2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay canım dualarım seninle inşallah birşey yoktur haberdar et bizi de

Bişey sorucam 2. Gebeliğim ama ne kasılma ne sancı yaşadım tecrübesiz sayılırım
Su sızıyo ya hani o zaman açılma oluyoda mı su sızıyo yoksa rahim ağzı uzun olsa da sızabiliyomu

Canım gititn mi kendi doktoruma merak ettim

Bişey sorucam 2. Gebeliğim ama ne kasılma ne sancı yaşadım tecrübesiz sayılırım
Su sızıyo ya hani o zaman açılma oluyoda mı su sızıyo yoksa rahim ağzı uzun olsa da sızabiliyomu
Ben de cok uzman sayilmam ama anladigim, su sizmasi kese ile ilgili bir olay. mesela enfeksiyondan kese eriyebiliyor ve sivi siziyor.
Rahim agzi kisalinca ve kese vajinaya dogru sarkiyor ve enfeksiyondan etkilenme riski cok artiyor, ya da baskidan kese paylayip su gelebiliyor.
kisalma olmasa da su sizintisi yine de olabiliyor diye anladim. Bilen varsa duzeltsin :)

Anladım :) ben 2 gündür çok baskı hiseediyorum rahimde kasık ağrısı değil rahim ağrısı yürüdükçe oluyor perşembe gidiyorum diye öteliyorum enfeksiyon kanda hala var idrarda da vardır kesin bakalım ne dicek kötü şeyler hissediyorum karnım aşağı indi gibi çünkü baskıda olunca

Oyle dusunme canim ya benim hic belirtim yoktu acilma oldugunda, bence senin hissettigin bebegin buyumesi ile ilgili bir sey.

Oyle dusunme canim ya benim hic belirtim yoktu acilma oldugunda, bence senin hissettigin bebegin buyumesi ile ilgili bir sey.
İnşallah canım ama 2 gündür tam orada doluluk ağırlık var bebegin birinin başı tam rahim üzerindeydi bakalım ne dicekler

Bu arada benim su değil büyük ihtimalle çünkü sadece tuvaletim gelince olmaya başladı. Sanırım idrar kaçırıyorum fark etmeden.
Su olmasından iyidir benim de bugün çok akıntım var. Ama su gibi değil, iç çamaşırımda izi kalıyor. Yarın devlette randevum vardı, kan veririm de enfeksiyon olmasa bari

soyasosu E ebbs kızlar doktordan yeni geldim gittim oda alttan bakılan testi söyledi kâğıt filan bahsetmedi bile cesaretimi toplayıp yarın yaptırcam herhalde nst baktı sancı vs varmı diye baya zor oldu bebek küçük olduğu için şükür onda bir problem yok bir daha olursa muhakkak bana haber ver dedi bazen zarı yırtabiliyormuş bebekler çok küçük yarın yine hastanede olacağım hem iğnem için hemde dr testi yapacak bide sonuçlarım için Hooops evet canım aslında su azaldığında hemen yatırmıyorlar ama burası eğitim araştırma diyemi bilmiyorum riske atıp yollamıyor sanırım oğlumda her gittiğimde yatırıyorlardı

Selam kızlar bir haftadır doğru düzgün giremiyordum taşınma telaşımız vardı bitti ama bende bittim. Bugün sabah kahvaltıdan sonra kasılma yaşadım bi kaç kez üst üste bebek sertleşip toplanıyordu, zaten akıntım artmıştı üstüne yorgunluğum haftaya cumayı bekleyemedim doktorumda gel bakalım dedi. İlk nst me girdim her şey yolunda çıktı artık yalancı kasılmalar başlıyormuş. Enfeksiyondan da şüphelendi idrar verdim sonucu için arayacaklar. Erken doğum riski vs gözükmüyor ama insan korkuyor işte. Umarım herkes iyidir

Canım çok geçmiş olsun

Su olmasından iyidir benim de bugün çok akıntım var. Ama su gibi değil, iç çamaşırımda izi kalıyor. Yarın devlette randevum vardı, kan veririm de enfeksiyon olmasa bari
Ben de iz kaldığı için bi tık rahatlamıştım sabah. Eşimi de paniklettim boşa, ama yine tetikteyim bir şey olursa doktoruma koşarım.

Bu kırtasiyede satılan turnusol kağıtları da belli ediyormuş, hastanede de turnusolu pede takıp bir gün taktırıyolarmış. Gerginliğini geçiremeyip cesaret edemezsen bunu dene, belki turnusol kağıdı işe yarar. Çok gemiş olsu

Kızlar afedersiniz ama çok fena ishal oldum.. bulantıdan baş dönmesinden tuvaletten çıkamıyorum..şeftali,muz,patates dışında geçirebilecek bişey var mı bebeğe zararı olur mu

Geçmiş olsun Hemen etkiler mi bilmiyorum ama meyve yesen ve dinlensen en azından yarına kadar. Umarım yatmanı gerektirecek kadar bir azalma yoktur.

Canım çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım
Eczaneye sordum bilmiyorum dedi onu alayım bi evde bulunsun zararı olmaz artık şöyle bir 35 haftaya kadar gelsek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…