2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Doğum yaptıktan sonra da keşke hamile olsam tekrar diosunuz.. Evet doğunca da ilk zamanlar çok tatlı ama bence hamilelik hepsinden tatlı
İlk gebeliğim çok güzel di ama bu çok zor yaa benim kadar hamileliği yeni doğan dönemi seven yoktur belkide ama bu hamilelik resmen beni perişan etti sanırım rahat hamilelik güzel oluyormuş

İlk gebeliğim çok güzel di ama bu çok zor yaa benim kadar hamileliği yeni doğan dönemi seven yoktur belkide ama bu hamilelik resmen beni perişan etti sanırım rahat hamilelik güzel oluyormuş
Yenidoğan dönemi sevmek mi yenidoğan deyince sırtımdan bi ürperme geçiyor neyse ki bi daha yaşamayacağım demiştim yine kısmetmiş

S saskito nasıl geçiyor canım merak ettim sizi
Simdilik iyiyim canim. Yatiyorum bol bol. Yanimda kitap, dizi, esimin yapmasi gerekenleri liste yaptigim defterim
Yemek yemeye ve wc ye kalkiyorum bir tek sayilir.
Annem baska sehirde, ona gelme dedim, esim evden calisiyor ve her isi yapiyor sagolsun. Isler cigirindan cikarsa o zaman cagiririm :) simdilik kafami dinlemek guzel geldi :)

Yenidoğan dönemi sevmek mi yenidoğan deyince sırtımdan bi ürperme geçiyor neyse ki bi daha yaşamayacağım demiştim yine kısmetmiş
Ah çok seviyorum ve uykuya düşkün olmama rağmen onunla ilgilenmek için sabah erkenden kalkardım bakımıyla ilgilenmek süt kokuları aşk yaşıyordum

Eşinin evden çalışması büyük şans ikinizde idare ediyosanız bencede çağırma erkenden oda telaşlanmasın keyfini çıkarmaya bak :)

Eğer bu hamılelıgım ılkınde olsaydı, çok farklı olurdu.. Allah dagına göre kar verıo demekkı.. İlk gebelıkte sefilleri oynadım resmen bunda rahatım, yemınle daha eğildiğimde batmıo bile yavrum, ama eğilince midem agzıma gelıyor sadece kusacak gibi oluyorum.. Onun dısında gayet iyiyim.. Diyorum ya aksamları oturunca hareket etmese, bide ultrasonda görmesem hamıleyım demem yani o derece rahatım.. İşte Allah Bi yerden kolaylık verıo demekkı.. Her zorlukla beraber bir kolaylık varmış cidden

Kızlar iyi akşamlar geçen gün bana sağlık ocağı ebesi magvital ilaç verdi suya katıp iç dedi. Şimdi internetten baktım hamileyseniz doktorunuza danısın kullanmayın vs vs diyor. Yaptım hazır içsem mi içmesem mi bilemedim kullanan varmı?

Ah çok seviyorum ve uykuya düşkün olmama rağmen onunla ilgilenmek için sabah erkenden kalkardım bakımıyla ilgilenmek süt kokuları aşk yaşıyordum

Bende heyecandan uyuyamıodum onu izliodum, sankı uyursam herşeyi kaçırırmışım gibi geliodu.. Oğlan bide prematüre, hele ilk zmnlar 3 4 saat uyurdu.. Ben iş güç yapardım, onun uyanmasını beklerdim.. Gözünü açıp bana anlamlı bakcagı zamanı beklerdim.. Hayır oğlan uyurken sende uyusana, derdin neydi diyorum şimdi bu seferde uyumak ısterım uyuyamam kesin

Umarsız insanlar ya resmen. Babası zaten tam bir uyanık parası gidecek diye ödü kopuyor. Torun torun diye görmek isterler ama doğunca da. Beni geçtim insan çocuğuna katkıda bulunur ya. Eşim de anladı artık ben ona da üzülüyorum gerçekten. Annem aldıkça bence kendini kötü hissediyor. Buna da canım sıkılıyor zaten.

Canım durumu kendi doktoruna anlat istersen geçmiş olsun ama yüksek ihtimalle diyetle ilerleyeceksin artık ve kan ilacıda kullanacaksın. Ferritin değerin kaç çıktı?
6 buçuk civarında çıktı canım. Aslında demir ilaxı kullanıyorum ama sanırım yeterli olmuyor

Merhaba arkadaslar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum var
İgneye ne zaman baslatti doktorunuz
-Kese gorunce
-Hamile kaldigim ilk an
-Bebek gorundukten sonra ?

Merhaba arkadaslar kan sulandirici igne kullananlara bir sorum var
İgneye ne zaman baslatti doktorunuz
-Kese gorunce
-Hamile kaldigim ilk an
-Bebek gorundukten sonra ?
Ben hamıle oldugumu öğrendiğim gün başladım .. Ama normali kese göründükten sonra başlamak çünkü dış gebelik olabılır ve bu seni tehlikeye sokabilir.

Ben hamıle oldugumu öğrendiğim gün başladım .. Ama normali kese göründükten sonra başlamak çünkü dış gebelik olabılır ve bu seni tehlikeye sokabilir.
3 dusugum var hatta son gebeligim sizinle ayniydi oyuzdn sordm bebek gorulunce sdce iğne verdi dr diger ikisinde vermemislerdi. Peki tesekkur ederm ozmn kese gorunce baslamak gev olmaz herlde tekrr ayni sylero yasamaktn korkuyorum. Rabbim yardimcimiz olsun cok sağol. Saglikla bebegine kavus inşaallah

Yok öyle olsa almazlardı herkeste farklı oluyor. Sadece hafta ilerledikçe DNA oranı artıyormuş diye duymuştum.
Merhaba baya eski bir mesajı hortlatıcam ama Nipt Plus firmasına fetal dna için kan vermişsiniz de kaç günde çıktı acaba 9 gün oldu bekliyorum bende meraktan duramadım araştırırken sizin mesajları gördüm

Ay bende tam tersi böyle bir hamilelik yaşasam çocuk yapmazdım başka oğlumda çok rahat bir hamilelik geçirip 5 sene de anca istedik herhalde böyle zor olsaydı 10 senede isterdim annem diyor ki sen nasıl hamilesin millet doğurduğu gün geziyor ben bi yana düşüyorum uyuyorum bi diğer yana perişan oldum ve daha 2 ay var diyeceklerim bu kadar

Benim eşimde ilkkez sizde gördüm böyle diyor evlada çok destek olmayı kışın kışlık yiyeceklerim oğluma yapılanlar bana keza ailem bu konuda çok destek sağolsunlar var olsunlar evet bende bazen öyle düşünüyorum kendilerini kötü hissedebilirler bizde olsak belki öyle hissederdik ama aile işi çok değişik işler eşiminde ablası çok destek olur eşime insanın içinde olması gerek sanırım

Ayy senin kaç haftada doğdu bebiş benim oğlumda erken doğdu ama küveze girmedi kilosu iyidi doğduğunda sonra sarılık oldu Baya verdi ben bide küçük doğdu diye oturup ağlıyordum ona bakıp denin gibi izler duygulanırdım yaa çok duygu patlaması yaşıyordum ben çok komik bir tipim vardı çok titizlenirdim ona karşı şükür kendimi törpüledim sonradan bunda nasıl oluruz biz acaba yaa çok merak ettim saldım çayıra mevlam kayıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…