2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Keşke gelsek ben bu hamilelik olayından biraz sıkıldım gibi, endişe ede ede kafam çatlıyor artık
Yok yok kendini hiç strese sokma ben o an kötü oldum evet sanki sil baştan olmuş gibi his oldu içimde o etkiledi beni ama düşününce diyorum ki karnımdakini üzüp strese sokmaya gerek yok ben ne yaparsam yapayım o kendisi geleceği zamanı biliyor dua ediyorum hayırla sağlıkla vaktinde gelsin diye sadece o yüzden miniğini üzme annesi

Kan testı yapıldımı uyusmazlık ıgnesı ıcın. Bende haftaya devlete aldım sıra bakalım ne olacak iğne bulabılecekmıyım yapılacak mı . Valla strest şu iğne işide.
Dualarımız senınle canım ınsallah vaktınde saglıkla gelecek

Hiç stres yapma canım kan alıyor ertesi günde iğneyi kendileri yatış verip yapıyorlar yatış uzun sürmüyor tabi iğneyi almak için prosedür özeldeki dr negatif çıkmış testin ordamı yaptıracaksın dedi evet dedim hiç kendim iğne arayamam bide devlette yaptıracaksan hiç uğraşmıyorsun yani onlar alıp gelip vuruyor

Ben bugün uyuşmazlık iğnesi için devlet hastanesine gittim kan testi vs istemeden direk iğneyi yaptılar

Sende yapılmıstın dımı erken haftada. Bende 6. Haftada yapıldım bakalım ne dıyecekler bana . Özelden önce devlete gıdecegım iğne için sonra özele Bulunmuyor devlette fılan dediler ya ondan bi korktum.
Ben bugün uyuşmazlık iğnesi için devlet hastanesine gittim kan testi vs istemeden direk iğneyi yaptılar
Ilk ıgne mı ben bı kere yapıldım ama test yaptılar yıne yaparlar dıye dusunuyorum .

Evet canım

Aslında baya meyve yiyorum ama hiç sormadım sınırda mı altındamı diye o an inşallah canım çok teşekkür ederim
Senin şeker sorunun yoktu dimi? Havuç suyu içebilirsen o baya iyi geliyormuş
Gebeliğimin 4. 5. ve 6. Ayını şimdiden çok özledim
Aslında her ayın güzelliği çok başka, bazı günler biraz daha zor geçiyor ama bu günleri de özleyeceğiz. O yüzden şimdi keyfini çıkarmaya çalışıyorum, endişelerimi bastırıyorum. Karnımı seviyorum hep, güzel şarkılar dinleyip onla konuşuyorum. İlerde bugünleri hep güzel hatırlamak istiyorum çünkü.

Kesinlikle bu sene aşırı sıcak nefes alamadıgımı hissediyorum yaz bitsn dıyorum ama bır yandanda bıterse koca göbüşümle vedamızda yaklasacak dıye üzülüyorum.
Ama şöyle sıkıntı çeken sorunlar yaşayanlar için 1 gün bile çok zor inan o zaman hemen vaktı gelsede dogsa dıyorsun. Ben hamılelıgı cok sevıyorum bitmese diyorum ama ikiside su gıbı gectı düşün 10 haftacıgım kaldı benım

Evet zor geçirenler için tabiki daha zor bir süreç, ay Alpi çok şükür daha dün gibi gerçekten, öğrendiğimde üç haftalıktım, sonra bu grup burada kalp atışı bekleyişleri, cinsiyetler, tekmeler.
Ama daha beklesin hepsi zamanını

Bende onu soracaktım şimdi çünkü dr gittiğimde sonuç çıkmamıştı açlık kan 89 50 lik şeker 1 saat sonrası 146 iyimi

İnşallah herşey yolunda gider yarın canımbir sorun çıkmaz içini ferah tut Eğitim araştırmalar çok sıkıntı oluyo ya çok öğrenci olduğu için herşeyi yakından takip edip kendilerine bişeyler katmaya çalışıyorlar.

Bende güzel hatırlamak istiyorum ama en küçük bi sorunda travmalarım tetikleniyor. Çevredemdekiler yaşadığım onca sıkıntıya rağmen çok güzel geçirdiğimi söylüyor ama bi de içimi görseler. Artık sadece sağlıkla kucağıma almak istiyorum kötü bişey yaşamaktan korkuyorum bir kez daha

Evet canım 2 olacak bu iğne 18 haftada yapıldı hastane kendisi temin ediyor ama sanırım kendin alınca zor bulunuyormuş eczanelerde ve depolarda yokmuş inşallah sorunsuz bir şekilde alıp vurulursun bu arada bu sene son 400 yılın en sıcak yalı yazmışlar gerçekmi yoksa biz hamileyiz diye mı böyle anlamadım yaz bitsin istiyorum Eylül Ekim güzel güzel geçirelim kasımda da doğuralım

Bende onu soracaktım şimdi çünkü dr gittiğimde sonuç çıkmamıştı açlık kan 89 50 lik şeker 1 saat sonrası 146 iyimi
Referans değeri yazıyor mu? Hastaneden hastaneye değiştiği için yorum yapamadım
Az kaldı ama zaten sağlıkla doğuracağız. Yaşadığın sıkıntılar bu güzel günlere ulaşmak içindi böyle düşün

Açlık 70 105 referans o 89 ama diğerinde referans yok anlamadım neyse onuda yarın devletteki dr sorayım bakalım be diyecek

Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Şeker yüklemesi için konuşmuştuk daha önce kahvaltını yap gel demişti. Şimdi vazgeçtim şeker yüklemesi yaptırmaktan. O yüzden tatlı şeyler yeyip gitmek istiyorum bebeğimi hareketli görmek için. Doktor ısrar edip şeker yüklemesi yapmak ister mı tatlı şeyler yesem mı yemesem mı karar veremedim.

Geçmiş olsun. Yarın güzel haberler al inşallah

Bence yeme açlık kan şekeri kesin bakarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…