- 12 Haziran 2019
- 317
- 577
- 53
- 38
Bir de avakado yemeye çalış her gün. Rahme çok iyi geliyor biliyorsundurAslında baya meyve yiyorum ama hiç sormadım sınırda mı altındamı diye o an inşallah canım çok teşekkür ederim
Doğumdan sonra bayağı azalıyor kimisinde tamamen yok oluyor kimisinde az bir şey kalıyor. Bende ilk doğumda çok az kaldı çok aşırı yoruldugumda ben burdayım diyordu hamilelikte karnimizdaki büyümenin ağırlığı baskı yaptığı için daha da arttı şimdiYapma yaBenim de öyle canım oturup kalkmak yürümek zehir oldu resmen inşallah çok uzun sürmeden geçer
Pek sevdiğim bir şey değil ama değişik tariflerle tüketmeye çalışıcam artık bebiş içinBir de avakado yemeye çalış her gün. Rahme çok iyi geliyor biliyorsundur
Benim en sevdiğim tarifi vereyim mi. Avakadoyu limon sıkarak beyaz peynirle eziyorsun üzerine çörekotu serpiyorsunPek sevdiğim bir şey değil ama değişik tariflerle tüketmeye çalışıcam artık bebiş için
Amiiiin zamanını beklesinler zor günler geçirenlere su gibi gecsın vakit.. Ben Ekim gibi deniz kenarında hatıra fotoları çekilmeyi planlıyorum koca göbüşleEvet zor geçirenler için tabiki daha zor bir süreç, ay Alpi çok şükürdaha dün gibi gerçekten, öğrendiğimde üç haftalıktım, sonra bu grup burada kalp atışı bekleyişleri, cinsiyetler, tekmeler.
Ama daha beklesin hepsi zamanını
Cidden sıcak 400 yılın sıcagına denk gelmekte mucize burada 2 gundur nefes alınmıyo o drece nem var.Evet canım 2 olacak bu iğne 18 haftada yapıldı hastane kendisi temin ediyor ama sanırım kendin alınca zor bulunuyormuş eczanelerde ve depolarda yokmuş inşallah sorunsuz bir şekilde alıp vurulursunbu arada bu sene son 400 yılın en sıcak yalı yazmışlar gerçekmi yoksa biz hamileyiz diye mı böyle anlamadım yaz bitsin istiyorum Eylül Ekim güzel güzel geçirelim kasımda da doğuralım
Deniyelim o zaman en kısa zamanda alayımBenim en sevdiğim tarifi vereyim mi. Avakadoyu limon sıkarak beyaz peynirle eziyorsun üzerine çörekotu serpiyorsunwasa üzerine ya da ekmek üzerine sürerek tüketebilirsin
Bu arada benim su değil büyük ihtimalle çünkü sadece tuvaletim gelince olmaya başladı. Sanırım idrar kaçırıyorum fark etmeden.
soyasosu @ebbs kızlar doktordan yeni geldim gittim oda alttan bakılan testi söyledi kâğıt filan bahsetmedi bile cesaretimi toplayıp yarın yaptırcam herhalde nst baktı sancı vs varmı diye baya zor oldu bebek küçük olduğu için şükür onda bir problem yok bir daha olursa muhakkak bana haber ver dedi bazen zarı yırtabiliyormuş bebekler çok küçük yarın yine hastanede olacağım hem iğnem için hemde dr testi yapacak bide sonuçlarım için @Hooops evet canım aslında su azaldığında hemen yatırmıyorlar ama burası eğitim araştırma diyemi bilmiyorum riske atıp yollamıyor sanırım oğlumda her gittiğimde yatırıyorlardı
Aslında baya meyve yiyorum ama hiç sormadım sınırda mı altındamı diye o an inşallah canım çok teşekkür ederim
Benim de en sevdiğim tarif buBenim en sevdiğim tarifi vereyim mi. Avakadoyu limon sıkarak beyaz peynirle eziyorsun üzerine çörekotu serpiyorsunwasa üzerine ya da ekmek üzerine sürerek tüketebilirsin
Bir de avakado yemeye çalış her gün. Rahme çok iyi geliyor biliyorsundur
Ben de bu gebeliğimde semizotu ve dereotuna yüklendim. Kavun da çok yiyorum ama armutu bilmiyordum hiç yemedim aklımda olsunArmut, içindeki folat doğum anormalisini azaltıomuş.. Canım bu ara çok çekiyor.. Haftasonu pazardan alcam valla
Birde peygamberimiz kavun ve ayva yiyin demiş hamilelere.. Ahlaklı olsun diye, eymene hamıleyken Bı kavunu ıkı gunde bitirirdim, biraz fazla kaçtı sanırım, çocuk şimdi fazla ahlaktan kimseyle konusmuyo bizim haricimizde
Bu arada semizotu da omega3 bakımından cok zengınmiş...
Bu kadar saglık bilgisi yeter
Gece bülteniArmut, içindeki folat doğum anormalisini azaltıomuş.. Canım bu ara çok çekiyor.. Haftasonu pazardan alcam valla
Birde peygamberimiz kavun ve ayva yiyin demiş hamilelere.. Ahlaklı olsun diye, eymene hamıleyken Bı kavunu ıkı gunde bitirirdim, biraz fazla kaçtı sanırım, çocuk şimdi fazla ahlaktan kimseyle konusmuyo bizim haricimizde
Bu arada semizotu da omega3 bakımından cok zengınmiş...
Bu kadar saglık bilgisi yeter
Yani çok da yiyemiyoruz o da seneye yaza inşallahGece bülteniArmut bebeğin suyunuda arttırıyor. Birşey daha var peygamber efendimizin yememizi istediği ama söylersem olmaz kış meyvesi Ben kızımda en cok onu yemiştim. Kışın hamıle kalıp yazın dogurunca . Şimdi bol bol yqz meyvesı yıyoruz
Bende de çok fena mide yanması başladı bugün 3 kez içtim ilaçtanOyyy oyy atın beni denizlereay çok fena gelıyor soldan soldan.. Gecenkı sıcaklarda böyle olmadım yemınle.. Uyuyamıorm artık, serin arıorm.. Keske buzdolabında yaşayabilsem
Arkadaşlarımızla balkonda oturamadık. İzmir’de böyle bi nem görmedim daha önce, nefes alamıyoruzOyyy oyy atın beni denizlereay çok fena gelıyor soldan soldan.. Gecenkı sıcaklarda böyle olmadım yemınle.. Uyuyamıorm artık, serin arıorm.. Keske buzdolabında yaşayabilsem
Bende de çok fena mide yanması başladı bugün 3 kez içtim ilaçtaneğilince ve yatınca mahvoluyorum
Arkadaşlarımızla balkonda oturamadık. İzmir’de böyle bi nem görmedim daha önce, nefes alamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?