Tam hatırlayamıyorum ama 10 gün içinde çıkmıştı, sizinde bugün yarın çıkar tahminimce :)Merhaba baya eski bir mesajı hortlatıcam amaNipt Plus firmasına fetal dna için kan vermişsiniz de kaç günde çıktı acaba 9 gün oldu bekliyorum bende meraktan duramadım araştırırken sizin mesajları gördüm
Bence her kadının hikayesi farklı hiç kendini şartlama belki de öyle kolay olacak ki iyi ki denemişim diyeceksinÇok sağol canım bunları aklımda tutacağım. Aslında normal doğum da olabilirmiş doktor öyle dedi. Yani normali engelleyen bir durum yok şu an için tabi ilerleyen haftalar daha da netleşir ama . Normal için de sağolsun doğuranlar öyle anlattı ki doğumun zorluğunu korkuyorum. Yani, ya seni etkilemesin tabi ama hamilesin sonuçta diyip anlatıyorlar ya böyleKorkuttu beni.
İçini ferah tut lütfen bakalım kendi doktorun ne diyecekKızlar geçen suyum gelmiş gibi pijamam ıslanmıştı demiştim hatırlarsınız bugün uyuşmazlık iğnesi için araştırma hastanesine geldim dr bebeğe de baktı suyu azalmış suyun geldimi diye sordu çok kötü oldum başım döndü o an şimdi uyuşmazlık için kan testlerimi filan vercem kendi doktorumuza gidicez ama sanki sil baştan tekrar yaşıyorum gibi hissettim çok kötü oldum dua edin bana
İçini ferah tut canım sen başka bişey yoksa havuç suyu havuç ye artar neler okudum ben artıyo sonra karpuz falanda arttırıyomuş doktor ne dicek bilgilendir biziKızlar geçen suyum gelmiş gibi pijamam ıslanmıştı demiştim hatırlarsınız bugün uyuşmazlık iğnesi için araştırma hastanesine geldim dr bebeğe de baktı suyu azalmış suyun geldimi diye sordu çok kötü oldum başım döndü o an şimdi uyuşmazlık için kan testlerimi filan vercem kendi doktorumuza gidicez ama sanki sil baştan tekrar yaşıyorum gibi hissettim çok kötü oldum dua edin bana
Ya dün gece bana da oldu bu, lavaboya kalkmıştım birden su gibi geldi, çok değildi ama idrarımı tutamadım falan sandım. Bütün gece düşündüm acaba suyu mu geldi diye. Nasıl anlayabiliyoruz bunu? En son 15 gün önce kontrolüm vardı suyu iyiydi ama bilemedim.Kızlar geçen suyum gelmiş gibi pijamam ıslanmıştı demiştim hatırlarsınız bugün uyuşmazlık iğnesi için araştırma hastanesine geldim dr bebeğe de baktı suyu azalmış suyun geldimi diye sordu çok kötü oldum başım döndü o an şimdi uyuşmazlık için kan testlerimi filan vercem kendi doktorumuza gidicez ama sanki sil baştan tekrar yaşıyorum gibi hissettim çok kötü oldum dua edin bana
Çok değilde iç çamaşırımı ıslatıcak derece oluyor benimde ama beyaz bi akıntı etrafı ıslak oluyor çok hissetmiyorum aktığını bu ara fazlaca olamaya başladı sen hissetmişsin tutamamış gibi olmuş sende bi görünsen mi doktoraYa dün gece bana da oldu bu, lavaboya kalkmıştım birden su gibi geldi, çok değildi ama idrarımı tutamadım falan sandım. Bütün gece düşündüm acaba suyu mu geldi diye. Nasıl anlayabiliyoruz bunu? En son 15 gün önce kontrolüm vardı suyu iyiydi ama bilemedim.
İçime dünden beri bir kurt düştü ama kesin de bir şey diyemiyorum. Çünkü akıntı olduğunda da o şekilde hissettiğim oldu daha önce. Ya da uyku sersemi gerçekten kaçırdım mı acaba. Of vallahi delilik bu süreç ya.Çok değilde iç çamaşırımı ıslatıcak derece oluyor benimde ama beyaz bi akıntı etrafı ıslak oluyor çok hissetmiyorum aktığını bu ara fazlaca olamaya başladı sen hissetmişsin tutamamış gibi olmuş sende bi görünsen mi doktora
İçini ferah tut ilkindede mi böyle olmuştu sanki öyle yazmıstın ben mi yalnıs hatırlıyorum. Dualarımız senınle armutta suyu arttırıyor bence meyveler suyu arttırıyor zaten. İçini ferah tutKızlar geçen suyum gelmiş gibi pijamam ıslanmıştı demiştim hatırlarsınız bugün uyuşmazlık iğnesi için araştırma hastanesine geldim dr bebeğe de baktı suyu azalmış suyun geldimi diye sordu çok kötü oldum başım döndü o an şimdi uyuşmazlık için kan testlerimi filan vercem kendi doktorumuza gidicez ama sanki sil baştan tekrar yaşıyorum gibi hissettim çok kötü oldum dua edin bana
Evet canım oğlumda da böyle 30 hafta civarı yatırmışlardı ama şimdi nasıl olur o zaman hiç çocuğum yoktu sanırım bundan ötürü çok etkilendimİçini ferah tut ilkindede mi böyle olmuştu sanki öyle yazmıstın ben mi yalnıs hatırlıyorum. Dualarımız senınle armutta suyu arttırıyor bence meyveler suyu arttırıyor zaten. İçini ferah tut
Sağolun kızlar daha henüz kendi dr gitmedim benim böyle bir geçmiş öykümde olduğu için mi bilmiyorum zaten ultrasonla bakar bakmaz suyun geldimi diye sordu böyle ıslaklık kaçırma tarzı suyu azalmış bebeğin dedi alttan yapılan bir test var onu yapacak ama bilmiyorum öğlen kendi dr gidicem ona göre ilerlerim şeker testini bekliyorum kanı verip çıkıcam bu hastaneden
yaa öyle cidden çok sağol. canımSeni anlıyorum gercekten.. Benide 28den sonrası endişeli bekleyiş başlıyor.. Önceden oldugu için insan ne basına gelceni de bilio, bu sefer daha stres oluyo
Dua edelim, İnş önemli bir şey değildir
Evet canım oğlumda da böyle 30 hafta civarı yatırmışlardı ama şimdi nasıl olur o zaman hiç çocuğum yoktu sanırım bundan ötürü çok etkilendiminşallah yatırmayı düşünmezler bu sefer
Çok geçmiş olsun. ya bazı doktorlar hiç nazik değil gerçekten. çok basit turnosol kağıdı gibi kağıtlar var rengi değişirse belli oluyor zaten amniyon olup olmadığı, suyun azalmasının tek sebebi suyun akması değil ki az su içmiş olabilirsin bu ara. telaş yapma sen yine. yeterli su içmeye dikkat et bu araSağolun kızlar daha henüz kendi dr gitmedim benim böyle bir geçmiş öykümde olduğu için mi bilmiyorum zaten ultrasonla bakar bakmaz suyun geldimi diye sordu böyle ıslaklık kaçırma tarzı suyu azalmış bebeğin dedi alttan yapılan bir test var onu yapacak ama bilmiyorum öğlen kendi dr gidicem ona göre ilerlerim şeker testini bekliyorum kanı verip çıkıcam bu hastaneden
Aslında yatırma sebepleri şu azalınca enfeksiyon riski öne karşı oğlumda öyle demişlerdi eve geçtik kendi dr 3 de hastane olacakmış bakalım hayırlısı diyorum yinede bende kabul edemem herhaldeBence cok asırı ciddi bişey yoksa yatış kabul etme, ben kolestaz sebebiyle 1 hafta yattım, degerlerim düşmesine ragmen suyum sınıra gelmişti sanrm o yuzden de erken dogum olmus olabılır.. Hastane ortamı daha cok strese sokuyo insanı.. Evde Bi şekilde suyunu artırmaya calısırsan.. Ki bence artar da yani
Teşekkür ederim canım sağol İnşallah kendi dr bana bunu teklif eder diye dua ediyorum şuan ciddenÇok geçmiş olsun. ya bazı doktorlar hiç nazik değil gerçekten. çok basit turnosol kağıdı gibi kağıtlar var rengi değişirse belli oluyor zaten amniyon olup olmadığı, suyun azalmasının tek sebebi suyun akması değil ki az su içmiş olabilirsin bu ara. telaş yapma sen yine. yeterli su içmeye dikkat et bu ara
Mutlaka bebeğin böbreklerine de baktır, su azalması sadece sızma kaynaklı değildir bebeğin idrarı yapmasi yutmasi ile amniyo sıvısı döngüsü olur .Teşekkür ederim canım sağol İnşallah kendi dr bana bunu teklif eder diye dua ediyorum şuan cidden
Bebekten çok seni etkiler canım. Doktor gidince belki takviye verir ikiz olduğu için vücudunun karşılayamaması çok normalÇok şükür çok teşekkür ederimperşembe gidicem doktora da feritinin de düşük tahmin ettiğim gibi b 12 d vitamini magnezyum hepsi düşük bende inşallah bebeklere etki etmiyodur çok
Tabiki büyük bi enfeksiyon riski ve direk bebeği etkiliyor. Yatış derse yatmalısın ama hemen yatış demez sanmıyorum önce bi kontrol ederler gerçekten geliyor mu turnusollu pedle bakarlar, duruma göre yatırırlar.Aslında yatırma sebepleri şu azalınca enfeksiyon riski öne karşı oğlumda öyle demişlerdi eve geçtik kendi dr 3 de hastane olacakmış bakalım hayırlısı diyorum yinede bende kabul edemem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?