmeceli olması da çok güzel, rengini her yaşta kullanır zaten çok mantıklı olmuş, ben de soft seçtim o yüzden. Büyüyene kadar kullasınlar işte

Teşekkürler canım ben oda yapmayı çok çok istemiştim evim 4+1 ama eşim aklımı çeldi şu an ev almasak da Allah izin verirse 1 sene içinde eşimin çalıştığı şirketin lojmanina geçeceğiz orda kira doğalgaz elektrik derdi yok havuz var bistro var ve KDV yok yani bir sürü avantajı var ordayken ev alıp kira öder gibi evi yavaş yavaş yapmak gibi bir hayalimiz var odadan o yüzden vazgeçtim yoksa hiç bir güç beni tutamazdi

Arkadaşlar selam, birkaç gündür yazamıyordum ama sürekli takipteyim hep okuyorum. Özellikle tek taraflı, ayağa kalklarken, yürürken veya geceleri sağa sola dönerken olan kasık ağrısını geçenlerde özelde gittiğim iyi bir doktor açıkladı. Tıptaki isimlerini söylediği iki kasımız varmış rahmin önünde tam bacaktan sanki vajinaya doğru gibi hamilelikte hareket halinde bu ağrının olması normalmiş. Eğer dinlenirken geçiyorsa sorun yok dedi. Benzer ağrıyı yaşayan arkadaşlar endişelenmesin Ben hala hafif de olsa yaşamaya devam ediyorum. Yapacak bir şeyimiz yok senin doğuma kadar sürecek demek ki dedi.

Ya annene fazlasiyla ücretini takdim etsek bizim için de almaz mi hahahha
Ayy canım keşke öyle olsa normal göndersem ama sürekli olmuyor ki senede 2 kez falan satışa sunuyolar personeller için ilk kez denk gelmişti oda depremzedelere çok göndermişler mesela kışlıkları falan model çıkarılıyo orda bi üründen 1 tane oluyo mesela yoksa çok almış bişeyler bizim içinde olmadı dolaba koyduk sattık hamile içinde bişeyler almış bilmeden olursa onları gönderiyim sana sen zayıfsın olur gibi

Kizlar size bir haber paylaşmak istiyorum.
Kızım doğduğu günden beri molfix kullandım çevremde de kime önersem memmun kaldı. Ne sızdırma ne Pişik, size de önerdim.
Ancak yeni bir durum var bu yüzden alacaklar dikkat etsin diye bilgi vermek gereği duydum .
Sanıyorum kıvanç tatlitug reklamda oynadıktan sonra molfix değişime gitmis yeni üretilenlerin içi beyaz, çiş göstergesi yok, kalitesiz , ince ve hiç memmun kalınmamış umarım insanlar kararlı durur almaz da eski molfix e geri dönerler. Millet ses etmez almaya devam ederse sanırım ben artık Molfixi bırakacağım suan eski ürünleri kullanıyorum buldukça alacağım ama eskiler tamamen bitince almayı düşünmüyorum. Paket üzerinde yeni olduğuna dair bir yazı var sanırım alacak olanların dikkatine bulursanız eski olanları alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…