2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benimde sol bacağıma vuruyor, baldırım çekiliyor. Biraz ayakta iş yapayım yada uzandıktan sonra ayağa kalkayım hemen kuyruk sokumunun sol tarafına sancı atıyor. Mg vitamin olarak kullanmıyorum ben ama her gün bir adet soda içmeye çalışıyorum, onun içinde de magnezyum var.

Bende şeyi hatırlıyorum.. Oğlana ev yapımı cicibebe yaptıydım da çocuk yiyemeden hepsini gümletmiştim

Haha benim de ağzım sulandı limon deyince

Ben uyku duasındayım her gece, yakarışla karışık yalvarıyorum inşallah mışıl mışıl uyuyan iştahlı çocuklar denk gelir amin

Aynen öyle valla 2. Ciler gelişi güzel büyüyomuş anlamıyomuşsun diyolar ya bence bu yüzden çok kasmıcaz kendimizi benim kız seviyor ya 2,5 yaşından sonra alıştı bende vermiyodum ama göre göre, biz eşimle çok abur cuburcuyuz valla akşamları parti zamanı diyodu kızım bıraktık bu ara tabi ama istediğimde yiyiyorum hamilelikte de kasmıyorum
Maşallah kızına hep böyle devam eder inşallah ikincide öyle olur

Çok sağol canım bunları aklımda tutacağım. Aslında normal doğum da olabilirmiş doktor öyle dedi. Yani normali engelleyen bir durum yok şu an için tabi ilerleyen haftalar daha da netleşir ama . Normal için de sağolsun doğuranlar öyle anlattı ki doğumun zorluğunu korkuyorum. Yani, ya seni etkilemesin tabi ama hamilesin sonuçta diyip anlatıyorlar ya böyle Korkuttu beni.

İlk dogum normal dogumla uzun sürüyor.. Ben dogum öncesi sancı odasının yanında kalıodum hep duydum bazı konusmaları.. 24 saat süren var, daha fazla süren var.. Normal doğum bence artık anne kararı gibi oldu, çoğu herkes sezeryan olucak, bu grupta da çoğu kişi sezeryan olur muhtemelen.. Eğer normal dogumda çok ısrarcıysan devlete gitmek şart, çoğu özel doktoru napıo yapıo sezeryana alıyor, tedırgın olan bizler de doktor ne derse yapıyoruz el mahkum bnm kuzen özele gitse kesin sezeryane alırlardı, bebek makat gelişli doğmuş normal doğumla.. Normal dogum uzun meşakkatli yorucu oluyor.. Ama sonucu 1 saate kendıne gelıosun eğer normal yapacaksan da şu ipucu da olsun, bebekler doğarken bizden salgınan hormon aşk hormonuymuş, düşün o kadar acıya rağmen bebekler aşk hormonuyla dünyaya geliyor, İlk gebelıkte gebe okulundaki ebe doğum esnasında tek yapmanız gereken hayal etmek demişti, size ne iyi gelecekse onu hayal etmek lazım demişti.. Umarım normal doğurcaklar için işe yarar bu tavsiyeler

Son düzenleme:
Ay aynı şeyden ben de muzdaripdim ama Ankara'da kayınvalidem gezip bana fotoğraflar attı ben de içinden beğendiğimi seçtim böyle pamuklu dantelsiz düğmeli bir model aldım inanılmaz yumuşak ve rahat. Videodan SS aldigin için buzdolabıyla çekilmiş gibi çıkmış sory sjsbsjahsjsb

Eklentiler

• 1000028510.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 103
  • 1000028511.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 106
Ben de bir balık burcu olarak hislerime çok güvenirim ve benim de içime içeride çok fazla kalmayacak gibi doğuyor ama hadi hayırlısı belkide serviks uzunluğum kisalmaya başladı diye bilinç altıdır ama bilmiyorum inşallah zamanında sağlıklı bir şekilde gelir bebişlerimiz

Bende de var canım magnezyum düzenli kullanmamız gerekiyormuş yok etmese de ağrıyı azaltıyor diyorlar. Bu siyatik sinir sıkışması ağrısı çok kötü. Mesela az bir ayakta dur belinden aşağısı felç gibi yatağa yatıyorum bu sefer de yataktan kalkamıyorum. Kuyruk sokumu kemiğim kitlenip kalıyor. Belim tutuluyor iyice. Fazla ayakta durmak da fazla yatmak da zarar veriyor malesef

Kızlar serbest 4 tireoitin ne anlamı oluyor onunla ilgili ama ne demek

Eklentiler

• IMG_4898.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_4899.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 97
Kızlar serbest 4 tireoitin ne anlamı oluyor onunla ilgili ama ne demek
Triod hormonları bebeğin beyin gelişimiyle ilgili ama korkucak bişey yok tek başına bu kadar düşük olması bi anlam ifade etmiyor ilaç başlamalık bir durum söz konusu değil. Benimde aynı böyleydi hiç ilaç falan başlamadık anlamlı bi değişiklik değil zaten

Kızlar günaydın özel bir soru gibi olacak ama bu dönemde büyük tuvalete kaç günde bir çıkıyorsunuz? Benim üç günde bir oluyor da bende mi gariplik var diye soruyorum :)

Çok şükür çok teşekkür ederim perşembe gidicem doktora da feritinin de düşük tahmin ettiğim gibi b 12 d vitamini magnezyum hepsi düşük bende inşallah bebeklere etki etmiyodur çok

Çok şükür çok teşekkür ederim perşembe gidicem doktora da feritinin de düşük tahmin ettiğim gibi b 12 d vitamini magnezyum hepsi düşük bende inşallah bebeklere etki etmiyodur çok
İlaç artı takvıye al üzüm pekmezi vs gıbı ıkız bıde senın kana cok ıhtıyacın var. Et filan düzenli tüket. Birazda güneşe cıkabılsen şöyle sabah 11 e kadar fılan .

İlaç artı takvıye al üzüm pekmezi vs gıbı ıkız bıde senın kana cok ıhtıyacın var. Et filan düzenli tüket. Birazda güneşe cıkabılsen şöyle sabah 11 e kadar fılan .
D vitamini kullanıyorum b 12 iğne vuruldum 5 tane yükselmemiş çok kanıda daha yeni baktılar o kadar devlete gidiyorum bakmazlar mı ya anlamuyorum gerçekten bundan önceki doktorum kan ilacına başlamıyodu bile ben sordum da 22 haftada asm yazdırabilirsin dedi çıktı perşembe sorucam hepsini doktora tek tek not alıcam unutuyorum o an çünkü, et ve tavuk inan istemiyo canım yiyemiyorum

Kızlar günaydın özel bir soru gibi olacak ama bu dönemde büyük tuvalete kaç günde bir çıkıyorsunuz? Benim üç günde bir oluyor da bende mi gariplik var diye soruyorum :)
Evet bnm azaldı bayagı Bi.. Her gun duzenlı ve saatinde çıkardım.. Artık yavaslamaya basladı.. Cıkamayınca da sinir oluyorum bu sefer daha şişkin hissediyorum

Bende sodayı neredeyse hergün içiyorum kuzum ama çok kötü bir ağrı bastonla daha rahat yürürüm o derecede Dün başladım magnezyuma umarım faydası olur

Yapma ya Benim de öyle canım oturup kalkmak yürümek zehir oldu resmen inşallah çok uzun sürmeden geçer

Günaydın canım , ben sabah akşam kefir içiyorum çok şükür sıkıntı olmadı her gün ya da gün aşırı muhakkak oluyor

Günaydın benim normalde hamile değilken günde en az 3-4 olurdu ama hamileliğim başından itibaren günde 1 en fazla 2 ( 2 olduğu günler genelde çok lifli gıda tüketmiş oluyorum öyle oluyor) oluyor hatta geçen günlerde arka arkaya 3 gün boyunca hep katı beslenmistim cikamamistim sıvıya da ağırlık verince yine 1-2 ye döndüm tamamen beslenme ve metabolizmayla alakalı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…