- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
Aslında baya meyve yiyorum ama hiç sormadım sınırda mı altındamı diye o an inşallah canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsunHemen etkiler mi bilmiyorum ama meyve yesen ve dinlensen en azından yarına kadar. Umarım yatmanı gerektirecek kadar bir azalma yoktur.
Yok yok kendini hiç strese sokma ben o an kötü oldum evet sanki sil baştan olmuş gibi his oldu içimde o etkiledi beni ama düşününce diyorum ki karnımdakini üzüp strese sokmaya gerek yok ben ne yaparsam yapayım o kendisi geleceği zamanı biliyor dua ediyorum hayırla sağlıkla vaktinde gelsin diye sadece o yüzden miniğini üzme annesiKeşke gelsek ben bu hamilelik olayından biraz sıkıldım gibi, endişe ede ede kafam çatlıyor artık
Kan testı yapıldımı uyusmazlık ıgnesı ıcın. Bende haftaya devlete aldım sıra bakalım ne olacak iğne bulabılecekmıyım yapılacak mı . Valla strest şu iğne işide.Yok yok kendini hiç strese sokma ben o an kötü oldum evet sanki sil baştan olmuş gibi his oldu içimde o etkiledi beni ama düşününce diyorum ki karnımdakini üzüp strese sokmaya gerek yok ben ne yaparsam yapayım o kendisi geleceği zamanı biliyor dua ediyorum hayırla sağlıkla vaktinde gelsin diye sadece o yüzden miniğini üzme annesi
Hiç stres yapma canım kan alıyor ertesi günde iğneyi kendileri yatış verip yapıyorlar yatış uzun sürmüyor tabi iğneyi almak için prosedür özeldeki dr negatif çıkmış testin ordamı yaptıracaksın dedi evet dedim hiç kendim iğne arayamam bideKan testı yapıldımı uyusmazlık ıgnesı ıcın. Bende haftaya devlete aldım sıra bakalım ne olacak iğne bulabılecekmıyım yapılacak mı . Valla strest şu iğne işide.
Dualarımız senınle canım ınsallah vaktınde saglıkla gelecek
Ben bugün uyuşmazlık iğnesi için devlet hastanesine gittim kan testi vs istemeden direk iğneyi yaptılarKan testı yapıldımı uyusmazlık ıgnesı ıcın. Bende haftaya devlete aldım sıra bakalım ne olacak iğne bulabılecekmıyım yapılacak mı . Valla strest şu iğne işide.
Dualarımız senınle canım ınsallah vaktınde saglıkla gelecek
Sende yapılmıstın dımı erken haftada. Bende 6. Haftada yapıldım bakalım ne dıyecekler bana . Özelden önce devlete gıdecegım iğne için sonra özeleHiç stres yapma canım kan alıyor ertesi günde iğneyi kendileri yatış verip yapıyorlar yatış uzun sürmüyor tabi iğneyi almak için prosedür özeldeki dr negatif çıkmış testin ordamı yaptıracaksın dedi evet dedim hiç kendim iğne arayamam bidedevlette yaptıracaksan hiç uğraşmıyorsun yani onlar alıp gelip vuruyor
Ilk ıgne mı ben bı kere yapıldım ama test yaptılar yıne yaparlar dıye dusunuyorum .Ben bugün uyuşmazlık iğnesi için devlet hastanesine gittim kan testi vs istemeden direk iğneyi yaptılar
Evet canımSende yapılmıstın dımı erken haftada. Bende 6. Haftada yapıldım bakalım ne dıyecekler bana . Özelden önce devlete gıdecegım iğne için sonra özeleBulunmuyor devlette fılan dediler ya ondan bi korktum.
Ilk ıgne mı ben bı kere yapıldım ama test yaptılar yıne yaparlar dıye dusunuyorum .
Senin şeker sorunun yoktu dimi? Havuç suyu içebilirsen o baya iyi geliyormuşAslında baya meyve yiyorum ama hiç sormadım sınırda mı altındamı diye o an inşallah canım çok teşekkür ederim
Aslında her ayın güzelliği çok başka, bazı günler biraz daha zor geçiyor ama bu günleri de özleyeceğiz. O yüzden şimdi keyfini çıkarmaya çalışıyorum, endişelerimi bastırıyorum. Karnımı seviyorum hep, güzel şarkılar dinleyip onla konuşuyorum. İlerde bugünleri hep güzel hatırlamak istiyorum çünkü.Gebeliğimin 4. 5. ve 6. Ayını şimdiden çok özledim
Kesinlikle bu sene aşırı sıcak nefes alamadıgımı hissediyorum yaz bitsn dıyorum ama bır yandanda bıterse koca göbüşümle vedamızda yaklasacak dıye üzülüyorum.Senin şeker sorunun yoktu dimi? Havuç suyu içebilirsen o baya iyi geliyormuş
Aslında her ayın güzelliği çok başka, bazı günler biraz daha zor geçiyor ama bu günleri de özleyeceğiz. O yüzden şimdi keyfini çıkarmaya çalışıyorum, endişelerimi bastırıyorum. Karnımı seviyorum hep, güzel şarkılar dinleyip onla konuşuyorum. İlerde bugünleri hep güzel hatırlamak istiyorum çünkü.
Evet zor geçirenler için tabiki daha zor bir süreç, ay Alpi çok şükürKesinlikle bu sene aşırı sıcak nefes alamadıgımı hissediyorum yaz bitsn dıyorum ama bır yandanda bıterse koca göbüşümle vedamızda yaklasacak dıye üzülüyorum.
Ama şöyle sıkıntı çeken sorunlar yaşayanlar için 1 gün bile çok zor inan o zaman hemen vaktı gelsede dogsa dıyorsun. Ben hamılelıgı cok sevıyorum bitmese diyorum ama ikiside su gıbı gectı düşün 10 haftacıgım kaldı benım
Bende onu soracaktım şimdi çünkü dr gittiğimde sonuç çıkmamıştı açlık kan 89 50 lik şeker 1 saat sonrası 146 iyimiSenin şeker sorunun yoktu dimi? Havuç suyu içebilirsen o baya iyi geliyormuş
Aslında her ayın güzelliği çok başka, bazı günler biraz daha zor geçiyor ama bu günleri de özleyeceğiz. O yüzden şimdi keyfini çıkarmaya çalışıyorum, endişelerimi bastırıyorum. Karnımı seviyorum hep, güzel şarkılar dinleyip onla konuşuyorum. İlerde bugünleri hep güzel hatırlamak istiyorum çünkü.
İnşallah herşey yolunda gider yarın canımbir sorun çıkmaz içini ferah tutsoyasosu @ebbs kızlar doktordan yeni geldim gittim oda alttan bakılan testi söyledi kâğıt filan bahsetmedi bile cesaretimi toplayıp yarın yaptırcam herhalde nst baktı sancı vs varmı diye baya zor oldu bebek küçük olduğu için şükür onda bir problem yok bir daha olursa muhakkak bana haber ver dedi bazen zarı yırtabiliyormuş bebekler çok küçük yarın yine hastanede olacağım hem iğnem için hemde dr testi yapacak bide sonuçlarım için Hooops evet canım aslında su azaldığında hemen yatırmıyorlar ama burası eğitim araştırma diyemi bilmiyorum riske atıp yollamıyor sanırım oğlumda her gittiğimde yatırıyorlardı
Bende güzel hatırlamak istiyorum ama en küçük bi sorunda travmalarım tetikleniyor. Çevredemdekiler yaşadığım onca sıkıntıya rağmen çok güzel geçirdiğimi söylüyor ama bi de içimi görseler. Artık sadece sağlıkla kucağıma almak istiyorum kötü bişey yaşamaktan korkuyorum bir kez dahaSenin şeker sorunun yoktu dimi? Havuç suyu içebilirsen o baya iyi geliyormuş
Evet canım 2 olacak bu iğne 18 haftada yapıldı hastane kendisi temin ediyor ama sanırım kendin alınca zor bulunuyormuş eczanelerde ve depolarda yokmuş inşallah sorunsuz bir şekilde alıp vurulursunKesinlikle bu sene aşırı sıcak nefes alamadıgımı hissediyorum yaz bitsn dıyorum ama bır yandanda bıterse koca göbüşümle vedamızda yaklasacak dıye üzülüyorum.
Ama şöyle sıkıntı çeken sorunlar yaşayanlar için 1 gün bile çok zor inan o zaman hemen vaktı gelsede dogsa dıyorsun. Ben hamılelıgı cok sevıyorum bitmese diyorum ama ikiside su gıbı gectı düşün 10 haftacıgım kaldı benım
Referans değeri yazıyor mu? Hastaneden hastaneye değiştiği için yorum yapamadımBende onu soracaktım şimdi çünkü dr gittiğimde sonuç çıkmamıştı açlık kan 89 50 lik şeker 1 saat sonrası 146 iyimi
Az kaldı ama zaten sağlıkla doğuracağız. Yaşadığın sıkıntılar bu güzel günlere ulaşmak içindi böyle düşünBende güzel hatırlamak istiyorum ama en küçük bi sorunda travmalarım tetikleniyor. Çevredemdekiler yaşadığım onca sıkıntıya rağmen çok güzel geçirdiğimi söylüyor ama bi de içimi görseler. Artık sadece sağlıkla kucağıma almak istiyorum kötü bişey yaşamaktan korkuyorum bir kez daha
Açlık 70 105 referans o 89 ama diğerinde referans yok anlamadım neyse onuda yarın devletteki dr sorayım bakalım be diyecekReferans değeri yazıyor mu? Hastaneden hastaneye değiştiği için yorum yapamadım
Az kaldı ama zaten sağlıkla doğuracağız. Yaşadığın sıkıntılar bu güzel günlere ulaşmak içindi böyle düşün
Geçmiş olsun. Yarın güzel haberler al inşallahsoyasosu @ebbs kızlar doktordan yeni geldim gittim oda alttan bakılan testi söyledi kâğıt filan bahsetmedi bile cesaretimi toplayıp yarın yaptırcam herhalde nst baktı sancı vs varmı diye baya zor oldu bebek küçük olduğu için şükür onda bir problem yok bir daha olursa muhakkak bana haber ver dedi bazen zarı yırtabiliyormuş bebekler çok küçük yarın yine hastanede olacağım hem iğnem için hemde dr testi yapacak bide sonuçlarım için Hooops evet canım aslında su azaldığında hemen yatırmıyorlar ama burası eğitim araştırma diyemi bilmiyorum riske atıp yollamıyor sanırım oğlumda her gittiğimde yatırıyorlardı
Bence yeme açlık kan şekeri kesin bakarlar.Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Şeker yüklemesi için konuşmuştuk daha önce kahvaltını yap gel demişti. Şimdi vazgeçtim şeker yüklemesi yaptırmaktan. O yüzden tatlı şeyler yeyip gitmek istiyorum bebeğimi hareketli görmek için. Doktor ısrar edip şeker yüklemesi yapmak ister mı tatlı şeyler yesem mı yemesem mı karar veremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?