2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yapma ya Benim de öyle canım oturup kalkmak yürümek zehir oldu resmen inşallah çok uzun sürmeden geçer
Doğumdan sonra bayağı azalıyor kimisinde tamamen yok oluyor kimisinde az bir şey kalıyor. Bende ilk doğumda çok az kaldı çok aşırı yoruldugumda ben burdayım diyordu hamilelikte karnimizdaki büyümenin ağırlığı baskı yaptığı için daha da arttı şimdi

Pek sevdiğim bir şey değil ama değişik tariflerle tüketmeye çalışıcam artık bebiş için
Benim en sevdiğim tarifi vereyim mi. Avakadoyu limon sıkarak beyaz peynirle eziyorsun üzerine çörekotu serpiyorsun wasa üzerine ya da ekmek üzerine sürerek tüketebilirsin

Amiiiin zamanını beklesinler zor günler geçirenlere su gibi gecsın vakit.. Ben Ekim gibi deniz kenarında hatıra fotoları çekilmeyi planlıyorum koca göbüşle
Hep olumlu konusuyorum inşallahta vakti zamanı gelince sağlıkla gelecek oğlum

Cidden sıcak 400 yılın sıcagına denk gelmekte mucize burada 2 gundur nefes alınmıyo o drece nem var.
Hadi İnşallah benimde hersey yolunda gıder iğne işi.

Bu arada benim su değil büyük ihtimalle çünkü sadece tuvaletim gelince olmaya başladı. Sanırım idrar kaçırıyorum fark etmeden.

Bende gebelıgımı idrar kaçırınca şüphelendim.. Tuvalete gidiodum, ardından bi öksürük yada hapşırık hemen kaçıodu.. Hayır en son bunu İlk dogumdan snra yasadım, kegel egzersiziyle halletmiştim.. Snra test yapınca öğrendim hamıle oldugumu

İyi bakalım ciddi Bi şey olmadı heralde ve sanki seni bir sakinlik almış.. Buna sevındım yarında haber ver mutlaka

Aslında baya meyve yiyorum ama hiç sormadım sınırda mı altındamı diye o an inşallah canım çok teşekkür ederim

Ben pzt yatmıştım hastaneye o zmn 130muş suyum, cumaya kadar sınıra gelmiş 60 olmuş, sınır 50demişti bana doktor.. Bunları dedık ten ertesı sabah sezeryana girdim, bence suyum bıttıgı içindi bnmde.. Epikriz duruyorsa okucam ya

Bir de avakado yemeye çalış her gün. Rahme çok iyi geliyor biliyorsundur

Armut, içindeki folat doğum anormalisini azaltıomuş.. Canım bu ara çok çekiyor.. Haftasonu pazardan alcam valla
Birde peygamberimiz kavun ve ayva yiyin demiş hamilelere.. Ahlaklı olsun diye, eymene hamıleyken Bı kavunu ıkı gunde bitirirdim, biraz fazla kaçtı sanırım, çocuk şimdi fazla ahlaktan kimseyle konusmuyo bizim haricimizde
Bu arada semizotu da omega3 bakımından cok zengınmiş...

Bu kadar saglık bilgisi yeter

Ben de bu gebeliğimde semizotu ve dereotuna yüklendim. Kavun da çok yiyorum ama armutu bilmiyordum hiç yemedim aklımda olsun

Gece bülteni Armut bebeğin suyunuda arttırıyor. Birşey daha var peygamber efendimizin yememizi istediği ama söylersem olmaz kış meyvesi Ben kızımda en cok onu yemiştim. Kışın hamıle kalıp yazın dogurunca . Şimdi bol bol yqz meyvesı yıyoruz

Yani çok da yiyemiyoruz o da seneye yaza inşallah

Oyyy oyy atın beni denizlere ay çok fena gelıyor soldan soldan.. Gecenkı sıcaklarda böyle olmadım yemınle.. Uyuyamıorm artık, serin arıorm.. Keske buzdolabında yaşayabilsem

Oyyy oyy atın beni denizlere ay çok fena gelıyor soldan soldan.. Gecenkı sıcaklarda böyle olmadım yemınle.. Uyuyamıorm artık, serin arıorm.. Keske buzdolabında yaşayabilsem
Bende de çok fena mide yanması başladı bugün 3 kez içtim ilaçtan eğilince ve yatınca mahvoluyorum

Arkadaşlarımızla balkonda oturamadık. İzmir’de böyle bi nem görmedim daha önce, nefes alamıyoruz

Bende de çok fena mide yanması başladı bugün 3 kez içtim ilaçtan eğilince ve yatınca mahvoluyorum

Bnmde baştan beri mide fena ya.. Artık sanki prilam da etki etmio gibi.. Zaten eğilince midem ağzıma gelio, bide sizde oluyo mu bilmiorm ama çok konusunca yada bagırınca kusacak gibi oluyorum.. Ta en baştan beri bu boyle.. Kimseyle konusmak bile istemiorm midem yangın yeri, o da aç kalınca oluyo.. Valla nası olcak bu işler bilmiyorum

Arkadaşlarımızla balkonda oturamadık. İzmir’de böyle bi nem görmedim daha önce, nefes alamıyoruz

Ay orayı düşünemiyorum valla.. Bir yaz kalmostm manısa da da gebermiştim.. Hamılelıkte zor geçer.. Valla sıcak memleketlerdeki herkese sabır diliyorum.. Şu Eylül Bi gelse de yarılasak, belkı ferahlar, gerçi eski insanlar agustos 15den snra serinler derler ama cidden bu sene ne böyle anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…