biz de bugün yavaştan başladık, kızçenin odasını boyadık. Salı dolabı gelecek, sonrası hep keyifli şeyler
Kızlar size bir sorum var benim şimdi bugün 29+2 yim. Yani 29 haftayı bitirmiş mi oluyorum. Doğum izni için aklıma takıldı. 32 yi bitirince alınıyor doğum izni ama bu 32+1 demek 33+0 demek mi
Canım ölçülerini sen söylemiştin bana dimi şu kelebek mobilyanın beğendiğim dolap modelini ? Benim dayım marangoz ben ona çok kalın ve sağlam malzemeden yaptırdım içi için de o kelebek mobilyanın dolabından esinlendim ama alt tarafı full boş bırakmak yerine oraya uzun uzun çekmeceler eklettim benim için daha kullanışlı oldu. Kulplarini ve ayaklarını tek tek kendim seçtim mat siyah olsun istedim dayım da 3 günde bitirdi getirdi taktı sağolsun. Rengini de ileride genç odasıni tekrar almak yerine sadece masa ve yatak alacak şekilde olsun dedim ve böyle tercih ettim çünkü biz oda yapmycaz ev alma ihtimalimiz var ne zaman olacağı belli olmayacagi için de hiç emeğim boşa gitsin istemedim o yüzden dolabı ve şifonyeri yatak odama koydum bu renklerin aynisi benim dolabım olduğu için biraz da bu renk olsun istedim
Arkadaşlar selam, birkaç gündür yazamıyordum ama sürekli takipteyim hep okuyorum. Özellikle tek taraflı, ayağa kalklarken, yürürken veya geceleri sağa sola dönerken olan kasık ağrısını geçenlerde özelde gittiğim iyi bir doktor açıkladı. Tıptaki isimlerini söylediği iki kasımız varmış rahmin önünde tam bacaktan sanki vajinaya doğru gibi hamilelikte hareket halinde bu ağrının olması normalmiş. Eğer dinlenirken geçiyorsa sorun yok dedi. Benzer ağrıyı yaşayan arkadaşlar endişelenmesinBen hala hafif de olsa yaşamaya devam ediyorum. Yapacak bir şeyimiz yok senin doğuma kadar sürecek demek ki dedi.
Kizlar size bir haber paylaşmak istiyorum.
Kızım doğduğu günden beri molfix kullandım çevremde de kime önersem memmun kaldı. Ne sızdırma ne Pişik, size de önerdim.
Ancak yeni bir durum var bu yüzden alacaklar dikkat etsin diye bilgi vermek gereği duydum .
Sanıyorum kıvanç tatlitug reklamda oynadıktan sonra molfix değişime gitmis yeni üretilenlerin içi beyaz, çiş göstergesi yok, kalitesiz , ince ve hiç memmun kalınmamış umarım insanlar kararlı durur almaz da eski molfix e geri dönerler. Millet ses etmez almaya devam ederse sanırım ben artık Molfixi bırakacağım suan eski ürünleri kullanıyorum buldukça alacağım ama eskiler tamamen bitince almayı düşünmüyorum. Paket üzerinde yeni olduğuna dair bir yazı var sanırım alacak olanların dikkatine bulursanız eski olanları alın
Ben de hep molfix stokluyordum iyi oldu bu bilgi çok teşekkür ederimmmmKizlar size bir haber paylaşmak istiyorum.
Kızım doğduğu günden beri molfix kullandım çevremde de kime önersem memmun kaldı. Ne sızdırma ne Pişik, size de önerdim.
Ancak yeni bir durum var bu yüzden alacaklar dikkat etsin diye bilgi vermek gereği duydum .
Sanıyorum kıvanç tatlitug reklamda oynadıktan sonra molfix değişime gitmis yeni üretilenlerin içi beyaz, çiş göstergesi yok, kalitesiz , ince ve hiç memmun kalınmamış umarım insanlar kararlı durur almaz da eski molfix e geri dönerler. Millet ses etmez almaya devam ederse sanırım ben artık Molfixi bırakacağım suan eski ürünleri kullanıyorum buldukça alacağım ama eskiler tamamen bitince almayı düşünmüyorum. Paket üzerinde yeni olduğuna dair bir yazı var sanırım alacak olanların dikkatine bulursanız eski olanları alın
32+0 itibariyle izinli olabilirsiniz, bilgim bu şekilde. Yine de kendi kurumumdan bir daha teyit alırımbiz de bugün yavaştan başladık, kızçenin odasını boyadık. Salı dolabı gelecek, sonrası hep keyifli şeyler
Kızlar size bir sorum var benim şimdi bugün 29+2 yim. Yani 29 haftayı bitirmiş mi oluyorum. Doğum izni için aklıma takıldı. 32 yi bitirince alınıyor doğum izni ama bu 32+1 demek 33+0 demek mi
Aslında tam olarak 32 de ayrılmam ben eğer her şey yolunda giderse bir 36 yı görürüm diye düşünüyorum ama bir yandan da bütün çalışma isteğim yok oldu32+0 itibariyle izinli olabilirsiniz, bilgim bu şekilde. Yine de kendi kurumumdan bir daha teyit alırım
Ayy teşekkür ederim motive oldumÇok güzel olmuş.. Ve çok mantıklı olmuş.. İsabetli olmuş.. Ben begendım vallagüle güle kullanırsınız inş
Bence kıyafetlerini şimdiden hazır etmekle de iyi yapmıssn.. Valla bence agırlasmadan ne yapılabılıosa yapılmalı.. Şu an bnm vaktim olsa, Eymen belli süre okulda olsa bu yaz bitirirdim herseyı.. Cunku 30dan snra bence insanın canı kaçıyor, açıkçası kendi haline bakyorsun süs püs umrunda bile olmayabiliyor.. Bence yapabıldıgın herseyı şimdiden halletmen iyi olmuş
Dilkencim senden gaza geldim vallaAyy teşekkür ederim motive oldumşimdi sırada hastane çantasıni hazırlamak var önümüzdeki 2 hafta içinde de onu hazirlayip kapının yanına koymak istiyorum inşallah
İşte bu sayede 1 hafta öne geçmiş oldum çok da iyi olduAynen bence 29 bitio, 30 haftayı sayıyorsun.. Cunku 29+4 diyince 29un üstüne ek 4 gün olarak olmuş oluyo gibianlatabildim mi bilmem, doğru mu düşündüm onu da bilmem
Hahah seni yerim olsun hepsi çok güzel telaşlarDilkencim senden gaza geldim vallaben de önümüzdeki 2 hafta içinde hazır edeceğim kıyafetlerini. En azından valize yerleşecek şekilde yaparım. Şu an odasına asılacak tabloları ve resimleri seçiyorum en öncelik oymuş gibi
Vallahi almadım canım geçen sene doğum yaptım onda da hamile kaldığım zaman ki kilomdan -5 Olarak girdim kızım 2800 doğdu ben hamile kaldığım ay dan ekşi bes kilo ile doğum yaptım Allah a çok şükür asla kusmadim mide bulantısı yaşamadım ama kilo verdim sebebi bence şuydu ben çok abur cubur yer sağlıksız beslenirdim benim fikrim bunları hamile kalıp kesip sağlıklı beslenince ödem yağ vb gitti bu yüzden kilo almak yerine kilo verdim diye tahmin ediyorum doktor hic sorun etmedi normal gordu çünkü bebek kilo alıyordu. Şuan ki hamileligim zor geçti prilam kullandım kusmadim ama çok midem bulandı yaza denk geldiği için iştahım sıfır kızım 1 yaşında olduğu için hic dinlenme yok düzenli yemek yok belki ondan bunda da kilo almıyorumnasıl 0 kilo oluyor ki ya çünkü hiç kilo almasan bile üç kilo bebek olsa onun kilosu eklenmesi gerekiyor. Plasenta amniyom sıvısı falanda eklenmesi gerekmiyor mu kiloya
Sagol canim ama alanlar da verir emzirme döneminde inşallah tek kriter var ben emziriuorim süt yapsın diye yedikçe yerse iki katı kilo alır doğum kilosunu da veremez bu yüzden özellikle uyarıyorum doğum sonrası sütüm olsun diye çok yenmemeli tek önerim bu yoksa kilo verirsiniz illa kine kadar güzel ya. sonrasında kilo verme telaşında olmamak
Ben diyetisyen randevusu aldım ama her an iptal edebilirim gitsem de bi etkisi olmaz çünkü kendimi biliyorum kesinlikle listeye uyumam.. benim kızım ufak o yüzden benim oyle düzenli şu gün şu saatte şu ara öğün şu gün şu sebze şu et olayım asla olmuyor bazen kızım durmuyor saatlerce bi sey yemiyorum bazen hic yemek yapasım olmuyor makarna yapıp geçiyorum bazen yemek yapıyorum yani bana bi faydası olmaz ben şimdilik parmak ölçümü yapıyorum bakalım doktor bi sonraki randevun da açlık tokluk bakalım dedi şeker yükleme değil de ac kan alıp git bi şeyler ye ilk lokmadan 2 saat sonra gel diyorlar ya herhalde onu yapacak ben de tam bilmiyorum galiba bende testi çok yüksek diye tekrar etme gereği duymadi 177 çünkü.Doktorun tarzına göre değişiyor aslında beni hem endokrin hem diyetisyene yollamıştı çok yüksek olmamasına rağmen. Bazı doktorlar risk almak istemiyor ya da başka bölümlerde para kazansın diye ordan oraya savuruyor benim ki öyle biriydiendokrin çok çok yüksekse insülin başlıyor değilse diyet takibine uy ve parmaktan ölçüm yapmanı istiyor ilk etapta
Olabilir benim ki çok yüksek olduğu için her türlü yüksek çıkar diye yapmadı belki de ama insülin başlatma ihtimaline karşı endokrinoloji ye git der sandım sadece diyetisyen e git dedi bilmkuorum vallahi her doktor çok farklıBenim 147 çıktı direkt yüksek kesin tanı için gel dedi bilemiyorum sizinki neden tekrara ihtiyaç duymadi. Her doktorun usulü de belki bu konuda farklı olabilir.
Eğer Barlascım zamanında doğarsa gevşek bir yay burcu olacak annesi haberin olsunHahah seni yerim olsun hepsi çok güzel telaşlarben kendi adıma biraz garanticiyim aman hazır olsun da gerekirse giydirmeden bir kere daha yıkarım kafasındayim eğer yapmazsam o işler beni her gün gıdıklar sürekli bak bugün de yapmadın derim kendi kendime o yüzden yapıyorum
Hahah ay inşallah öyle olurEğer Barlascım zamanında doğarsa gevşek bir yay burcu olacak annesi haberin olsun
VerdiririzKızlar ben 60,5 kilo olmuşum yani 12,5 kilo almışımsizce doğumdan sonra verir miyim ben. Çünkü hiç alışkın değilim 48 den yukarı kilo görmedim kendimde. Veremem diye bir korku sardı beni:))
Yok çok haklısın tedbirli olmak her zaman iyidir, ne olur ne olmaz ama sağlıklı ve zamanında gelsinler de umarımHahah ay inşallah öyle olursen benim böyle yazdığıma bakma sadece bebiş hazırlığı konusunda böyleyim eğer hamile olmasaydım yerimden bile kalkmazdim şöyle söyleyim bu evime 2 sene önce taşındım bırak koltuk kanepe yeri değiştirmeyi bir kaşığın yerini bile değiştirmem amaan kendimi ne yorucam kafasındayim benim mottom hep bu abimin eşi (asla yenge demedim diyemem çünkü aynı zamanda en yakın arkadaşım) 31. Haftasında doğurdu bırak hastane çantasıni daha bebeğin kıyafetlerinin etiketi bile kesilmemişti çok ani olduğu için elimiz ayağımıza dolandı sağolsun kendi annesi doğuma bile gelmediği için her şeyine ben koşturdum eksiklik hissetmesin istedim. Kız hastanede doğurdu ben evlerini temizleyip eşyalarını yıkayıp hazırlayıp hastaneye götürdüm. Allah esirgesin ben de aynı şeyi yaşamayım diye psikolojik olarak bir an önce hazırlamak istiyorum sebep o yani
Benim de öyleydi odayı boyamak için hepsini dışarı çıkardık şimdi diğer odalar öyleBen hala çocuğun dolabını da yaptırmadım eşime. Kıyafetleri, odası inanılmaz karışık ne bulduysak attık içeri. İzne çıkınca yapmayı planlıyorum inşallah erken gelme niyeti olmaz Leyloşumun
O kadar iyi anlıyorum ki, mühendisim ben de, çalışırken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum ama işim uzakta olduğundan 1 aydır raporluyum.Rapor almadan önceki süreçte sonuna kadar çalışırım diyordum ama şuan düşününce evde yoluna girmesi gereken de bir sürü şey var ve gerçekten odağımız çok değiştiAslında tam olarak 32 de ayrılmam ben eğer her şey yolunda giderse bir 36 yı görürüm diye düşünüyorum ama bir yandan da bütün çalışma isteğim yok olduodak noktam değiştiği için sanırım. Tam şey gibi hani 2 haftalık yaz tatile gideceksindir ve işteki son cuma gününde asla çalışamazsın ya tam o haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?